Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , kate82 είπε:

Λίγες μέρες μόνο πιο μετά θα πας μην αγχώνεσαι 

Καλά από άγχος.. άσε άλλο λέβελ. Το παλεύω όμως.

Μου περνάει κι από το μυαλό ότι εφόσον πάχυνε τόσο το ενδομήτριο με τα φάρμακα μάλλον και γι'αυτό τόσες ημέρες περίοδο, ίσως σε αυτόν τον κύκλο που πάμε φυσικά να μη τα καταφέρει. Δεν περνάει και η ώρα για τον υπέρηχο!!  

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

papaki μου,

μπορεί να ξεσήκωσε τον μπέμπη σου το dolby surround !!!

αχαχαχα πλακα πλακα οταν ακουω μουσικη με ακουστικα γουσταρει τρελαααα!!κ στο αυτοκινητο με το ραδιο...οχι σε ολα τα λαλα αλλα χορευει!!!Τι αντρα θα κανω Θεέ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Αυγουστομανούλες! Πώς είστε σήμερα εσείς και τα μπεμπάκια σας;

Εμείς πήγαμε τις προάλλες στο ΙΑΣΩ για υπέρηχο, επειδή το καμάρι μου δεν έκανε τσισάκια του τόσο καιρό, με αποτέλεσμα ο γιατρός να θέλει να δει τα νεφρά του σε τι κατάσταση είναι για να μην έχουμε πρόβλημα μετά τη γέννηση.

Δόξα τον Θεό, απ' ό,τι μου είπαν, το πρόβλημα φαίνεται να υποχωρεί (το τι παρακάλι του είχα κάνει τόσο καιρό να με κατουρήσει δε λέγεται.. :tongue: ), ενώ μάθαμε και το βάρος του. 1230 γρ. άντρες είμαστε, αμέ! :D

latortura μου, μην αγχώνεσαι και πες στον καλό σου να σταματήσει να κάνει συγκρίσεις και να σε αγχώνει περισσότερο! αχ, αυτοί οι μέλλοντες μπαμπάδες.. θα μας τρελάνουν!

rinoui μου, ξεκούραση και ξάπλα και περιμένουμε νέα από τον ντόκτορ!

chrysa1982 Καλά αποτελέσματα κοπέλα μου!

Κορίτσια έχω μια απορία. Με τη μαία σας έχετε συναντηθεί; Έχετε συζητήσει καθόλου για τον τοκετό και όλα τα παρεμφερή;

Εγώ γνώρισα τη δική μου πρώτη φορά την Τετάρτη που πήγα στο ΙΑΣΩ και όταν τη ρώτησα πώς θα το κάνουμε από εδώ και πέρα δεδομένου ότι έχω μπει στον 7ο μήνα, μου είπε ότι μετά την 32η εβδομάδα που θα κάνω το Doppler, θα πρέπει να πηγαίνω συνέχεια στο ΙΑΣΩ για τσεκαπς κλπ, οπότε "τότε θα τα λέμε εκτενέστερα".

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η απάντησε με άγχωσε αρκετά.. Εγώ περίμενα να μου κάνει από τώρα κάποιες χρήσιμες ενημερώσεις για θέματα όπως ο θηλασμός, κλπ, αλλά την είδα πολύ του τύπου "γέννα εσύ και τα συζητάμε".... :roll:

tt1a8b14.aspx

Εμείς πήγαμε τις προάλλες στο ΙΑΣΩ για υπέρηχο, επειδή το καμάρι μου δεν έκανε τσισάκια του τόσο καιρό, με αποτέλεσμα ο γιατρός να θέλει να δει τα νεφρά του σε τι κατάσταση είναι για να μην έχουμε πρόβλημα μετά τη γέννηση.

