Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

εγώ δυστυχώς-ευτυχώς δεν μπορώ να σταματήσω να οδηγώ γιατί πηγαίνω τον μικρό παιδικό και τον φέρνω επίσης !!!Δεν έχει σχολικό! και κανα σουπερ μαρκετ και κανα καφεδάκι!!!

άντε και μαλια και νύχια χαχαχαχααχα σε δουλειά να βρισκόμαστε!

βλακεία το ξέρω αλλά είναι το μόνο "παράνομο:tongue:" που κανω!

Στον πρώτο είχα φύγει από το Μητέρα την 39η βδομάδα μετά από καρδιοτοκογράφο....τον είχα ρωτήσει τον doctor και μου χε πεί με πολύ προσοχή...όλα επιτρέπονται!!!!

Αχ το Δανάη είναι πολύ ωραίο όνομα.....:-P

lila και γω με τα εσώρουχα κοιμάμαι ....έχω την εντύπωση πως είναι χειρότερα ....δεν ξέρω όλα μου φταίνε!!!

να σας ρωτήσω βαλίτσα....πήρατε???εμένα μου την έφεραν χθες και αντί για 51 εκ. είναι 61εκ...να την επιστρέψω??είναι μεγάλη λέτε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, το Ιριδα ειναι οντως πολυ ωραίο, αλλά τελείως άλλο ονομα, το ξέρω, γι αυτό κιόλας το λέω ότι το κορίτσι ντρεπόταν για το κανονικό του όνομα, μιας και όλοι νομίζαν στην αρχή ότι Ιριδα είναι το κανονικό της. Όπως άλλη περίπτωση που τη λέγαν Ρέα και έβγαινε από το Αγορίτσα!!!!!!!! Το Δανάη είναι πολύ όμορφο πραγματικά.

Γύρισα από τα ψώνια για τα καλλυντικά του μωρού και πραγματικά υπάρχουν τόσα πραγματα να πάρεις! Για το μπανάκι του πήρα μόνο λάδι για να βάζω στο νερό και μόνο μ αυτό θα το πλένω! Με σκέτο νερό δηλαδή! Η μαία μας είπε ότι μπορούμε στο νερό που θα το πλένουμε να βάζουμε λαδάκι, πχ αμυγδαλέλαιο και γάλα, σαν αυτό που βάζουμε στον καφέ!!! Πήρα και μια κρεμούλα για τα συγκάματα και είδα και τα απορρυπαντικά.

Βανιλίτσα,πήρες καινούρια βαλίτσα ε; Δεν ξέρω να σου πω για το μέγεθος, κι εγώ σκέφτομαι αν θα πάρω καινούρια ή θα πάω μ αυτή που έχω που την παίρνω στα ταξίδια..Δε νομίζω να είναι τόσα πολλά τα πράγματα μου, το μόνο που δεν ξέρω είναι, πού στεγνώνουμε τις πετσέτες μας βρε κορίτσια; Αν είναι να πάρω μικρές πετσέτες για να τις αλλάζω αντί για μία μεγάλη, αν δεν μπορώ να τη στεγνώνω..Μετά οκ, νυχτικές κτλ και τα ρούχα τα δικά μας κ του μωρού για να φύγουμε.

Lila, θα τσεκάρω το μπανάκι που λες, απλά θέλω όσο μπορώ να μην κάνω σπατάλες, αλλά θα το κοιτάξω, τώρα έχω και πάλι ιντερνετ, οπότε θα γίνουν και οι τελευταίες αγορές, ό,τι χρειαστώ από το νετ.

Αυτό που μου λείπει είναι να πάρω ένα λαδάκι για μασάζ στο περίνεο, το οποίο μασάζ έπρεπε να έχω ήδη ξεκινήσει.. Μου φαίνεται περίεργο να κάνω μασάζ εκεί αλλά θα με βοηθήσει. Αν ενδιαφέρεστε, το λαδάκι αυτό είναι της Weleda και στο ίντερνετ υπάρχουν και φωτογραφίες για να δείτε πώς γίνεται. Εγώ αύριο θα πάω να το πάρω μπας και ξεκινήσω. γενικά αυτή η εταιρεία έχει φοβερά προϊόντα για τα μωρά για την περιποίηση τους και για τη μαμά.

