Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , arivou είπε:

Καλησπέρα κορίτσια έχω ήδη μια αποτυχημένη εξωσωματικη και τώρα μάλλον θα ξεκινήσω νέο πρωτόκολλο με χάπια.σημερα δεύτερη μέρα περιόδου που έκανα fsh ήταν 9.1.πιστευετε είναι απαγορευτικό για να ξεκινήσω νέα προσπάθεια?στην προηγούμενη προσπάθεια ήταν 5.46 αλλά και πάλι 2 ωάρια έβγαλα.

Απαγορευτικό δεν είναι αν οι άλλες εξετάσεις σου είναι καλές ,απλά θέλει προσοχή με τα φάρμακα να μην σε φορτώσουν ,θα σε πει και ο γιατρός σου 

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

απίστευτο το πως περνάει ο καιρός!!δηλαή τώρα που έκλεισες την 30 μπήκες στον 8ο??έτσι νομίζω είχα δει σε έναν πίνακα!αν και τα έχω λίγο μπλέξει:confused::confused:

kateriniw85 μεγιά τα πραγματάκια σας και ευχαριστώ! και εμένα εκει που στην αρχή είχε ανέβει 2-3 νούμερα και ήταν τούμπανο, τώρα τίποτα. Βέβαια υπέστη και ένα σοκ με τις βιοψίες, οπότε μπορεί και να μην καταφέρω να θηλάσω, ούτε έχω ρωτήσει βέβαια αν κάνει.

Φεύγω πάω για δουλειά:-(. Καλή συνέχεια σε όλες! Από νωρίς σήμερα. Όλα τα χαμε η ομάδα προσωπικού μας έλειπε. Και από ότι πήρε το αυτί μου θα έχει ένταση και δεν τα μπορούμε αυτά ο μπεμπης και εγώ;)

Kατερινα μου εγω τους μηνες τους μετραω αντιστροφα απο την πητ, δηλαδη αφου εχω πητ 8/8 στον ογδωο μηνα θα μπω στις 8 Ιουνιου. δε το υπολογιζω με τις εβδομαδες, γιατι ειναι μπερδεμα!καλη δουλιτσα!!! φιλια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά αποτελέσματα kimonandi!

αγοροmummy! τι ωραία! Και τώρα με το 2ο είναι διπλή η χαρά, ε?

Άσχετο παιδιά, νομίζω είμαστε πολύ κουτσομπόλες στο forum...έχουμε 6.999 posts και δεύτερες και καταιδρωμένες έρχονται φανταστείτε οι Μανούλες Ιουνίου με 4.471 posts! Ή είμαστε πολλές???

χα χα χα! Και εγώ το πρόσεξα! Είμαστε ΘΕΕΣ μωρέ! Άσε που οι άλλες δε νομίζω να έχουνε βρεθεί και από κοντά για καφέ και κους κους!

Hello, κοριτσάρες!!

Ζεσταίνομαι!!! Δεν μπορώ!! Σήμερα νιώθω και σαν δυσπνοια, νιώθω και ταχυκαρδία... Πώς θα τη βγάλω το καλοκαίρι? Εδώ δεν την πάλευα παλιότερα, σκεφτείτε ούσα έγκυος...

αγοροmummy, καλή ξεκούραση!! Να χαρείς την άδειά σου!! Κούβα? Κούβα! Θέλω κι εγώωωω! Και σε επόμενα σου εύχομαι!! Καφεδάκι εγώ πίνω που και που, εσένα δε σου επιτρέπει ο ντοκ?

happy and crazy, όπως καταλαβες σε νιώθω με τη ζέστη! Κουράγιο!

impregnant, χρόνια πολλά, καλά και με το καλό το μπεμπάκι σας!

latortura, μπορεί να καταπιέζεσαι με τη διατροφή, αλλά ο μπέμπης σου είναι προνοητικός! Σου λέει κρίση έχουμε, αν γίνει καμία στραβή θα κάνει η μαμά μόντελινγκ και θα αγοράζει τις πάνες μου!

Κατερίνα, με το καλό να δεις το αντράκι σου! Περιμένουμε νέα!

Κατερινιώ, καλορίζικα τα πραγματάκια σας!

Kimonandi, συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα!! Χαίρομαι πολύ για σένα! :)

Για τα κουνούπια που λέγατε κι εγώ προβληματίζομαι! Κάτι θα υπάρχει!

