Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Κατερίνα Κων ΠΗΤ εχω 15 αυγουστου ελπιζω να γεννησω πιο νωρις, σε δημοσιο νοσοκομειο δεν εχω επιλογη (αν ειχα θα ηθελα στο Παπαγεωργίου θεσσ/νικη) με ειδικευομενο με βλεπω και τρεμω γιατι μες το καλοκαιρι δεν ξερω αν θα ειναι ο γιατρος εκει... :-(

annisaki και εγω 13 κιλα εβαλα και αγχωνομαι ποσα θα φτασω ακομα..

KDeIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σας αυγουστομανούλες!!!πως είστε σήμερα??εδώ απο χτες το βράδυ πιο πολύ μας έχει ριμάξει ένας αέρας άλλο πράγμα!!!

ziouκαι πάλι να ζήσετε κάθε ευτυχία και με το καλό η μπουμπούκα σας!!!

sweetangelκαλως μας ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα....σήμερα είμαι σε μια φάση ελαφριάς νιρβάνας! αχ...όλες οι υπόλοιπες τι κάνετε?

αύριο έχω μια βάπτιση και πρέπει να πάω να πάρω δώρο για το μωρό... (σκέφτομαι σεντόνια για κούνια...)κατά τα άλλα δεν θα έλεγα όχι και για καφέ αλλά δεν έχω παρέα....

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Καλημέρα!!!!! Τελευταίο Σ/Κ με διορθώσεις γραπτών, μια δύσκολη Δευτερα και μετα ... αραιά μαθηματα ... Και σιγά σιγά ... welcome summer !!!! (σε 3 εβδομαδες οχι και αυριο).

Κατι λέμε για Εύβοια ή για Ναύπλιο για διακοπουλες σε κοντινούς προορισμούς, αλλα μπορει και τιποτα!!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

καλημέρα σας αυγουστομανούλες!!!πως είστε σήμερα??εδώ απο χτες το βράδυ πιο πολύ μας έχει ριμάξει ένας αέρας άλλο πράγμα!!!

Σημερα (για την ωρα) δεν εχει αέρα! Χτες ομως νομίσαμε οτι θα μας σηκώσει- έγινε πανικός, έπεσαν τα λουλούδια μου στο μπαλκόνι (ενώ ηταν δεμένα) σφυρίζε ο αέρας, χαμός!!!! Ευτυχώς ειχα τη γυναικα γιατι αλλιώς άντε βάλε σε τάξη το χάος!!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!ημερα ο μπεμπης ειναι υπερκινητικος!κουνιοταν τοσο εντονα,ηταν σα να με σκουντουσε να ξυπνησω και το πετυχε!εδω εχει δροσισει και μαλλον θα εχει ωραια μερα!

zizoulis υπομονη με τη δουλεια!οσο για τις διακοπες,μακαρι να πατε!εμεις δεν προβλεπω να πηγαινουμε πουθενα,την αδεια την εβαλε στη γεννα ο αντρας μου,ευτυχως εχουμε πολλες ωραιες παραλιες οποτε θα πινω καφε οσο οι αλλοι κανουν βουτιες!:D8-)

MiaTp2.png>

64TMp2.png

καλά με έχει πιάσει ένα πλάκωμα... δεν με κρατάει το σπίτι, θέλω να βγω.... νομίζω οτι άμα κάτσω μέσα θα σκάσω! τι έχω πάθει δεν ξέρω... θα πάρω την πεθερά μου τηλ να την ξεσηκώσω να πάμε για καφέ... τα έχω δει όλα!!!

Υ.Γ έχετε πολλές κλωτσήσει απο τον πρίγκηπα μου!

καλά με έχει πιάσει ένα πλάκωμα... δεν με κρατάει το σπίτι, θέλω να βγω.... νομίζω οτι άμα κάτσω μέσα θα σκάσω! τι έχω πάθει δεν ξέρω... θα πάρω την πεθερά μου τηλ να την ξεσηκώσω να πάμε για καφέ... τα έχω δει όλα!!!

Υ.Γ έχετε πολλές κλωτσήσει απο τον πρίγκηπα μου!