Δόξα τον Θεό, απ' ό,τι μου είπαν, το πρόβλημα φαίνεται να υποχωρεί (το τι παρακάλι του είχα κάνει τόσο καιρό να με κατουρήσει δε λέγεται.. :tongue: ), ενώ μάθαμε και το βάρος του. 1230 γρ. άντρες είμαστε, αμέ! :D

Ενα ζητω και για σας λοιπον...ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι δυνατόν να μην γουστάρω το mousoudi μας ;)!!!

Χαχαχαχαχαχα, Ι love you :P:p:p

Α και δεν παιζει ρολο το οτι κανεις ειδικη διατροφη..Αυτα που ειναι να παρει το μωρο θα τα παρει..Μπορει να "αρμεξει" εσενα και να σου παιρνει ενεργεια,αλλα αυτο θα παρει!! Οποτε μη μου αγχωνεσαι!!!

Έτσι ακριβώς!!!!

Για το στεγνωτηριο κοριτσια τι να σας πω;Εγω απο το Φεβρουαριο που το εχω,μονο μια φορα εβαλα σιδερο και αυτο οχι γιατι χρειαζοταν,αλλα σαν κλασικη πρωτομανα,ηθελα του μπεμπη να σιδερωσω ακομα και τις καλτσες!!!Το ποσο μαλακα κανει παντως τα μωρουδιακα δε λεγεται!!!!Το λατρευω αυτο το μηχανημα!!!!!!!!!!!!!!!

Μωρέ τα πουκάμισα και τα σεντόνια ένα ψιλοπατηματάκι το θέλουν, τα άλλα όλα είναι ΟΚ, μέχρι και παντελόνια σπάνια σιδερώνω, σούπερ βγαίνουν.

Αυτα...Δε θυμαμαι κατι αλλο....

Εγω χθες πηγα σινεμαα!!Βγηκα απο το σπιτι!Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!Το ευχαριστηθηκα!Εν τω μεταξυ ολη μερα ο μικρος δεν ηταν κινητικος και ανησυχουσα....Παμε σινεμα και τρωω λιγα ποπ κορν και συνειδητοποιησα οτι ημουν νηστικη ολη μερα!!!Αρπαξα τα ποπ κορν του αντρα μου και μεσα σε 5 λεπτα ο μικρος αρχισε να δινει ρεσιταλ!!!Μεσα στην ταινια ειχα πανω στην κοιλια μου δυο χερια.. του αντρα μου και της κολλητης μου...μας ταραξε στο κλοτσιδι!!!Το μαναρι μου..το ειχα νηστικο...Νηστκο αρκουδι ως γνωστον,δε χορευει...Χορευει;;;;;;;;;;;;χαχαχα

Ό,τι και να μας λένε, τα μωρά γουστάρουν αλατάκι, τέλος :P

Πω πωωω σαρωσα παλι...πολλα εγραψα...τι πραγμα κ αυτο...ή θα γραφω σεντονι,ή τιποτα ή θα κουτσουλαω...:rolleyes:

Σεντόνι θέλουμε εμείς :P

Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!! Όλα τέλεια λοιπόν!!!!

Κορίτσια έχω μια απορία. Με τη μαία σας έχετε συναντηθεί; Έχετε συζητήσει καθόλου για τον τοκετό και όλα τα παρεμφερή;

Εγώ γνώρισα τη δική μου πρώτη φορά την Τετάρτη που πήγα στο ΙΑΣΩ και όταν τη ρώτησα πώς θα το κάνουμε από εδώ και πέρα δεδομένου ότι έχω μπει στον 7ο μήνα, μου είπε ότι μετά την 32η εβδομάδα που θα κάνω το Doppler, θα πρέπει να πηγαίνω συνέχεια στο ΙΑΣΩ για τσεκαπς κλπ, οπότε "τότε θα τα λέμε εκτενέστερα".

