Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια! Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι οι 2 τελευταίες μέρες είναι χάλια.... Χθες εκεί που ήμουν στη δουλειά, πήγα τουαλέτα και είδα αίμα! Απλά φρίκαρα! Τόσο καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα και ξαφνικά αυτό! Μίλησα με το γιατρό και προφανώς είναι αποκολλληση... Οπότε από χθες είμαι ξάπλα με χάπια προγεστερόνης.

ωχ περαστικά σου βρε!πρόσεχε!κουράστηκες πουθενά? ξεκουραση τώρα πολύυυυυ!!

Ναι δεν υπάρχουν οι τελευταίες μέρες, τι συμβαίνει πια!!

url%5Dcbf47431c9.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ κοριτσάκια!

Το Σάββατο μονο κουράστηκα, όχι βέβαια παραπάνω απ΄ ότι συνήθως. Αλλά Δευτέρα βράδυ ήμουν πολύ ανήσυχη και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Κάτι με ενοχλούσε και δεν μπορούσα να καταλάβω τί...

RArep3.png?mjfpyDPm

Καλημέρα κοριτσάκια! Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι οι 2 τελευταίες μέρες είναι χάλια.... Χθες εκεί που ήμουν στη δουλειά, πήγα τουαλέτα και είδα αίμα! Απλά φρίκαρα! Τόσο καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα και ξαφνικά αυτό! Μίλησα με το γιατρό και προφανώς είναι αποκολλληση... Οπότε από χθες είμαι ξάπλα με χάπια προγεστερόνης.

περαστικά και ξεκούραση :D όλα θα πάνε καλά!

σήμερα λέω να βάλω φασολακια στο τσουκάλι και να κάνω πείραμα για πατατοκεφτεδες (αξότικους):D θα δούμε τι θα βγει απο το τσουκάλι και εαν θα μιλάει!!!!!!

πήρα τηλ και την νουτρίσια και θα μου στείλουν δείγματα όπως και η chicco για πάνες....

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Κορίτσια μου, καλημέρα από την συνεφιασμένη Καβάλα!

Τι να πρωτοσχολιάσω...

rinoui μου, έτσι ξαφνικά; Κουράστηκες; Σήκωσες βάρος; Πωπω, τι ταραχή πέρασες!! Υπομονή και ξεκούραση! Ξάπλα και πάλι ξάπλα και μην ανησυχείς σε όλες μας έχει συμβει κάτι παρόμοιο σε κάποια φάση της εγκυμοσύνης.. ;)

Κατερίνα, μη στεναχωριέσαι! Δεν κάνεις κακό στο μπεμπέ. Βρήκες το πρόβλημα και το αντιμετωπίζεις.. Να ξέρεις πως το άγχος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, μην το αφήνεις να σε καταβάλλει (όσο γίνεται) γιατί σου ανεβάζει τις τιμές σου!

happy and crazy, να ξεκουραστείς αυτές τις μέρες! Με τη δουλειά είχες κανένα νεότερο;

zizoulis, λίγο έμεινε! Κουράγιο! Αν μπορέσεις σήμερα να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς, θα ήταν τέλειο!

impregnant, να μην αγχώνεσαι και να μην είσαι χάλια! Όλα θα περάσουν και όλα έχουν δρομολογηθεί! Η κρέμα θα σε βοηθήσει πολύ και όσο για την αφάιρεση να μην αγχώνεσαι! Απ' ότι ακούω οι περισσότερες πρωτότοκες (για να μην πω όλες) παίρνουν όλο τον μήνα, μη σου πω και κάτι παραπάνω! Ακόμα και στις κοπέλες που έχουν θέμα (όπως κι εγώ) και το παίρνουν νωρίτερα, ο γιατρός μου είπε όχι πριν την 38η και θα προσπαθήσει και για 39η (καλά εγω ελπίζω και για 40η, ετοιμάζω τα "όπλα" μου, χιχι), οπότε μην αγχώνεσαι! Κι αν μια στο εκατομμύριο δείτε πως κάτι πάει να ξεκινήσει, την αφαιρείς νωρίτερα, όπως είπαν και τα κορίτσια! ;)

Brilliant, σε νιώθω με το θέμα της τουαλέτας! Κι εγώ πριν μερικές μέρες σας έλεγα πως άλλαξε θέση και δεν μπορώ να κοιμηθώ απ την πίεση! Ευτυχώς, μετά από μια σύντομη κουβέντα μάνας - κόρης ηρεμήσαμε... :)

