Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα συντρόφισσες ,είμαι καθοδόν για το κέντρο ,μήπως είναι και καμία άλλη κοπέλα που έχει ραντεβού σήμερα για να πιούμε καφέ ??? 😄

17 ώρες πρίν, Souri είπε:

χαχα κι εγώ μπερδεύομαι ειδικά με τη παράθεση μηνύματος!!

Ευχαριστώ @Ρούλα87 ελπίζω να είναι όλα εντάξει σήμερα και να προχωρήσουμε! 

@Souri τι έγινε με τον υπερυχο ,όλα καλά ?

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

αγοροmummy, καλωσορίσατε!!

Φαντάζομαι τώρα δουλειές με φούντες!! Περάσατε όμως όμορφα!

Καλέ ο μπέμπης σου είναι ολόκληρος άντρας!!! Μπράβο σας! Γεροί πάντα να είστε! Καλορίζικα τα ψώνια σας!! Εκτύπωσα κι εγώ τη λίστα σου και θα ξεκινήσω σιγά σιγά! ;)

γεια σου Χριστινακι!! τι καλα που θα φυγετε μερικες μερουλες για μπανακια, καλα να περασετε!!! καλεεε στη λιστα δε σας εχω γραψει τις παραμανες ασφαλειας, παρτε μερικες, χρειαζονται!!! οσο για τα κουνουπακια εγω βαζω κανονικα αντικουνουπικο υγρο αοσμο, μου ειχε πει ο γιατρος δεν υπαρχει προβλημα.. στην τελικη καλυτερα να εισπνευσουμε λιγο αντικουνουπικο που λεει ο λογος παρα να μας τσιμπησει κανενα μολυσμενο κουνουπι (τουλαχιστον στην περιοχη μας κυκλοφορουσε ελονοσια που μεταδιδοταν και με τα κουνουπια, λογω πολλων αλλοδαπων που ηρθαν αποτομα) ειχα δοκιμασει φυτικα κλπ αλλα εμενα τουλαχιστον τα κουνουπια δεν πτοηθηκαν καθολου, κοσκινο με εκαναν!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Διάβασα κι εγώ οοοοόλα τα νεάκια σας και ευτυχώς όλα πηγαίνουν καλά.

Rinoui μου ξεκουράσου και μη φοβάσαι τίποτα. Η προγεστερόνη και η ξάπλα θα επουλώσουν την αποκόλληση και θα είσαι μια χαρά :wink:

Κατέληξα κι εγώ σε κούνια και συρταριέρα και έτσι ξεκινάμε σιγά σιγά τις ετοιμασίες μας. Από αντηλιακή κρέμα ξέρετε ποια μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε;

Εγώ βρε παιδιά σκέφτομαι συνέχεια τη μανούλα μου αυτό τον καιρό. Έκανε 4 παιδιά μέσα σε 6 χρόνια και μέχρι σήμερα ποτέ δεν ξεκουράστηκε... αλήθεια απορώ και θαυμάζω πως τα κατάφερνε με τόσα παιδιά και τοοοοοόσες πολλές δουλειές εντός και εκτός σπιτιού και εύχομαι να βρούμε όλες μας αυτή τη δύναμη και το κουράγιο!!! Και ποτέ δεν παραπονέθηκε για τίποτα! Και μόνο που σας το γράφω δακρύζω που τη σκέφτομαι ...

Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας το πω.

HhWHp3.png

Αγοροmummy πολύ χαίρομαι που χρησιμοποιείς κι εσύ! Με έχουν ταράξει τα παλιοκουνούπια! Οι παραμάνες; Πού τις χρησιμοποιούμε; Πόσο άσχετη μπορεί να είμαι; :)

Melissanthi, οι μαμαδες μας είναι ηρωίδες! Ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί κι εγώ τη μαμά μου που μέχρι μια εβδομάδα πριν γεννήσει δούλευε όρθια σε χειρουργείο για να πάρει τις μέρες μετά. Τότε δεν είχαν άδεια, νομίζω μόνο τις 40 μέρες. Χωρίς βοήθεια από κανέναν (γιαγιά-παππού) μόνο τον μπαμπά μου που δούλευε κι αυτός... Ποτέ δεν γκρίνιαξαν και τώρα που πήρε σύνταξη και θα έπρεπε να ξεκουράζεται, θα μετακομίσει για 4 μήνες στην Καβάλα για να με βοηθήσει! Τι να λέμε... Μακάρι να σταθούμε κι εμείς στα παιδάκια μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

1BRtp3.png

Melissanthi, με συνεπήρε το θέμα μαμά και ξέχασα να σου πω καλορίζικα τα ψώνια σας! Επιπλέον ο γιατρός μου είπε να αγοράσω αντιηλιακό για μπεμπε. Πήρα ένα με 50+ για μωράκια, ούτε καν για παιδιά. Στο πρόσωπο βάζω της vichy με ματ υφή, μ' αρέσει πολύ και δεν την αλλάζω, πήρα και το οκ απ το γιατρό.