Αχ ,εγώ η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να τελειώσει αυτή η περίοδος, αισθάνομαι τόσο τέλεια παρέα με το μπεμπάκι μου στην κοιλιά μου, αχ τι να σας πω. Είμαι τυχερή δεν έχω καμμία ενόχληση, αλλά ανυπομονώ να δω τί σκαρώσαμε!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Δεν ξέρω πως είστε σεις αλλά εγώ απλά θέλω να γεννήσωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!Δεν κοιμάμαι πια .....ιδρώνω μόλις ξαπλώσω λες και είμαι 200 κιλά....πονάει η μέση μου....γενικά είμαι μέσα στα νεύρα και την μουρμούρα!!!!!!

με δυσκολία οδηγώ ...αν και δεν μπορώ να κάτσω μέσα με τίποτα!!!!

steviv σε ποια βδομάδα είσαι και σου σταματάει μαγνήσιο.....????????εμένα αντιθέτως μου έγραψε 3 κουτιά trofocard!:?:shock::rolleyes:

Εμενα μου το εχει κοψει απτις 9 Μαιου το μαγνησιο...δεν ηθελε να το παιρνω καθολου αν γινοταν αλλα ειχα κραμπες στην αρχη κ λογω οτι δουλευα κ κουραζομουμ μου το επετρεπε...με τ που του ειπα οτι σταματαω απτη δουλεια μου το εκοψε αμεσως....κ ολ καλα...λιγα πονακια περιοδου εχω...δεν νιωθω τπτ ιδιατερο κοριτσια...σαν να μην πλησιαζω...κ γω ανυπομονω...ακομη κ αυριο ν ερχοταν η μικρη μια χαρα θα το θεωρουσα...κουραστηκα κ πειναω συνεχεια παρα πολυ πλεον...

71i9p3.png

Το Ίριδα είναι αρχαίο ελληνικό όνομα, ήταν θεότητα της μυθολογίας, με καθήκοντα ανάλογα του Ερμή και προσωποποίηση του ουράνιου τόξου. Εξάλλου γράφεται και αλλιώς. Λέμε και τα χρώματα της ίριδας ( ουράνιο τόξο) Είναι πραγματικά πολύ όμορφο όνομα, και άμα έχει φαντασία ο γονιός! :D:D:D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω πως είστε σεις αλλά εγώ απλά θέλω να γεννήσωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!Δεν κοιμάμαι πια .....ιδρώνω μόλις ξαπλώσω λες και είμαι 200 κιλά....πονάει η μέση μου....γενικά είμαι μέσα στα νεύρα και την μουρμούρα!!!!!!

με δυσκολία οδηγώ ...αν και δεν μπορώ να κάτσω μέσα με τίποτα!!!!

steviv σε ποια βδομάδα είσαι και σου σταματάει μαγνήσιο.....????????εμένα αντιθέτως μου έγραψε 3 κουτιά trofocard!:?:shock::rolleyes:

Ειμαι 35 και 4 μερες... Έπαιρνα έξι χάπια την ημέρα... Πάντως και εγώ ζεσταίνομαι πολυ και ιδρώνω... Προσπαθώ να μη νευριάζω και θέλω όλο βόλτες αν και κουράζομαι πολυ... Λίγο υπομονή...:)

