Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

μωλο μου σ' ευχαριστώ....πήγα και πήρα αυτη την αλοιφή αφού πρωτα τον πήρα τηλ.

ninakimou θα πάρω και το γιαουρτάκι αν και κάθε βράδυ τρώω ενα με μέλι και δημητριακά επειδή δεν πίνω ασβέστιο

είναι και αυτό θεματάκι πάντως....

despoinaki μου καλό πάρε τον γιατρό σου να σου αλλάξει το σίδηρο.το ίδιο είχα πάθει και εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και τα είχα δει όλα για κανα δυο μέρες μέχρι να το πάρω χαμπάρι .

Εγώ παίρνω τα Hemafer fol .Δεν χρειάζεται να το παίρνεις νηστική.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου ευτυχώς εγώ πλέον δεν έχω πρόβλημα με την δυσκοιλιοτητα έφυγε ως εκ θαυματος!!!Παντως μπορώ να πω οτι όταν είχα με βοήθησε το πολύ νερο και τα αποξηραμένα σύκα,ξέρω επίσης οτι βοηθάει πολύ και το ακτινίδιο και το μαγνήσιο σε σκόνη που μου έδινε η γιατρός αλλα το έκοψα γιατί είχα ανακατοσούρες !!vanilitsa-bebis καλα αποτελέσματα με τις εξετάσεις σου!!Απο χάπια μου έχει δωσει η γιατρός μου ωμέγα 3 και μια πολυβιταμινη που έχει τα πάντα μέσα τα παίρνω πρώι αφου φάω κατι!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλημερα κοριτσια μου!

να σας πω τον πονο μου:? εχω μια βδομαδα που ξεκινησα σιδηρο, 1 χαπι το πρωι νηστικη και εχω γινει χαλια. συνεχεια ανακατευομαι και 2 φορες εκανα και εμετο. σημερα το ηπια με χυμο πορτοκαλι και εγινα ακομα χειροτερα. εσεις πως το παιρνετε?

Δέσποινα, κ εγώ πιστευω ότι αν αλλάξεις την φαρμακευτική εταιρία για το σίδηρο, θα δείς βελτίωση. Κ εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα τέτοιο θέμα, κ σώθηκα με gyno tardyferon, το οποίο είναι κ το πιο οικονομικο κ το δεχετε ο οργανισμός μου πιο φυσικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κοριτσια μου!

να σας πω τον πονο μου:? εχω μια βδομαδα που ξεκινησα σιδηρο, 1 χαπι το πρωι νηστικη και εχω γινει χαλια. συνεχεια ανακατευομαι και 2 φορες εκανα και εμετο. σημερα το ηπια με χυμο πορτοκαλι και εγινα ακομα χειροτερα. εσεις πως το παιρνετε?

Γεία σας κορίτσια!

Δεσποινακι εγω παίρνω σίδηρο ενα καθε πρωι 1 ώρα πριν το πρωινό. Λέγεται fero sanol και είναι πολυ καλό γιατί δε διαλύεται στο στομάχι αλλά στο έντερο, και έτσι δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με το στομάχι. Αφήστε που αντί για δισκοιλιότητα που είναι πιο συχνό το φενόμενο με το σίδηρο....από τότε που τον παίρνω μου έχει προκαλέσει το ακριβώς αντίθετο....κάθε μέρα πρωί πρωί επισκέφτομαι την τουαλέτα:tongue:...πράγμα περίεργο για μένα γιατί γενικά έχω θέμα! Πες το στο γιατρό σου μήπως στο αλλάξει!

BawYp3.png

HgGgp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!!! εγω ειχα θεμα με την τουαλετα στις αρχες...τωρα ειμαι πολυ καλα και ειδικα απο τοτε που ξεκινησα το σιδηρο...παιρνω το fysiofol το οποιο ειναι αμπουλα κ εχει μαζι και φυλλικο οξυ οποτε εκοψα κ εκεινο το χαπι...βασικα ο γιατρος μου τ προτεινε γτ λεει το χαπι δημιουργει σε ολες δυσκοιλιοτητα!!! για να τ λεει κατι θα ξερει....αντε να ερθει η αλλη εβδομαδα να κανουμε β επιπεδου μαλλον τεταρτη...αντε!!

