Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Επιτέλους! Σου εύχομαι να είναι και η τυχερή σου που θα σου δώσει το μωράκι σου.
      Να σε ρωτήσω; Πήγες εντελώς φυσικά στον Μαστρ για ωοληψία β φάσης; 

Εντελώς φυσικά ναι για Β φάσης στον Μαστρ αλλά με διαφορά την orgalutran που έκανα τώρα. 

1 ώρα πρίν, Maraki S. είπε:

Τέλεια νέα, μπράβο! Δεν θα κρατιομουν με τίποτα στην θέση σου από τον ενθουσιασμό, θα ήθελα έμβρυομεταφορά χθες! Πόσα θέλεις να μαζέψεις πριν προχωρήσεις;

Έχω 3 τώρα, ιδανικά θέλω άλλη 1 ή 2. Θα το πάω μέχρι φθινόπωρο και βλέπουμε. Άπαξ και προχωρήσω σε στάδιο εμβρυομεταφορας πάλι κ δε πετύχει, δε γυρνάω πάλι πίσω στις ωοληψιες. Το έκανα μια φορά και ήταν ψυχοφθόρο. Οπότε αν προχωρήσω σε εμβρυομεταφορα θέλω να εξαντλήσω τις ωοληψιες πρώτα. 

• Ευχή 1
      • Δύναμη! 1

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

latortura εμείς όταν βάψαμε το σπίτι και μπήκα μέσα είπα στον άντρα μου...το σπίτι μας είναι πράσινο!!! χαχα δε βγαίνει ποτέ όπως το φαντάζεσαι, αλλά τελικά το συνηθίσαμε και μας άρεσε τόσο πολύ που και στο καινούριο σπίτι πάλι το ίδιο χρώμα βάλαμε!

Αχ επιτέλους κλώτσησε η μπέμπα μου...το πρωί ήταν πολύ ήσυχη και με άγχωσε!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπορείτε να παίρνετε δειγματα ή μικρές ποσότητες (1 λίτρο) χρωμάτων και να δοκιμάζεται. εγώ πήρα 5 δείγματα αυτή τη φορά μέχρι να καταλήξω στο χρώμα. επίσης διαβάζω κριτικές και βρίσκω φωτογραφίες με τις συγκεκριμένες αποχρώσεις στο pinterest (τουλάχιστον για την εταιρεία που χρησιμοποιώ έχει υλικό).

να φανταστείτε το αγαπημένο μου χρώμα που θεωρούσα ότι αυτό θα βάλω ενώ φαινόταν γκριζογαλάζιο (πολύ γλυκό χρώμα)...βγήκε ένα απόλυτο θαλασσί!! μερικές φορές υπάρχουν εκπλήξεις!

όσο για τη μπέμπα, δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά απόψε... κάτι με ενοχλούσε, δεν μπορούσα να βρω καλή θέση, από τις λίγες φορές που συμβαίνει.

RArep3.png?mjfpyDPm

Το βρήκα με 380ε μόνο το καρότσι.

Αλλά όλα τα καρότσια που κοιτάω βλέπω να είναι από 0+ άσχετα από την τιμή.

Εχεις δίκιο απλα μπερδευω τα διάφορα inglesina που υπαρχουν!!!zippy avio espresso quad ottuto πολλά είναι!!!:-)

Καλημερα και καλο μηνα Αυγουστομανουλες!!!!

sweetangel καλωσορισες με το καλο η μπεμπα σου. Εμεις του 15αυγουστου μαλλον μονες μας θα ειμαστε στα μαιευτηρια...

ziu μου και παλι να ζήσετε!! για τους πονους κι εγω πιστευω οτι ειναι φυσιολογικοι.

Φοβαμαι απο εγω κι περα θα αισθανομαστε πραγματα που ισως μας αχγωνουν γιατι ειναι για τις περισσοτερες πρωτογνωρα. Ψυχραιμια!

Brilliant ελπιζω να εισαι καλυτερα να μην πονας καθολου και ευχομαι ολα καλα με τον αδερφο σου

impregnant! πιστευω τωρα που θα πας στο δερματολογο θα ανακουφιστεις.

