Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Ziu

να ζήσετε και με το καλό να γεννήσεις!!!!! κοίτα να απολαύσεις την μέρα σήμερα !!!!

καλημέρα και απο εμένα...!!!! όλα καλά!? νομίζω σήμερα οτι θα με μισήσετε..... έχω βάλει στο φουρνο παπουτσάκια και σειρά έχει ένα ραβανί..... κερνάω όποια θέλει!!! :D :D :D

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

A ρε mousoudi όλα τα διάβασες :tongue:

rinoui η πισίνα είναι κλειστή αλλά αν έχει καλό καιρό ανοίγουν την οροφή και μπαίνει ήλιος! Το μόνο πρόβλημα είναι να προβλέψεις πότε δε θα έχει πολύ κόσμο, γιατί ειδικά εγώ θέλω τη λωρίδα μου δεν μπορώ!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Η ziou άραγε παντρεύτηκε το πρωί?? ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!

mj δε σε μισώ...σήμερα χλαπάκιασα παστίτσιο και η πεθερά μου λύσσαξε από χτες που είχαμε επέτειο να μας κεράσει γαλακτομπούρεκο :rolleyes: ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΡΩΩ LIGHT...

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

καλημέρα και απο εμένα...!!!! όλα καλά!? νομίζω σήμερα οτι θα με μισήσετε..... έχω βάλει στο φουρνο παπουτσάκια και σειρά έχει ένα ραβανί..... κερνάω όποια θέλει!!! :D :D :D

εσύ θα με ξακάνεις !!! :tongue::tongue:

Πεινάωωωω !!

μουσούδι ΘΕΑ ΜΟΥ !!!

0WNhp3.png

mousoudi τίποτα δεν σου ξέφυγε! χαχα

zizoulis το εύχομαι να είναι έτσι με τα κιλά γιατί ακούω και διαβάζω διάφορα!

mj_lia δεν χαμπαριάζεις με τίποτα έτσι!??!! :tongue::tongue::tongue:

τα παπουτσάκια και το παστίτσιο με συγκινούν πολύ περισσότερο απ΄οποιοδήποτε γλυκό τελικά! με εξαίρεση το παγωτό φυσικά! :-D

ζίου περιμένω να δω φωτογραφίες στο fcb..... να ζήσετεεεεεεεεεεεεεεε!

RArep3.png?mjfpyDPm

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μας!! Ειμαστε καλα κλωσταμε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι! !

Εχουμε ξεκινήσει εδω και 2-3 μερες να βαφουμε και γενικα να κάνουμε δουλειές στο σπιτι!! Ειμαστε σαν τσαντίρι! Παντου πράγματα!!

Ποσο ωραια ειναι να εχουμε ομορφα νεα στην ομαδα μας! Έχουμε απο ολα μπαμπατσικα μωρα γαμους παρατασεις! Ολα τελεια! Μπραβο μας!

tt1d1f0a

event.png

Ziu

να ζήσετε και με το καλό να γεννήσεις!!!!! κοίτα να απολαύσεις την μέρα σήμερα !!!!

να φας σκατουλες!!!:tongue:

κι εγω εχω φτιαξει κορμο και καθεται στην καταψυξη.... κλαπς.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γραφτείτε στο babylino club...εμενα μου απαντησαν με μαιλ οτι θα μου στειλουν δειγματα εντος 10 ημερων....Οταν παραλαβω θα σας πω τι...

Αααα εστειλα και στην chicco και μου ειπε οτι η εταιρεια τους δεν εχει πια δειγματα...Τσιγκουνηδες...!!! :-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Brilliant ναι είναι πολύ καλό που υπάρχει αυτή η σελίδα και μοιραζόμαστε τις χαρές μας και τους πρβληματισμούς μας πάνω στο ίδιο θέμα.Επίσης πρέπει να είναι τέλεια που είσαι Κρήτη, βλέπεις θάλασσα έχει χώρους για περπάτημα:D

Πάντως σκέφτομαι πως θα είναι τον τελευταίο καιρό θα έχουμε άδεια όλες και θα μπαίνουμε και θα αναρωτιόμαστε χμ κάποια μήπως έχει μέρες να μπει λες να γέννησε? περίεργο δεν θα είναι?