1BRtp3.png

Rinoui ξαπλα και ολα θα γινουν! Αφου εχεις το ΟΚ για βολτιτσες και καφε παλι καλα...

Melisanthi ετσι ειναι οι μανες! Μεγεια και τα πραγματακια εσας! Με το καλο να τα χαρειτε!

Agoromommy ωραια η βολτιτσα σας! Τωρα τα κεφαλια μεσα παλι!

Christine μπραβο στην μαμα σου! Ολες ομως τα ιδια κανουν πανω/κατω.. Η δικη μου το τελευταιο εξαμηνο μετα τονχειρουργειο του μπαμπα το μονο που κανει εκτος σπιτιου ειναι ψωνια και δουλειες σ εμενα..μακαρι να μαι κι εγω ταοση αξια κ βραχος διπλα στην κορη μου.

Latortura καλα να περασεις! Katerina85 κι εσυ! Να ζησει κ η νονα σου! Μεε το καλο!

Ο Κ εφτιαξε πατατες για βραδυ.. Ειχε δει την συνταγη σ ενα περιοδικο και τις εφτιαξε! Ηταν κολαση! Τρεις εφαγα η αρκουδα!

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Ναι Christine* μου ηρωίδες! Η δική μου ούτε 40 μέρες δεν καθόταν μετά τη γέννα... Η αγάπη της για εμάς την έκανε να μην παραπονεθεί ποτέ για τίποτα!!!

Ωραία, να δοκιμάσω κι εγώ τότε της Vichy.

Μην ξεχάσουμε και το αδιάβροχο υποσέντονο της κούνιας για να προστατεύσουμε το στρωματάκι από διαρροές :wink:.

Εμένα από δείγματα μου έχει στείλει η Nutricia ένα φάκελο γαλάζιο για τις εξετάσεις του μωρού και η Frezyderm 3 μικρούλικα δειγματάκια με κρέμα συγκάματος και αφρόλουτρο. Στραβομουτσούνιασα κι εγώ όταν τα είδα αλλά από την άλλη δείγματα είναι σωστά; :-D

Τί πατάτες ήταν αυτές βρε ziu_zitsu μου και αναστατώθηκα τώρα πάνω που το είχα πάρει απόφαση ότι θα κοιμηθώ μόνο με την ταπεινή μου ντοματοσαλάτα; :tongue:

HhWHp3.png

Ναι Christine* μου ηρωίδες! Η δική μου ούτε 40 μέρες δεν καθόταν μετά τη γέννα... Η αγάπη της για εμάς την έκανε να μην παραπονεθεί ποτέ για τίποτα!!!

Ωραία, να δοκιμάσω κι εγώ τότε της Vichy.

Μην ξεχάσουμε και το αδιάβροχο υποσέντονο της κούνιας για να προστατεύσουμε το στρωματάκι από διαρροές :wink:.

Εμένα από δείγματα μου έχει στείλει η Nutricia ένα φάκελο γαλάζιο για τις εξετάσεις του μωρού και η Frezyderm 3 μικρούλικα δειγματάκια με κρέμα συγκάματος και αφρόλουτρο. Στραβομουτσούνιασα κι εγώ όταν τα είδα αλλά από την άλλη δείγματα είναι σωστά; :-D

Τί πατάτες ήταν αυτές βρε ziu_zitsu μου και αναστατώθηκα τώρα πάνω που το είχα πάρει απόφαση ότι θα κοιμηθώ μόνο με την ταπεινή μου ντοματοσαλάτα; :tongue:

Είναι βράδυ! Δεν σου λέω! Θα σου γραψω αυριο αν θες... Με την μερα!