Γεια σας κι απο μένα κορίτσια!τι κάνετε;να σας πω τι εκανα εγώ κι όλοι με λέγανε τρελή...συνόδεψα τη κόρη σε μονομερή εκδρομή στη Βεργίνα και τους νέους πόρους!!!!τα κατάφερα είναι αληθεια! Δεν ηθελα να το στέρησω απο το κοριτσακι μου και δε μπορουσα να τη στείλωμε άλλον....κατα τα αλλά κι εμένα ο ύπνος είναι πολύ κκουραστικος πλεον άρχισα να μειωνω το φαγητο γιατί μετα δε μπορω να κουνηθω αλλά ουτε και να ξαπλωνω.συσπασουλες άλλωστε πολλές άλλωστε λιγοτερες. Σήμερα για παράδειγμα έχω αρκετές οποτε πήρα κι επιπλέον μαγνήσιο.εγώ θέλω 20 μμέρες για να μπω στο μήνα μου.το όνομα του μπέμπη μας θα είναι ευάγγελος Ραφαήλ.το πρωτο του πεθερού και το δεύτερο τάμα.στο πρωτο θα το φωναζουμε βέβαια.έχωκανονίσει να ερθει και ιερέας στο σπίτι στις 8 μέρες να δώσουμε την ευχή που δίνουν και το όνομα,γιατί στις 20 μέρες δε δίνουν καμια ευχή.οποτε γιατί να περιμένουμε τις 40 μέρες;και μάλιστα ο ιερέας που του το είπα μου ειπε οτι είναι απο τις καλύτερες ευχές!κατα τα αλλά κορίτσια εγώ ψάχνω για μπανιέρα που να μπαίνει πανω στην κανονική γιατί η μέση δε θα αντέξει σκύψιμο,αλλά αυτές που βρήκα είναι πολύ ακριβές οποτε ψάχνω για πατέντα.θα δουμε...

Maternity_codemini.php#

Γεια σας κοριτσια! Ειστε καλα? Φανταζομαι θα ανυπομονειτε???

Κιτρινομπλε το ελαβα το πμ σου και σου εχω απαντησει!!!

Μωλο παρακινδυνευμενη η εκδρομη που εκανες πραγματι!...

Αλλα αφου τα περασατε καλα κι ολα καλα, αυτο εχει τωρα σημασια!!;)

Βρε κοριτσια, εχει χαθει η συνονοματη Νεφελη!! Νεφελη, μακαρι να μας διαβαζεις, μπες να μας πεις τα νεα σου!!

Εχω δεν εχω ιδιαιτερα νεα κοριτσια.. Μπηκα να σας διαβασω, χαιρομαι που ολες μας παμε καλα! Ευχομαι τα καλυτερα για ολες μας με μια γεννα τελεια χωρις ταλαιπωρια και πολλες ευχες για τα μωρακια μας!!!!

Εγω τελ. μερες κοιμαμαι παρα πολυ. Δεν μπορω να κουνηθω και με πιανει μια νυστα απιστευτη... Απο την αλλη καθε δυο ωρες τη νυχτα σηκωνομαι για τουαλετα. Απο ζεστη, εχω λιωσει. Ειμαι μονιμως ιδρωμενη και κυκλοφορω με ελαχιστα μεσα στο σπιτι. Και το βραδυ επισης δεν αντεχω κι αναβω το κλιματιστικο. Ο ανδρας μου κρυωσε και ειναι με πυρετο....!! Αφου οταν εχει εξω αερακι και αυτες τις μερες που εβρεξε, ελεγα ουφ ευτυχως μακαρι να μας παει ετσι το καλοκαιρι! Ενω σε μια αλλη φαση θα ελεγα ''μα τι καλοκαιρι ειν αυτο, ουτε μπανιο στη θαλασσα δεν μπορουμε να κανουμε!'' :D Τωρα ομως μας βολευει ο καιρος πιστευω ολες!!

