Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια....ειμαι καινουργια στην παρεα σας!!ευχομαι σε ολες να χετε μια καλη εγκυμοσυνη!ειμαι και γω εγκυος στην 28 εβδομαδα αλλα λογω συσπασεων και ανεπαρκειας τραχηλου ειμαι στο κρεβατι ολη μερα και μετραω τις μερες να περασει ο καιρος και να καταφερω να φτασω σε οση πιο μεγαλη βδομαδα γινεται...οποτε ειπα να γραφτω να τα λεμε γιατι οι ωρες ειναι ατελειωτες στο κρεβατι και δεν περνουν ευκολα...εσεις πως τα πατε με την εγκυμοσυνη σας?εμενα μου χει φανει αιωνας που ειμαι ετσι...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια....ειμαι καινουργια στην παρεα σας!!ευχομαι σε ολες να χετε μια καλη εγκυμοσυνη!ειμαι και γω εγκυος στην 28 εβδομαδα αλλα λογω συσπασεων και ανεπαρκειας τραχηλου ειμαι στο κρεβατι ολη μερα και μετραω τις μερες να περασει ο καιρος και να καταφερω να φτασω σε οση πιο μεγαλη βδομαδα γινεται...οποτε ειπα να γραφτω να τα λεμε γιατι οι ωρες ειναι ατελειωτες στο κρεβατι και δεν περνουν ευκολα...εσεις πως τα πατε με την εγκυμοσυνη σας?εμενα μου χει φανει αιωνας που ειμαι ετσι...

καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!υπομονή και κουράγιο,ευχομαι όλα να πάνε κατ ευχην με το καλό να έρθει το μωράκι σου υγιέστατο και στην ώρα του!!!!αγοράκι η κοριτσάκι περιμένεις?

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας κι απο μενα κοριτσακια.Εχω μερες να μπω κι εγω.Περαστικα στις αρρωστουλες.Lila μου μεγαλωσατε πολυ.μπραβο σας.με το καλο κοπελα μου.εμεις εδω στον αγωνα του σπιτιου οπως πολλες αλλωστε.Βαψαμε τα παιδικα.φτιαξαμε το καινουριο δωματιο της κορης μου και αρχισαμε και του μπεμπη.αφου παλεψαμε και τις ντουλαπες μας εχουν μεινει τα διακοσμητικα περισσοτερο και να βαλουμε και την κουνια,αλλα αυτη λιγο αργοτερα.Παραλληλα εχει φορτωσει και πολυ η δουλεια και πραγματικα κοριτσια σερνομαι απο την κουραση.Οι συσπασουλες καλα κρατουν κι αυτες.Πεμπτη εχω γιατρο να δουμε τον πιτσιρικο!Ρε κοριτσια παντως πολλα νευρα και δεν ειναι απο τον θυροειδη τελικα.μια χαρα ηταν οι εξετασεις.Αντε να δουμε βραζουν οι ορμονες λεμεεεε....

Ολα σιγά σιγά μπαίνουν σε τάξη τέλεια που φτιάχνεται τα δωμάτια αλλα πρόσεχε μην κουράζεσαι πολύ,απο νεύρα άλλο τίποτα υπομονή να έχουνε οι γύρω μας να μας αντέχουν!!αντε με το καλό να δεις τον μπεμπάκο σου την πέμπτη και να είναι ολά τέλεια

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Εύχομαι να πάνε όλα καλα και όταν κρατήσεις αγκαλιά τη μπουμπου σου θα τα ξεχάσεις όλα... Να μην αγχώνεσαι όμως και θα περάσουν οι μερες... :)

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ κοριτσια...δεν το βαζω κατω γιατι εκτος απο δυσκολη εγκυμοσυνη,εχω περασει πολλα μεχρι να φτασω εδω...χρονια να προσπαθω μετα εξωμητριο,μετα εξωσωματικη οποτε θα το παλεψω μεχρι τελους μεχρι να κρατησω στην αγκαλια μου το κοριτσακι μου!!!ευτυχως λιγο εμεινε ακομα γιατι γενικως ολους τους μηνες απο την αρχη δεν εβγαινα και πολυ απο το σπιτι...