71i9p3.png

Γεια σας κοριτσια πως ειστε? Εγω με δυσκοιλιοτητα ευτυχως τωρα δεν εχω θεμα αλλα ειχα οσο καιρο ημουν ξαπλα. Θα σας πω τι με βοηθησε απιστευτα- μια δυο κουταλιες της σουπας ελαιολαδο. Ξερω ειναι λιγο βαρβαρο αλλα αφου το πινα σφηνακι ετρωγα και μια μπουκιτσ ψωμια να παρει την λαδιλα πραγματικα κανει θαυματα, δοκιμαστε το! Και πολυ υγεινο συν τοις αλλοις!

tf9Xp3.png

καλησπερα κοριτσακια!!! εγω ειχα θεμα με την τουαλετα στις αρχες...τωρα ειμαι πολυ καλα και ειδικα απο τοτε που ξεκινησα το σιδηρο...παιρνω το fysiofol το οποιο ειναι αμπουλα κ εχει μαζι και φυλλικο οξυ οποτε εκοψα κ εκεινο το χαπι...βασικα ο γιατρος μου τ προτεινε γτ λεει το χαπι δημιουργει σε ολες δυσκοιλιοτητα!!! για να τ λεει κατι θα ξερει....αντε να ερθει η αλλη εβδομαδα να κανουμε β επιπεδου μαλλον τεταρτη...αντε!!

Λιτσα κι εγω τεταρτη β επιπεδου κι ανυπομονω

αυριο αιματος και ουρων...

tf9Xp3.png

καλημερα κοριτσια μου!

Συγνώμη που μπάινω σφήνα στην ομάδα σας, είμαι από το Αυγουστιάτικο γκρουπ, αλλά θα προσφέρω τα φώτα μου χαχαχα!!! Λοιπόν θα πεις του γιατρού να σου γράψει το gynotardyferon, είναι σίδηρος και φυλλικό οξύ μαζί. Δεν ενοχλεί καθόλου στο στομάχι, ακόμα και το πιο ευαίσθητο όπως το δικό μου! Το πίνω νηστική και τρωω μια ώρα μετά!

Σας φιλώ, καλή λευτεριά μας κορίτσια!

kdRKp3.png

καλημερα κοριτσια μου! σας ευχαριστω πολυ ολες για τις απαντησεις σας. τον πηρα το γιατρο και μου ειπε να παρω το Legofer. ειναι σε αμπουλα το πηρα σημερα και ειμαι μια χαρα! :tongue:

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Εγώ παίρνω το fysiofol που είναι σε αμπούλα, μαζί με το μεσημεριανό και δε μου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα... Μια μικρή δυσκοιλιότητα την έχω βέβαια και μια αηδία όταν παίρνω το σίδηρο αλλά ως εκεί. Χθες πέρασα και μια ωραιότατη γαστραντερίτιδα!!! Τι θα κάνω του χρόνου με το μωρό που θα μου φέρνει ο μικρός όλες τις αρρώστιες στο σπιτι;;;;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα!! Εγώ παίρνω το fysiofol που είναι σε αμπούλα, μαζί με το μεσημεριανό και δε μου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα... Μια μικρή δυσκοιλιότητα την έχω βέβαια και μια αηδία όταν παίρνω το σίδηρο αλλά ως εκεί. Χθες πέρασα και μια ωραιότατη γαστραντερίτιδα!!! Τι θα κάνω του χρόνου με το μωρό που θα μου φέρνει ο μικρός όλες τις αρρώστιες στο σπιτι;;;;

καλημερααααα.....

Nefeli13 περαστικούλια σου!!!!έκανες και πυρετό?

Υπομονή θα κάνουμε και γω μια απο τα ίδια θα είμαι εδώ!! Ο μικρός νήπιο...και καταλαβαίνεις!!!!ελπίζω να προλάβουμε να κάνουμε στα μωράκια τα πρώτα εμβόλια....:rolleyes: μήπως τα προστατέψουμε κάπως!

despoina όλα μια χαρά τωρα εε???ναι μωρε το στομάχι είναι το χειρότερο...εγώ με το ασβέστιο δεν έχουμε καμιά σχέση γι' αυτό τον λόγο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κοριτσια καλημερα! Να πω πως κι εγω gynotardyferon παιρνω 3 την ημερα κιολας και μια χαρα το στομαχι μου! Νεφελη περαστικα να ειναι και υπομονη...

Κοριτσια εχω απορια, οσες κανετε φυσικες βαφες ποιες παιρνετε? Θελω κι εγω να βαψω τα μαλλια μου γιατι με τις ανταυγειες δε μου αρεσουν καθολου... Ομως δεν εχω ιδεα απο φυσικες βαφες και το ξανθο δε θελει οξυζενε για να πετυχει? Η και οι φυσικες κανουν δουλεια?

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...