Αναστασια μια απο τα ιδια δουλειες το σκ. Χειμωνιατικα καλοκαιρινα...

happy & crazy τι πακετο ηταν αυτο στην δουλεια?! Δεν γινονται αυατα τα πραγματα... ελπιζω μονο αυτο που λενε και τα κοριτσια να παρεις τον χρονο μετα

Rinui τελεια τα χρωματα. Πριν καμμια εβδομαδα κι η αδερφη μου εβαψε το δωματιο του μεγαλου γκρι ανοιχτο (στον τονο του ασημενιου χωρις να γυαλιζει φυσικα) και στον εναν τοιχο εκανε οριζοντιο χοντρο ριγε. Εγινε απιστευτα ωραιο και πολυ φωτεινο. Επισης τυχαια ακουμπισαν ενα λευκο επιπλο που ειχε λεπτομεριες κιτρινο σκουρο- πορτοκαλι ανοικτο και του πηγαινε φοβερα. Ενα συνδιασμο που δεν θα τον σκεφτομουν με τιποτα...

kateriniw καλα που το ειπες αυτο με την παντα δεν το ηξερα...

Papaki πολυ χαιρομαι για τα νεα σας. Συνεχιζουμε δυναμικα

Αnissaki μια χαρα η μπεμπουλα σου αφου σας εξυπηρετησε η μαια παλι καΛΑ

Mousoudi κι εγω αυτο σκεφτομαι τι τελεια που ειναι η δροσια. Ετσι κι αλλιως εγω δεν ειμαι καθολου του καλοκαιριου και της ζεστης...

chryssa με τα οικονομικα σας υπομονη δεν ειστε μονοι! Αν θελεις μπαινε να ξεδινεις και να μην τα σκεφτεσαι η να τα συζητησεις.

Marilou υπαρχουν ταμπλετες και υγρο fleriana? με ενδιαφερει αν μπορεις πες μου απο που τα πηρες...

Κι εγω την Κυριακη πηγα και εκανα σκουπα στην αδερφη μου καροτσια ρηλαξ καθισματακι κτλ. Τωρα τα κοιταζω και σκεφτομαι πως τα καθαριζουν δεν ειναι βρωμικα αλλα θα ηθελα να τα φρεσκαρω...

Χαιρετω ολα τα κοριτσια

Απο το smile pharmacy τα πήρα είναι ελληνικό site και το καταστημα πρεπει να ναι Γλυφάδα απο εκεί ήρθαν μέσω γενικής ταχυδρομικης μέσα σε μια μέρα!

Κοριτσακια συνεχιζουμε το βαψιμο σημερα.... Καμια σχεση το χρωμα που διαλεξα με αυτο που βγαινει... Κανω την καρδια μου πετρα κ θα το ανεχτω..... Γαλαζιο τελικα. Θελω δε θελω γιατι σε λιγο ο μπαμπας θα μου τα φερει κολαρο τα χρωματα.... Χαχαχαχαχαχα. Σας παρακολουθω να ξερετε .. Το σκ πηγα στο εξοχικο κ παραλια 2 μερες. Δεν βουτηξα βεβαια αλλα λιγο χρωματακι κατω απο την ομπρελα το πηρα! Εκανα κ τρελες παρασπονδιες με τη διαιτα του ζαχαρου... Δεν μετρησα καθολου ποσοτητες.. Με το ματι.. Την πεμπτη εχω γιατρο... Αντεεε ανυπομονω.. Μα τι καιρος ειναι αυτος οντως! Rinoui kimonandi καλα βαψιματα! Marilou κι εγω παρηγγειλα αντιηλιακακια!!!!

Γιατι καμια σχεση; βγαινει πιο σκούρο;;;;την έχουμε πατήσει κι εμείς έτσι στο εξοχικο αλλά το άφησαμε επειδη δεν ηταν στο δικο μας δωματιο χεχε

και εμένα το καρότσι μου το πήρα από τα kiddo εδώ θεσ/νίκη που είναι αυτής της εταιρίας και από 230 το πήρα 100ε σε προσφορά το τελευταίο και είναι και για νεογέννητο!!

carnation μου εγώ τα καθάρισα με ένα πανάκι βουτηγμένο σε ντετολ μόλις τα πήρα και θα το κάνω πάλι όταν πλησιάζει ο καιρός κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα πλύνεις όμως στην αρχή μπορείς να βάζεις και ένα σεντονάκι ή πανάκι απο κάτω για να αισθάνεσαι εσύ άνετα!!