Καλα εγω συνχιστηκα σημερα με το ηλεκτρονικο φαρμακειο που παρηγγειλα κατι καλουδια για την μπουμπου. Εκανα παραγγελια 72? και μου λεει ο Κ θα σου στειλουν κανα δωρο με τετοια παραγγελια; Ε μου βαλαν 2-3 δειγματα της apivita. Κουτσουλιες. Για μια φορα το καθε ενα!

bdf4p3.png

Γεια σας!! Δυο μερες τώρα ειμαι συνέχεια έξω, το εχω ρίξει στις βόλτες και μου αρέσει πολυ!!

Ευτυχώς δεν εχουμε ακομα κουνούπια!! Υποθέτω οταν χρειαστεί εκτος σπιτιου θα βάλω καποιο φυτικό, μαλλον του Κορρέ.

Αντηλιακό βάζω συστηματικά απο το Μάρτιο, αρχικα της Lancτme που παντα χρησιμοποιούσα, αλλα στην πορεια της apivita για το πρόσωπο με λιγο χρωμα (γιατι δε σκοπεύω να εκτεθώ ιδιαίτερα στον ήλιο) και παιδικο για το σώμα. Σκοπεύω να τηρήσω το απαγορευτικό για εκθεση στον ήλιο διαςτημα 11-3, που ετσι κι αλλιώς το τηρούμε για το μικρο!

Θυρεοειδή ειχα απο τα 14 και για μια δεκαετια, οπου έπαιρνα καθημερινά χαπι και μετα έπαψε να υφίσταται το προβλημα και το καλο ειναι οτι εως τώρα δεν εχει εμφανιστεί ουτε στις 2 εγκυμοσυνες.

Οι παλαιές μαμαδες ειναι όντως ακουραστες... Δεν ειμαι σίγουρη για εμάς...

Rinoui καλη ξεκούραση!! Κρίμα που συνέβη, αλλα μπράβο που δεν ειναι κατι σημαντικό.

Latortura άδικα ανησυχουσες για το βαρος του μωρου, οι μετρήσεις ειναι τοσο σχετικές... Και οι γιατροί μαλλον ανησυχούν για τα μεγάλα παιδια... Ασε που απ' οτι εχω καταλάβει το μεγαλο και το μικρο ειναι σχετικό.

Κοριτσια με γεια τα ψώνια - ειναι ολα ωραια!!!

Καλη δυναμη σε όσες κανουν διατροφη. Σημερα μια φίλη που ειναι στον τέταρτο μηνα μου ειπε οτι πηρε εξετασεις με ζαχαρο στα ουρα, μπαίνει σε διατροφη και θα κανει πρώιμη καμπυλη αν και μετριέται στο σπιτι και δεν της βγαινει καμία τιμη υψηλή.

EGd5p3.png

vYCpp2.png

αγοροmummy! μπράβο τέλειααα τα νέα, χαίρομαι που περάσατε καλά! αλήθεια οι παραμάνες σε τι χρειάζονται?

christine* εγω βάζω υγρο . να μην επιτρέπεται?δεν το είχα σκεφτεί! αχ να περάσετε τέλεια, τι καλά!!

zizoulis ωραίες οι βόλτες μάζεψε μπαταρίες:D

για αντηλιακό δεν είχα σκεφτεί να ρωτήσω. Εγώ βάζω με 50 δείκτη στο πρόσωπο του κορέ και στο λαιμό γιατί έχω γεμίσει πααρα πολλές ελιές από την αρχή της εγκυμοσύνης! θα πάρω βρεφικό αν είναι λοιπον για το σώμα!!

Εμένα πάλι ο θυροειδής, ενώ παίρνω χάπι από τα 16 στην εγκυμοσύνη ευτυχώς είναι τέλεια ρυθμισμένος, με χάπι βέβαια εννοείται!Αλλά πριν μείνω εγκυος για πολύ καιρό ήταν ότι να ναι και για αυτό και δεν έμενα!

url%5Dcbf47431c9.png

πολύ καλημέρα ωραίες μου κυρίες!

happy and crazy σούπερ ο μπομπιράκος σου!!!!!τέλεια!!!!

latortura πολύ καλά θα κάνεις και να περάσεις τέλεια!!κάνε και καμια βουτιά για μας!!

και εγώ ετοιμάζομαι να πάω στον γάμο της νονάς μου στο Αγρίνιο και θα περάσουμε εκεί σ/κ!!!

φιλάκια πολλά πολλά σε όλες και τις κοιλίτσες σας και να περάσετε όμορφα το 3μερο!!!!

