Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

Δεν θυμάμαι την ηλικία σου αλλά εγώ είμαι υπέρ του ένα.

Μπράβο @kate82 με το καλό κορίτσι μου .

πρίν από 1 λεπτό , Ρούλα87 είπε:

Μπράβο @kate82 με το καλό κορίτσι μου .

Μίλησα κορίτσια σήμερα με τη γιατρό με πήρε τηλ τελικά το 22 που είχα προχθές δεν ήταν καν θετικό ήταν από την ovitrel .αρα δεν έπιασε καθόλου το έμβρυο θα μιλήσει με τους έμβρυο λόγους κ θα πήγαινα κάτω να μιλήσουμε από κοντά να μου πει τι μπορεί να έχει συμβεί αλλά λόγου του μωρού θα μιλήσουμε μέσω μια σελίδας που έχουν ζωντανά να μου πει .το θέμα μου είναι ότι ναι μεν εγώ το πήρα πιο ήρεμα ο άντρας μου δεν το πήρε καθόλου καλά .

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια. Πριν λιγο τελειώσαμε από λογοθεραπεία κ τώρα ετοιμάζομαι για το χωριό. Μαμα είναι πολύυυυυ νωρίς ακόμα για μπουσούλημα. Και εμένα όλοι μου λένε καλέ τι καλά που στηρίζεται θα περπατήσει νωρίς ή κοίτα πως μπαμπαλίζει θα μιλήσει νωρίς αλλά κρατάω μικρό καλάθι ας τα κάνει στην ώρα του δεν νομίζω να είναι το παιδί θαύμα, εδώ καλά καλά δεν έμαθε να κάθεται. Ας είναι γερά και να μην βιαζόμαστε όταν έρθει η ώρα όλα θα τα κάνουν.

Για τις μπομπονιέρες τελικά παρήγγειλα ένα ξύλινο ποδήλατο αυτό που έχει μία μεγάλη ρόδα κ μία μικρή πήγα στα jumbo κ πήρα κορδέλες κ πριν λίγο πήρα και τα κουφέτα κ άσπρη γάζα να τα τυλίξω. Μου μένουν μόνο κάποιες ατέλειες για την πρόσκληση κ θα την εκτυπώσω σε ρυζόχαρτο. Έχω και άλλες ιδέες για τη βάπτιση θα δω τι θα κάνω. Α θα φτιάξω τα γλυκά. Προφιτερόλ σκέφτηκα που γίνεται εύκολα. Γύρω στα 80 αλλά όχι κανονικό γλυκό πιο μικρή ποσότητα, σκέφτομαι να βάλω 2 σουδάκια στο κάθε κουτάκι, δεν θα είναι και για χόρταση.

Εμείς σε μία βδομάδα έχουμε εμβόλιο και λογικά θα ξεκινήσουμε κ μεσημεριανό.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νίκη με το καλό ή βάφτιση!!! Ωραίο το ποδηλατακι!!! Και το προφιτερολ πολύ νόστιμο!!! Πάντως σε οποία βάφτιση πήγα και είχε προφιτερολ για γλυκό είχε ένα σου μέσα οπότε τα δύο είναι αρκετά!!!

Όσο για την μικρή μου δεν θα μπουσουλησει και αύριο!!! Απλά βλέπω εξελίξεις γι αυτό είπα αν και δεν σκαω να κάνει τίποτα γρήγορα και φυσικά δεν σκαω να χω το παιδί θαύμα!!! Θα δείξει!! Άντε να μπεί και το μεσημεριανό σας!! Τώρα ποσά γευματα εκοψες από τον θηλασμό;; Εμεις θα πάμε παιδίατρο στις 2/12 και θα ξεκινήσουμε στερεές, άντε να δούμε!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;

Φιλάκια πολλά!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!Ανυπομονώ να το δω ολόκληρο το δοντακι!!Κ να κοιμηθώ ενα βράδυ ολόκληρο χωρις ξυπνηνατα ενδιάμεσα!Νομίζω ότι δε θα ξανακοιμηθω πέρα απο τις 7!!!

