Περήφανοι για τα παιδιά μας!
Το πρώτο του χαμόγελο, βηματάκι, λέξη - όποτε και αν συμβούν ! Τα πρώτα κατορθώματα και όχι μόνο: H πρώτη σχολική χρονιά & η αποφοίτηση απο το λύκειο !
14 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
Δανεικά ωάρια
από Loka- 1 απάντηση
- 33,8k εμφανίσεις
Καλωσορίζω όλες τις μανούλες που θα μπουν στην διαδικασία να απαντήσουν Μετά από πολλές πάλινδρομες κ δυο προσπάθειες για κατάψυξη ωαρίων αποτυχημένες θέλω να μπω στην διαδικασία δανεικών ωαρίων . Απο το 2011 που έμεινα πρώτη φορά έγκυος έως σήμερα δεν υπάρχει μέρα που να έχω σκεφτεί να εγκαταλείψω την επιθυμία μου να γίνω μανούλα Πλεον ετων 44 και επιθυμώ να προβώ στην λύση των δανεικών Ψαχνω στο φόρουμ μανούλες που ήδη έχουν επιτυχημένη εγκυμοσύνη με αυτό τον τρόπο έτσι ώστε να μάθω αναλυτικά τι πως ποτέ σε ποιον σε πιο κέντρο ποσό χρόνων είναι πλέον τα παιδάκια τους μια ολοκληρωμένη εμπειρία με συμβουλές με τι να προσέξω να αποφύγω τυχόν παγίδες …
Last reply by elenakith, -
Διαφημίσεις
-
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 31,7k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλη τη τρελόπαρέα. Με τόσα θύματα bulling που ακούω καθημερινά αρχίζω και ανησυχώ για τον τετράχρονο γιο μου. Είναι αρκετά κλειστός χαρακτήρας και για παραδειγμα προτιμά να παίζει μαζί μου στη παιδική χαρά πάρα με άλλα παιδάκια. Στον παιδικό μου είπαν ότι είναι από τους χαρακτηρες που θέλουν το χρόνο τους στο κομμάτι της παρέας και της συνεργασίας. Τον βλέπω όμως φοβισμένο με τα άλλα παιδιά, αν του πάρουν το παιχνίδι δεν αντιδρά, αν το χτυπήσουν δεν αντιδρά σκύβει το κεφάλι και κάθεται μόνος του. Προσπαθώ να τον ενθαρρύνω αλλά και να μην τον πιέσω. Αλλά φοβάμαι αυτήν η ντροπαλότητα του μην τον κάνει θύμα από άλλα παιδάκια πολύ πιο ζωηρά. Θέλω συμβ…
Last reply by Tomas mama, -
Ύπνος
από Κατερίνα Νερά- 5 απαντήσεις
- 39,2k εμφανίσεις
Γεια σας ήθελα να ρωτήσω πώς καταφέρατε να κάνετε τα παιδιά σας να κοιμούνται μονα τους εμένα είναι 11 μηνών και θέλει αγγαλια και κουνημα τον αφήνω μόνο στην κούνια να κοιμηθεί και μόνο που δεν κοιμάται σηκώνετε πάει πάνω κάτω και έχει αρχησει η μέση Μ να με ποναει πφφ
Last reply by νικηαντωνια81, -
- 3 απαντήσεις
- 39,4k εμφανίσεις
Γεια σας θα ήθελα να μου πείτε πως μεταφέρατε εσείς τα παιδιά σας από το κρεβάτι σας στην κούνια του για να κοιμηθεί έχω έναν μπεμπακο 10 μηνών και τον πηρα στο κρεβάτι μας επειδή ήταν άρρωστος και από τότε δεν θέλει το βράδυ να κοιμηθεί στην κούνια και αν κοιμηθεί στα χερια και τον βάλω θα ξυπνήσει θα σηκωθεί όρθιος και θα κλαίει πφρ
