Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!!! Σήμερα είχα πολυ δουλειά και σας έχασα ( μου λειψατε)!!!!!!

Καλε γλιστριδα φάγατε;χαχαχα:D:D:D πρεπει να σας διαβάσω έχασα επεισόδια , στα γρήγορα για αυτά που διάβασα:

Ναταλιτσα καλώς ήρθες και συγχαρητήρια για το Μωρακι μας!!!!!!!!:Dγερό και υγιέστατο να ειναι!

Μαριλου μου φοβερή η λίστα πολλα μπράβο!!!!!!!!

Ποια ανέβασε για ενα ;καλε που τα βρίσκετε; Αγόρι μου έβγαλε αλλα ο ΓΙΑΤΡΟΣ λόγω παλμων μου είχε πει κορίτσι φέρνει.γερα και υγιή να ειναι!!!!!!!

Είστε όλες καλα;

ααα για τους παλμους κι εμενα κοριτσι μου είπαν αλλά δεν ξέρω..λεω αγορι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου anastasiat28!!!

Έιδες όταν εχεις άπλετο χρονο τι μπορείς να κανεις; όλα τα μηνύματα διάβασα απο την πρωτη σελιδα μη μου ξεφυγει καμια!χαχαχαχα

ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΜΑΡΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΠΗΤ ΣΑΣ!!!!!!

Papakia τόση διάφορα ε;;;; αχχχχ εγώ τα έχω όλα απαγορευμένα "ορεκτικά κυρίως επιδόρπια" οοοολα!!!!!!!χαχαχαχαχα

Γεια σου anastasiat28!!!

Έιδες όταν εχεις άπλετο χρονο τι μπορείς να κανεις; όλα τα μηνύματα διάβασα απο την πρωτη σελιδα μη μου ξεφυγει καμια!χαχαχαχα

ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΜΑΡΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΠΗΤ ΣΑΣ!!!!!!

Papakia τόση διάφορα ε;;;; αχχχχ εγώ τα έχω όλα απαγορευμένα "ορεκτικά κυρίως επιδόρπια" οοοολα!!!!!!!χαχαχαχαχα

marilou ασε ναι...και σκεφτηκα...πωωω και ειναι αρχη ακομα...μετα πως θα ειναι;;και αν σκεφτεις οτι ημουν πολυ φαν του γευματος.....πφφφφφ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ κοριτσια κι εμεις κομμενο το χουμε το σεξακι... Και την Δευτερα δεν μου ειπε κατι... Ε οταν μιλησουμε για την αυχενκη θα την ρωτησω...

Ο αντρας ανενδοτος ομως! Δεν μπορει λεει να ....... Το παιδι του!!!

Εγω θεωρητικα θελω, στην πραξη δεν ξερω.....

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Ερωτηση.. Για να ειναι καλη η αυχενικη ποσο πρεπει να βγουν οι μετρησεις??

Μη συγκρίνεις τιμές με άλλες γυναίκες. Και ΜΗΝ ψάχνεις στο ιντερνετ για φυσιολογικά και μη, επειδή θα σε αγχώσουν. Έχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και θα σου πει εκείνος.

Για σεξ ουτε λόγος... Δεν έχω καμία διάθεση. Μα με τίποτα. Και ναι, είναι διαφορετικό, λίγο περίεργο, αγχωτικό.. Ασε, δε νιώθω καλά που δε θέλω.. Δεν ήμουν έτσι εγώ... :?:

0WNhp3.png

Μη συγκρίνεις τιμές με άλλες γυναίκες. Και ΜΗΝ ψάχνεις στο ιντερνετ για φυσιολογικά και μη, επειδή θα σε αγχώσουν. Έχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και θα σου πει εκείνος.

Για σεξ ουτε λόγος... Δεν έχω καμία διάθεση. Μα με τίποτα. Και ναι, είναι διαφορετικό, λίγο περίεργο, αγχωτικό.. Ασε, δε νιώθω καλά που δε θέλω.. Δεν ήμουν έτσι εγώ... :?:

Εγω ειχα λυσσαξει...!!!!!!!!!!!Ξελυσσαξα μια και καλή....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωχ μηπως να μην την ρωτησω την γιατρο μου τελικα???

Εγω σωματικα δεν ξερω αν θελω, αλλα μου χει κολλησει στο μυαλο! Θα κλεισουμε διμηνο αποχης σε λιγες μερες.... Εχω ξεχασει πως ειναι!!

Απ την αλλη φοβαμαι μην γινει τιποτα κ χτυπαμε το κεφαλι μας....

Ειχα κ τις αιμοραγιες στην αρχη....

Παπακια τοσο ξενερωμα εεεε???

bdf4p3.png

Ωχ μηπως να μην την ρωτησω την γιατρο μου τελικα???

Εγω σωματικα δεν ξερω αν θελω, αλλα μου χει κολλησει στο μυαλο! Θα κλεισουμε διμηνο αποχης σε λιγες μερες.... Εχω ξεχασει πως ειναι!!

Απ την αλλη φοβαμαι μην γινει τιποτα κ χτυπαμε το κεφαλι μας....

Ειχα κ τις αιμοραγιες στην αρχη....

Παπακια τοσο ξενερωμα εεεε???

Ειναι εντελως διαφορετκη αισθηση.....(κι εγω ειχα ξεχασει αλλα...δεν ειναι το ιδιο....δεν ειναι ιδια "αίσθηση"...δεν ξερω αν με εννοεις....

Καληνυχτεςςςςςςςς

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!πως ειστε?