Οι συνεχείς έλεγχοι γίνονται μόλις μπεις στον 9ο, δλδ από την 36η και μετά ανά βδομάδα κάνεις καρδιοτοκογράφο, νωρίτερα γιατί να πηγαίνεις συνέχεια;

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η απάντησε με άγχωσε αρκετά.. Εγώ περίμενα να μου κάνει από τώρα κάποιες χρήσιμες ενημερώσεις για θέματα όπως ο θηλασμός, κλπ, αλλά την είδα πολύ του τύπου "γέννα εσύ και τα συζητάμε".... :roll:

Τι να σου πω; Δεν χρειάστηκα την μαία και δεν είχα πάρε δώσε με καμία. Αλλά αν εσύ έχεις κάποια συγκεκριμένη, τι την πείραζε να σου λύσει από τώρα κάποιες απορίες;

Δεν μπαίνει το ένα πάνω στο άλλο; Ανοίγει από πάνω το πλυντήριό σου;

το πλυντηριο ειναι εντοιχισμενο στην κουζινα :roll::roll::roll: οποτε δεν μπορω να κανω κατι,στο 2ο παιδικο εχω καταψυκτη,συρταριερα 2φυλλη ντουλαπα και καναπε που γινεται κρεβατι,εγω βεβαια εκει μεσα δε θα κοιμομουν ,ειναι πολυ ευρυχωρα :tongue::tongue::tongue:, αλλα οι επισκετες ναι!αν βαλω και στεγνωτηριο δε θα χωραω να μπω!ααααν χαλασει το πλυντηριο(φτου φτου) θα παρω πλυνητριο-στεγνωτηριο)!

κοριτσια ο αντρας μου απο την ωρα που εβαψε το παιδικο,παραγγειλαμε-διαλεξαμε μαζι την προικα του μωρου εχει εξελιχθει σε ενα χαζομπαμπα με διπλωμα!τρομερη μεταλλαξη!:D:D:D:D:D:D:D:D

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Διαφημίσεις

το πλυντηριο ειναι εντοιχισμενο στην κουζινα :roll::roll::roll: οποτε δεν μπορω να κανω κατι,στο 2ο παιδικο εχω καταψυκτη,συρταριερα 2φυλλη ντουλαπα και καναπε που γινεται κρεβατι,εγω βεβαια εκει μεσα δε θα κοιμομουν ,ειναι πολυ ευρυχωρα :tongue::tongue::tongue:, αλλα οι επισκετες ναι!αν βαλω και στεγνωτηριο δε θα χωραω να μπω!ααααν χαλασει το πλυντηριο(φτου φτου) θα παρω πλυνητριο-στεγνωτηριο)!

κοριτσια ο αντρας μου απο την ωρα που εβαψε το παιδικο,παραγγειλαμε-διαλεξαμε μαζι την προικα του μωρου εχει εξελιχθει σε ενα χαζομπαμπα με διπλωμα!τρομερη μεταλλαξη!:D:D:D:D:D:D:D:D

Ο δικος μας μπαμπας ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυ συγκρατημενος ακομα....Και στεναχωριεμαι λιγο γιατι χανει ολο αυτο το ωραιο του θεματος!!!Βεβαια τον καταλαβαινω... με τα προβληματα φοβαται μη γινει τπτ και μετα αντε να μαζευτεις....Οποτε και επισημα kimonandi μου,σας ζηλευωωωωωωωωωωωω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο δικος μας μπαμπας ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυ συγκρατημενος ακομα....Και στεναχωριεμαι λιγο γιατι χανει ολο αυτο το ωραιο του θεματος!!!Βεβαια τον καταλαβαινω... με τα προβληματα φοβαται μη γινει τπτ και μετα αντε να μαζευτεις....Οποτε και επισημα kimonandi μου,σας ζηλευωωωωωωωωωωωω

κοριτσακι μου λογικο ειναι και ο δικος μου με οσα μας ετυχαν ηταν κουμπωμενος τωρα παραξεκουμπωθηκε και προσπαθω να τον μαζεψω να μην κανει χαζες αγορες!οτι εχει χασει θα το αναπληρωσετε μαζι και οι 3!αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειμαστε πιο cool γιατι νιωθουμε και τα μωρα,ενω αυτοι αγχωνονται και για τα μωρα και για εμας!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Α, κατάλαβα...ναι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι...