Last reply by Pagotoula, -
- 0 απαντήσεις
- 59,9k εμφανίσεις
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί ψάχνω βρεφικο σταθμό για την μικρή μου στην ανατολική Θεσσαλονίκη!!! Γνώμες και εμπειρίες;;;
Last reply by Marianeo241, -
- 1 follower
- 10 απαντήσεις
- 61,3k εμφανίσεις
καλησπέρα έχω έναν μπέμπη 5 μηνών και ακόμα δεν κάθεται στο πωπο του. και ενώ γυρίζει από ανάσκελα μπρούμυτα δεν κάνει το αντίστροφο. πιάνει τα πόδια του σηκώνει τον κορμό του οταν π.χ κάθεται στο καθίσματακι αυτοκινήτου, πιάνει τα πάντα αλλά αυτά τα 2 ακόμα.. έχει αργήσει λέτε; Η παιδίατρος μου είπε πως εινσι όλα μια χαρα αλλά έχω άγχος. οι εμπειρίες σας
Last reply by mama16, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 68,5k εμφανίσεις
Κορίτσια μου καλημερα...ανοίγω αυτό το θέμα γιατι με απασχολεί που δεν εχω βοήθεια... διανυω τον 7ο μήνα της εγκυμοσυνης...να πανε όλα καλά πρωτα ο θεος... Αλλά προβληματίζομαι τι θα κάνουμε όταν γυρίσω στην δουλεια... Δεν έχουμε κανέναν κοντά μας... Κ δεν ξερω πως θα τα καταφέρουμε... σκέφτομαι να βρω ένα βρεφονηπιακό σταθμό που να τα κρατάει τα παιδάκια μέχρι τις 6... Μια χαρά...Η ιδιωτικός ή του δημοσίου... Αυτό που με απασχολεί είναι τι θα κάνουμε όμως Χριστούγεννα,Πάσχα που κλείνουν από δύο βδομάδες... Κ όλο τον αυγουστο;;; καμμια που να είναι στην ίδια θέση κ αν μπορεί να μας πει πως τα κατάφερε... ή κάποια που έχει κάτι άλλο στο μυαλό της;;;
Last reply by Αννούλαααα, -
- 10 απαντήσεις
- 81,5k εμφανίσεις
ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ? ΠΟΣΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΜΕΡΑ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΝ ΤΑ ΩΑΡΙΑ Ή ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΗΣ Ή ΟΧΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 2,3 ΚΛΠ!!!(ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ) ΞΕΚΙΝΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ! ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 8ΧΡΟΝΙΑ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΜΗ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ Η…
Last reply by ΒαλεντιναΧ, -
- 0 απαντήσεις
- 71,8k εμφανίσεις
Καλημερα..Ποσες εχετε μωρακια που γεννησατε τον Μαρτιο του 2018? Ελατε να μοιραστουμε τι κανουν τα μωρακια μας.. Εμενα τρωει τα παντα περιπου εκτος απο το γιαουρτι που δεν μας πολυ αρεσει..εχουμε 2 δοντακια, σηκωνομαστε ορθιες στα επιπλα, λεμε μαμα μπαμπα..