Καλημέρα κοριτσακια μου!!!! Ειστε καλα;

Mj lia μου Άστα και εγω εχω τρελό πλάκωμα (με τα οικονομικά)

Χτες σχεδόν όλο το απόγευμα έκλαιγα, πως θα βγουν ολα;

Καλα να ειμαστε πανω απο ολα βέβαια , ειναι οι ορμόνες μάλλον και ειμαι λιγο υπερβολική!!!!τι να πω:-(

SO9Np3.png

anastasiat28 με θετική σκέψη και ( ναι θα ακουστώ πολύ γραφική!) με την βοήθεια του θεού όλα θα πάνε καλά. τελικά ξεσήκωσα την πεθερά μου(άλλο που δεν ήθελε και αυτη) και θα πάμε για καφε

Καλα να ειμαστε πανω απο ολα βέβαια , ειναι οι ορμόνες μάλλον και ειμαι λιγο υπερβολική!!!!τι να πω:-(

Νατασούλα φαίνεται το είχε η μέρα χτες!!!

Κι εμείς αυτή τη συζήτηση ειχαμε με είχαν πιασει και οι ορμόνες εννοείται...

Άσε μας έχει μπει και η ιδέα με τα βλαστοκύτταρα κι όχι τίποτα αλλο , ειναι ενα χιλιάρικο...πολλά λεφτά !!!!μου φαινεται βλεποντας και κανοντας θα το πάμε και εννοείται το δωματιο θα είναι τρίκλινο σε καμια περιπτωση δικλινο ουτε οικονομικό δικλινο ουτε τίποτα...οποτε να γλιτώσουμε και τίποτα απο εκεί...

Εσείς κορίτσια έχετε αποφασίσει για το δωμάτιο;;;;

Καλημερααααααα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια όμορφες :P

Κοριτσιααααααααα μου αγαπημενα σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

Ηταν πολυ ωραια σημερα, πολυ συγκινηση.... Ο μπαμπακας μου μας παντρεψε... Πως τα καταφερε κ εφτασε μεχρι το τελος τους ορκους/ευχες....

Φωτο οταν θα εχω θα σας ανεβασω.. Απο το κινητο μου κ την μηχανη μας δεν βγαλαμε ουτε μια!

Αυτή που μας έβαλες ήταν υπέροχη φωτό! Μπράβο και τον μπαμπάκα σου!!! Και πάλι να ζήσετε!!!

Κατερίνα Κων ΠΗΤ εχω 15 αυγουστου ελπιζω να γεννησω πιο νωρις, σε δημοσιο νοσοκομειο δεν εχω επιλογη (αν ειχα θα ηθελα στο Παπαγεωργίου θεσσ/νικη) με ειδικευομενο με βλεπω και τρεμω γιατι μες το καλοκαιρι δεν ξερω αν θα ειναι ο γιατρος εκει... :-(

annisaki και εγω 13 κιλα εβαλα και αγχωνομαι ποσα θα φτασω ακομα..

Λίγο με μπέρδεψες. Γιατί δεν έχεις επιλογή στο Παπαγεωργίου; Για τον γιατρό σου να το καταλάβω, αλλά για το νοσοκομείο γιατί; Και για να λες Παπαγεωργίου είσαι από Θεσ/νίκη; Αν ναι, στον επόμενο καφέ μας, έλαααααααα!!!!!!!!! Αλήθεια κορίτσια, θα κανονίσουμε άλλο καφεδάκι;

Ωραίος ο αέρας, πολύ μου άρεσε!

καλημέρα....σήμερα είμαι σε μια φάση ελαφριάς νιρβάνας! αχ...όλες οι υπόλοιπες τι κάνετε?

αύριο έχω μια βάπτιση και πρέπει να πάω να πάρω δώρο για το μωρό... (σκέφτομαι σεντόνια για κούνια...)κατά τα άλλα δεν θα έλεγα όχι και για καφέ αλλά δεν έχω παρέα....