Βάσω μου χαλιά τα πάνε με το φαγητό,τα φρούτα δηλ!Τα φτυνει,κάνει μπουρμπουλήθρες,μου τραβάει το πιάτο,το κουταλι,μισά πέφτουν απο εδω μισά απο εκει,αφανερωτος γινεται!Σήμερα ειπα σε κτ φιλες μου να μου φέρουν μια σφαλιάρα με μανικια απο τα ικεα.Δεν βγαίνουν τα φρούτα απο τα ρουχα κ δε θέλω να τα κανει όλα χάλια!

Να μην αγχώνομαι δηλ που δε τρώει ικανοποιητική ποσότητα!Να το παλεψω κι γι με τα φρουτα!Έχω δωσει μπανάνα κ αχλάδι προς Το παρόν Κ την Κυριακή θα δωσω μήλο!Αν δε δω φως,θα του αρχίσω το μεσημεριανό,λαχανικά μπας κ τα φάει κ αύριο λέω να δω δω απόγευμα ρυζαλευρο σκέτο για να συνηθίζει στο μασημα κ στις στερεές.Εννοείται γάλα μετα γιατι κ διψαει κ πεινάει!Νερο δε πινει ούτε εμένα.

Συνέχιζω σε λιγο!

Συνέχιζε λοιπόν!

Νίκη συμφωνώ με τη μαμα82,2 σου μου φαίνονται αρκετα κ για μικρό μπωλ μη σου πω κ πολλα!Ωραία ιδέα για γλυκό πάντως!Κ η μπομπονιερα τη φαντάζομαι υπέροχη!Θέλουμε φωτο ε!!Εμ εις εδω έχουμε ένα πολυ ωραιο ζαχαροπλαστείο Μποχωτης,δε ξέρω αν γνωρίζετε κ φτιάχνουν διάφορα γλυκάκια σε πλαστικά ποτηράκια,ριζά πάρει κ στον πολιτικό μου γαμο τα είχα ά τυλίξει με σελοφάν σαν μπομπονιερα,ριζά δέσει κουταλάκι κ ένα κουφετακι σε τουλακι,ήταν πολυ χαριτωμένο κ για βάφτιση!Εκμεκ,προφιτερολ,μιλφειγ κ διάφορα άλλα μικρά,χορταστικα κ χωρις να λερωνεσαι!

Εποχής έχω σκεφτεί Κ γλυκό του κουταλιού σε μικρο βαζακι με πουά ύφασμα στο καπακι σαν τη μπομπονιρα κ κουταλάκι δεμένο,το προτιμούν πολυ στην περιοχή μας,αγαπαμε κ τα γλυκα κουταλιού κ η μαμα μου τα φτιάχνει φοβερα!Σκέφτομαι να πάρω κυδώνια που τωρα ειναι η εποχή Τους κ το φτιάξουμε από τώρα σε βαζάκια με κονσερβοποιηση για να μη χαλάσουν!Που ρα καις στο φουρνο!Αλλά ειναι πολλοί οι μηνες!Κ εκεινη την εποχή δε ξέρω τι θα ειναι εποχής κ αν θα προλάβουμε για γλυκό του κουταλιού!Θα δω!Κ φυσικά δεν ειναι Κ πολυ οικονομικο,βαλε τα κυδωνια,τα βαζάκια,τα τουλια κλπ!Εποχής στα παιδάκια θα φτιάξω χωνακια με χαρτονι πουά ή καρο γαλάζιο με καραμέλες γλειφιτζούρια και τετοια μεσα,ισως κ με χωνακια έτοιμα παγωτού,θα δω!

Μαμα82 εμένα έχει 2 μήνες που δείχνει ότι θα μπουζουξήδες κ ακόμη τπτ!Το προσπαθεί αλλά μπα!Φέρνει γύρω γύρω σαν τους δείκτες του ρολογιού,στηρίζεται λόγο Κ στο ενα χέρι.Τον βάζω καθιστο,κ ρωτά έχει άρχισε η κ δοκιμάζεται χωριά Βοήθεια αλλά μετα απο λόγο γέρνει!Να ανυσυχησω!!!??Ξέρω παιδάκια που δε μπουσουλησαν ποτέ κ περπάτησαν κατευθείαν κ νωρις!Θα δειξει!Όπως είπε κ η Νικη όλα στη ωραία τους δεν έχουμε τα παιδιά θαύματα!Μάλλον δηλ!Χαχα!Εγω 7 μηνών έλεγα μαμα λαλα κ πατατα!Επιβεβαιωμένο απο πολλους,όχι μονο από γονεις!Λέτε κ ο γιος να πει κτ!Προσπάθει να μιλήσει ο γλύκας μου!