καλά να περάσεις!!!

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό! Είδαμε τη μπέμπα... Ήταν λίγο νευριασμένη!:-)

Έφτασε τα 1450 γρ. και τα 39 εκ. περίπου!

Έχω μια μικρή αποκόλληση... άρα θα πάρω άδεια λίγο νωρίτερα. Ξεκούραση, όχι δουλειές, όχι γυμναστική, όχι οδήγηση. Για κανένα καφεδάκι/φαγητάκι με άφησε να πηγαίνω! Ευτυχώς! Και 1 χάπι ακόμα στο κοκτέιλ φαρμάκων/βιταμινών!

αντε βρε μια χαρά είναι η μπέμπα σου, είσαι και τυχερή, δεν την θετική πλευρά των πραγμάτων ... δεν θα κουράζεσαι αλλά θα κάνεις βόλτες!

rinοui όλα καλά λοιπόν! Μεγάλωσε η μπουμπού σας, κοπελάρα!! Ξεκουράσου και όλα θα πάνε σουπερ!

papakia, τέλεια τα επιπλάκια σας! Την έχω δει κι από κοντά την κούνια! Κι εμείς από Ηρα θα πάρουμε κι είχαμε πάει κάμποσες φορές μέχρι να καταλήξουμε!

Κατερινιώ, καλά να περάσετε!

Latortura, πολύ καλά θα κάνετε! Να περάσετε όμορφα!

Κι εμείς θα φύγουμε αύριο για καμιά δεκαριά μέρες... Ξεκούραση και κανένα μπανάκι αν μας το επιτρέψει ο καιρός... :)

Βρε κορίτσια με τα κουνούπια τι κάνετε; Χρησιμοποιείτε κάτι; Ταμπλέτες, υγρό, εντομοαπωθητικό επάνω σας; Έχετε ρωτήσει τον γιατρό; Ξέχασα εγώ και με έχουν φάει.. Μόνο για αντιηλιακό θυμήθηκα να ρωτήσω...

την τετάρτη που θα παω θα την ρωτήσω αν και δεν έχουμε πολλά εδώ. ρε παιδιά τι γίνετε όλοι φεύγουν!??!?!?θέλω και εγώ!!!!! καλά να περάστε, καλά μπάνια και καλή ξεκούραση!!!!

τι έχει το πρόγραμμα σας για σήμερα???

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Τι μου κάντε???????

Εμείς ναι επιτέλους πήραμε καρότσι μετά από 658 επισκέψεις σε όλα τα βρεφικά καταστήματα της πόλης! Πήραμε το graco evo trilogy σε κόκκινο. Με την ευκαιρία που βγήκαμε για το καρότσι ψωνίσαμε και τα χαζουλίνια τύπου χτένες ψαλιδάκια μπατονέτες και άλλα τέτοια. Σε λίγο κατεβαίνω και κέντρο να πάω να πάρω 2 νυχτικιές για την κλινική γιατί είμαι της πυτζάμας και δεν έχω. Οπότε το μόνο που μου έχει μείνει είναι όλη η προίκα του μωρού σεντόνια πάντες κλπ για τα οποία θα πάω με την πεθερούλα μου από βδομάδα! Αυτά!!!!!!

Δεν ξέρω για εσάς αλλά θέλω να πάω θάλασσα!! Δεν κρατιέμαι!!

tt1d1f0a

event.png

Καλημερούδια όμορφες μανούλες :P

Κοριτσια μου πηγα στο γιατρο ολα καλα μας ειπε.. 1250 γραμμαρια ειναι το μωρο μου!! Ουφ! Ξεαγχωθηκα!

Μπράβο μωράκι μας που με την ανάπτυξή σου ξεάγχωσες την μανούλα :P

Μετα πηγαμε motherbaby κ πηρα προικα 2 σετ σεντονια σουτιεν θηλασμου σεντονακια αγκαλιας ρουχαλακια κ κατι αλλα.

Μεγειά!!!

