Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Ωχ μωρέ... Ξανά εμετοί ; Βάσανο... Είχες και στην αρχη νομίζω, ε ;

Δηλαδή βρε Δάφνη, πρέπει να περάσουμε απο γιατρό του ΙΚΑ ; Εμένα απο το ΙΚΑ μου είχαν πεί οτι αν ο γιατρός είναι στο δημόσιο δε χρειάζεται... Ή τα έχω μπερδέψει...;

Ναι είχα κ στην αρχή....που θα παει θα περάσει κι αυτό.....

Δεν ρωτάς τον γιατρό σου ή το ικα γιατι ειλικρινά δεν ξέρω,εμένα ειναι ιδιωτικός γι αυτο κ πήγα...κρίμα αν το ήξερα θα ρωτούσα σήμερα...Θα σου πω οταν ξαναπάω αν δεν εχεις ρωτήσει να το ψάξω...

GwLYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι είχα κ στην αρχή....που θα παει θα περάσει κι αυτό.....

Δεν ρωτάς τον γιατρό σου ή το ικα γιατι ειλικρινά δεν ξέρω,εμένα ειναι ιδιωτικός γι αυτο κ πήγα...κρίμα αν το ήξερα θα ρωτούσα σήμερα...Θα σου πω οταν ξαναπάω αν δεν εχεις ρωτήσει να το ψάξω...

αγαπες εγω ξερω πως αν ειναι απο δημοσιο δεν χρειαζεται να παμε στο ικα 2 φορες..εγω πηρα το χαρτι απο το νοσοκομειο,τωρα θα παω οταν βγει η αδεια στο ικα...με τα χαρτια που θελουν..αρκει το χαρτι που γραφει τη Π.Η.Τ να ειναι απο γιατρο δημοσιου η συμβεμβλημενο με ΙΚΑ..

ZNO2p3.png

Και μένα απο ΙΚΑ μου είπαν οτι αν ο γιατρος ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο δε χρειαζεται να παω και σε γιατρό του ΙΚΑ..Τα δικαιολογητικά που μου ζήτησαν για την καταβολή επιδόματος ειναι : 1. ΠΗΤ υπογεγραμμένο απο το γιατρό 2. Βεβαίωση εργοδότη που να λέει οτι διακόπτω την εργασία λόγω κυησης 3. Φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας 4. Φωτοτυπία βιβλιαρίου τραπέζης

Τα ένσημα θα τα βρουν αυτοί τη μέρα που θα παω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και μένα απο ΙΚΑ μου είπαν οτι αν ο γιατρος ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο δε χρειαζεται να παω και σε γιατρό του ΙΚΑ..Τα δικαιολογητικά που μου ζήτησαν για την καταβολή επιδόματος ειναι : 1. ΠΗΤ υπογεγραμμένο απο το γιατρό 2. Βεβαίωση εργοδότη που να λέει οτι διακόπτω την εργασία λόγω κυησης 3. Φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας 4. Φωτοτυπία βιβλιαρίου τραπέζης

Τα ένσημα θα τα βρουν αυτοί τη μέρα που θα παω...

συμφωνω μαζι σου samina μου..και πας οποιαδηποτε μερα μετα την αδεια πιο πριν δεν σε δεχονται..:rolleyes:

ZNO2p3.png

Διαφημίσεις

Γειάααα!τι κάνετε; επιστροφή από τη δουλειά, ξεκούραση τώρα

annisaki μπράβο για τα ευχάριστα ολα μια χαράα λοιπον, και ας ταλαιπωρήθηκες.

ziu_zitsu πως είσαι; πάντως και εγώ μυικό νομίζω είναι!!

Brilliant άντε από ότι φαίνεται όλα καλά με τον αδερφό σου :D:D

papakia30 μπράβοοοο , τέλεια με τα αποτελέσματααα!εννοείται εσύ θα τους τρελάνεις!!