Επισης υπαρχουν στιγμες μεσα στην ημερα που με πιανει απιστευτη ενεργητικοτητα και κανω δουλειες. Με ρεγουλα ομως... Βλεπω και κατι εφιαλτες, νομιζω ειναι φυσιολογικο (;) Με εχει πιασει ενα αγχος, πως θα ειναι δηλαδη την ωρα του τοκετου. Αν ειμαι μονη μου δηλαδη στο σπιτι, αν θα το καταλαβω και τετοια... Εγω βεβαια κανονισει αν δεν ειναι ο αντρας μου, να τηλεφωνησω σε συγγενη που μενει κοντα και οδηγει και εχω τον νου μου να χω κι εγω βενζινη στο αμαξι, ποτε δεν ξερεις. Εγω οδηγω, αμα δεν οδηγουσα και δεν εβγαινα και λιγο εξω θα ειχα σαλταρει. Βεβαια δεν ξερω αν πρεπει τωρα πια να οδηγω αλλα δε γινεται κιολας. Ας πουμε αυτη τη βδομαδα εχω καποιες δουλειες, πρεπει να παω με το αμαξι. Εχω αποθηκευσει και τηλεφωνα ραδιοταξι επισης στο κιν μου για παν ενδεχομενο. Με προβληματιζει το ζητημα βαλιτσα. Ειναι ναι μεν ετοιμη αλλα βαρια. Αν ειμαι μονη μου εκεινη την ωρα, αδυνατον να την παρω. Θα μου τη φερει μετα ο αντρας μου. Ε κατι τετοια σκεφτομαι... Επισης ανησυχω μην και παω με προκληση-τεχνητους. Διοτι στο κεντρο μας εχουν πει πως πολλες φορες οι γιατροι σε πανε με τεχνητους ενω δεν ειναι ακομα η ωρα. Εγω εμπιστευομαι τον γιατρο μου αλλα με τοσα που εχω ακουσει τι να πω...

Εκανα βυθοσκοπηση κι ολα τελεια. Μερ εσυ εκανες? Τα υπολοιπα κοριτσια?

Μαγνησιο εχω κοψει εδω και 10 μερες σχεδον. Ασβεστιο συνεχιζω μιας και θα το συνεχισω και στον θηλασμο αποτι μου πε ο γιατρος. Εχω γιατρο αυτη την εβδομαδα... ανυπομονω... Η μικρη κλωτσαει απιστευτα και τοσο ψηλα που ωρες ωρες ανακατευομαι. Στο στηθος μου εχουν φτασει τα ποδαρακια της. Της πιανω την κουβεντα κι εκει να δεις ανταποκριση!!! Η κοιλια μου εχει γινει τεραστια και το βραδυ εχω ενα βαρος φοβερο! Δεν εχει πεσει ομως ακομα η κοιλια. Ενω εχει παρει θεση, η κοιλια μου ειναι ακομα ψηλα. Τα ποδια μου επισης εχουν πρηστει. Απο πιεση μια χαρα, νορμαλ προς χαμηλη ειναι...

Οι συσπασεις συνεχιζουν κανονικα και ατακτα. Καμια 15αρια σιγουρα κανω την ημερα. Μπορει και παραπανω. Η μεση μου μια μερα ποναει, την αλλη οχι. Το ιδιο και τα ποδια μου.

Τις μετρησεις σακχαρου τις συνεχιζω κανονικα, προσεχω γενικως αν και εχω μια πεινα φοβερη. Κανω και καμμια παρασπονδια αλλα με προσοχη. Πχ κανα γλυκο που τρωω, εχει στεβια. Εχω κοψει τη ζαχαρη. Και τα λιπη! Εχω κολλησει με τα φρουτα κι εχω βαρεθει τα λαχανικα. Μα τοση πρασιναδα που φαγα σαυτη την εγκυμοσυνη, πραγματικα ουτε αγελαδα να μουν! :D

Επισης εχω κλεισει ραντεβου για ολικη επαναφορα δηλαδη αποτριχωση, φρυδια, μαλλια, νυχια! Πιστευω ενα μποτέ κοριτσια το χρειαζομαστε τωρα ολες!!

Μπανακι δεν εχω παρει ακομα, θα δω και οσα γραψατε. Το χω αφησει γιατι τον πρωτο καιρο θα πλενουμε το μωρο τοπικα μεχρι να πεσει ο λωρος οποτε δεν εχω ασχοληθει...