Γεια σας κορίτσια. Όλα καλά;μέρες έχω να γράψω. Μαμα 2 γεύματα έχω κόψει αυτό γύρω στις 11 και το απογευματινό γιατί πλέον τρώει κανονική ποσότητα. Εντάξει κάνω ακόμα τον καραγκιόζη αλλά τρώει. Τέλος του μήνα μάλλον θα ξεκινήσει κ μεσημεριανό. Αλλά όταν τρώει φαγητό βγάζω το γάλα γιατί με πιέζει στο στήθος.

Μιαμια τοσκέφτηκα κ εγώ για γλυκό του κουταλιού ωραία ιδέα. Και εμένα η μικρή δεν μπουσούλησε σηκώθηκε κατ ευθείαν και μέχρι να περπατήσει μόνη της πήγαινε γύρω γύρω κ πιανόταν. Γερά να είναι. Εγώ πάλι δεν βιάζομαι, είναι μωράκια μωρέ, για πόσο καιρό θα τα έχουμε έτσι. Μαλλον αύριο θα πάμε για εμβόλιο και θα μου πει για το φαγητό.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες πως είστε;εμείς όλα καλά με το εμβόλιο. Είμαστε 70 εκατοστά σχεδόν και 8,5κιλα όλα καλά καμία παρενέργεια ευτυχώς. Απογευματινή κρέμα δεν έδωσε επειδή είναι ζουμερός ο γλυκούλης μου... Έχω κουραστεί να αντλώ το γάλα μου και αντλώ μόνο δυο φορές την μέρα βέβαια θηλάζει περισσότερες... Έχω ξεκινήσει και διατροφή μαζί με νηστεία γιατί τα έχω τα κιλακια μου... Ωραίες είναι οι ετοιμασίες για την βάφτιση όλα με το καλό εύχομαι. Φιλάκια να προσέχετε τα μωράκια σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε??

Αχ Εμεις εδω μέσ τη γκρίνια!!Έχει φουσκώσει κ το διπλανό δοντάκι μας δηλ το ουλο.Τρώμε κ τα φρούτα κ θα ως μας πέφτουν βαριά κ πονάει η κοιλίτσα μας κ έχουμε κ πολλά αερια!Αφήστε τα!Ευτυχώς κ τη μάνα μου γιατι δε θα αντεχα!Ολο αγκαλιά Κ παιχνιδι!Εν τω μεταξύ τρωει πολύ λιγο φρουτο παρ όπου μισο μηλο κ μισή μπανάνα Κ μετα θέλει γάλα κ δε του φτάνει.Αισθάνομαι ότι ταΐσω όλη μέρα,ποτέ θα χορταίνει μονο με το φαγητό?Πότε θα το φάει όλο?Νομίζω δε θα συμβει!

Νικη προβλέπω ο μικρός να κάνει το ιδιο,Στέκεται για λιγο μόνος του,μισο λεπτό λόγο λιγότερο,οπότε είμαστε σε καλό δρόμο!Δε βιάζομαι αλλά πρέπει να γινουν κ αυτά. Όταν λες κανονική ποσότητα?πόσα φρούτα δηλ?ή κουταλιες?

Βάσω μια χαρά απο ανάπτυξη ειστε!Γιατι τροφαντουλης?Κ μένα πριν 2 εβδομάδες ήταν 7970 γρ κ 68-69 εκ. Δεν ειναι ούτε χοντρός ούτε αδυνατος.Κανονικός στο 90% στις καμπύλες,Βγήκατε έξω απο καμπύλη?Εμένα μου είπε αν τρίβει το δεκατιανο να δώσω κ απογευματινό.

Τώρα που Ριπές για κιλα!Για πειτε!Ρα χάσατε?Ύψος,βάρος?

