Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Εχεις δίκιο!!

Κανένα κολπακι έκανες για τους λεκέδες;;;;

Μπα, καποια ρουχα ειναι καταδικασμένα - βέβαια γι' αυτο υπαρχουν οι σαλιαρες που χρειάζεται να υπαρχουν σε αφθονία... Αυτές μετα απο λιγο καιρο (οταν εχουν αρχισει τα φρούτα και το φαγητο) δε βλέπονται!!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειάααα!τέλος για σήμερα η δουλειά! άντε μειώνονται οι μέρες!!

zizoulis ευχαριστώ !θα μας τρελάνουν, της έλεγαν να κάνει διατροφή και μετά οτι υπερέβαλε???δεν τους έβρισε? μάζεψε δυνάμεις όσο μπορείς τώρα για να αντέξεις τα της επομένης βδομάδας!

marilouu ξεκουράσου, έχεις περάσει και τόσα μη κουράζεσαι. εγώ πάω αύριο θα τα πάρω και τα δύο να είμαστε σίγουροι!δεν θέλει κάτι άλλο εκτός από αυτό, το βιβλιάριο και τη βεβαίωση γιατρού ε?!γιατί αυτη στο τηλ δεν μου είπε τίποτα!

margi25 μεγιά το καροτσάκι και όντως τρομερή τιμή! περαστικά και στον αντρούλη σου!

SWEETANGEL γιατί να πληρώσεις στο νοσοκομείο?και εγώ δεν δικαιούμαι επίδομα αλλά το επίδομα τοκετού(δηλαδή του νοσοκομείου) εφόσον είσαι ασφαλισμένος δεν το χάνεις. Καλά από αγενέστατους υπάρχουν πολλοί, δεν αφήνουν συχνά.

christine* και τον άφησες να περάσει? εγώ εκεί είμαι αγενής, μου το έχουν κάνει και εμένα και έχω πει στα ίσια γιατί να δώσω προτεραιότητα αφού εμένα δεν μου δίνουν που είμαι έγκυος, να πάει στο ταμείο με τα λίγα πράγματα!!!(ευγενέστατη:cool:)

papakia30 να περάσεις τέλεια να το χαρείς με τη κολλητή σου!

url%5Dcbf47431c9.png

Γειάααα!τέλος για σήμερα η δουλειά! άντε μειώνονται οι μέρες!!

zizoulis ευχαριστώ !θα μας τρελάνουν, της έλεγαν να κάνει διατροφή και μετά οτι υπερέβαλε???δεν τους έβρισε? μάζεψε δυνάμεις όσο μπορείς τώρα για να αντέξεις τα της επομένης βδομάδας!

marilouu ξεκουράσου, έχεις περάσει και τόσα μη κουράζεσαι. εγώ πάω αύριο θα τα πάρω και τα δύο να είμαστε σίγουροι!δεν θέλει κάτι άλλο εκτός από αυτό, το βιβλιάριο και τη βεβαίωση γιατρού ε?!γιατί αυτη στο τηλ δεν μου είπε τίποτα!

margi25 μεγιά το καροτσάκι και όντως τρομερή τιμή! περαστικά και στον αντρούλη σου!

SWEETANGEL γιατί να πληρώσεις στο νοσοκομείο?και εγώ δεν δικαιούμαι επίδομα αλλά το επίδομα τοκετού(δηλαδή του νοσοκομείου) εφόσον είσαι ασφαλισμένος δεν το χάνεις. Καλά από αγενέστατους υπάρχουν πολλοί, δεν αφήνουν συχνά.

christine* και τον άφησες να περάσει? εγώ εκεί είμαι αγενής, μου το έχουν κάνει και εμένα και έχω πει στα ίσια γιατί να δώσω προτεραιότητα αφού εμένα δεν μου δίνουν που είμαι έγκυος, να πάει στο ταμείο με τα λίγα πράγματα!!!(ευγενέστατη:cool:)

papakia30 να περάσεις τέλεια να το χαρείς με τη κολλητή σου!

Α καλά ναι ξέχασα να σου πω εμένα δε μου ζήτησε καν τη βεβαίωση του γιατρού με ρώτησε ποτε σου είπε ο γιατρός οτι γέννας;;;; δηλ μου ζήτησε β επιπέδου κ βιβλιάριο και στο τηλ μου είχαν πει βεβαίωση γιατρού αυχενική κ βιβλιάριο οτι να ναι

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου! Χαράς στο κουράγιο σου! Το τελευταίο που θα ήθελα είναι εξετάσεις αυτή την περίοδο.

Μη νομίζεις ουτε εγω εχω καμία όρεξη, αλλα τι να κανω... Και εως 30/6 πρεπει να δηλώσω το θεμα της διπλωματικής κι ουτε εχω σκεφτεί, ουτε εχω κανει καμία προεργασία... Το εχω αφήσει για μετα τις εξετασεις... Μαλλον ειμαι απο τις λιγες στην παρέα μας που θεωρώ πολυ μακρινή τη γέννα ... και προγραμματίζω δουλειες εως 25/7 (εάν ... δε γελάσουμε!!)