Γλύκες που είναι μωρέ κι οι μπαμπάδες!

Να σου πω κι ο δικός μου δεν ανήκε στην κατηγορία χαζομπαμπάς μέχρι που είδε τον γιο του. Είχαμε και το κακό προηγούμενο και ήμασταν και οι δύο αρκετά συγκρατημένοι. Επειδή έκανα καισαρική δεν ήταν μαζί μου στο χειρουργείο, αλλά με είδε κατευθείαν στο δωμάτιο. Χύμηξε στην κυριολεξία μέσα, άρχισε να κλαίει, με αγκάλιαζε και με φιλούσε και μου έλεγε ευχαριστώ ανάμεσα στα αναφιλητά. Όταν τον πήραμε στο σπίτι τον μπόμπιρα, τον έπιανα να ξεροσταλιάζει πάνω από την καλαθούνα του με ένα βλέμμα λες και ήταν έτοιμος να του τρέξουν τα σάλια από την λαχτάρα :P. Όσο ήταν πολύ μωρούλι δεν μπορούσε να κάνει και πολλά, πέρα από το να με βοηθάει στην φροντίδα, ήταν στενοχωρημένος και με τα της δουλειάς και δεν ήθελε να περνάει τη διάθεσή του στο μωρό. Από όταν χρόνισε και μετά και ειδικά τους τελευταίους μήνες, είναι συγκινητικό το πόσο δεμένοι είναι μπαμπάς και γιος. Κάνουν σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια και τους καταχαίρομαι!!!!

Να σου πω κι ο δικός μου δεν ανήκε στην κατηγορία χαζομπαμπάς μέχρι που είδε τον γιο του. Είχαμε και το κακό προηγούμενο και ήμασταν και οι δύο αρκετά συγκρατημένοι. Επειδή έκανα καισαρική δεν ήταν μαζί μου στο χειρουργείο, αλλά με είδε κατευθείαν στο δωμάτιο. Χύμηξε στην κυριολεξία μέσα, άρχισε να κλαίει, με αγκάλιαζε και με φιλούσε και μου έλεγε ευχαριστώ ανάμεσα στα αναφιλητά. Όταν τον πήραμε στο σπίτι τον μπόμπιρα, τον έπιανα να ξεροσταλιάζει πάνω από την καλαθούνα του με ένα βλέμμα λες και ήταν έτοιμος να του τρέξουν τα σάλια από την λαχτάρα :P. Όσο ήταν πολύ μωρούλι δεν μπορούσε να κάνει και πολλά, πέρα από το να με βοηθάει στην φροντίδα, ήταν στενοχωρημένος και με τα της δουλειάς και δεν ήθελε να περνάει τη διάθεσή του στο μωρό. Από όταν χρόνισε και μετά και ειδικά τους τελευταίους μήνες, είναι συγκινητικό το πόσο δεμένοι είναι μπαμπάς και γιος. Κάνουν σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια και τους καταχαίρομαι!!!!

και εσας σας ζηλευωωωωωωωωωω!!Ανυπομονω να τα ζησω κι εγωωωω

[sIGPIC][/sIGPIC]

μονο που σκεφτηκα τις εικονες...δακρυσα!με το καλο να ερθει και ο μικρος και να ειστε ετσι πιτσουνακια και οι 4!

http://www.oikiashop.gr/set-koynias-%286tem%29-mple-palamaiki-litle-star-traffic-jam.html αυτο το σετ πηρα,ταιριαζει και με το δωματιο!κουρτινα δε βρισκω,ειναι ολες φορτωμενες πολυ !