Ziu, τέλεια τα νέα σας! Επειδή είμαστε κοντά σε ΠΗΤ σκέφτομαι πως και η δικιά μου θα έχει μεγαλώσει!! Υπομονή κάνω μέχρι την άλλη Παρασκευή (13) που θα τη δω. Καλορίζικα τα πραγματάκια σας και καλοτάξιδο το καροτσάκι σας! Πήρατε και πετσετάκια, σελτεδάκια, σεντονάκια κλπ. Αν ναι, πόσα απ' το κάθε είδος; Μαζεύω προτάσεις. Εμείς ακόμα στη σκέψη είμαστε! Λέμε όμως το ΣΚ να βάψουμε !

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

1BRtp3.png

Το ariel το έβαζε τώρα η κουμπάρα μου μου είπε να μην το πάρω ενω κι εγώ ψηνομουν μυρίζει πολύ ωραία αλλά δυστυχώς δε βγάζει καθόλου τους λεκέδες!!!

Αρκάδι εγώ πήρα το υγρό είχε προσφορά όχι μεγάλη συσκευασία με 7 ευρώ ε για πρωτη φορά πλύσιμο χωρίς λεκέδες θα κανει δουλεια μετα είναι το θέμα...η αυτοψία θα δειξει στην πράξη :-)

Διαφημίσεις

Rinoui μου προσοχη τωρα και ξεκουραση κ ολα καλα θα πανε.. Εδω που εχουμε φτασει δεν παθαινουμε τιποτα κ τα μωρα μας ειναι ασφαλη! Πηγαινε βεβαια να σε κοιταξει γιατι μπορει να μην ειναι αποκολληση... Anastasia28 χαλαρωσε κ δες τη θετικη πλευρα της ζωης !! Ειμαστε εγκυες κ περιμενουμε μωρα! Τι πιο ευτυχες γεγονος! Αλλες γυναικες απλα εχουν αθχος σε ολη τους τη ζωη αν θα κανουν παιδι .. Οπως κ εγω μεχρι πριν λιγο καιρο! Και την υγεια μας! Πανω απ ολα! Ολα τα αλλα θα τα ξεπερασουμε! Katerina απλα σκεψου τι περιλαμβανουν τα γευματα σου κ αφαιρεσε καθημερινα προιοντα που μπορει να σου αυξανουν το ζαχαρο.. Πχ αφαιρεσε το ψωμι τη μια μετα κατι αλλο.. Εμενα μιυ αφησε σαν πρωινο μονο ενα ποτηρι γαλα γιατι οτι κ αν ετρωγα το πρωι μετα απο τοσες ωρες νηστειας μου ανεβαινε πολυ... Αυτη τη βδομαδα δεν εχω ουτε μια μετεηση πανω απο το κανονικο....

com]uiFTp2.png[/url]

"caredirect 2109287600 στέλνουν διαφημιστικό βαλιτσάκι μετά από 1-1μιση μήνα με δεiγμα sudocrem, μικρό γυάλινο μπουκάλι nuk 0-6, πιπίλα nuk 0-6, δείγμα καθαριστικό σαπούνι για μπουκάλια nuk, 1 σετ επιθέματα στήθους nuk, 2 δείγματα frezyderm (1 για ραγάδες και 1 για θηλές), δείγμα mustela κρέμα για ραγάδες και επιταγή 10 ευρώ για αγορές άνω των 60 στο babylike αφού τους καλέσετε"

τώρα μόλις μίλησα και θα μου στείλουν σε ένα μήνα το πακετάκι! τους έστειλα μειλ δεν πήρα τηλέφωνο

Για απορρυπαντικό που λέτε μάλλον προδέρμ θα πάρω, έχω ακούσει καλά λόγια, ενώ για το αρκάδι όχι. Για μαλακτικό ήξερα πως δεν κάνει, αλλά να σας πω την αλήθεια θα ρωτήσω την παιδίατρο στο ραντεβού που θα κλείσω για τέλη Ιουνίου, αρχές Ιούλιου. Μέχρι τότε θα έχω μια τεράστια λίστα απορίες, είμαι σίγουρη!

1BRtp3.png

rinoui τι έπαθες :( Ξεκουράσου!!

mj το caredirect είναι το ίδιο με αυτό που στέλνει το babyspace!