Εγώ 1,75ύψος 73,5 κιλα. Στον πρωτο μήνα εγκυμοσύνης ημ ουν 72,5.Ουσιαστικά μου έχει μειώνει μονο ενα κιλό αλλά θέλω να χάσω 5 για τη Βάφτιση κ το γάμο μας το καλοκαίρι!Για τι εχω λιγη κοιλιτσα,βέβαια ρωτά τελευταία όλη με ρωτάνε τη ΔιαιταΑ κάνω κ αδυνατισα.Τους ξεγελαω επειδή έιμαι ψιλή κ εχω ξεφουσκωσει κ το πρόσωπό μου ειναι πολυ αδύνατο.εκει τα χάνω εγω.Επισης έχω αλλάξει νούμερο σουτιέν κ παπουτσι κ δεν επέστρεψα στα προ εγκυμοσύνης!

Φιλάκια σε όλα τα μπουμπούκια!!

Καλημέρα κορίτσια! Μιαμια μην αγχώνεσαι και εγώ έτσι έλεγα δεν θα φάει ποτέ αλλά τώρα έχει μπει σε μία σειρά. Κάναμε το εμβόλιο είναι 7950 και 69εκ. Από σάββατο ξεκινάμε λαχανικά τις πρώτες 7 μέρες θα δίνω πολτό λαχανικών αλλά λίγο 3-4 κουταλιές από το κάθε λαχανικό πρώτη μέρα πατάτα μετά καρότο, αρακά, σελινόριζα,σπανάκι,μπρόκολο, κουνουπίδι το επόμενο σάββατο τα κάνουμε σούπα με διάφορους συνδιασμούς και τότε θα του δώσω κανονική ποσότητα και το μεθεπόμενο σάββατο θα βάλω μοσχάρι 80 με 90 γρ από το ποντίκι.στις σούπες βάζω και ένα κουταλάκι λάδι και λίγο λεμόνι ωμά.

Για τις ποσότητες φρουτόκρεμα τρώει ένα αχλάδι κ μία μπανάνα ολόκληρα, το μήλο δεν του πολυαρέσει. Ρυζάλευρο βάζω γύρω στα 200γρ νερό. Α τώρα θα δίνω κ φαρίν λακτέ. Του έδωσα χθες και την έφαγε μια χαρά αφού μόλις τελείωσε το καημένο άνοιγε το στόμα.

Για τα κιλά δεν έχω παράπονα ξεκίνησα 58 σε αυτή την εγκυμοσύνη κ τώρα είμαι 56 όσο πριν μείνω έγκυος στη μικρή. Βέβαια έχω λίγη χαλάρωση στην κοιλιά κ το στήθος είνσι λίγο κάπως αλλά δεν θέλω να βάλω κρέμες κ τέτοια διάφορα τώρα με το θηλασμό. Τουλάχιστον μου κάνουν τα ρούχα που είχα 3 χρόνια να φορέσω.

Σουτιέν δεν ξέρω τι νούμερο γιατί πλέον με ενοχλούν αυτά που φορούσα πριν μείνω έγκυος αυτά με τη μπανέλα και φοράω μόνο υφασμάτινα χωρίς καθόλου μαξιλαράκι μόνο ύφασμα. Θα δούμε όταν συνέλθει το στήθος.

Μιαμια απογευματινή κρέμα τελικά τι φτιάχνεις;

Φιλάκια σε όλες!!

Καλημέρα και από μας. Μια χαρά είναι η ανάπτυξη σας κορίτσια μου!! Εμείς δεν έχουμε βγει από τις καμπύλες αλλά φοβάται μην συμβεί... Όσον αφορά το βάρος το δικό μου έχω να χάσω τουλάχιστον δέκα κιλά. Φιλάκια πολλά σε ολες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Καλό μήνα.στολίζετε? Εγώ αν και στολίζω πολύ αργά περίπου στις 18 με 20 κάνω σχέδια από τώρα για τα διάφορα που θέλω να φτιάξω.εχει χιονίσει γύρω γύρω ευτυχώς στο χωριό όχι ακόμα. Βάσω μου σιγά σιγά θα τα χάσεις τα κιλά, μην αγχώνεσαι. Τι εννοείς να βγει το μωρό από τις καμπύλες;οι υπόλοιπες τι κςνετε?

