Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Κρεβατι,συρταριερα και η προικα της εικονας πανω...Η ντουλαπα οχι...My blue car!!

http://www.irabebe.gr/category/97/my-blue-car

τελειαααα καλοριζικα!με το καλο να τα εγκαινιασει ο μπομπιρας!!!;):D:D:D:D

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

papaki τελειο το δωμάτιο !! Μου αρέσει πολύ !! Χαρούμενο και παιχνιδιάρικοοο!!

kateriniw ευχαριστούμε για τη λίστα !!!

rinoui περιμένουμε νέα απο τον ντόκτορ !!!

Βαριέμαι σήμερα!!!

ΠΟΛΫ !!!

0WNhp3.png

Ετοιμαζομαι να παω σαλαμινα καμια 10αρια μερες...χαλαρωση θαλασσα κ μετα βουρ να τελειωσω τις εκκρεμοτητες .... αν ο γειτονας εχει ανοικτο το ιντερν ετ καλως.....

com]uiFTp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εεεεεεεεε Εντάξυ!

Τα έχω παίξει... πετάχτηκα σε μια γιατρό εδώ στη γειτονιά μου και είδαμε τον μπέμπη! 1650 γραμμάρια! Πάλι πιο μεγάλο απ΄ ότι θα έπρεπε. (Είμαστε 2 εβδομάδες προχό... ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ)

Ζάχαρος οκ... λίγο ανεβασμένος το πρωί (αντί για 90 είμαι στα 100 μαξιμουμ)

αλλά μετά όλη τη μέρα οκ.

Καλά.... περιτό να σας πω ότι με το που άρχισε ο υπέρηχος και τον είδαμε μας έβγαλε τη γλώσσα! Άχχχχχχ, τι έχω να τραβήξω! Ώ ρε γλέντια :lol::lol:

ααααααααααα παπάκι! ΤΕΛΕΙΟ δωμάτιο!!!!! Μεγίτσες!!!!!!

Εεεεεεεεε Εντάξυ!

Τα έχω παίξει... πετάχτηκα σε μια γιατρό εδώ στη γειτονιά μου και είδαμε τον μπέμπη! 1650 γραμμάρια! Πάλι πιο μεγάλο απ΄ ότι θα έπρεπε. (Είμαστε 2 εβδομάδες προχό... ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ)

Ζάχαρος οκ... λίγο ανεβασμένος το πρωί (αντί για 90 είμαι στα 100 μαξιμουμ)

αλλά μετά όλη τη μέρα οκ.

Καλά.... περιτό να σας πω ότι με το που άρχισε ο υπέρηχος και τον είδαμε μας έβγαλε τη γλώσσα! Άχχχχχχ, τι έχω να τραβήξω! Ώ ρε γλέντια :lol::lol:

ααααααααααα παπάκι! ΤΕΛΕΙΟ δωμάτιο!!!!! Μεγίτσες!!!!!!

1650;;;;;;;;;;;;ζηλευωωωωω

[sIGPIC][/sIGPIC]

happy and crazy σούπερ ο μπομπιράκος σου!!!!!τέλεια!!!!

latortura πολύ καλά θα κάνεις και να περάσεις τέλεια!!κάνε και καμια βουτιά για μας!!

και εγώ ετοιμάζομαι να πάω στον γάμο της νονάς μου στο Αγρίνιο και θα περάσουμε εκεί σ/κ!!!

φιλάκια πολλά πολλά σε όλες και τις κοιλίτσες σας και να περάσετε όμορφα το 3μερο!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειααα!!τέλος η δουλειά και για σήμερα:D! και αύριο έχει πολλά ψώνια για τον μπέμπη:D:D:D

papakia30 πανέμορφοο δωμάτιο μεγιάαα!!!! με το καλό να τα γεμίσει ο μπεμπούλης:D

la tortura αχ τι ωραία!!να περάσεις τέλειαα και να κάνεις και για εμάς καμια βουτιά!!

happy and crazy χαχα!δεν κρατιέσαι ε? μια χαρά μωρέ ο μπέμπης, ε δεν επιτρέπεται να έχουμε μεγάλα μωρά αμάν!καλά ειναι το σάγχαρο εντάξει , εμένα το πρωινό είναι σχεδον όλη τη βδομάδα γύρω στο 100 (και παραπάνω) και κάποια από τα μετά φαγητού χτυπάνε και 150:rolleyes:

kateriniw85 καλό τριήμερο, να περάσεις τέλεια στον γάμο!

url%5Dcbf47431c9.png

Διαφημίσεις

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό! Είδαμε τη μπέμπα... Ήταν λίγο νευριασμένη!:-)

Έφτασε τα 1450 γρ. και τα 39 εκ. περίπου!

