Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

αχ παιδιά εγώ λέω σήμερα να το ρίξω στις μαγειρικές...λέω να κάνω σπανακόπιτα και μπριαμ...

papakia30 η babylino δεν τα φέρνει στο νοσοκομείο, να την πάρω και εγω???

Εγω γραφτηκα σε αρκετες εταιρειες...τωρα αν δινει ΚΑΙ στο μαιευτηριο...δεν ξερω....γραψου απλα στο babylino club...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!

Εμεις τελειωσαμε το βαψιμο... Τωρα περιμενω τις μεγαλες δυναμέις, την μανα μου δηλ. Να αρχισει να καθαρίζει!!

Εγω μονο αναστατωθηκα, δεν εκανα απολυτως τιποτα!

Ηρθε η παραγγελια μου απ το ηλεκτρονικο φαρμακειο. 72? και μου εβαλαν δυο κουτσουλιες δειγματα! Μα τι γυφτοι!!

Το σαμπουαν μυριζει τελεια!!

Καποια κοπελα με ρωτησε αν επιτρεπεται εξ αρχης η πιπιλα. Αν θηλαζεις νομιζω πως δεν κανει, τουλαχιστον αυτο λεει η Πατσουρου, επειδη παθαινει συγχιση θηλων. Αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις παρηγγειλα, οπως κ μπιμπερο.

Kateriniw & la tortura χαιρομαι για τα αντρακια σας!

Chrysa μπραβο για τις καλες εξετασεις σου! Οσο για το ποδι, υπομονη...

Rinoui περιμενω νεα απο τον ντοκ

papakia τελειως γυφτοι!! Ουστ! Τουλαχιστον κουπονια στελνουν;;

Οι υπολοιπες τι κανετε;; Σορρυ αν ξεχναω καποια που ανεφερε κατι σημαντικο, αλλα το μυαλο μαλλον δεν βοηθαει!

bdf4p3.png

Κοριτσάκια ξέχασα να σας πω, αν κάποια έχει οικονομικό θέμα και αποφασίσει για υφασμάτινες πάνες, ένας συνάδελφος πουλάει όλο το πακέτο (που είχε όμως χρησιμοποιήσει στην κόρη του) 220 ευρώ, το είχε πάρει 500... Εμένα πάλι με φρέναρε η μάνα μου και ο άντρας μου να μην μπλέξω με υφσαμάτινες (και να μην μπλέξουν ούτε αυτοί), οπότε θα ψάχνω τις προσφορές 1+1 στα pampers!

μου φαινεται καπως με αυτες τις πανες και λιγο τελαιπωρια!ασε που πρεπει να τις βαζεις μονες τους πλυντηριο!ο ΑΒ εχει προσφορα 1+1 στα pampers μεχρι αυριο!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

χρύσα μου μια χαρά οι εξετάσεις σου τέλεια!!!όσο για το ποδαράκι υπομονή!!!!!

παπάκι μην μου πεις????και εμένα είπαν θα στείλουν να τους πω να μην πουν στον κόπο και τα στερηθούν κρίμα είναι!!!έλεος!!!!!

εμένα μου ήρθαν από babyspace δεν τρελλάθηκα είχε μέσα 1 πιπίλα ροζ που γράφεις αν το παιδί είναι κορίτσι ή αγόρι(μαλλον αυτή τους περίσσεψε)2-3 δειγματάκια(χάρτινα)με κ΄ρμα για ραγάδες αν δεν κάνω λάθος και 1 για θηλές και 1 μικρούλι δείγματάκι μπουκάλι για την ευαίσθητη περιοχή της μαμας και 1 μικρούλη βαζάκι σουντοκρεμ αυτά!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

χρύσα μου μια χαρά οι εξετάσεις σου τέλεια!!!όσο για το ποδαράκι υπομονή!!!!!

παπάκι μην μου πεις????και εμένα είπαν θα στείλουν να τους πω να μην πουν στον κόπο και τα στερηθούν κρίμα είναι!!!έλεος!!!!!

εμένα μου ήρθαν από babyspace δεν τρελλάθηκα είχε μέσα 1 πιπίλα ροζ που γράφεις αν το παιδί είναι κορίτσι ή αγόρι(μαλλον αυτή τους περίσσεψε)2-3 δειγματάκια(χάρτινα)με κ΄ρμα για ραγάδες αν δεν κάνω λάθος και 1 για θηλές και 1 μικρούλι δείγματάκι μπουκάλι για την ευαίσθητη περιοχή της μαμας και 1 μικρούλη βαζάκι σουντοκρεμ αυτά!!!

εμένα απο εκεί είχε 2 πιπίλες και ένα μπιπερο, μαντιλακια ντετολ κανονικο πακετο και κατι αλλά που δεν θυμάμαι!

Εγω γραφτηκα σε αρκετες εταιρειες...τωρα αν δινει ΚΑΙ στο μαιευτηριο...δεν ξερω....γραψου απλα στο babylino club...

νταξη εκεί έχω γραφτεί!

Κοριτσάκια ξέχασα να σας πω, αν κάποια έχει οικονομικό θέμα και αποφασίσει για υφασμάτινες πάνες, ένας συνάδελφος πουλάει όλο το πακέτο (που είχε όμως χρησιμοποιήσει στην κόρη του) 220 ευρώ, το είχε πάρει 500... Εμένα πάλι με φρέναρε η μάνα μου και ο άντρας μου να μην μπλέξω με υφσαμάτινες (και να μην μπλέξουν ούτε αυτοί), οπότε θα ψάχνω τις προσφορές 1+1 στα pampers!

λέτε να πάρουμε απο τα τώρα παμπερς και μωρομάντιλα???? θα παίρνατε απο το ιντερνετ?

δεν πάω καλά ήθελα να κάνω σπανακόπιτα και δεν πήρα φύλλο...ήθελα να ήξερα τι σκεφτόμουν??? :roll::roll:

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Διαφημίσεις

impregnant! μπα...θα την αφήσω για αυριο...τωρα περιμένω να δω αν θα τρώγετε το μπριαμ και οι πατατοκεφτεδες!

μιαμ μιαμ, αμαν πια με τα φαγητά!!στείλτα εδώ να κάνω το test drive, δεν θα γυρίσουν ούτε οι κατσαρόλες:D

Γιατί όχι από το ιντερνετ πάνες και μωρομάντιλα?εγώ το σκέφτομαι να τα παραγγείλω από Online φαρμακείο. αν και μωρομάντιλα λέω να μην πάρω καθόλου.:D

url%5Dcbf47431c9.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...