Εμένα μου έστειλαν από τα pampers κουπόνι 5 ευρώ αλλά για μεγέθη 2 ή 3, χαμένο δεν πάει αλλά ήθελα για new born! Tα babylino τίποτα ακόμα... Και για το Baby Planet σας είπα, γραφτείτε στο site να εκτυπώσετε κι εκεί κουπονάκι, αλλά έγχρωμη εκτύπωση!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

rinoui μου περαστικά σου βρε κοπέλα μου!!!τώρα πως είσαι??ίσως κουράστικες και δεν το πήρες χαμπάρι ή έκανες καμία απότομη κίνηση!!!χαλάρωσε ξάπλωσε και όλα θα πάνε καλά!!!θα πας στον γιατρό τι σου είπε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Rinoui τι έπαθες ρε φιλενάδα ; Στα ξαφνικά αποκόλληση ; Ω ρε κοριτσάκι, ξεκουράσου όσο γίνεται τώρα και θα περάσει! Αγκαλίτσα σου στέλνω ! Μα μου κανε εντύπωση που σε είδα στο fb πρωί...

impregnant μη στεναχωριέσαι.. Το νινάκι θα έρθει στην ώρα του και θα φάει νόστιμο γαλατάκι!! Φαντάζομαι το άγχος σου..

anastasia σε καταλαβαίνω απόλυτα ! Και εμείς μια απο τα ίδια είμαστε, τελευταία έχουν πλακώσει όλα, αλλά δόξα το Θεό μωρέ ! Την υγειά μας να έχουμε, και ολα τα άλλα θα γίνουν όπως πρέπει. Μη στεναχωριέσαι, υπάρχουν και πολύ χειρότερα..

ziou με γειές και καλοφόρετα όλα !!!!

Εμείς είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Μου έστειλε μια θεία μου και πάμπερς απο Αγγλία, πολλές συσκευασίες δώρο!! Τα μέτρησα και είναι όσα χρειαζόμαστε για τον πρώτο μήνα!! Είναι πολύ φτηνά εκεί.

Μένει το καρότσι, το στρώμα της κουνιας και η κούνια να συναρμολογηθεί. Τα πλυσίματα θα τα ξεκινήσω τέλος του μήνα, η μαμά μου θέλει να τα φτιάξει, δε με χαλάει καθόλου να σας πω την αλήθεια !

0WNhp3.png

impregnant! babylino μου είπαν οτι θα περάσουν απο το μαιευτήριο, τωρα για το άλλο δεν ξερω θα σας πω αμα έρθει! α...απο τέλος του μήνα θα έχω και κρεμούλες μιλουπα ,αμα θέλετε κερνάω!!!!

rinoui μου τι έπαθες? κάτσε ξάπλα κοριτσάκι μου. ο γιατρός τι λέει? όλα καλά θα πάνε μην στεναχωριέσαι.

σας ευχαριστώ πάρα πολύ βρε κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τίποτα να είμαστε καλά εμείς και τα μωράκια μας. ο Θεός είναι μεγάλος!!!!!!!!!!

SO9Np3.png

Γιατρό θα πάω αύριο να με δει... Αλλά τον είδα πολύ ψύχραιμο.

Βρε κορίτσια, έχετε πάρει ό,τι χρειάζεστε; Κούνιες, αλλαξιέρες, καρότσια κτλ; Μπράβο σας! Εγώ έχω ακόμα πολλές εκκρεμότητες... Με βλέπω το internet να παίρνει φωτιά!

Αναστασία μην στενοχωριέσαι για τα λεφτά! Υπάρχουν λύσεις... Όσο για τη δουλειά (με τί ασχολείσαι;) τα πράγματα ανατρέπονται!

RArep3.png?mjfpyDPm

Ε άμα είναι cool ο doctor rinoui κι εσύ έτσι να σαι! Κι εμένα αν ο γιατρός μετά μου πει να βάλω άφοβα την κρέμα δε θα ξανααγχωθω! Κι εμείς μόνο το λίκνο έχουμε συναρμολογήσει, δεν έχουμε παραγγείλει ακόμα στρωματάκι... και από τα υπόλοιπα έχω μόνο κάτι σεντονάκια και φορμάκια άπλυτα ακόμα...

βρε mj από το ραβανί που θα μας κέρναγες πήγαμε στη milupa :tongue:???

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...