εν οψει διαβητολόγου με έχει πιάσει αμόκ με το φαγητό, τρόω όσα πιστεύω ότι θα μου απαγορέψει! μακαρόνια, κρέμα γάλακτος, μπισκότα, παγωτό μετά!αχαχα

mj_lia εντάξει τη γλίτωσες από εμένα :D. Δεν τρόω τίποτα από τα δύο! (είμαι περίεργη!)

url%5Dcbf47431c9.png

Διαφημίσεις

λοιπόν σας περιμένω να έρθετε να σας κεράσω!!! και εμένα εχτες μου ήρθε η ιδεα για γλυκό!

Kαι εγώ χτες ήθελα γλυκό σαν κολασμένη !!!

Έστειλα τον άντρα μου σε ένα ζαχαροπλαστείο και μου πήρε σοκολατίνα. Μετά με έλεγε "Πέπα".... :confused:

Brilliant ναι είναι πολύ καλό που υπάρχει αυτή η σελίδα και μοιραζόμαστε τις χαρές μας και τους πρβληματισμούς μας πάνω στο ίδιο θέμα.Επίσης πρέπει να είναι τέλεια που είσαι Κρήτη, βλέπεις θάλασσα έχει χώρους για περπάτημα:D

ναι, καλά είναι εδώ! Τελευταία έχει πολλά εναλλακτικά και αυτό είναι το καλό. Όσο για τη θάλασσα, δε θα μπορούσα να ζήσω κάπου χωρίς να υπάρχει..

Πάντως σκέφτομαι πως θα είναι τον τελευταίο καιρό θα έχουμε άδεια όλες και θα μπαίνουμε και θα αναρωτιόμαστε χμ κάποια μήπως έχει μέρες να μπει λες να γέννησε? περίεργο δεν θα είναι?

εν οψει διαβητολόγου με έχει πιάσει αμόκ με το φαγητό, τρόω όσα πιστεύω ότι θα μου απαγορέψει! μακαρόνια, κρέμα γάλακτος, μπισκότα, παγωτό μετά!αχαχα

Εύχομαι να μη σου απαγορέψει τίποτα !!

μόλις είπια το ασβέστιο μου και στάνιαρα! :lol:

Με τις υγείες σου !!

0WNhp3.png

Κατερίνα για θυμισέ μου, πας επειδή είσαι οριακά στις τιμές της καμπύλης ή έχεις όντως θέμα?

μην αγχώνεσαι πάντως για το φαγητό... μια ιδέα είναι!

οριακά είμαι, μόνο της πρώτης ώρας ήταν 170 με όριο 165. όλα τα άλλα μέσα στα όρια και προς τα χαμηλά! αλλά επέμεινε η γυναικολόγος μου για να είμαστε σίγουροι. ε όχι δεν πειράζει θα χάσω και κανα κιλάκι!αλλά κανα παγωτάκι θα το απαιτήσω:D:D

url%5Dcbf47431c9.png

Mousoudiiiii

Κι εσύ Ταξιδιάρα ψυχή ε χεχεχε

Καλά ναι Βουδαπέστη εγώ ένιωθα λες και δεν είχε φύγει ο κομμουνισμός μέχρι και αυτά τα κίτρινα φώτα στους δρομους το βράδυ με χαλαγαν!!!άσε το φαγητο έχασα και κιλακια :-) :-)

νομιζω το καλυτερο φαγητο το έχω φαει Βαρκελώνη εννοειται λευκη sangria ταπας και παεγια και Ρώμη φυσικά ε είμαι μακαρονου!!!!!!μπορώ να ζήσω με μακαρόνια!!!

Παρίσι disneyland έχω παει τρεις φορες την μια έμεινα σε ξενοδοχείο της disneyland για να είμαι απο το πρωι ως το βράδυ εκεί άσε τρελενομαι!!!!ειδικα με τα τρενακια που κανουν ανάποδα βουτιες κλπ. Ax space mountain ...βεβαια το αγαπημενο μου ηταν οι πειρατές της Καραϊβικής...κι ας μην ηταν extreme...

Μέχρι και στης Αμερικής έχω παει το six flags που είναι έξω απο νέα Υόρκη εκεί να δεις ύψη και βουτιες!!!και την κόρη μου έτσι θα την κάνω ελπίζω να μη βγει φλωρακι χαχαχαχαχα Αμερική δε νομιζω οικονομικα να μας παιρνει απο δω και πέρα να πάμε αλλά μια disneyland επιβάλλεται :-) :-) :-) :-) να ναι καλά το internet!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...