Να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε γιατί παιδεύομαι να βρώ τη λογίστρια 4-5 μέρες και δεν έχω καταφέρει. Εγώ δεν δικαιούμαι επίδομα γιατί δεν έχω 200 ένσημα, αλλά είπε η λογίστρια στην υπεύθυνη μου ότι θέλει μία βεβαίωση από το ΙΚΑ με την Π.Η.Τ μου για να πάρω τον ένα μήνα που θα σταματήσω τώρα από τη δουλειά. Έχετε καμιά ιδέα αν θέλει γιατρό του ΙΚΑ η από κάτι άλλο του ΙΚΑ η μια απλή βεβαίωση από τη γιατρό μου που είναι συμβεβλημένη με το ΙΚΑ?:confused::confused:

url%5Dcbf47431c9.png

Καλημέρα!! πολύ πείνα !!ουφ, ελπίζω να συνηθίσω!!

kateriniw85 δηλαδή τον πρώτο καιρό δεν βάζουμε τη πάντα στη κούνια??χμ γιατί ?

anastasiat28 οι ιδανικές βδομάδες για σάγχαρο είναι 24-28. οπότε είσαι μια χαρά!

happy and crazy καλά είναι παράνομο να σε κρατήσει μη πας!!

papakia30 καλά αποτελέσματα

rinoui ωραίο το χρώμα και με διάφορα στους τοίχους θα δείξει σουπερ!!!

Κατερίνα, υποτίθεται οτι δεν πρεπει να πεινας... Τώρα πως μπορει να γινει αυτο ειναι αλλη ιστορια εάν υπαρχουν 50 απαγορεύσεις ή συστασεις. Κι εγω εχω μειώσει πατατες, ζυμαρικά, ψωμί και δεν ξερω τι να φάω... Εντωμεταξύ οταν ειμαι σπιτι θελω διαρκώς να τσιμπολογαω, οταν ειμαι στη δουλεια ουτε που το σκεφτομαι - πως γινεται ομως ανα 3 ωρες να τρως και τι εννοούμε φαι ενα φρούτο ή μια φρυγανιά;

Το πρωτο διάστημα συνήθως το μωρο ειναι στην καλαθουνα οποτε δεν υπαρχει παντα, μετα το τριμηνο μπαίνει στην κουνια. Η αληθεια ειναι οτι πολλα πολλα στην αρχη δεν επιτρέπονται στην κουνια οπως και το πάπλωμα τον πρωτο χρονο.

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Να ρωτησω κι εγω κάτι βρε κοριτσια μηπως και ξερετε.......

Όταν πας στον γιατρό του ΙΚΑ με το χαρτι του ιδιωτη γιατρου για την ΠΗΤ ζητάνε και καποιο υπερηχοφράφημα πχ β΄επιπέδου....

το ρωτάω γιατι θέλω να μου βάλει 5-6 ημέρες νωρίτερα ΠΗΤ για να δουλέψω μεχρι 30 Ιουνίου και να μην πάρω άδεια απο το ετος 2014.. έχω και 3 ημέρες απο το 2013 ακόμα και θα μου κάτσει τέλεια...!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Να ρωτησω κι εγω κάτι βρε κοριτσια μηπως και ξερετε.......

Όταν πας στον γιατρό του ΙΚΑ με το χαρτι του ιδιωτη γιατρου για την ΠΗΤ ζητάνε και καποιο υπερηχοφράφημα πχ β΄επιπέδου....

το ρωτάω γιατι θέλω να μου βάλει 5-6 ημέρες νωρίτερα ΠΗΤ για να δουλέψω μεχρι 30 Ιουνίου και να μην πάρω άδεια απο το ετος 2014.. έχω και 3 ημέρες απο το 2013 ακόμα και θα μου κάτσει τέλεια...!!

Εμένα σήμερα μου ζήτησε την αυχενική...