Θα σας τα βαλω αυριο που θα μαο στο pc γιατι γραφω απο κινητο. Καταληξαμε κ σε κουνια ! Μεγεια στα κοριτσια που πηραν πραγματακια! Ημουν εν τω μεταξυ τοσο χαρουμενη για το μωρο , γαι τα πραγματα, για το ρυθμισμενο μου ζαχαρο που εφαγα σουβλακι... Με αλαδωτη μαυρη πιτα βεβαια αλλα η μετρηση μου ηταν 195 κ σοκαριστηκα... Η πατατα η τηγανιτη την εκανε τη δουλεια... Απο αυριο παλι προγραμμα.... Ρινουιιιιιιι τι εγινε;;; Πηγες γιατρο;;;

Δεν πειράζει μωρέ, μια φορά δεν είναι τίποτα!

καλημέρα στις όμορφες μανουλίτσες μου!!!πως είστε σήμερα??εφτιαξε και ο καιρός επιτέλους αλλά είναι ωραία που έχει δροσίτσα ακόμα!!!

Αχ χθες το απόγευμα ξαφνικά μ΄έπιασε η ζέστη και ένιωθα σα να μου κόβεται η ανάσα. Βγήκα βόλτα αργούτσικα να συνέλθω κι είχε κι έξω ζέστη!!! Ευτυχώς ήταν μόνο για κανά δυο ωρίτσες το ζόρι, μετά έστρωσα...

χτες πήγαμε και στον γιατρό και είδα τον μπομπιράκο μου!!!!όλα καλά ευτυχώς με τα ναφράκια του και την ουροδόχο κύστη αν και πάλι το αμνιακό μου δεν είναι πολύ ανεβασμένο αλλά ευτυχώς μέσα στα φυσιολογικά!!1500γρ ο μικρός μου που γύρισε κιόλας είναι με το κεφαλάκι προς τα κάτω.

Μπράβο το μπουμπούκι μας :P

μετά πήγαμε και τζάμπο πήρα μια μεγάλη κουβερτούλα πικέ και μία φλις(μου άρεσε το σχεδιάκι της)και το μόνο που μας έμεινε από προίκα είναι καμία πετσετούλα ακόμα και κανα 2 μπουρνουζάκια.

Μεγειά και σε σας.

μου έδωσε και την λίστα για το νοσοκομείο και θα σας την γράψω να την έχετε και εσείς!!!

για στεγνωτήριο μιλάτε και μου τρέχουν τα σάλια!!!:mad::x:xτο μετάνιωσα που δεν πήραμε από την αρχή με όλα τα ηλεκτρικά όπως και το κλιματιστικό και τώρα που δεν υπάρχει σάλιο δεν το βλέπω να τα πέρνουμε ποτέ!!!!οπότε σιδεράκι και ανεμιστηράκι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αν και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου πια χωρίς στεγνωτήριο και κλιματιστικό, η λύση του ανεμιστήρα στη φάση αυτή είναι η πιο υγιεινή, ειδικά οι οροφής θεωρούνται η πιο ενδεδειγμένη λύση.

όσο για τον οαεδ δεν δέχονται άλλο άτομο ακόμα και με εξουσιοδότηση εγώ πήρα χαρτί από τον γιατρό ότι γεννάω πάνω στις μέρες τις ανανέωσης και θα πρέπει να πάω ξανά να μου το κάνουν 5μηνο!!!!

Αυτό που όλοι θεωρούν ότι οι έγκυες είναι σε θέση να ταλαιπωρούνται με ουρές και πήγαινε έλα είναι φοβερό όμως σ΄αυτήν την χώρα :mad:

mousoudi μας συγκίνησες με την αντίδραση του αντρούλη σου!!!εμείς από την άλλη ήδη ξέρω ότι μαζί με τις πάνες του μωρού θα πάρω και πάνες ακράτειας για το μεγάλο μωρό γιατί ένα κατουρηματάκι θα το ρίξει δεν παίζει!!!:tongue::tongue::tongue:

Και να μην έχεις μαζί σου ακράτειας, δώστου μια λοχείας, εξαιρετική δουλειά κάνουν :tongue: Πλάκα πλάκα κορίτσια είναι απόλαυση να τους βλέπεις να κάνουν έτσι :P

Καλημέρες! Βλέπω τα ψώνια πήραν φωτιά!