Χαζευω τα βραδια την κουνια... σκεφτομαι πως σε πολυ λιγο εκει μεσα θα ειναι ενα.... μωρακι!!!!!!! Το δικο μου???!!! Τι να σας πω, ειμαι ετοιμη να δακρυσω τωρα....

Επισης, μενει να μιλησω με παιδιατρο. Εχετε μιλησει?

Και το Ιριδα κοριτσια εμενα μου φανειται ασχετο με το Σπυριδουλα! Μα ειναι αλλο ονομα...!!!

Τελικα σε ποια εβδομαδα εχουμε μπει στον μηνα μας? Στην 36η ή 37η? Γιατι εχω μπερδευτει!

Τα φιλια μου σε ολες!!!!

tf9Xp3.png

Τι κανετε; Γιατι επεσε η κινητικοτητα μας; Βαρυναμε τοσο πολυ που δεν μπαινουμε καν; Χαχα!

Εγω αυριο εχω γιατρο κ ανυπομονω να δω τι θα μου πει...ειναι τοσο χαμηλα η κοιλια μου κ γενικα θελω να δω και σε τι κατασταση ειναι ο πλακουντας...

Πλεον κοριτσια δεν εμεινε τιποτα...συντομα θα χαζευουμε πλασματακια στα χερια μας κ θα απορουμε αν οντως ειναι δικα μας! Περιεργο συναισθημα...

Οντως πολυ ζεστη κ ιδρωτας ειδικα το βραδυ στον υπνο, οι παλμοι βαρανε κοκκινο κανοντας και τα πιο απλα....κανω μπανιο κ μετα νιωθω λες και εσκαψα κανα χωραφι ....

Πολλες απο εμας πιστευω τελικα θα ειμαστε μανουλες ιουνιου...για να δουμε! Αντε κοριτσια εμφανιστειτε!

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε; Γιατι επεσε η κινητικοτητα μας; Βαρυναμε τοσο πολυ που δεν μπαινουμε καν; Χαχα!

Εγω αυριο εχω γιατρο κ ανυπομονω να δω τι θα μου πει...ειναι τοσο χαμηλα η κοιλια μου κ γενικα θελω να δω και σε τι κατασταση ειναι ο πλακουντας...

Πλεον κοριτσια δεν εμεινε τιποτα...συντομα θα χαζευουμε πλασματακια στα χερια μας κ θα απορουμε αν οντως ειναι δικα μας! Περιεργο συναισθημα...

Οντως πολυ ζεστη κ ιδρωτας ειδικα το βραδυ στον υπνο, οι παλμοι βαρανε κοκκινο κανοντας και τα πιο απλα....κανω μπανιο κ μετα νιωθω λες και εσκαψα κανα χωραφι ....

Πολλες απο εμας πιστευω τελικα θα ειμαστε μανουλες ιουνιου...για να δουμε! Αντε κοριτσια εμφανιστειτε! ��

Με το καλό να πας στο γιατρό να δεις το μωράκι σου και να μας γράψεις τα νέα σας καλή μου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας κοριτσια! Ειστε καλα? Φανταζομαι θα ανυπομονειτε???

Κιτρινομπλε το ελαβα το πμ σου και σου εχω απαντησει!!!

Μωλο παρακινδυνευμενη η εκδρομη που εκανες πραγματι!...

Αλλα αφου τα περασατε καλα κι ολα καλα, αυτο εχει τωρα σημασια!!;)

Βρε κοριτσια, εχει χαθει η συνονοματη Νεφελη!! Νεφελη, μακαρι να μας διαβαζεις, μπες να μας πεις τα νεα σου!!

Εχω δεν εχω ιδιαιτερα νεα κοριτσια.. Μπηκα να σας διαβασω, χαιρομαι που ολες μας παμε καλα! Ευχομαι τα καλυτερα για ολες μας με μια γεννα τελεια χωρις ταλαιπωρια και πολλες ευχες για τα μωρακια μας!!!!