να πω στην ΠΑΠΑΚΙΑ-ΜΑΡΙΑ οτι ειμαι κ εγω στα επαγγελματα υγειας!!!!!!!!!

οσο για το σεξακι κοριτσια εγω στο πρωτο τριμηνο ουτε ν ακουσω στο δευτερο τριμηνο ομως η ορεξη αυξανεται παρα πολυυυυυυυυυυυ

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Αϋπνίες...κάθε βραδυ κοιμάμαι 4 ώρες μετα κάνω ενα 4ωρο διάλειμμα και μετα ξανακοιμάμαι...τα νεύρα μου!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. ελπίζω να είστε καλά!!!!:D:D:D

marilouu μου έτσι και εγώ (κοιμάμαι στις 10 το βράδυ ξυπνάω στις 3 τα ξημερώματα, κοιμάμαι στις 5 το αργότερο και 6:30 ξυπνάω για δουλειά).

τα Σαββατοκύριακα κοιμάμαι κανονικά όμως.:D:D:D:D:D

SO9Np3.png

Στην έστειλα ολόκληρη σε πμ ! Δες τη και πες μου !!

Εκλεισα αυχενική για τις 18/2 !! Ρε παιδιά, τι καμπανιά ήταν αυτή ;; 150 ευρώ μου είπε.... :confused:

Ευχαριστω πολυ! Θα τη δώ κάποια στιγμή με την ησυχία μου γιατι χθες περίμενα πως και πως αυτη τη μέρα και τελικα κατέληξε μαρτυρική.... Ο γιος μου χτύπησε μάλλον στη γωνία της πόρτας και τον βρήκα με ενα καρουμπαλο γραμμή στο κουτελο απο πανω μεχρι κάτω και τρέχαμε στο παιδων και το βράδυ είχε λιγο ανήσυχο ύπνο και υπερένταση, πολυ δύσκολη μέρα και νύχτα. Τώρα τον παρακολουθώ για 48ωρες και τον ελέγχω ανα διαστηματα:-(. Αχ να πανε όλα καλα μεχρι τέλους :-(:sad::-(

Χθες ειδα και εγ το δικό μου μικρο. Είχε πολυ πλάκα, κουνιοταν! Χέρια πόδια κουνιοντουσαν φουλ! Εντυπωσιαστηκα γιατι ο μεγάλος ήταν παντα ήσυχος! Αυχενικη δεν έκλεισαν ακόμα αλλα θα ειναι μεταξύ 13-21 Φλεβάρη.

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Αχού τι ωραία εσείς που έχετε τα πρώτα παιδάκια σας και είστε πιο χαλαρές :) Αλλά πώς μπορείτε αν έχετε συμπτώματα να φροντίζετε και τα παιδάκια σας παράλληλα, μου φαίνεται βουνό!!!!

Γκρρρ εγώ τώρα πήγα στη διεύθυνση προσωπικού και η ιδιωτική ασφάλεια εδώ στη δουλειά δεν καλύπτει τις εξετάσεις θρομβοφιλίας, κυστικής, αυχενικής και doppler, ούτε του συζύγου, καλά δεν το συζητάω για τον ΕΟΠΠΥ... Απαράδεκτο πάντως το ΕΟΠΠΥ να μην καλύπτει τίποτα εκτός από τις αιματολογικές, δηλαδή όλα τα άλλα θεωρούνται προαιρετικά και περιττά ??? Τέλος πάντων, το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι έχουν πέσει τρελά οι τιμές, η αδερφή μου πριν 5 χρόνια πλήρωνε σε όλα τα διπλάσια...

Αχ οταν έρχεται η ώρα βρίσκεις τη δύναμη και τα κανεις όλα.... Βεβαια υπάρχουν και στιγμές που με πιάνουν αναγουλες βλέποντας το αλεσμενο του μικρου η τον σήκωνω να τον πλύνω αλλα και τι να κάνω; Δε πρόκειται να το κάνει κάποιος άλλος! Κλείσω μύτη ψιλό κοιτάω αλλού και προχωράμε!

kZZ6p2.pngjhVgp2.png

Ευχαριστω πολυ! Θα τη δώ κάποια στιγμή με την ησυχία μου γιατι χθες περίμενα πως και πως αυτη τη μέρα και τελικα κατέληξε μαρτυρική.... Ο γιος μου χτύπησε μάλλον στη γωνία της πόρτας και τον βρήκα με ενα καρουμπαλο γραμμή στο κουτελο απο πανω μεχρι κάτω και τρέχαμε στο παιδων και το βράδυ είχε λιγο ανήσυχο ύπνο και υπερένταση, πολυ δύσκολη μέρα και νύχτα. Τώρα τον παρακολουθώ για 48ωρες και τον ελέγχω ανα διαστηματα:-(. Αχ να πανε όλα καλα μεχρι τέλους :-(:sad::-(

Χθες ειδα και εγ το δικό μου μικρο. Είχε πολυ πλάκα, κουνιοταν! Χέρια πόδια κουνιοντουσαν φουλ! Εντυπωσιαστηκα γιατι ο μεγάλος ήταν παντα ήσυχος! Αυχενικη δεν έκλεισαν ακόμα αλλα θα ειναι μεταξύ 13-21 Φλεβάρη.

Ω περαστικά του !!! Εύχομαι να περάσει γρήγορα και να μην πονάει το μικρό σου !! Και σε σένα καλή δύναμη !! Όλα καλά θα πάνε, θα δεις !! :-)

Αντε να κάνουμε την αυχενική μας να τα δούμε να χορεύουν σάμπα ! Μη σου πω ζούμπα !!! :D

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...