Όσο για τους γείτονες... Μεγάλο κεφάλαιο!! Φτάνει ένας μπιπ ή μία στην δική μου περίπτωση για να διαλύσει όλη την πολυκατοικία! Για να καταλάβετε η μαμά μου πήρε μισό λεξοτανίλ για πρώτη φορά στη ζωή της για να πάει στην τελευταία συνέλευση! Ο λόγος ήταν πως μετά την προτελευταία συνέλευση ανέβασε πίεση και σφυγμούς και τρέχαμε! Ενημερωτικά η μαμά μου είναι πολύ σκληρό καρύδι και δε μασούσε ποτέ, αλλά οι τύποι είναι από άλλο ανέκδοτο!! Η υπομονή είναι αρετή, αυτό θα σκεφτόμαστε... μέχρι να αρπάξω το τηγάνι για να τους κυνηγήσω!!!

1BRtp3.png

καλέ ποιες βγαίνετε απο σήμερα σε άδεια? ΤΥΧΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

impregnant, χρόνια πολλά, με το καλό το μπεμπάκι σας. Πάντα να είστε γεροί , αγαπημένοι και πολύ ευτυχισμένοι!!!!!!!!

μεγιά τα πραγματάκια, βλέπω απο δω και μπρος οργανωνονόμαστε ε?

SO9Np3.png

Κοριτσούμπες μου σας χαιρετω !

Μιλάτε για τους λατρεμένους γείτονες ε ;

Εμείς στο σπίτι που μένουμε, πρόβλημα ευτυχώς δεν έχουμε, είναι όλοι πολύ ευγενικοί. Έχουμε πρόβλημα με μία τρελή μεγαλοκοπέλα, που μένει πίσω απο το σπίτι. Εκεί να δείτε σούργελα ! Τα γκομενικά της τα ξέρει όλη η γειτονιά, που φροντίζει να τα ανακοινώνει στη φίλη της στο κινητό φωναχτά !! Μια βδομάδα τώρα, ζω το "Μπρόυσκο" λάιβ ! Ο μπιπ ο Γιώργος, ο γκόμενος, δέχεται μηνύματα τη νύχτα απο την πρώην του την μπιπ, μπιπ, ξεμπίπ, την Ελένη. Η οποία Ελένη, μπιπ, δε ντρέπεται και του στέλνει μηνύματα τη νύχτα και τα είδε η γειτόνισσά μου, που δεν ξέρω πως τη λένε και θα πάει λέει να βρεί τη μάνα της μπίπ Ελένης και θα της τα πει όλα, για να τη μαζέψει. Αλλά για όλα φταίει ο μπίπ ο Γιώργος, που τελικά είναι μεγάλος μπίπ, αλλά θα τον κανονίσει κι αυτόν γιατί δεν ξέρει με ποιά έχει μπλέξει. Αυτά ανακοίνωσε, χτες το απόγευμα. Περιμένουμε νεες εξελίξεις !!

Σήμερα κάνει τρελή ζέστη, δεύτερη φορά που κάνω ντούζ σήμερα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει τον Αύγουστο.. Σήμερα μπήκα στον 7ο !

impregnant να ζήσετε κορίτσι μου !!!

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσούμπες μου σας χαιρετω !

Μιλάτε για τους λατρεμένους γείτονες ε ;

Εμείς στο σπίτι που μένουμε, πρόβλημα ευτυχώς δεν έχουμε, είναι όλοι πολύ ευγενικοί. Έχουμε πρόβλημα με μία τρελή μεγαλοκοπέλα, που μένει πίσω απο το σπίτι. Εκεί να δείτε σούργελα ! Τα γκομενικά της τα ξέρει όλη η γειτονιά, που φροντίζει να τα ανακοινώνει στη φίλη της στο κινητό φωναχτά !! Μια βδομάδα τώρα, ζω το "Μπρόυσκο" λάιβ ! Ο μπιπ ο Γιώργος, ο γκόμενος, δέχεται μηνύματα τη νύχτα απο την πρώην του την μπιπ, μπιπ, ξεμπίπ, την Ελένη. Η οποία Ελένη, μπιπ, δε ντρέπεται και του στέλνει μηνύματα τη νύχτα και τα είδε η γειτόνισσά μου, που δεν ξέρω πως τη λένε και θα πάει λέει να βρεί τη μάνα της μπίπ Ελένης και θα της τα πει όλα, για να τη μαζέψει. Αλλά για όλα φταίει ο μπίπ ο Γιώργος, που τελικά είναι μεγάλος μπίπ, αλλά θα τον κανονίσει κι αυτόν γιατί δεν ξέρει με ποιά έχει μπλέξει. Αυτά ανακοίνωσε, χτες το απόγευμα. Περιμένουμε νεες εξελίξεις !!