Καλοφώτιστο το μωράκι αύριο. Είδα παρακάτω ότι πήγες και για καφεδάκι, καλά έκανες. Εγώ τώρα ξεμπέρδεψα με τα του μεγάλου μου, να χαϊδευτούμε, να παίξουμε, να πιούμε γάλα, να φάμε φρούτα, να συμμαζέψουμε λίγο και την κουζίνα, ε, για πότε πέρασε η ώρα ούτε που το κατάλαβα.

Καλημέρα!!!!! Τελευταίο Σ/Κ με διορθώσεις γραπτών, μια δύσκολη Δευτερα και μετα ... αραιά μαθηματα ... Και σιγά σιγά ... welcome summer !!!! (σε 3 εβδομαδες οχι και αυριο).

Κατι λέμε για Εύβοια ή για Ναύπλιο για διακοπουλες σε κοντινούς προορισμούς, αλλα μπορει και τιποτα!!

Άντε με το καλό να ξεμπερδεύεις. ΟΚ δεν είναι και λίγες 3 εβδ., αλλά δεν είναι και τόοοοοσο πολλές. Θέλω να πω παλεύονται μπροστά σε όλο το χρόνο που πέρασε.

Έλα βρε Αναστασία, μη σε πιάνουν τέτοια άγχη. Όλα θα γίνουν και θα βρουν το δρόμο τους χωρίς καν να το καταλάβεις. Καλά να είστε οι γονείς και το αγοράκι σας και όλα βολεύονται εύκολα ή δύσκολα.

Νατασούλα φαίνεται το είχε η μέρα χτες!!!

Κι εμείς αυτή τη συζήτηση ειχαμε με είχαν πιασει και οι ορμόνες εννοείται...

Άσε μας έχει μπει και η ιδέα με τα βλαστοκύτταρα κι όχι τίποτα αλλο , ειναι ενα χιλιάρικο...πολλά λεφτά !!!!μου φαινεται βλεποντας και κανοντας θα το πάμε και εννοείται το δωματιο θα είναι τρίκλινο σε καμια περιπτωση δικλινο ουτε οικονομικό δικλινο ουτε τίποτα...οποτε να γλιτώσουμε και τίποτα απο εκεί...

Εσείς κορίτσια έχετε αποφασίσει για το δωμάτιο;;;;

Καλημερααααααα!!!!!!!!

Αν δωςεις τα βλαστοκύτταρα να τα δώσεις στη δημόσια τράπεζα, ολα τα αλλα ειναι κοροϊδία, στην πραγματικότητα δε σου εγγυώνται τιποτα για το αν θα μπορέσουν να τα διατηρήσουν, αν θα υφίστανται σε λίγα χρονια κλπ.

Στο Ιασω πριν 6 χρονια ειχαμε δώσει για το τρίκλινο μαζι με οτι άλλο χρέωσαν, απο το ακουογραμμα που και τώρα θα ειναι έξτρα εως το ντεπόν, τη Γάζα ή το υποθετο: 3.665?!!!

Ο γιατρος ειχε πάρει 1500 και μαζι με τις επισκέψεις του και τις εξετασεις ειχαμε φτάσει σύνολο: 6000? ( βέβαια με τα ημερομίσθια και το επιδομα 880? ειχαμε πάρει πίσω περίπου τα μισά).

Τώρα απ' οτι ειδα στο Ρεα το τρίκλινο θα ειναι γύρω στο 1200αρι και ο γιατρος γύρω στα 1000 συν οτι τώρα δε μας χρεώνει ολες τις επισκέψεις οποτε υπολογίζω να ειμαστε γύρω στο τριχίλιαρο - βέβαια δεν ξερω τι ειναι να παρω πίσω ... γιατι η δουλεια μου δεν ειναι με μισθό αλλα με την ωρα και πλέον μας δηλώνουν οπως να 'ναι οποτε παίζει να ειναι ελάχιστα τα έσοδα...

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Αν δωςεις τα βλαστοκύτταρα να τα δώσεις στη δημόσια τράπεζα, ολα τα αλλα ειναι κοροϊδία, στην πραγματικότητα δε σου εγγυώνται τιποτα για το αν θα μπορέσουν να τα διατηρήσουν, αν θα υφίστανται σε λίγα χρονια κλπ.

