Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

καλή σου μέρα μπριλιαντίνη!!σε ευχαριστώ πολύ!!!και το σεμινάριο που πάς μου ακούγεται πολύ ωραίο!!!τι καλά που γίνονται και αυτά τα σεμινάρια!!

καλημέρα και σε σένα mj έχεις κάνει και άλλο μάθημα ανώδ.τοκετού ή είναι το πρώτο??να μας πεις εντυπώσεις και τι περίπου σας δείχνουν!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλημέρα και από εμένα! εγώ είμαι μία από τα ίδια... έχω ίχνη αίματος και μερικά πονάκια. να δω τί θα πει ο γιατρός...

Έβγαλα το χαρτί του γιατρού γιατί του γιατρού μου δεν έκανε ως ιδιώτης και έβγαλα και τα ενσημα για το 2012 2013 που δουλευα...

Απο ΟΑΕΔ δεν έβγαλα άκρη μου έχουν βάλει την ανανέωση μέσα Ιούλη με Αύγουστο που γενναω και δε μπορούσαν να το αλλάξουν κλασικα κολλήματα δημοσιου...το πολυ πολύ να διαγραφω αν δε μπορέσω να παω ...

Ε για το ΙΚΑ τα έχω όλα μαζέψει μένει να πάω όταν μπω στις 56 μέρες πριν την ΠΗΤ next friday it is!!! :-) :-) :-)

μπορείς να κάνεις εξουσιοδότηση σε κάποιο κοντινό σου (σύζηγο, μαμά κτλ) να πάει αυτός στον ΟΑΕΔ. και για το ΙΚΑ εμένα (μετά τοκετού) το ίδιο μου έχουν συστήσει.

Ρε κοριτσια επειδη ανησυχω λιγο σχετικα με το βαρος του μωρου ποσο βαρος εχουν τωρα τα μωρα σας;

θα σου πω το απόγευμα... ελπίζω να έχει πάρει κανένα γραμμάριο γιατί στις 13/5 ήταν κάτι λιγότερο από κιλό.

Αυριο θα παω στο γιατρο πριν 2 εβδομαδες δηλ στις 26 εβδομαδες ακριβως ηταν 950γρ. Τωραθα δουμε αυριο. Δεν ξερω γιατι με εχει πιασει ανησυχια.με ρωταει κ ο αντρας μου για τα ορια για εσας κ συγκρινει κ αγχωνεται....

καλέ γιατί αγχώνεστε με τέτοιες λεπτομέρειες. αν ο γιατρός λέει ότι είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια, δεν έχετε λόγους να αγχώνεστε.

Καλημέρα !!

Έξω, μυρίζει το χώμα απο τη βροχή !! Πόσο μ' αρέσει αυτή η μυρωδιά !

Πώς είστε ;

σήμερα εδώ έχει ήλιοοοοοοο! και ευτυχώς το βάψιμο συνεχίζεται!

Χτές ξεκίνησαν κάτι σεμινάρια που κάνει ο δήμος και θα πηγαίνω. Είναι η "Σχολή Γονέων", που γίνεται σε ομάδες 15 ατόμων και που συζητάμε θέματα σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.Θέματα όπως όρια, ζήλια, διαμάχη γονέων και παιδί και πολλά άλλα. Αυτό που κατάλαβα χτες, είναι οτι είναι πολύ εύκολο συμπεριφορές των δικών μας γονιών, οι οποίες δε μας άρεσαν, να τις περάσουμε και στο δικό μας παιδί. Δηλαδή αν ο μπαμπάς μας φώναζε, ίσως φωνάζουμε και εμείς. Επίσης, τα κοριτσάκια δένονται με τον μπαμπά και τα αγοράκια με τη μαμά. Αυτό ξεκινάει απο την ηλικία των 3 περίπου, όπου αρχίζουν να αντιλαμβάνονται το φύλο τους και ξέρουν οτι ένας απο τους δύο έχει άλλο φύλο. Εκεί πρέπει να βοηθήσουμε το παιδί να αποκτήσει ομαλά την ταυτότητά του. Πολύ ωραία ήταν, σας λεω !! Και οι άνθρωποι έλεγαν τις δικές τους εμπειρίες με τα παιδιά τους και υπήρχε αληλλεπίδραση όμορφη. Είμαστε 3 μέλλουσες μαμάδες και οι υπόλοιποι γονείς.