Θυμάστε που σας είπα ότι με πήραν από το ΙΚΑ τηλ και δεν το πρόλαβα κι όταν πήρα πίσω δεν ήξεραν ποιος με πήρε? Ε αυτό που υποψιαζόμουν ήταν...ο γιατρός στο Κέντρο Προστασίας που είχα κλείσει ραντεβού το έκανε το 4ήμερο τελικά και σήμερα πήγα τζάμπα :( Και ξύπνησε κι ο κακομοίρης ο άντρας μου νωρίτερα, να πάρει αυτοκίνητο να με πάει, και στο τέλος ξαναγυρίσαμε πίσω και πηραμε το μετρό για τη δουλειά :tongue:

Καλά κι αυτοί πια τόσο γαϊδούρια; Μια φορά τηλ. κι επειδή δεν απάντησες ξανά δεν εχει; :mad:

Εν τω μεταξύ η μπουμπού με αγχώνει γιατί από προχτές το βράδυ είναι πολύ ήσυχη, καμμία σχέση οι κινήσεις της... Χτες έφαγα σοκολάτα, ξάπλωνα, γύριζα πλευρό κι αυτή το πολύ μια κίνηση να έκανε... Σηκώθηκα στις 2.30 έκανα βόλτες, και μόλις ξάπλωσα που την αισθάνθηκα ηρέμησα! Ε τώρα το πρωί πάλι πήρα ένα κρουασάν σοκολάτας και σα να κουνιέται περισσότερο!

Βρε κούκλες τι είναι τα μωρά μας να είναι το ίδιο ζωηρά κάθε μέρα όλη μέρα; Μήπως τα κουρδίζουμε; Πλασματάκια είναι κι αυτά κι άλλοτε έχουν κέφια, άλλοτε βαριούνται!

κορίτσια εμένα η μπέμπα αυτές τις μέρες δίνει ρεσιτάλ... τόσο έντονα που ανησυχώ! άντε να πάω στο γιατρό να δω τί θα μου πει.

Ε, δεν τρωγόμαστε με τίποτα πια :tongue:. Δεν πολυκουνιούνται ανησυχούμε, τα δίνουν όλα στο χτύπημα, πάλι ανησυχούμε!

καλησπερα κοριτσια τι κανετε??

οι εξετασεις μου στην καμπυλη βγηκαν πολυ καλες οπως οι αιματολογικες κ τα ουρα...

Μπράβο Χρύσα!!!

αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι το αριστερο μου ποδι ειναι πολυ πρησμενο περισσοτερο στο σημειο του αστραγαλου κ δεν ξερω τι να κανω...

Θύμησέ μου (αν το έχεις πει κάποια στιγμή) μήπως το έχεις χτυπήσει παλιότερα ή έχεις γενικά ευαισθησία στο σημείο αυτό;

ο γιατρος μου δεν μου βρισκει λυση μου λεει ξεκουραση κ το ποδι ψηλα γινεται αυτο το τελευταιο 3μηνο ναμαι ετσι..

Ε, όσο πιο πολύ μπορείς βρε, όχι κι όλη μέρα!!!

Κοριτσια μολις μου ηρθαν δειγματα απο τη babylino..Ενα σκατουλακι ειναι που μεσα εχει 2 μωρομαντηλα...οχι κουτια..2 μωρομαντηλα..μια σερβιετα every day....Ενα μικρό πακετάκι pom pon (μαντιλακια ντεμακιγιαζ)...και μια πανα 4-9 kg..Αυταααααααααααα:rolleyes:

Ανοιχτοχέρηδες βρε παιδί μου :tongue:. Και μετά περιμένουν να τους προτιμήσουμε κιόλας.

μου φαινεται καπως με αυτες τις πανες και λιγο τελαιπωρια!ασε που πρεπει να τις βαζεις μονες τους πλυντηριο!ο ΑΒ εχει προσφορα 1+1 στα pampers μεχρι αυριο!

Απαπαπαπα κορίτσια προσωπικά ούτε να το σκεφτώ το σενάριο με τις οικολογικές πάνες.

Ο Βασιλόπουλος έχει στα active fit δεν βολεύουν για αρχή, αλλά συχνά πυκνά τα σούπερ κάνουν προσφορές 30% σε πάνες που είναι για νεογέννητα. Όταν εντοπίσω κάποια από εδώ και στο εξής θα πάρω, θα σας πω κι εσάς, συμφέρει πολύ. Μάλιστα αν στο μαιευτήριο δώσουν κουπόνια εκπτωτικά, μπορούμε να τα συνδυάσουμε και με την προσφορά και να μας βγει ακόμη πιο φθηνά.

Κρεβατι,συρταριερα και η προικα της εικονας πανω...Η ντουλαπα οχι...My blue car!!

http://www.irabebe.gr/category/97/my-blue-car

Μεγειά!!!!!!!!!!! Πολύ ωραίο είναι!!!!!!!!!