GwLYp2.png

γεια σας κοριτσια καλο μηνα!!! τωρα γυρισαμε και εμεις πηγαμε ταξιδακι εδω κοντα ημασταν καλεσμενοι σε κατι βαφτισια την κυριακη αρα ξεπλοκαραμε και λιγο απο την ρουτινα μας!

κοριτσια εγω παθαινω το εξης (εκτος απο τα πετρωματα που εχω) ξεκινησαν οι αναγουλες και ξινιλες, αλλα το θεμα ειναι το πλακωμα που εχω στο στηθος εδω και 2 μερες τι να πω σαν οτι κατι κακο θα συμβει ενα σφιξιμο στην καρδια, αχ ελπιζω να μην ειναι κατι..

christine* ποια συρταριερα πηρες γτ και εγω σκεφτομαι να παρω απο τα ικεα την ειδα σε μια γνωστη μου πρακτικη και θεμα χωρου αλλα δεν δεσμευεσαι αν ειναι παιδικη.

KDeIp3.png

Διαφημίσεις

margi25 μεγια σου δεν μπορεις να κανεις αλλαγη να παρεις αλλα χρωματα?? και εμενα μου εφεραν πιπιλα μπλε γιατι ο γιατρος εβλεπε την μπουμπου για μπεμπη στην αρχη δεν πειραζει θα την εχω για το επομενο. α να να σε ρωτησω απο που στα στειλανε αυτα ειναι καποια σελιδα που τα παραγγελνεις??

KDeIp3.png

Εμένα σήμερα μου ζήτησε την αυχενική...

Μάλλον παιζει ρολο ο υπάλληλος και τα κεφια του. Φιλη πηγε με το χαρτι του γιατρού της που απλα έγραφε την πητ και ουτε που την ρωτησε τιποτα απλα συμπλήρωσε οτι ειδε. Οποτε σε αυτον θα περνούσε το οτιδήποτε.

tt1d1f0a

event.png

Κορίτσια καταρχήν να πω συγνώμη γιατί θα ρωτησω κατι που έχετε πει πολλές φορες αλλα επειδη εγω θα παω για καροτσι την τεταρτη πρέπει επιτελους να αποφασίσω! Οποτε ρωτάω και οι εμπειρες μου απαντάτε. Θα σας πω σε ποια αναμεσα ειμαι και για ποιους λογους για να ξερετε τι λεω.

Μου αρεσει πολυ το inglesina trilogy με 380ε λόγω ομορφιάς και ποιότητας. Το inglesina espresso 200ε λογω τιμης και ποιότητας . Το graco evo 360ε λογω ποιότητας. Και βρηκα και δυο εταιρείας με ωραια σχεδια και τιμες την hunk μαλλον λάθος την λεω και την cangaroo τις οποίες ομως απο οσους ρώτησα δεν τις ξερει κάνεις.

Τα λεω λιγο μπερδεμένα αλλα ελπιζω οσες έχετε παρει καρότσι να βοηθήσετε. Για να ξερετε τι θελω.. θελω ενα καρότσι μεχρι 350 βαρια βαρια για 3σε1 και γυρω στα 200 για σκετο καρότσι. Με βολεύουν και τα απλα γιατι μια φιλη μπορει να μιυ δωσει πορτ μπεμπε για τον πρωτο καιρο.

tt1d1f0a

event.png

καλημέρα και απο εμένα, ήμερα στην γλυφάδα είναι παράξενος ο καιρός...λες και έχουμε Σεπτέμβρη! κατά τα άλλα χτες στο περπάτημα συνάντησα την διαιτολόγο μου, η οποία είναι και αυτή έγκυος και γεννάει 2 εβδομάδες μετά απο εμένα....άλλη μια αυγουστομανούλα!!!! για να πω την αλήθεια ψιλό βαριέμαι...μάλλον φταίει η μέρα...τι να πω.... εσείς τι κάνετε????

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...