καλή αρχή με τα 'μαθήματά' σου! ντροπαλή, ντροπαλή..αλλά πήγες!!! χεχε

RArep3.png?mjfpyDPm

Rinoui

είχα κανει εξουσιοδοτηση στη μαμα μου για την ανανέωση επικυρωμένη απο ΚΕΠ και δεν τη δέχτηκαν!!!

Ευτυχώς μπορω να κάνω και σε άλλο ΟΑΕΔ την ανανέωση προφανώς ηταν ηλίθια η διευθύντρια στο συγκεκριμενο

Καλημερα και απο μενα!!

Rinoui περιμενουμε νεα απο τον ντοκτορ!

Και η Κατερινα δεν εχει σημερα;;

Εγω ακομα ξαπλα ειμαι. Αλλα οπως καταλαβαινω εχει κι εφω ηλιο! Μακαρι να κανει καλο καιρο το τριημερο να δουλεψουν τα μαγαζια..

Σημερα μαλλον θα αδειασουμε την ντουλαπα και γενικα την κρεβατοκαμαρα, για να βαψει ο Κ αυριο.

Το πιθανοτερο ειναι να παω να κοιμηθω στην μανα μου.. Θα δειξει..

Αχ χτες κοιμηθηκα τοσο καλα! Αλλα ξυπνησα 3-4 φορες για κατουρημα. Και ετσι οπως σηκωνομουν απ το κρεβατι με ζοριζαν τα κοκαλα μου απο κατω....

bdf4p3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!! Πώς είστε;

rinoui, πιστεύω πως ο γιατρός θα σου πει πως δεν είναι κάτι σοβαρό! :) Απλώς λίγη ξεκούραση χρειάζεται! Να δεις και την κούκλα σου και να μας πεις νέα! Κι εγώ 13/5 την είδα τελευταία φορά (960γρ.), αλλά θα την δω ξανά στις 13/6. Υπομονή μια βδομαδούλα!

brilliant, οι σχολές γονέων είναι καταπληκτικές, ειδικά αν ο συντονιστής είναι καλός. Έχω παρακολουθήσει κάποιες.. Έχω δει αλλαγές και σε γονείς και σε μαθητές που δεν τις πίστευα! Το ωραίο είναι πως μπορείς να συμμετέχεις και σε άλλες στο μέλλον, καθώς μεγαλώνει το παιδί σου, αφού κάθε ομάδα είναι διαφορετική και λόγω σύστασης και λόγω θεματολογίας.

mj_lia, καλή βολτούλα και καλό μάθημα! :)

1BRtp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αυγουστομανούλες είστε καλά? τα μωράκια μας?

marilou μου συμφωνώ απόλυτα, επιτέλους ήλιος!!!!!!!!!!

Rinoui μου περιμένουμε νέα απο το γιατρό, μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε, μην πάρεις όμως αέρα, κρεββάτι και ξάπλα, να ξεκουράζεσαι ε?

Briliant μου μπράβο για τα σεμινάρια, είναι πολύ ωραία, είχα παρακολουθήσει και εγώ κάτι αντίστοιχα πριν ένα χρόνο περίπου, λένε πολύ χρήσιμα πράγματα. βέβαια δεν ξέρω αν θα τα εφαρμόσω όλα, πχ έλεγαν ότι το μωρό με το κλάμα πολλές φορές εκμεταλλεύεται καταστάσεις για να το έχεις αγκαλιά και αν μάθει έτσι δεν θα σταματάει. μα τι να κάνεις να κλαίει το καημένο και να το αφήσεις?:confused:

mj lia μου , μου έστειλαν και εμένα email, αλλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω

σας ευχαριστώ πάρα πολυ βρε κορίτσια για τη στήριξη, σήμερα τα βλέπω πιο αισιόδοξα, ελπίζω μεχρι τον Σεπτέμβριο να αλλάξει η κατάσταση, αν δεν αλλάξει τι να κάνουμε - δεν πειράζει. με πειράζει πιο πολύ που τυχαίνουν στην εγκυμοσύνη όλα- δεν θέλω να επηρεάζεται το μωράκι μου, αλλά το κλάμα μου έβγαινε ποτάμι-δεν μπορούσα να σταματήσω.