Εεεεεεεεε Εντάξυ!

Τα έχω παίξει... πετάχτηκα σε μια γιατρό εδώ στη γειτονιά μου και είδαμε τον μπέμπη! 1650 γραμμάρια! Πάλι πιο μεγάλο απ΄ ότι θα έπρεπε. (Είμαστε 2 εβδομάδες προχό... ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ)

Βρε μια χαρά είναι ο μπόμπιρας, είναι μπαμπάτσικος, και;

Ζάχαρος οκ... λίγο ανεβασμένος το πρωί (αντί για 90 είμαι στα 100 μαξιμουμ)

αλλά μετά όλη τη μέρα οκ.

Και το ζάχαρό σου μια χαρά είναι!

Καλά.... περιτό να σας πω ότι με το που άρχισε ο υπέρηχος και τον είδαμε μας έβγαλε τη γλώσσα! Άχχχχχχ, τι έχω να τραβήξω! Ώ ρε γλέντια :lol::lol:

Έτσι, για να μην ανησυχείτε! Έχει χιούμορ ο μικρός!

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό! Είδαμε τη μπέμπα... Ήταν λίγο νευριασμένη!:-)

Να μην είναι που ανησυχεί η μαμά της;

Έφτασε τα 1450 γρ. και τα 39 εκ. περίπου!

Ουουουουου, σούπερ η ζουζού!!!!

Έχω μια μικρή αποκόλληση... άρα θα πάρω άδεια λίγο νωρίτερα.

Καλύτερα!

Ξεκούραση, όχι δουλειές, όχι γυμναστική, όχι οδήγηση.

Και κυρίως: φέεεεεεεταααααααααα!!!!!!!!!!!

Για κανένα καφεδάκι/φαγητάκι με άφησε να πηγαίνω! Ευτυχώς! Και 1 χάπι ακόμα στο κοκτέιλ φαρμάκων/βιταμινών!

Όλα καλά λοιπόν! Λίγη προσοχή και ξεμπέρδεψες με την αποκόλληση!

κορτσακια τσααααα! καλησπερουδια!!! τι κανετε???? εμεις καλα! επιστρεψαμε το μεσημερι, μολις τωρα κοιμηθηκε ο μικρος, λιωσαμε! με το που γυρισαμε βρηκαμε τα μπαλκονια ρημαδι απο το χωμα που ειχε βρεξει και κατσαμε και καθαρισαμε το σπιτι μεσα εξω, βαλαμε πλυντηρια, τακτοποιηση βαλιτσες, ενας χαμος οπως καταλαβαινετε!!! αλλα δοξα τω Θεω ειμαστε ολοι καλα! ο εμβρυομπεμπακος μου πολυ καλος!!! περιπου 2 εβδομαδες μεγαλυτερος βγαινει, φτασαμε τα 2 κιλα παρα κατι γραμμαρια!!! στο πρωτο μου παιδι ουτε για αστειο δεν ειχαμε τετοια αναπτυξη, αντιθετως παλευαμε να πιασουμε τον μεσο ορο στην καμπυλη αναπτυξης. Μου εκανε και ντοπλερ ο γιατρος, μου κανει καθε φορα πλεον, και ειδαμε οτι εχω αριστη ροη ακομα στις μητριαιες αρτηριες, εξου και το μωρο τρωει καλα και δεν εχει επιβραδυνθει η αναπτυξη ακομα! με ζυγισαν κ εμενα, 7 κιλα και κατι ψηλα εχω παρει! αυταααα!

Καλώς την με τα ωραία της τα νέα :P

ααα ψωνισα και κατι λιγα πραγματα του μπεμπη απο jumbo!!!

Μεγειά του!!!

οπως καταλαβαινετε ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω οοολα τα νεα μιας και εχω μια εβδομαδα να μπω. παντως τελειως στα πεταχτα ειδα οτι ολες καλα, οι αγορες προχωρουν τα μωρακια μεγαλωνουν και ολα καλα!!!! αν εχουμε καμια εξελιξη σημαντικη ενημερωστε με καλε!!! ελπιζω να εισαστε ολες καλα και με κοιλιτσες ακομα καλυτερες!