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Διαφημίσεις

και εσας σας ζηλευωωωωωωωωωω!!Ανυπομονω να τα ζησω κι εγωωωω

Θα το ζήσεις εντός ολίγου :P:p:p:p. Καθόλου μη μας ζηλεύεις, δεν υπάρχει μπαμπάς που να μην είναι ή να μην γίνει χαζομπαμπάς με το παιδί του, έχουν έναν τρόπο τα ατιμούλικα να μας κάνουν όλους αλοιφή!!!!!!!!!!!!!!!

μονο που σκεφτηκα τις εικονες...δακρυσα!με το καλο να ερθει και ο μικρος και να ειστε ετσι πιτσουνακια και οι 4!

http://www.oikiashop.gr/set-koynias-%286tem%29-mple-palamaiki-litle-star-traffic-jam.html αυτο το σετ πηρα,ταιριαζει και με το δωματιο!κουρτινα δε βρισκω,ειναι ολες φορτωμενες πολυ !

Πολυ ωραίο! Για κουρτίνες δες και στο zara home, έχει ωραίες κι απλές!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Γειά!!πήγα στο ΙΚα για βεβαίωση, τελικά όντως β επιπέδου θέλουν όχι αυχενική, έτσι έλεγε απέξω!βέβαια εμένα δεν μου ζήτησε τίποτα μόνο βιβλιάριο!!!και τα άλλα της τα έλεγα εγώ και τα έγραφε. Τώρα δουλειά αν και στις 2 ξεκινάω κανονικά, οπότε χαλαρά τώρα!

mousoudi έχω την εντύπωση ότι πρέπει να πας εσύ στο ΙΚα. Το έλεγε πριν λίγο στο ικα που πήγα, αλλά και παλια θυμαμαι με είχαν παει 2 μερες εγχειρισμένη στο ΙΚΑ γιατί δεν δεχόντουσαν αντιπρόσωπο.

papakia30 μπράβο για χθες, αχ πεινουσε το καλό μου μην το αφήνεις βρε νηστικό!! ε είναι λογικό να αντιδρά έτσι ο μπαμπάς σας, με το που θα πάτε στο μαιευτήριο όλα θα αλλάξουν!

Linalien μπράβο που πάει καλύτερα!!εμένα η μαια είναι στο ιατρείο και τη βλέπω κάθε φορά από τον 2ο μήνα και πολλά πράγματα ρωτάω και αυτή.

kimonandi το συνηδιτοποίησε με το βάψιμό ε?τεέλειααα!!εμας ακόμα τίποτα, πααρα πολυ συγκρατημένος. Μεγιά τα πραγματάκια, αν και μου βγάζει λάθος και δεν μπορώ να τα δω!

Αχ αυτό το στεγνωτήριο πρέπει να είναι τρομερή ανακάλυψη αλλά και εγώ δεν έχω πουθενά χώρο, είναι τόσο πολυυυ μικρό το σπίτι. Μεστον χρόνο όμως που θα μετακομίσουμε θα πάρω σίγουρα!

url%5Dcbf47431c9.png

καλημέρα!!αχ σήμερα ξύπνησα μόνο μια φορά για τουαλέτα το βράδυ, κοιμήθηκα πολύ βαριά.

kateriniw85 με το καλό να δεις τον μπέμπη!!!

mj_lia καλημέρα, δέχονται κιολας για τα μαθήματα ανώδυνου?εγω που είχα ρωτήσει μου είχε πει η μαια μου μετα τη 32 βδομάδα!!μια χαρά να μας πεις εντυπώσεις

anastasiat28 χαίρομαι που το βλέπεις πιο θετικά, όλα θα γίνουν, αλλώστε η γέννηση ενός μωρού φέρνει πάντα τύχη!!:D:D

ναι δεν υπάρχει πρόβλημα δίνουν ωραίες συμβουλές :D

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...