Το έχετε καταλάβει ότι πλησιάζει ο καιρός που θα τα κρατήσουμε αγκαλίτσα?:D:D:D:D:D

στη http://www.frezyderm.com/ στην επικοινωνία γράψτε τους ότι θέλετε δείγματα. στέλνουν μικρές συσκευασίες μεγέθους δειγμάτων φαρμακείου

SO9Np3.png

Αχ τι ωραία ziu! Θα αρχίσετε και το βάψιμο!! Κι εμείς πρέπει! Κι εδώ ήλιο έχει και αρκετή ζέστη (ή εγώ ζεσταίνομαι;).

Τη Δευτέρα θα μου φέρουν το στεγνωτήριο!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!! Δώρο γάμου από τη μαμά (μαζί με το πλυντήριο το οποίο είχαμε αγοράσει πριν κανένα 5μηνο). Ελπίζω να γλιτώσω το σίδερο! Εκεί στηρίζω όλες μου τις ελπίδες! Αν και φοβάμαι πως αρχικά τα ρούχα μας θα βγαίνουν στο μέγεθος της μπέμπας! Δεν πειράζει όμως! Μπορώ με έναν μαγικό τρόπο να εξαφανίσω τη σιδερώστρα;;; Θα κάνω ό,τι χρειαστεί!!

1BRtp3.png

Και εδώ συμπληρώστε τη φόρμα

https://www.facebook.com/MothercareGreece/app_190322544333196

Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα βαλιτσάκι αξίας 120€ με τα απαραίτητα για εσένα και το νεογέννητο μωράκι σου!

SO9Np3.png

καλημερα αυγουστομανουλες τι κανετε??

latortura μην αγχωνεσαι καλε για τα γραμμαρια εμενα το αγορακι μου στην 25η ηταν 800γρ αρα ειμαστε στα φυσιολογικα

χτες εκανα την καμπυλη κρατησε 2ωρο με εκαναν 3 μετρησεις με μια φορα δοσολογια που ηπια γλυκοζη ευτυχως το ηπια με ευχαριστηση εκανα βεβαια 5 λεπτα να το πιω..ο μικρος απο την γλυκοζη με ριμαξε στις κλωτσιες χιχι σημερα το απογευμα θ παρω τα αποτελεσματα μακαρι ολα να ναι καλα εδωσα γενικη αιματος κ ουρα...

σημερα θα στειλω σε διαφορες εταιριες να μου στειλουν δειγματα για μωρο..εχετε να μου προτεινεται καποια που εχετε παρει ηδη τα δειγματα??

Αχ τι ωραία ziu! Θα αρχίσετε και το βάψιμο!! Κι εμείς πρέπει! Κι εδώ ήλιο έχει και αρκετή ζέστη (ή εγώ ζεσταίνομαι;).

Τη Δευτέρα θα μου φέρουν το στεγνωτήριο!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!! Δώρο γάμου από τη μαμά (μαζί με το πλυντήριο το οποίο είχαμε αγοράσει πριν κανένα 5μηνο). Ελπίζω να γλιτώσω το σίδερο! Εκεί στηρίζω όλες μου τις ελπίδες! Αν και φοβάμαι πως αρχικά τα ρούχα μας θα βγαίνουν στο μέγεθος της μπέμπας! Δεν πειράζει όμως! Μπορώ με έναν μαγικό τρόπο να εξαφανίσω τη σιδερώστρα;;; Θα κάνω ό,τι χρειαστεί!!

Απ ' όσο ξερω το στεγνωτηριο τα βγάζει πιο τσαλακωμένα τα ρουχα, πως θα αποφύγεις το σίδερο; Επίσης τα μωρουδιακα θέλουν προσεκτικό σιδέρωμα και απο τις δυο πλευρές - δε νομιζω οτι μπορεις να αποφύγεις το σίδερο. Η μονη λύση ειναι η πρέσα που πραγματικά διευκολύνει!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...