Σήμερα κάνει τρελή ζέστη, δεύτερη φορά που κάνω ντούζ σήμερα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει τον Αύγουστο.. Σήμερα μπήκα στον 7ο !

impregnant να ζήσετε κορίτσι μου !!!

χα χα χα! εισαι θεά, συμπεθέρα! Αναμένουμε νέα από το "μπρούσκο, the next generation" !

Ντουζ? Μου έχει φύγει το δέρμα από το ντουζ όλη μέρα! Είναι και πρισμένα τα πόδια μου.... αχχχχχχχχχχχ, τι τραβάω συμπεθερούλα μου για να σου παραδώσω το κοπέλι μου!

Ειμαι κομματιαααααααααα.. Πηγα στο στοκ της mothercare δεν βρηκα τιποτα. Αν εχεις κοριτσακι εχει πολλα!!! Για αγορακι... Αστο.. Μετα πηγα λητω για να δω κουνια προικα καροτσι.. Τελικα ειμαι αναμεσα στο inglesina trilogy και στο quad! Θα παω με το ζ. να τα δω να αποφασισουμε γιατι περναει ο καιρος... Πηρε καμια το quad??

com]uiFTp2.png[/url]

χα χα χα! εισαι θεά, συμπεθέρα! Αναμένουμε νέα από το "μπρούσκο, the next generation" !

Ντουζ? Μου έχει φύγει το δέρμα από το ντουζ όλη μέρα! Είναι και πρισμένα τα πόδια μου.... αχχχχχχχχχχχ, τι τραβάω συμπεθερούλα μου για να σου παραδώσω το κοπέλι μου!

Χαχα ! Φαντάζεσαι ΤΙ έχει να γίνει άμα βρεθούμε συμπεθέρα ;; Αν είμαστε έγκυες, θα γεννήσουμε απο τα γέλια !!!

Ειμαι κομματιαααααααααα.. Πηγα στο στοκ της mothercare δεν βρηκα τιποτα. Αν εχεις κοριτσακι εχει πολλα!!! Για αγορακι... Αστο.. Μετα πηγα λητω για να δω κουνια προικα καροτσι.. Τελικα ειμαι αναμεσα στο inglesina trilogy και στο quad! Θα παω με το ζ. να τα δω να αποφασισουμε γιατι περναει ο καιρος... Πηρε καμια το quad??

Δεν ξέρω για καρότσι. Αλλά τα Λητώ έχουν πολύ ωραία προίκα !! Και καλή ποιότητα !!

0WNhp3.png

latortura μου, το trilogy πάντως είναι φοβερό! Πολύ εύχρηστο, με καλές αναρτήσεις και ωραία χρώματα. ;) Αν είχα αγοράκι θα έπαιρνα το μπλε με λευκό σκελετό! Τέλειο! Το είδε και ο αντρας μου και τρελάθηκε!

1BRtp3.png

Εδώ Δρ. Kαροτσίδου, με διδακτωρικό στην Ιταλία και μάστερ στην αγγλία.

Ενώ επιμένω ότι το chicco urban είναι το καλύτερο....

Το quad, σε σχέση με το trilogy, είναι λίγο καλύτερο.... Έχει πιο ακριβό ύφασμα... και ο σκελετός του είναι πιο σταθερός. Μην πάρεις και πορτ μπεμπέ! Είναι τοσο καλά καρότσια και τα δυο που εξ' αρχής μπορείς να το βάλεις στο κανονικό καρότσι. Βέβαια είναι πιο ακριβό το quad.

Όμορφα είναι και τα δύο... έχουν αυτή την ιταλική φινέτσα, σε σχέση με το urban...

Διαφημίσεις

Εδώ Δρ. Kαροτσίδου, με διδακτωρικό στην Ιταλία και μάστερ στην αγγλία.

Ενώ επιμένω ότι το chicco urban είναι το καλύτερο....

Το quad, σε σχέση με το trilogy, είναι λίγο καλύτερο.... Έχει πιο ακριβό ύφασμα... και ο σκελετός του είναι πιο σταθερός. Μην πάρεις και πορτ μπεμπέ! Είναι τοσο καλά καρότσια και τα δυο που εξ' αρχής μπορείς να το βάλεις στο κανονικό καρότσι. Βέβαια είναι πιο ακριβό το quad.

Όμορφα είναι και τα δύο... έχουν αυτή την ιταλική φινέτσα, σε σχέση με το urban...