Το ντετολ δεν είναι επικίνδυνο να ξεβαψει;;;ή να ξεθωριάσει το χρωμα;;;;λένεοτι δεν κανει το μωρο να ακουμπά το δέρμα του σε επιφανειες που εχουν ντετολ ουτε καν στα χέρια μας αν τα εχουμε περασει με ντετολ μαντιλακια !

εγώ πάντως θα τα βγαλω πλυνω σε κρύο νερό με Αρκάδι υγρο αλλά να πιάσουν πρωτα καλά οι ζεστές να μου στεγνώσουν πολύ καλα

Το βιβλιάριο υγείας σου και βγάλε και φωτοτυπια την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου της Εθνικής Τράπεζας. Και να έχεις και τα ένσημα, θα στα δώσουν απο το ΙΚΑ.

Πωπω.....!!! Καμιά φορά δε σκεφτόμαστε....

Καλημέρα απο τη Σαχάρα !!! :tongue:

Ναι αυτά τα έχω ηδη έτοιμα!σε ευχαριστω

απλα ρωταω μήπως ξέρει κάποια λόγω ανεργίας αν θα χρειαστω κάποιο έξτρα έγγραφο σχετικό με την ανεργία ή αν με την κάρτα ΟΑΕΔ και τη φωτοτυπία της καταγγελίας είμαι οκ;

Έχω συγχυστει, μου εχει ανεβεί το αιμα στο κεφάλι!!! Ήμουν σε μαθημα απο τις 9 το πρωι και με πολυ πιεση μετα απο ενα τρίωρο ειχαμε τελειώσει σχεδον μια εργασια που πρεπει η μαθήτρια να παραδώσει άμεσα - και κατι πατάει στον Η/Υ και χάνει ή διαγραφεί το αρχείο, αφού δεν έπαθα εγκεφαλικο πάλι καλα - τώρα εχει παει σε τεχνικό υπολογιστών μπας και υπαρχει καπου και μπορει να το ανασύρει - αλλιώς θα κάτσω τη νυχτα (γιατι τελικα ειμαι φουλ και σημερα) να της τη γράψω όσο μπορω και θυμάμαι, που κι αυτο ειναι δύσκολο γιατι δε θα εχω κι ολα τα στοιχεία που χρειάζομαι. Τέτοια γκαντεμια δεν την πιστεύω...

Κι εχω να παρω τηλεφωνο και σε μια δημόσια υπηρεσία που μου τα εχουν κανει μπάχαλο - εκει θα ξεσπάσω μαλλον...

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Έχω συγχυστει, μου εχει ανεβεί το αιμα στο κεφάλι!!! Ήμουν σε μαθημα απο τις 9 το πρωι και με πολυ πιεση μετα απο ενα τρίωρο ειχαμε τελειώσει σχεδον μια εργασια που πρεπει η μαθήτρια να παραδώσει άμεσα - και κατι πατάει στον Η/Υ και χάνει ή διαγραφεί το αρχείο, αφού δεν έπαθα εγκεφαλικο πάλι καλα - τώρα εχει παει σε τεχνικό υπολογιστών μπας και υπαρχει καπου και μπορει να το ανασύρει - αλλιώς θα κάτσω τη νυχτα (γιατι τελικα ειμαι φουλ και σημερα) να της τη γράψω όσο μπορω και θυμάμαι, που κι αυτο ειναι δύσκολο γιατι δε θα εχω κι ολα τα στοιχεία που χρειάζομαι. Τέτοια γκαντεμια δεν την πιστεύω...

Κι εχω να παρω τηλεφωνο και σε μια δημόσια υπηρεσία που μου τα εχουν κανει μπάχαλο - εκει θα ξεσπάσω μαλλον...

Φου φου φου βαθιες ανάσες και ψυχραιμία! Εάν κάνατε στο ενδιάμεσο Save το αρχείο θα το βρείτε 100%, don't worry...