Διαφημίσεις

Εμείς θα στολίσουμε το Σάββατο γιατί Κυριακή γιορτάζει ο μεγάλος μου. Εντάξει δεν αγχώνομαι Νίκη μου γιατί ξέρω θέλει χρόνο και υπομονή το χάσιμο βάρους. Καλό μήνα κιόλας μανούλες. Πως πας με τις ετοιμασίες της βάφτισης;

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Α γιορτάζουμε την ίδια μέρα!! Ετσι κάνει και μία θεία μου που λένε τον άντρα της Νίκο, πάντα έχει στολίσει μέχρι τη γιορτή. Εγώ πάλι δεν μπορώ καθόλου ένα μήνα πριν το βαριέμαι. Συνήθως μέχρι τις 20 περίπου κάνω διάφορα άλλα χριστουγεννιάτικα κστασκευές διάφορους μαγειρικούς πειραματισμούς και αφήνω το στόλισμα ηια το τέλος. Αν κ δεν βάζω πολλά το δέντρο, μία μπισκοτιέρα στην κουζίνα μια πιατέλα στο τραπέζι κ διάφορες χαζομαρούλες στο παράθυρο. Φετος έχω και κάτι άλλο στο μυαλό μου ελπίζω να τα καταφέρω. Με τη βάπτιση οκ. Ετοίμασα τις μπομπονιέρες καταλήξαμε και σε γλυκό θα φτιάξει η μαμά μου μπακλαβά και θα τυλίξουμε το κάθε κομμάτι σε ζελατίνη και θα το δέσουμε με μπλε κορδέλα. Εύκολο κ οικονομικό. Κατά τα άλλα όλα οκ. Ο μικρός δεν τρώει, βασικά τρώει όλη την ποσότητα αλλά μόνο με το ζόρι,τέλος πάντων υπομονή κάνω κάποια στιγμή θα φάει. Πάνω που έλεγα ότι συνήθισε, τελικά τίποτα.

Να πω την αλήθεια μου και γω με το ζόρι του δίνω τις τελευταίες κουταλιές. Θα συνηθησουν που θα πάει... Μπράβο για τις μπομπονιέρες που τις έφτιαξες. Με το καλό τώρα να γίνει και η βάφτιση. Αυτό τον μήνα από εμβόλιο έχουμε το prevenar. Όσον αφορά τις καμπύλες ανάπτυξης που έχει το βιβλιάριο του μωρου, στο βάρος είναι στην προτελευταία καμπύλη. Και για αυτό δεν δίνει η γιατρός κρέμα εμπορίου για να μην ανέβει και άλλη καμπύλη και βγει πάνω από τις καμπύλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε?Τα παιδάκια σας??Εμ εις καλά,βγάλαμε κ το 2ο μας δόντι οπότε ήταν ακατόρθωτο να φάει σα παιδάκι για 4-5 μέρε κ μειναμε λιγο πισω με το φαγητό αλλά δεν αγχώνομαι για τι αγαλι-αγαλι γινονται αυτά!Υπομονή κ επιμονη!Ουσιαστικά εχω 2-3 μέρες που πάω δυναμικά κ χωρις άγχος στις τροφές!Μπας κ βάλουμε κ κανένα πρόγραμμα στο φαγητό!Δεν εχω αντικαταστήσει κανένα γεύμα ακόμη,τρωει λόγο καλύτερα τα φρούτα αλλά μετά θέλει κ γαλα γιατι απο μισο μηλο,μιση μπανανα κ μισο αχλάδι τρώει το μισό πιατάκι..Το μεσημέρι έχουμε 3 μέρες με πατατα,καρότο,κολοκύθι,1-2 σταγόνες λεμονι κ λιγο λαδακι στο τέλος τρέφει 3-4 κουταλιες κ εχθές το απόγευμα έδωσα ρυζαλευρο,έφαγε κάμποσο αλλά όχι ικανοποιητικα για να χορτάσει!Νομιζω ότι οι τροφές του προκαλουν αερια πολλά! Τη νύχτα ξυπνάει Κ κλαίει ή κλαίει με κλειστά μάτια 2 με 3 φορές,τον νανούρισμα κ ξανακοιμαται.Κπ φορές τον παίρνω κ στο κρεβατι μας μέσα στη νύχτα που κλαίει,κοιμάται καλύτερα Έτσι για να αντέξω κ εγω λιγο. Δε μπουσουλαει ακομη αλλά σερνεται με μεγάλη ευκολία!Αναδιπλώνεται απο ημικαθιστος όχι απο ξαπλωμένος!Κ στέκεται στον ποπο του για λιγο

.Εσάς κάθονται?Μπουσουλανε?