Last reply by ΚατεριναΣκ, -
Καλησπέρα! Κάποιες με γνωρίζετε, για τις υπόλοιπες θα σας πω εν συντομία Ειχα ήδη ένα κοριτσάκι 3 χρ όταν Νοέμβρη είχα μια θεττικη χοριακη! Χαρές πανηγύρια, μια χαρά, όλα πήγαιναν τέλεια κ στις 14 Μάρτιου πήγα για την β επιπέδου, όλα τέλεια, μήκος τραχήλου 4,6 τέλεια! Στις 17 Μάρτιου το πρωΐ σηκώθηκα και ένιωσα αιμα, γρήγορα στο ιασω είπε η μαια. Πάμε έκει, εξαλληψη τραχηλου μας είπαν, ο σάκος είχε βγει προς τα έξω.τι κάνουμε γιατρέ? Ανησυχώ! Κ εγω μου λέει..... θα κάνουμε περιδεση, θα το βάλουμε στην θέση του κ θα κάνουμε τον σταυρό μας! Μπαίνω χειρουργιο, όλα καλά! Κάθομαι στο ιασω 8 μέρες κ μετά Σπίτι, με προσοχή πάντα, δουλειές δεν έκανα, βοηθούσαν η μαμά μου κ η π…
Last reply by Nefeli2014, -
- 3 απαντήσεις
- 78,7k εμφανίσεις
Μου έτυχε κάτι σήμερα που ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και δεν ξέρω που να το αποδώσω σε τύχη ή σύμπτωση. Το μεσημέρι που πήγα να πάρω τον γιό μου από τον νηπιαγωγείο (πάει προνήπιο, αύριο τελειώνει το σχολείο) συνέβη το εξής απίστευτο: γυρνώντας από το σχολείο και λίγο πριν φθάσουμε στο σπίτι περνάμε μπροστά από ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ - το οποίο, για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι να το έχω επισκεφτεί . Σήμερα, ωστόσο, με το που περάσαμε με το γιό μου από το πρακτορείο αυτός άρχισε να με τραβάει και μου λέει να πάμε μέσα, λέγοντας ότι είδε τον παππού του. Τι να κάνω τον άκουσα και μπήκα μέσα. Ο μικρός είχε δίκιο και πράγματι ήταν ο πεθερός μου μέσα, ο οποίος έπαιζε τζό…
Last reply by elia, -
- 10 απαντήσεις
- 91,4k εμφανίσεις
Κοριτσάκι μου Κοριτσάκι μου, μὲς στὸ βουβὸ πηγάδι τοῦ φεγγαριοῦ σοῦ ῾πέσε ἀπόψε τὸ πρῶτο δαχτυλίδι σου. Δὲν πειράζει. Ἀργότερα θὰ φτιάξεις ἄλλο νὰ παντρευτεῖς τὸν κόσμο μὲς στὸν ἥλιο. Γιατὶ δὲν εἶναι κοριτσάκι νὰ μάθεις μόνο ἐκεῖνο ποὺ εἶσαι, ἐκεῖνο ποὺ ἔχεις γίνει, εἶναι νὰ γίνεις ὅ,τι ζητάει ἡ εὐτυχία τοῦ κόσμου. Ἄλλη χαρὰ δὲν εἶναι πιὸ μεγάλη ἀπ᾿ τὴ χαρὰ ποὺ δίνεις Νὰ τὸ θυμᾶσαι κοριτσάκι. Κοριτσάκι μου, θέλω νὰ σοῦ φέρω τὰ φαναράκια τῶν κρίνων νὰ σοῦ φέγγουν τὸν ὕπνο σου. Θέλω νὰ σοῦ φέρω ἕνα περιβολάκι ζωγραφισμένο μὲ λουλουδόσκονη πάνω στὸ φτερὸ μιᾶς πεταλούδας νὰ σεργιανάει τὸ γαλανὸ ὄνειρό σου. Θέλω νὰ σοῦ φέρω ἕνα σταυρουλάκι αὐγινὸ φῶ…
Last reply by sangreluna, -
- 1 απάντηση
- 91,9k εμφανίσεις
http://enfo.gr/ar3597
Last reply by zamia, -
- 3 απαντήσεις
- 95,1k εμφανίσεις
Κοριτσια ειναι 15.οο το μεσημερι και δεν μπορω να παρω ολο μου το σοι τηλ και αν δεν το πω καπου θα τρελαθω....φιλισα τον γιο μου και μου ειπε σ αγαπω .απο της πιο ευτιχισμενες στιγμες στην ζωη μου...λιωνω
Last reply by armadillo,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 3.856 απαντήσεις
- 548.615 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 192.794 εμφανίσεις
-
- 11.130 απαντήσεις
- 2.048.128 εμφανίσεις