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Ρε κοριτσια επειδη ανησυχω λιγο σχετικα με το βαρος του μωρου ποσο βαρος εχουν τωρα τα μωρα σας;

Μην ανησυχεις για το βαρος αν ο γιατρος λεει οτι ειναι καλα ειναι καλα.εμενα στην 27η κ 4 μερες ηταν 1414 κ ειναι λιγο εως πολυ μεγάλος.

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια επειδη ανησυχω λιγο σχετικα με το βαρος του μωρου ποσο βαρος εχουν τωρα τα μωρα σας;

Εχθες ηταν στα 1470+-200γρ. Μου ειπε πως ειναι μεσα στα φυσιολογικα ορια.

Εσενα ποσο ειναι βρε Χρυσακι μου και αγχωνεσαι;;;

bdf4p3.png

Αυριο θα παω στο γιατρο πριν 2 εβδομαδες δηλ στις 26 εβδομαδες ακριβως ηταν 950γρ. Τωραθα δουμε αυριο. Δεν ξερω γιατι με εχει πιασει ανησυχια.με ρωταει κ ο αντρας μου για τα ορια για εσας κ συγκρινει κ αγχωνεται....

com]uiFTp2.png[/url]

Αυριο θα παω στο γιατρο πριν 2 εβδομαδες δηλ στις 26 εβδομαδες ακριβως ηταν 950γρ. Τωραθα δουμε αυριο. Δεν ξερω γιατι με εχει πιασει ανησυχια.με ρωταει κ ο αντρας μου για τα ορια για εσας κ συγκρινει κ αγχωνεται....

Εμένα 25 εβδομάδων ήταν 800 γρ..και ηταν ακριβως στη μέση της καμπύλης!!

Δηλαδη φυσιολογικότατο!!!

Κι ο δικος σου μια χαρά είναι!!!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

είναι μια χαρά μην ανησυχείς καθόλου σύμφωνα και με ένα πινακάκι ισχύει το εξής:26 μ.ο :913g (2lb) από 758 ως 1068

το Link είναι αυτό http://www.baby2see.com/medical/charts.html#Fetal_Weight.

κατεβαίνεις κάτω και βρίσκεις τον πίνακα:D:D

url%5Dcbf47431c9.png

Στις 26 εβδομαδες εμένα ηταν 1000-1200 (εκτίμηση ειναι κατα προσέγγιση απο τις μετρήσεις) και του φάνηκε μεγαλο το μωρο, αλλα δικαιολογημένα οπως ειπε γιατι ειμαστε και οι δυο ψηλοί (1.70 & 1.90) και πιστεύει οτι κι αυτο το μωρο θα γεννηθεί περίπου στο βαρος του πρώτου (3.650). Απ'οτι ακούω εδώ οι μετρήσεις ποικίλουν, απλως μην είστε σίγουρες για τις τιμες - σε φίλη μου δυο μερες πριν γεννήσει το έβγαζαν 3.200 το παιδι και γεννήθηκε 3.700!!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Διαφημίσεις

Τι καλα που τελειωσατε με τα βαψιματα... Εμεις περιμενουμε να ανοιξει ο καιρος για να βαψει ο Κ..

Μπορνουζακια κτλ απο e shop τα παρηγγειλες;; Απο ποιο;;; Κι εγω στο ψαξιμο ειμαι..

Εγω εκτος απο κρεμα συγκαματος και σαμπουαν/αφρολουτρο, παράγγειλα λάδι για μασαζ και ενυδατική κρέμα.

Καλή συνέχεια αγορών!

σε ευχαριστωωωω!ναι απο e-shop το oikiashop και το proikon!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Εμένα η ΠΗΤ μου ειναι 27/8, αλλα ειχαμε πει με το γιατρο να δηλώσουμε 15 μερες νωρίτερα ωστε να ξεκινήσει η αδεια στα μέσα Ιουνίου / ετσι κι αλλιώς τυπικό ειναι το θεμα αφού οι μερες της άδειας ειναι συγκεκριμένες και προσαρμόζονται ανάλογα με τον τοκετό. Κάπως ετσι το ειχαμε κανει και την αλλη φορα (1 εβδομαδα πριν νομιζω), αλλα δε θυμάμαι ελέγχους απο το ΙΚΑ, απλως το χαρτί του γιατρού κατεθετες. Με έχετε προβληματίσει ...ο γιατρος ειναι συμβεβλημένος, δεν καταλαβαινω γιατι δεν αρκεί η εκτίμηση του, αφού ετσι κι αλλιώς κανεις δεν ξέρει ποτε θα συμβεί ο τοκετος... και δεν αλλάζει κατι ουτε στα συνολικά χρήματα ουτε στη συνολική αδεια είτε γεννήσεις στην 38 είτε στη 42 εβδομαδα.