Στο Ιασω πριν 6 χρονια ειχαμε δώσει για το τρίκλινο μαζι με οτι άλλο χρέωσαν, απο το ακουογραμμα που και τώρα θα ειναι έξτρα εως το ντεπόν, τη Γάζα ή το υποθετο: 3.665?!!! Ο γιατρος ειχε πάρει 1500 και μαζι με τις επισκέψεις του και τις εξετασεις ειχαμε φτάσει σύνολο: 6000? ( βέβαια με τα ημερομίσθια και το επιδομα 850? ειχαμε πάρει πίσω περίπου τα μισά.

Τώρα απ' οτι ειδα στο Ρεα το τρίκλινο θα ειναι γύρω στο 1200αρι και ο γιατρος γύρω στα 1000 συν οτι τώρα δε μας χρεώνει ολες τις επισκέψεις οποτε υπολογίζω να ειμαστε γύρω στο τριχίλιαρο - βέβαια δεν ξερω τι ειναι να παρω πίσω ... γιατι η δουλεια μου δεν ειναι με μισθό αλλα με την ωρα και πλέον μας δηλώνουν οπως να 'ναι οποτε παίζει να ειναι ελάχιστα τα έσοδα...

Πωωωω παρα πολλά έπαιρνε το ιασω τοτε!

Εμένα η κουμπάρα μου που γέννησε τώρα στο ιασω -με καισαρικη και 4διανυκτερευσεις- για οικονομικό δικλινο και φουλ εξετάσεις μωρού συν όλα τα έξτρα απο τις παυσιπονες ενέσεις μέχρι τις σερβιετες κλπ. Έδωσαν γύρω στα 2000...

Το τρίκλινο του ρέα είναι το πιο οικονομικό απο όλα τα μαιευτήρια αλλά αν πας σε οικονομικο δικλινο ξεπερνάς πολυ τα 2000 του Ιασώ φτάνεις τα 2500...για το τρίκλινο του ρέα υπο λογίζω φουλ όλα γύρω στα 1600...

Εμένα ο γιατρός παιρνει 1500 ειτε φυσιολογικό ειτε καισαρικη

Κι εγώ στο ρέα θα είμαι ελπίζω να παρουμε τίποτα απο ΙΚΑ είμαι άνεργη τωρα αλλά έχω 204 ενσημα τα τελευταια 2χρονια τόσο οριακά είμαι!!!(λένε απο 200 και πανω παίρνεις απο ΙΚΑ φαντασου στα 199 "καιγεσαι")

Για να δουμε ελπίζω!μακάρι να βγουν και για εσάς όσο πιο πολλά γινεται!!!!

Πραγματικα είναι βοήθεια όπως και να το κανουμε

καλησπέρα κοριτσάκια!!!!! πώς είστε σήμερα?

εμείς ξεκινήσαμε το πρωί με δουλειές στο σπίτι, μεταφέραμε τα έπιπλα από το βρεφικό δωμάτιο στη γκαρνταρόμπα/γραφείο, τακτοποιήσαμε διάφορα χαρτιά, βιβλία και περιοδικά (πετάξαμε υλικό!), πήγαμε να πάρουμε τα χρώματα για την Τρίτη. αύριο έχουμε τα ρούχα του καλού μου...και κάποια στιγμή πρέπει να κάτσω να καθαρίσω (την κοπέλα βλέπω δλδ) τη ντουλάπα του παιδικού (μετά το βάψιμο). σιγά σιγά όλα μπαίνουν σε μια σειρά και πολύ το χαίρομαι!:-)

γεια σας και απο μενα καινουργια στην παρεα σας!! χαιρομαι που θα τα λεμε!!! :wink: εγω τωρα ηρεμησα γιατι απο τοτε που εμαθα οτι ειμαι εγκυος αρχισανε οι ετοιμασιες για τον γαμο(πολυ αγχος) ολα πηγαν καλα και 3 μαιου παντρευτηκαμε αρα τωρα χαλαρωσα ,να χαρω την εγκυμοσυνη και να μην ταλαιπωρω την μπουμπου μου πια.και τωρα καναμε τα ψωνια της. να ετοιμασω βαλιτσα σιγα σιγα ουφ!! πολλα ειπα ...