Εγω τελ. μερες κοιμαμαι παρα πολυ. Δεν μπορω να κουνηθω και με πιανει μια νυστα απιστευτη... Απο την αλλη καθε δυο ωρες τη νυχτα σηκωνομαι για τουαλετα. Απο ζεστη, εχω λιωσει. Ειμαι μονιμως ιδρωμενη και κυκλοφορω με ελαχιστα μεσα στο σπιτι. Και το βραδυ επισης δεν αντεχω κι αναβω το κλιματιστικο. Ο ανδρας μου κρυωσε και ειναι με πυρετο....!! Αφου οταν εχει εξω αερακι και αυτες τις μερες που εβρεξε, ελεγα ουφ ευτυχως μακαρι να μας παει ετσι το καλοκαιρι! Ενω σε μια αλλη φαση θα ελεγα ''μα τι καλοκαιρι ειν αυτο, ουτε μπανιο στη θαλασσα δεν μπορουμε να κανουμε!'' :D Τωρα ομως μας βολευει ο καιρος πιστευω ολες!!

Επισης υπαρχουν στιγμες μεσα στην ημερα που με πιανει απιστευτη ενεργητικοτητα και κανω δουλειες. Με ρεγουλα ομως... Βλεπω και κατι εφιαλτες, νομιζω ειναι φυσιολογικο (;) Με εχει πιασει ενα αγχος, πως θα ειναι δηλαδη την ωρα του τοκετου. Αν ειμαι μονη μου δηλαδη στο σπιτι, αν θα το καταλαβω και τετοια... Εγω βεβαια κανονισει αν δεν ειναι ο αντρας μου, να τηλεφωνησω σε συγγενη που μενει κοντα και οδηγει και εχω τον νου μου να χω κι εγω βενζινη στο αμαξι, ποτε δεν ξερεις. Εγω οδηγω, αμα δεν οδηγουσα και δεν εβγαινα και λιγο εξω θα ειχα σαλταρει. Βεβαια δεν ξερω αν πρεπει τωρα πια να οδηγω αλλα δε γινεται κιολας. Ας πουμε αυτη τη βδομαδα εχω καποιες δουλειες, πρεπει να παω με το αμαξι. Εχω αποθηκευσει και τηλεφωνα ραδιοταξι επισης στο κιν μου για παν ενδεχομενο. Με προβληματιζει το ζητημα βαλιτσα. Ειναι ναι μεν ετοιμη αλλα βαρια. Αν ειμαι μονη μου εκεινη την ωρα, αδυνατον να την παρω. Θα μου τη φερει μετα ο αντρας μου. Ε κατι τετοια σκεφτομαι... Επισης ανησυχω μην και παω με προκληση-τεχνητους. Διοτι στο κεντρο μας εχουν πει πως πολλες φορες οι γιατροι σε πανε με τεχνητους ενω δεν ειναι ακομα η ωρα. Εγω εμπιστευομαι τον γιατρο μου αλλα με τοσα που εχω ακουσει τι να πω...

Εκανα βυθοσκοπηση κι ολα τελεια. Μερ εσυ εκανες? Τα υπολοιπα κοριτσια?

Μαγνησιο εχω κοψει εδω και 10 μερες σχεδον. Ασβεστιο συνεχιζω μιας και θα το συνεχισω και στον θηλασμο αποτι μου πε ο γιατρος. Εχω γιατρο αυτη την εβδομαδα... ανυπομονω... Η μικρη κλωτσαει απιστευτα και τοσο ψηλα που ωρες ωρες ανακατευομαι. Στο στηθος μου εχουν φτασει τα ποδαρακια της. Της πιανω την κουβεντα κι εκει να δεις ανταποκριση!!! Η κοιλια μου εχει γινει τεραστια και το βραδυ εχω ενα βαρος φοβερο! Δεν εχει πεσει ομως ακομα η κοιλια. Ενω εχει παρει θεση, η κοιλια μου ειναι ακομα ψηλα. Τα ποδια μου επισης εχουν πρηστει. Απο πιεση μια χαρα, νορμαλ προς χαμηλη ειναι...