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Εγώ από την Δευτέρα δουλεύω από το σπίτι και έτσι θα το πάω όλο τον Ιούνιο, ο γιατρός μου ήταν ανένδοτος.

Δυσκολεύομαι πολύ με τον ύπνο, ξυπνάω για τουαλέτα και μετά μου παίρνει πάνω από ώρα για να ξανακοιμηθώ.

Σας διάβασα αλλά δεν θυμάμαι και πολλά.

Για το χαρτί από το ΙΚΑ ισχύει ότι μπορούμε να το πάρουμε και από τον γυναικολόγο μας αν είναι συμβεβλημένος με τον εοπυυ. Εμένα μου το έδωσε και το πήγε ο άντρας μου στο ικα στο τμήμα παροχών και του είπαν ότι το δέχονται, δεν χρειάζεται να κλείσω ραντεβού με γιατρό του ικα. Του έδωσαν και το χαρτί που πρέπει να συμπληρώσουν από την δουλειά που θα λένε ποια μέρα σταματήσαμε να δουλεύουμε, στο χαρτί αυτό βεβαιώνουμε και εμείς την μέρα που σταματήσαμε να δουλεύουμε.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

και γιατί θα την κάνεις εσύ την εργασία?

christine_2 καλύτερα από το σπίτι να είσαι πιο άνετα!

RArep3.png?mjfpyDPm

martha86 όταν είχαμε πάρει το πρώτο μας καρότσι το 2010, Perego pliko3 με πορτμπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου έκανε κοντά στα 750 αλλά πήγαμε σε ένα μαγαζί λίγο πριν τα Γιαννιτσά που κρατάει στοκ και από προηγούμενες χρονιές, έτσι το πήραμε τότε σε περσινό χρώμα(του 2009) μόνο 450. Θα πάμε και τώρα που ψάχουμε για διδυμοκάροτσο μήπως βρούμε καμία ευκαιρία.

Κοριτσιααααα

Οσες έχετε απορίες ή θέμα με το ζάχαρο ή την καμπύλη υπάρχει ενας γιατρός διαβητολογος για την ακριβεια που απαντά online χωρίς εγγραφή δωρεάν

Για οσες θέλουν και μια δεύτερη γνώμη :-)

http://www.smarthealth.gr/488

Στα περισσότερα καρότσια και καθισματάκια αυτοκινήτου το ύφασμα βγαίνει και πλένεται στο πλυντήριο στους 30. Ότι δεν πλένεται στο πλυντήριο μπορείτε να το κάνετε και με τον ατμοκαθαριστή για αποατείρωση.

Διαφημίσεις

Φου φου φου βαθιες ανάσες και ψυχραιμία! Εάν κάνατε στο ενδιάμεσο Save το αρχείο θα το βρείτε 100%, don't worry...

Ειχαμε κανει save κατι εκανε κι αντικατέστησε το αρχείο με ενα άλλο - τελικα δε βρέθηκε και μες τη μερα θα μου στείλει καποιο υλικό για να κάτσω το βραδυ να κανω οτι μπορέσω. Ακομα δεν εχω ηρεμήσει (αν έκανα σημερα καμπυλη ζαχαρου οι τιμες θα είχαν φτάσει στο 300) και σε 2 ωρες εχω πάλι μαθημα...

EGd5p3.png

vYCpp2.png

και γιατί θα την κάνεις εσύ !

Πληρώνομαι για να "βοηθάω" - αυτή τη στιγμη τι να κανω; Να ξαναπαρω χρήματα για τα ιδια; Ασε που αυριο πρεπει να παραδοθεί... οποτε...μονόδρομος....

EGd5p3.png

vYCpp2.png

zizoulis αυτό είναι το site του γιατρού που έβλεπες την προηγούμενη εβδομάδα στην τηλεόραση? γιατί στο άρθρο του 'Σακχαρώδης Διαβήτης της Κύησης' δίνει άλλες τιμές σαν ενδεικτικές... τί τελικά ισχύει?

http://www.zoupasmd.gr/

RArep3.png?mjfpyDPm

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...