κάλως ήρθες στην παρέα μας! 15αυγουστο είδα έχεις ΠΗΤ... με το καλό! εγώ στις 16/8! :-D

ψώνισες ήδη για τη μπεμπούλα όλα τα πράγματα?

Κοριτσιααααααααα μου αγαπημενα σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

Ηταν πολυ ωραια σημερα, πολυ συγκινηση.... Ο μπαμπακας μου μας παντρεψε... Πως τα καταφερε κ εφτασε μεχρι το τελος τους ορκους/ευχες....

Φωτο οταν θα εχω θα σας ανεβασω.. Απο το κινητο μου κ την μηχανη μας δεν βγαλαμε ουτε μια!

να ζήσετε!!!!!!!!!! είδα και τη φωτογραφία σας... τέλειοι είσασταν! ελπίζω να το καταευχαριστηθήκατε!

κάπου εκεί θα σταματήσω και εγώ... μετράω τις μέρες σαν φυλακισμένος!

μην στενοχωριέσαι γλυκιά μου! για όλα υπάρχουν λύσεις!

RArep3.png?mjfpyDPm

Πωωωω παρα πολλά έπαιρνε το ιασω τοτε!

Εμένα η κουμπάρα μου που γέννησε τώρα στο ιασω -με καισαρικη και 4διανυκτερευσεις- για οικονομικό δικλινο και φουλ εξετάσεις μωρού συν όλα τα έξτρα απο τις παυσιπονες ενέσεις μέχρι τις σερβιετες κλπ. Έδωσαν γύρω στα 2000...

Το τρίκλινο του ρέα είναι το πιο οικονομικό απο όλα τα μαιευτήρια αλλά αν πας σε οικονομικο δικλινο ξεπερνάς πολυ τα 2000 του Ιασώ φτάνεις τα 2500...για το τρίκλινο του ρέα υπο λογίζω φουλ όλα γύρω στα 1600...

Εμένα ο γιατρός παιρνει 1500 ειτε φυσιολογικό ειτε καισαρικη

Κι εγώ στο ρέα θα είμαι ελπίζω να παρουμε τίποτα απο ΙΚΑ είμαι άνεργη τωρα αλλά έχω 204 ενσημα τα τελευταια 2χρονια τόσο οριακά είμαι!!!(λένε απο 200 και πανω παίρνεις απο ΙΚΑ φαντασου στα 199 "καιγεσαι")

Για να δουμε ελπίζω!μακάρι να βγουν και για εσάς όσο πιο πολλά γινεται!!!!

Πραγματικα είναι βοήθεια όπως και να το κανουμε

Εννοείται δεν το συζητώ ο,τι και να παρουμε καλο θα ειναι! Το Ρεα τώρα χρεώνει 1130 το τρίκλινο + 250 τις έξτρα εξετασεις που ειναι απαραίτητες και υπό την προϋπόθεση οτι θα βγάλεις ΑΜΚΑ στο παιδι όσο νοσηλεύεσαι αλλιώς πληρώνεις άλλο ενα 200αρι! Βάλε το φωτογράφο και κατι άλλο που θα προκύψει....στο 1500αρι θα βγει!

Το Ιασω τότε όντως πούλαγε τρέλα!!! Εχω 9 σελίδες αποδείξεις με το τι εχουν χρεώσει (το εννοώ ενα ντεπόν, τόσα υποθετα κλπ). Να πω ομως οτι μέναμε αλλη μια νυχτα (σύνολο 4) και το τρίκλινο ηταν δωματιαρα (στη μια πλευρά τα 2 κρεβάτια, απέναντι το άλλο, με μεγάλους χώρους ενδιάμεσα) γιατι κι εγω πηγα τώρα σε φίλη σε οικονομικο δίκλινο στο Ιασω και ίσα-ίσα χωραγαμε να περάσουμε! Βέβαια τότε υπήρχε και εξακλινο και τετρακλινο ενώ τώρα το πιο οικονομικο ειναι το τρίκλινο οποτε προβλέπεται στρίμωγμα...

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...