Και μεγαλύτερες ;)

Κι εμείς θα φύγουμε αύριο για καμιά δεκαριά μέρες... Ξεκούραση και κανένα μπανάκι αν μας το επιτρέψει ο καιρός... :)

Αχχχχχχχχχχ, καλά να περάσετε!!!!

Βρε κορίτσια με τα κουνούπια τι κάνετε; Χρησιμοποιείτε κάτι; Ταμπλέτες, υγρό, εντομοαπωθητικό επάνω σας; Έχετε ρωτήσει τον γιατρό; Ξέχασα εγώ και με έχουν φάει.. Μόνο για αντιηλιακό θυμήθηκα να ρωτήσω...

Γενικά δεν έχουμε ακόμη θέμα με τα κουνούπια, δεν έχουμε τσιμπηματάκια για την ώρα. Και αντιηλιακό επίσης δεν έχω βάλει, γιατί δεν κυκλοφορώ έξω τις επικίνδυνες ώρες. Αλλά η οδηγία είναι να χρησιμοποιήσω βρεφικά προϊόντα όταν τα χρειαστώ.

Εγώ βρε παιδιά σκέφτομαι συνέχεια τη μανούλα μου αυτό τον καιρό. Έκανε 4 παιδιά μέσα σε 6 χρόνια και μέχρι σήμερα ποτέ δεν ξεκουράστηκε... αλήθεια απορώ και θαυμάζω πως τα κατάφερνε με τόσα παιδιά και τοοοοοόσες πολλές δουλειές εντός και εκτός σπιτιού και εύχομαι να βρούμε όλες μας αυτή τη δύναμη και το κουράγιο!!! Και ποτέ δεν παραπονέθηκε για τίποτα! Και μόνο που σας το γράφω δακρύζω που τη σκέφτομαι ...

Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας το πω.

Άσε, μεγάλο θέμα οι μαμάδες μας....όχι απλά ηρωίδες, παραπάνω, πολύ παραπάνω!!!! Απορώ και με την υπομονή και με τις αντοχές τους.

Μεγειά και τα ψώνια!!!

Καλημερουδια ... Τι ωραια που φευγετε διακοπουλες... Εμεις εκτος του οτι δεν μπορουμε ακομα λογω δουλειάς, δεν ξερω αν θα τα καταφέρουμε οικονομικα (αν και χαζοκοιταμε προσφορες) γιατι εχουμε το παρτυ του μικρού (τουλάχιστον 50 άτομα) που μαλλον θα στοιχίσει όσο οι διακοπες και μας εχει μπει και η ιδέα μηπως μετακομίσουμε για να εχουμε άλλο δωματιο για το μωρο.

Αλλη μια χαλαρή, ξεκουραστη μερα σημερα!!! Τι ωραια!!!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Καλημερα κορασίδες...!!!

Πριν κανα μισαωρο ξυπνησα..Ελιωσα στον υπνο δηλαδης!!

Παω να κανω πιπι μου και τι βλεπω...η μιση μου κολια ειχε αλλαξει χρωμα....η μιση ασπρη,η μιση κοκκινομελανι...χεστηκααααα

Φωναξα τον αντρα μου μηπως ειναι ιδεα μου...δεν ηταν...μαλλον πιεζε πολυ το λαστιχο της πυζαμας...Αλλαξα αμεσως εβαλα νυχτικια και περιμενω το μπεμπη να κλωτσησει...Βεβαια αυτος με ξυπνησε,αλλιως θα κοιμομουν κ αλλο...!!!

Κλωτσα μπεμπη μου....αντεεεεεεε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κορασίδες...!!!

Πριν κανα μισαωρο ξυπνησα..Ελιωσα στον υπνο δηλαδης!!

Παω να κανω πιπι μου και τι βλεπω...η μιση μου κολια ειχε αλλαξει χρωμα....η μιση ασπρη,η μιση κοκκινομελανι...χεστηκααααα

Φωναξα τον αντρα μου μηπως ειναι ιδεα μου...δεν ηταν...μαλλον πιεζε πολυ το λαστιχο της πυζαμας...Αλλαξα αμεσως εβαλα νυχτικια και περιμενω το μπεμπη να κλωτσησει...Βεβαια αυτος με ξυπνησε,αλλιως θα κοιμομουν κ αλλο...!!!

Κλωτσα μπεμπη μου....αντεεεεεεε

Να υποθεσω οτι το χρωμα της κοιλιας εχει επανέλθει στο φυσιολογικό τώρα; Ολα καλα;

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...