EGd5p3.png

vYCpp2.png

καλημέρα σας όμορφες μανούλες!!!!πως είστε σήμερα??ανυπομονώ πως και πως να περάσει η ώρα να πάω στον γιατρό να δω τον μπόμπιρα!!

latorturaμου να μην ανυσηχείς μια χαρά κανονικότατος είναι ο γιόκας σου λίγο που το είχα ψάξει και εγώ.εξάλλου δεν είναι και ακριβείας οι μετρήσεις των γιατρών αλλά όπως και να έχει μια χαρούλα είναι!!

margi περαστικά στον άντρα σου και μεγειά το καροτσάκι σας!!!

zizoulis καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου και χαράς το κουράγιο σου κορίτσι μου!!!

rinoui πως είσαι εσύ κοπέλα μου σήμερα??με το καλό να πας στον γιατρό σου!!

αναστασία μου να μην στεναχωριέσαι τόσο κοπέλα μου όλοι λίγο πολύ τα ίδια περνάμε και εμεις χτες για αυτό μαλώναμε αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω όλα θα πάνε καλά πρώτα ο Θεός!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα !!

Έξω, μυρίζει το χώμα απο τη βροχή !! Πόσο μ' αρέσει αυτή η μυρωδιά !

Πώς είστε ;

rinoui πως είσαι σήμερα ; Ελπίζω καλύτερα...

latortoura και εγώ αγχώνομαι με το βάρος... Ούτε εγώ ξέρω γιατί. Εμένα στις 24 βδομάδες ήταν 800 γρ και αγχώθηκα οτι είναι μικρό... Ο γιατρός μου είπε οτι είναι στα φυσιολογικά αλλά εγώ επειδή με ξέρω, μέχρι να γεννήσω, αυτό το άγχος θα έχω!

kateriniw περιμένουμε νεα απο τον αντρα της ζωης σου !!!

Χτές ξεκίνησαν κάτι σεμινάρια που κάνει ο δήμος και θα πηγαίνω. Είναι η "Σχολή Γονέων", που γίνεται σε ομάδες 15 ατόμων και που συζητάμε θέματα σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.Θέματα όπως όρια, ζήλια, διαμάχη γονέων και παιδί και πολλά άλλα. Αυτό που κατάλαβα χτες, είναι οτι είναι πολύ εύκολο συμπεριφορές των δικών μας γονιών, οι οποίες δε μας άρεσαν, να τις περάσουμε και στο δικό μας παιδί. Δηλαδή αν ο μπαμπάς μας φώναζε, ίσως φωνάζουμε και εμείς. Επίσης, τα κοριτσάκια δένονται με τον μπαμπά και τα αγοράκια με τη μαμά. Αυτό ξεκινάει απο την ηλικία των 3 περίπου, όπου αρχίζουν να αντιλαμβάνονται το φύλο τους και ξέρουν οτι ένας απο τους δύο έχει άλλο φύλο. Εκεί πρέπει να βοηθήσουμε το παιδί να αποκτήσει ομαλά την ταυτότητά του. Πολύ ωραία ήταν, σας λεω !! Και οι άνθρωποι έλεγαν τις δικές τους εμπειρίες με τα παιδιά τους και υπήρχε αληλλεπίδραση όμορφη. Είμαστε 3 μέλλουσες μαμάδες και οι υπόλοιποι γονείς.

0WNhp3.png

πολύ καλημέρα!!!! :D:D:D

και εμένα στις 27 εβδομάδες που είχα πάει μου είχε πει οτι ήταν 980 γρ, φυσιολογικό και μάλιστα μου είχε πει οτι περίπου θα βγει 3,000/3,200 το βάρος του....μην αγχώνεσαι βρε να δεις που θα έχει γίνει πιο βαρύς τώρα!

ioanna21 σε ευχαριστω πολυ για το αναλυτικα στοιχεια που μου εστειλες αλλα τελικα ειμαι πολυ ατυχη πολυ ομως!!!! για 2 μηνες δεν μπορω να παρω ΤΟ επιδομα... ελπιζω μονο να μην πληρωσω και στο νοσοκομειο με τετοια ατυχια που εχω.

mj_lia καλα δεν σε αφησαν να περασεις και απο πανω εγκυος γυναικα τι να πω. και εγω τα ιδια επαθα παω στο ικα και περιμενω ερχεται μια εγκυος περναει μπροστα και τελειωνει αλλα επειδη πηρε την θεση μιας, κολλησε απο πισω της μην της φαω την σειρα και με το που τελειωνει τρεχει να μν της παρουν την θεση εεε τοτε φωναζει η υπαλληλος εγκυος εισαι κοπελια περνα μου λεει αχχ πολυ το χαρηκα!!! ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΗΔΕΝ!!! εδω στο νοσοκομειο κοριτσια πηγα ορθια καθομουν και ενας συνοδος δεν μου παραχωρησε την θεση .ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΤΟΣΟ???

α...το έχω συνηθίσει...μέχρι τώρα και τώρα με περνάνε για χοντρή και όχι για έγκυο οπότε δεν δίνουν σημασία!:D

τι λεει το πρόγραμμα σας για σήμερα? εγώ περιμένω να περάσει μισή ώρανα φάω πρωινό και μετα θα βγώ για μια βολτούλα μιας και έχει δροσιά σήμερα, μετά δουλίτσες σπίτι και το μεσημέρι έχω μάθημα ανώδυνου τοκετού!

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...