:-)Στις 10 εχω εμβόλιο,κλασικά!Θα σας πω τα νέα μας κ τοτε.

Νικη πλησιάζουν οι μέρες για τη Βάφτιση!Όλα έτοιμα δηλ?Κ οι μπομπονιέρες?Θα έχετε πολλούς καλεσμενους?Τραπέζι θα κάνετε?? Κ εμεις κάπως ετσι Πάμε με το φαγητό εγραψα κ παραπάνω. Κ η ανάπτυξη σας τέλεια!Πως τα πατε με τη γοπ!Η μικρή σας με τη λογοθεραπεια?? Εσυ έισαι μοντέλο 56 κιλα!Τόσα ημ ουν πριν 7 Χρόνια που ριζά λιγο πρόβλημα,κόντεψα να πάθω ανορεξια από το θυρεοειδή αλλά ειναι 1 75 Κ τότε 53 κιλα για την ακριβια.τωρα 74!χαχα!

Βάσω μου κ μένα στο 90% ειναι στις καμπύλες αλλά ο γιατρός μου λέει ότι ειναι παρα πολυ καλος,ούτε λόγος για διαιτα κλπ!Θα σου πω κ εχω σε μια εβδομάδα!

τι ωραια που στολισες!!Εγώ σε καμιά 10ρια μέρες λεω για τι στο σαλόνι μου ρωτά γίνεται πανικός!Καρότσι,το καρεκλάκι φαγητού,παιχνίδια του μπεμ πη,θα βάλω κ το πάρκο,να μπει κ το δέντρο θα μας πνίξει!χαχα! Κ εγώ δε βάζω πολλά,εκτός του δέντρου,κτ κερια,λουλούδια χριστουγεννιάτικα μια μπόρα στην εξώπορτα!Αυτά!φέτος λέω να κάνω 2-3 αλλαγές,να πάρω 10 στολίδια ξε παιδικες χριστουγεννιάτικα φιγουρες,Εν Αν Άγιο Βασίλη που να πιάσει μουσική ή να κάνει χοχοχο!Ισως κπ φουσκωτό ελαφακι!Θα δω!Σκέφτομαι μια μέρα με ήλιο να παω στα Γιάννενα στην Αστερουπολη με τον μικρό του αρέσουν πολυ οι βόλτες!Πηγαίνουμε ακόμα όταν έχει καλό καιρό.Εσεις??

Κοριτσια μια άλλο ή φορα θέλω να μου γράψετε τι κάνετε τη μερα Σας!Τι ωραβ ξυπνανε,κοιμούνται τα μωρα σας,μετα δουλειες,φαγητό τι ωρες?Πατε βόλτες με τα μικρά σας?Μονές σας πατε κάπου??Χωριά παιδιά!Σας ρα κρατανε οι άντρες σας για να πατε για ψώνια ή για καφε μια φορά στο τόσο?Έχετε φιλες κολλητές?Έρχονται από το σπιτι σας?

Μαμα82 η μπουμπου σου τι κάνει??

Αυτά!Σας φιλω!!!

Γεια σας κορίτσια.όλα καλά?εμείς ας τα λέμε εχω τη μικρή με ουρολοίμωξη. Ξεκίνησε την Τετάρτη να γκρινιάζει όταν πήγαινε για τσισάκια και είδα και λίγο αίμα, πήρα τον γιατρό και την Πέμπτη κάναμε εξέταση. Ευτυχώς είναι πολύ ήπια. Τώρα της δίνω αντιβίωση. Πρώτη φορά που παίρνει. Κατά τα άλλα καλά. Με τη λογοθεραπείά μια χαρά. Με τη γοπ πολύ καλυτερα δεν βγάζει συνέχεια τουλάχιστον. Για τη βάπτιση εχω έτοιμες τις μπομπονιέρες. Θα κάνουμε τραπεζι αν έρθουν όλοι όσοι α καλέσουμε θα είμαστε γύρω στα 70 με 80 άτομα. Μιαμια εγώ είμαι 1.64 στο ύψος οπότε εσύ με 10 πόντους παραπάνω "δικαιούσαι" περισσότερα από 53 κιλα που ήσουν. Θα σου γράψω μετά για τη μέρα μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...