Ωραίο το chicco urban!!!καλά το κάθισμα ξεδιπλώνει και γίνεται πορτ Μπεμπέ;;; πολύ έξυπνο!!!

Συν οτι μπορείς να αλλαξεις καλύμματα αρα χρωμα!!!!

Πως και μου ξέφυγε αυτο οταν ψαχναμε;;;καλά στο trilogy θα κατέληγα λόγω λευκού σκελετου(είχα κόλλημα) αλλά σίγουρα θα προβληματιζομουν κι εγώ αναμεσα σε αυτά τα δυο θα ημουν

Το quad νομιζω είναι και πιο ογκώδες;;;

Ρινουι μου τι εννοουσε η γειτονισσα οταν ελεγε για κλαμα??? ελεος!!! τραγικοι! μια λαϊκη ατακα λεει "αμα θελει ο Θεος να σε εκδικηθει θα σου στειλει κακο γειτονα" κατι ηξεραν οι παλιοι που το ελεγαν!! ελεος, τραγικοι! εμεις μενομε σε ενα συγκροτημα που αποτελειται απο 4 σπιτια, στο ενα εμεις, το απο πανω μας απουλητο και τα αλλα δυο τα εχουν καποιοι για εξοχικο και ερχονται πολυ σπανια. οποτε ευτυχως εχουμε γλιτωσει.

εννοούσε φυσικά ότι θα κάνουμε μωρό και θα τους αναστατώσουμε! γιατί εμείς είμαστε οι νεότεροι, υπάροχυν κάποιοι με παιδιά 10 και πάνω ετών και φυσικά οι συνταξιούχοι!

είχαν απόλυτο δίκιο οι παλιοί!

ευχαριστωωώ, ανυπομονώ. μου φαίνεται πολύ μακριά το απόγευμα που έχω ραντεβού!! ουφ...δηλαδή θα αργήσω ακόμα να πιω τα 5-10 -20 τσιπουράκια που ονειρεύομαι..αμαν!!!;)

Καλά δεν ξέρω ορισμένοι γείτονες χρειάζονται και το μάθημα τους όμως, γιατί αλλιώς συνεχίζουν και κάνουν χειρότερα αν βλέπουν ότι δεν αντιδράς

καλό ραντεβουδάκι το απόγευμα! ναι, νομίζω τους καλομάθαμε τους 'μπιπ'!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

ρινουι, αγορομαμμυ πιάσατε επίμαχο θέμα.... ΓΕΙΤΟΝΕΣ.... δεν υπάρχει άνθρωπος που να μένει σε πολυκατοικία και να μην έχει θέμα....Εμάς οι περισσότεροι εννοείτε ότι καταστρατηγούν το καταστατικό της πολυκατοικίας, εννοείτε πως κάποιοι αφήνουν σε κοινοχρηστους χώρους παπάκια, εδώ εμάς έχουν αφήσει μηχανή μεγάλου κυβισμού στο κοινόχρηστο του γκαράζ και είναι συγγενή ενός γείτονα που δεν μένει καν σε εμάς!!!! Τις προάλλες βάλανε πιάτο Nova στην ιδιόκτητη ταράτσα μας!!!!! Τη βλέπει ο άντρας μου, μου λέει έχουμε κεραία στη ταράτσα μας!!!! Ξέραμε ποιανου ήταν και μας ζήτησε συγνώμμη και ότι μπηκε η κεραία εν αγνοία του από τον τεχνικό!!!! Επειδή ήταν ευγενικός είπαμε να τη βγάλει το συντομότερο αλλά φυσικά το αμέλησε ώσπου τσίτωσα εγώ τα λουρια και είπα πως αν δεν τη βγάλει θα τη βγάλω εγώ γιατί θα κάνω εργασίες στη ταράτσα.... Μες στη βδομάδα έφυγε....

Και παντα δεν κοιτάνε τα δικά τους αλλά των άλλων....

Τις προάλλες η άλλη είχε αφήσει το αυτοκίνητο στον κοινόχρηστο του γκαραζ μισή μέρα... εν τω μεταξύ είχε αλλάξει αυτοκίνητο και δεν ξέραμε ποιανού ήταν, το είχε μάθει όλη η πολυκατοικία αφου χτύπησαν όλα τα κουδουνια για να βρουνε σε ποιον ανήκει και αυτή είπε πως δεν είχε πάρει μυρωδιά!!!!!! Γι αυτό λένε μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα!!!!