Έχω μια μικρή αποκόλληση... άρα θα πάρω άδεια λίγο νωρίτερα. Ξεκούραση, όχι δουλειές, όχι γυμναστική, όχι οδήγηση. Για κανένα καφεδάκι/φαγητάκι με άφησε να πηγαίνω! Ευτυχώς! Και 1 χάπι ακόμα στο κοκτέιλ φαρμάκων/βιταμινών!

RArep3.png?mjfpyDPm

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό! Είδαμε τη μπέμπα... Ήταν λίγο νευριασμένη!:-)

Έφτασε τα 1450 γρ. και τα 39 εκ. περίπου!

Έχω μια μικρή αποκόλληση... άρα θα πάρω άδεια λίγο νωρίτερα. Ξεκούραση, όχι δουλειές, όχι γυμναστική, όχι οδήγηση. Για κανένα καφεδάκι/φαγητάκι με άφησε να πηγαίνω! Ευτυχώς! Και 1 χάπι ακόμα στο κοκτέιλ φαρμάκων/βιταμινών!

Μεγάλωσε και αυτή η μπέμπα:D. Ξεκουράσου λοιπόν , τήρησε αυτά που λέει ο γιατρός και όλα μια χαρα θα είναι:D. Αντε αφού θα πηγαίνεις και τις βολτίτσες σου τι άλλο θες;)

url%5Dcbf47431c9.png

κορτσακια τσααααα! καλησπερουδια!!! τι κανετε???? εμεις καλα! επιστρεψαμε το μεσημερι, μολις τωρα κοιμηθηκε ο μικρος, λιωσαμε! με το που γυρισαμε βρηκαμε τα μπαλκονια ρημαδι απο το χωμα που ειχε βρεξει και κατσαμε και καθαρισαμε το σπιτι μεσα εξω, βαλαμε πλυντηρια, τακτοποιηση βαλιτσες, ενας χαμος οπως καταλαβαινετε!!! αλλα δοξα τω Θεω ειμαστε ολοι καλα! ο εμβρυομπεμπακος μου πολυ καλος!!! περιπου 2 εβδομαδες μεγαλυτερος βγαινει, φτασαμε τα 2 κιλα παρα κατι γραμμαρια!!! στο πρωτο μου παιδι ουτε για αστειο δεν ειχαμε τετοια αναπτυξη, αντιθετως παλευαμε να πιασουμε τον μεσο ορο στην καμπυλη αναπτυξης. Μου εκανε και ντοπλερ ο γιατρος, μου κανει καθε φορα πλεον, και ειδαμε οτι εχω αριστη ροη ακομα στις μητριαιες αρτηριες, εξου και το μωρο τρωει καλα και δεν εχει επιβραδυνθει η αναπτυξη ακομα! με ζυγισαν κ εμενα, 7 κιλα και κατι ψηλα εχω παρει! αυταααα! ααα ψωνισα και κατι λιγα πραγματα του μπεμπη απο jumbo!!!

οπως καταλαβαινετε ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω οοολα τα νεα μιας και εχω μια εβδομαδα να μπω. παντως τελειως στα πεταχτα ειδα οτι ολες καλα, οι αγορες προχωρουν τα μωρακια μεγαλωνουν και ολα καλα!!!! αν εχουμε καμια εξελιξη σημαντικη ενημερωστε με καλε!!! ελπιζω να εισαστε ολες καλα και με κοιλιτσες ακομα καλυτερες!

to1Np2.png

KCkop2.png

rinοui όλα καλά λοιπόν! Μεγάλωσε η μπουμπού σας, κοπελάρα!! Ξεκουράσου και όλα θα πάνε σουπερ!

papakia, τέλεια τα επιπλάκια σας! Την έχω δει κι από κοντά την κούνια! Κι εμείς από Ηρα θα πάρουμε κι είχαμε πάει κάμποσες φορές μέχρι να καταλήξουμε!

Κατερινιώ, καλά να περάσετε!

Latortura, πολύ καλά θα κάνετε! Να περάσετε όμορφα!

Κι εμείς θα φύγουμε αύριο για καμιά δεκαριά μέρες... Ξεκούραση και κανένα μπανάκι αν μας το επιτρέψει ο καιρός... :)

Βρε κορίτσια με τα κουνούπια τι κάνετε; Χρησιμοποιείτε κάτι; Ταμπλέτες, υγρό, εντομοαπωθητικό επάνω σας; Έχετε ρωτήσει τον γιατρό; Ξέχασα εγώ και με έχουν φάει.. Μόνο για αντιηλιακό θυμήθηκα να ρωτήσω...

1BRtp3.png

αγοροmummy, καλωσορίσατε!!

Φαντάζομαι τώρα δουλειές με φούντες!! Περάσατε όμως όμορφα!

Καλέ ο μπέμπης σου είναι ολόκληρος άντρας!!! Μπράβο σας! Γεροί πάντα να είστε! Καλορίζικα τα ψώνια σας!! Εκτύπωσα κι εγώ τη λίστα σου και θα ξεκινήσω σιγά σιγά! ;)

1BRtp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...