Οι συσπασεις συνεχιζουν κανονικα και ατακτα. Καμια 15αρια σιγουρα κανω την ημερα. Μπορει και παραπανω. Η μεση μου μια μερα ποναει, την αλλη οχι. Το ιδιο και τα ποδια μου.

Τις μετρησεις σακχαρου τις συνεχιζω κανονικα, προσεχω γενικως αν και εχω μια πεινα φοβερη. Κανω και καμμια παρασπονδια αλλα με προσοχη. Πχ κανα γλυκο που τρωω, εχει στεβια. Εχω κοψει τη ζαχαρη. Και τα λιπη! Εχω κολλησει με τα φρουτα κι εχω βαρεθει τα λαχανικα. Μα τοση πρασιναδα που φαγα σαυτη την εγκυμοσυνη, πραγματικα ουτε αγελαδα να μουν! :D

Επισης εχω κλεισει ραντεβου για ολικη επαναφορα δηλαδη αποτριχωση, φρυδια, μαλλια, νυχια! Πιστευω ενα μποτέ κοριτσια το χρειαζομαστε τωρα ολες!!

Μπανακι δεν εχω παρει ακομα, θα δω και οσα γραψατε. Το χω αφησει γιατι τον πρωτο καιρο θα πλενουμε το μωρο τοπικα μεχρι να πεσει ο λωρος οποτε δεν εχω ασχοληθει...

Χαζευω τα βραδια την κουνια... σκεφτομαι πως σε πολυ λιγο εκει μεσα θα ειναι ενα.... μωρακι!!!!!!! Το δικο μου???!!! Τι να σας πω, ειμαι ετοιμη να δακρυσω τωρα....

Επισης, μενει να μιλησω με παιδιατρο. Εχετε μιλησει?

Και το Ιριδα κοριτσια εμενα μου φανειται ασχετο με το Σπυριδουλα! Μα ειναι αλλο ονομα...!!!

Τελικα σε ποια εβδομαδα εχουμε μπει στον μηνα μας? Στην 36η ή 37η? Γιατι εχω μπερδευτει!

Τα φιλια μου σε ολες!!!!

ΑΧ Νεφέλη τα ίδια κάνουμε και εμείς χαζευουμε το δωμάτιο της τα ρούχα της και συγκινουμαστε!!!Η ανυπομονησία έχει βαρέσει κόκκινο!!στο μήνα μας μπαίνουμε από όσο ξέρω στην 36η εβδομάδα!εμείς παιδίατρο κανονίσαμε εδώ και 2 μήνες έτσι το επιβάλλει το σύστημα εδώ τους κλείνεις νωρίς! !!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Αχ καλα θα ηταν DId ενα μασσαζακι και μπρουμυτα!!! Ανυπομονω για τη στιγμη που θαπλωθω μπρουμυτα στο κρεβατι με χερια κ ποδια τεντωμενα για 12 ωρες!:D

Καλημέρα!!! Χαχαχαχα κ εγω το ίδιο αλλα για 12 ώρες νομίζω οτι δε θα το ξανάπετυχουμε !!!! Χαχαχαχαχαχα

Καλημέρα φουσκιτσες!!!

Το μπρούμυτα θα το πετύχουμε σίγουρα... Ελπίζω έστω και για λίγα λεπτά...

Όλοι γκρινιάζουν για τον καιρό και εγώ δεν μπορείτε να φανταστείτε πως το χαίρομαι...

Χθες πήγαμε σε μια βάφτιση και ο άντρας μου εκτός του οτι συγκινήθηκε απίστευτα με το μωρό, το πήρε και αγκαλιά (δεν εχει πάρει μωρό ποτέ αγκαλιά) για να δει πως ειναι και έκανε σαν τρελός...

Εμείς την Τετάρτη εχουμε γιατρό...μνα δούμε τι θα μας πει... Πάντως παρατηρώ την κοιλιά μου και μπορώ να πω οτι εχει αρχίσει και κατεβαίνει... Για να δούμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...