Ρινουι του χρόνου θα αναστενάξει η πλατεία Βριλησσίων... Δε πιστεύω να μην έρχεστε βόλτα εκεί;;;; Σήμερα πάντως έχουμε παζαρι αφού στην πλατεία είναι η εκκλησία της Αναλήψεως και λέω να πάρω τον γιο μου να το τιμησω.......

ampeligi τα βριλήσσια ευτυχώς έχουν πολύ ωραία πάρκα και μια χαρά πλατεία για καφεδάκι! σήμερα δεν με βλέπω να πηγαίνω βέβαια γιατί έχω yoga και θα ψιλοαργήσω...

καλημερα και απο μενα!εκανα την καμπυλη,με επιασε το κεφαλι μου απο τη γλυκοζη,εφαγα πρωινο και συνηλθα!οι τιμες στο νηστειας ηταν 89,στα 60' 150,στα 120' 120 στα 180' εφυγα δεν αντεχα αλλο :tongue: ελπιζω να ειναι καλες οι τιμες,ο μικροβιολογος που ειναι της υπερβολης γενικως μου ειπε οτι μεχρι τωρα ηταν καλες οι τιμες,αλλα οτι πει ο γυναικολογος!για το λευκωμα μου ειπε βγηκε καθαρη η εξεταση ουρων!αυριο θα εχω τα αποτελεσματα!ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρα μας,θα σας διαβασω σιγα σιγα!

καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις σου! εύχομαι όλα να είναι καλά!

Άσχετο παιδιά, νομίζω είμαστε πολύ κουτσομπόλες στο forum...έχουμε 6.999 posts και δεύτερες και καταιδρωμένες έρχονται φανταστείτε οι Μανούλες Ιουνίου με 4.471 posts! Ή είμαστε πολλές???

είμαστε κουτσομπόλες...τέρμα!!! :-D

RArep3.png?mjfpyDPm

σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!!!!τώρα σιγά σιγά μένει η βαλιτσούλα του νοσοκομείου!!ο γιατρός μου δίνει λίστα με τα απαραίτητα έμαθα από την φίλη μου!!η γυναίκα του είναι και μαία και την έχει φτιάξει αυτή την λίστα η φίλη μου βοηθήθηκε πάρα πολύ!!μόλις την πάρω την άλλη βδομάδα θα σας την γράψωimpregnantμου να τα εκατοστήσετε και του χρόνου με το ζουζούνι σας αγκαλίτσα όλοι μαζί!!:P:p:p:p

λέτε για γείτονες κορίτσια μου ευτυχώς μένω σε διώροφο και από κάτω είναι τα πεθερικά μου που τα πάμε πόλυ καλά και δεν έχω προβλήματα.είναι μεγάλο θέμα να έχεις καλούς γείτονες!!brilliantμου τι άλλο θες????έχεις και live σειρά τώρα που η τηλεόραση δεν έχει τίποτα:tongue::tongue::tongue:

καλέ τι καιρός εδώ συννέφιασε τόσο πολύ που θα την ρίξει την τρελλή μπορα δεν το γλιτώνουμε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αδειουχες καλη ξεκουραση και καλες ετοιμασιες!!

Kateriniw85 μπραβο για τα ψωνια!! Αντε, θα περιμενουμε κ την λιστα για το μαιευτηριο!

Παντως βλεπω πως οι προετοιμασιες εχουν παρει φωτια!! Εμεις χαλαρααααα

Την Τριτη παμε να παραλαβουμε καροτσι, να παραγγειλουμε κρεβατι και να ψωνισουμε για την μικρη!

Λετε για γειτονες. Εμεις εδω χωριο, μενουμε σε διπλοκατοικια πανω απο πεθερικα κ δεν εχουμε μαζι τους κανενα θεμα. ΑΛΛΑ εχουμε προβλημα με τους διπλα. Διπλοκατοικια κ αυτοι. Πιο τραγικους κ ηλιθιους ανθρωπους δεν εχω ξανασυναντησει. Δερνονται, βριζονται κτλ κτλ. Δεν καταλαβάινουν απο ωρες κοινης ησυχιας και γενικα ειναι για να μαλωνεις καθε μερα μαζι τους.

Εγω γενικα δεν μιλαω. Μονο μια φορα βγηκα κ τσιριζα μεσα στα μεσημερια κ μια φορα η πεθερα μου τους πηρε τηλ στις 3 τη νυχτα. Δεν εγινε βεβαια κατι... Και στα ντουβαρια να τα λεγαμε το ιδιο θα ηταν το αποτελεσμα!

Οι υπολοιπες τι κανετε;;; ;););)

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...