Καλησπέρα κοριτσάκια!!Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω με τον μπέμπη....Αισίως μπήκα κι εγώ στην 29η εβδομάδα και αύριο έχω γιατρό.Επίσης σήμερα θα έχω τα αποτελέσματα της καμπύλης σακχάρου.

Εχω πάρει ήδη 9,5 κιλά και ...πάω κ σε διατροφολόγο!Αλλά δεν την κάνω σωστά τη διατροφή....τρωω τις λιψουδιές μου!!!!anyway!!

Θέλω να σας ρωτήσω αν ξεκινήσατε τα ψώνια.Εγώ κουνιες καρότσια καθισματάκι και πολλά αλλα τα έχω από τόν γιο.Ψωνίζω ρουχαλάκια.Έχω πάρει 4φορμάκια 0-1 και 5 0-3 απλο διαφορετικές εταιρίες που έχουν διαφορετική φορμα.Τα πρώτα κοντομάνικα και τα δεύτερα αμάνικα.Εσείς τί πήρατε;Ολόσωμα θα πάρετε;Καλτσούλες θα φοράνε?Καπελάκι?Επίσης πηρα πάνες χασεδένιες και θα πάρω και σεντονάκια.Τι κουβέρτα πρέπει να αγοράσουμε?Πείτε την γνώμη σας.Δεν θέλω να κάνω περιττές αγορές.

Κοριτσακι περιμενω!!ευτυχως τα κοριτσια μου ειπε ο γιατρος ειναι πιο δυνατα αν τυχει και γεννηθουν προωρα...εσυ σε ποια βδομαδα εισαι?

Εγω ειμαι 30 εβδομάδων..με το καλό λοιπόν να έρθει το κοριτσάκι σου και να μην σκέφτεσαι αρνητικά ειμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε τέλεια και η ταλαιπωρία σου και η υπομονή σου θα ανταμειφθούν με το παραπάνω όταν κρατήσεις αγκαλιά το θαυματάκι σου!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω με τον μπέμπη....Αισίως μπήκα κι εγώ στην 29η εβδομάδα και αύριο έχω γιατρό.Επίσης σήμερα θα έχω τα αποτελέσματα της καμπύλης σακχάρου.

Εχω πάρει ήδη 9,5 κιλά και ...πάω κ σε διατροφολόγο!Αλλά δεν την κάνω σωστά τη διατροφή....τρωω τις λιψουδιές μου!!!!anyway!!

Θέλω να σας ρωτήσω αν ξεκινήσατε τα ψώνια.Εγώ κουνιες καρότσια καθισματάκι και πολλά αλλα τα έχω από τόν γιο.Ψωνίζω ρουχαλάκια.Έχω πάρει 4φορμάκια 0-1 και 5 0-3 απλο διαφορετικές εταιρίες που έχουν διαφορετική φορμα.Τα πρώτα κοντομάνικα και τα δεύτερα αμάνικα.Εσείς τί πήρατε;Ολόσωμα θα πάρετε;Καλτσούλες θα φοράνε?Καπελάκι?Επίσης πηρα πάνες χασεδένιες και θα πάρω και σεντονάκια.Τι κουβέρτα πρέπει να αγοράσουμε?Πείτε την γνώμη σας.Δεν θέλω να κάνω περιττές αγορές.

καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα!!!εγώ έχω ψωνίσει σχεδόν τα πάντα εκτός απο καρότσι!!τώρα για τα ρούχα δεν έχω άποψη για το τι θα χρειαστεί πραγματικά έχω την ίδια απορία,εγώ δεν της έχω πάρει τιποτα γιατι μου εχουν δώσει τα πάντα σε όλα τα μεγέθη καλοκαιρινα\χειμωνιάτικα οπότε οτι παραπάνω χρειαστεί θα το πάρω όταν γεννηθεί γιατι όπως και εσύ δεν θέλω να κάνω περιττές αγορές!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Μόλις ανακάλυψα αυτό το υπέροχο forum και αποφασίσα να μπω και εγω στη παρέα σας!! Εχω ΠΗΤ στις 7/7!! Θα γεννήσω στο ΜΗΤΕΡΑ και περιμενουμε αγορακι!! είναι το πρωτο μου :-) και έχω πολύ αγωνία για εκείνη την μέρα!! γνωρίζει καμια σας που μπορω να απευθυνθω για μαθηματα ανωδυνου τοκετού και ενήμερωση και για θηλασμο... βγαίνω σε κανονική άδεια απο την δουλεια μου στις 12/5 και θα ήθελα να ενημερωθω όσο μπορω!! επίσης στόχος αν πανε ολα καλα να γεννησω φυσιολογικα και να αποφύγω την επισκληριδιο!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια εμεις αυριο επιτελους εχουμε υπερηχο μετα απο 2 μιση μηνες θα δω την μικρη μου!!η εγκυμοσυνη μου φαινεται ολο και πιο δυσκολη οσο περναει ο καιρος!!ειμαι γεματη ερωτησεις για το αυρίανο ραντεβου καί αμετρητα προβληματα!!φιλια πολλα απο εμενα!!

Γεια σας κορίτσια αν κ περιμένω το μπέμπη μου τελη Ιούνιου μπήκα στις μανουλες Ιουλίου γιατί ο γιατρός μου είπε οτι μπορεί κ να πάρω κ απο την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη κ έτσι να σας διαβάσω λιγο...μου έκανε εντύπωση το μήνυμα σου!! 2,5 μήνες;;; Γιατί τόσο πολυ;; Που μένεις;;;

Όπως επίσης να πω στη νεφέλη να μην κουράζεσαι !! Οι συσπάσεις ειναι απο κούραση , άσε τις πολλές δουλειές. Κ εγω τώρα εχω συσπάσεις κ ο γιατρός μου είπε ξεκούραση οςο γινεται περισσότερο.

Καλησπέρα κορίτσια!! Μόλις ανακάλυψα αυτό το υπέροχο forum και αποφασίσα να μπω και εγω στη παρέα σας!! Εχω ΠΗΤ στις 7/7!! Θα γεννήσω στο ΜΗΤΕΡΑ και περιμενουμε αγορακι!! είναι το πρωτο μου :-) και έχω πολύ αγωνία για εκείνη την μέρα!! γνωρίζει καμια σας που μπορω να απευθυνθω για μαθηματα ανωδυνου τοκετού και ενήμερωση και για θηλασμο... βγαίνω σε κανονική άδεια απο την δουλεια μου στις 12/5 και θα ήθελα να ενημερωθω όσο μπορω!! επίσης στόχος αν πανε ολα καλα να γεννησω φυσιολογικα και να αποφύγω την επισκληριδιο!!

Thymnianaki με το καλο ο μπέμπης σου! Μπες στα παρακάτω sites.

http://www.mitrikosthilasmos.com Εκεί διοργανώνονται κάθε μήνα δωρεάν μαθήματα θηλασμού κ όχι μονο.

Επίσης αν θες μπορείς να γίνε μέλος στη la leche -σύνδεσμος θηλασμού Ελλάδας, εγω ειμαι ήδη κ με έχουν βοηθήσει πολυ οι συναντήσεις που οργανώνονται. Μάλιστα σκέφτομαι να εκπαιδευτώ κ εγω σαν σύμβουλος. Το κόστος της συνδρομής ειναι 20 ευρώ το χρόνο κ πραγματικά ειναι υπέροχα .

http://www.lllgreece.org

Μπες εκεί που γράφει συναντήσεις κ θα δεις κ τις ημερομηνίες κ τη θεματολογία.

Επίσης ολα τα βρεφικά καταστήματα (λητω, ηρα, mothercare, prenatal) κάνουν δωρεάν μαθήματα. Μπες στα σίτε τους κ θα δεις τις ημερομηνίες αναλυτικά.

Kitriblue ελβετία μένω οι επισκέψεις γίνονται κάθε 4-5 εβδομάδες αλλα μόνο για να ακούς καρδούλα,εξέταση τραχήλου και να μετράνε το βάρος την πίεση και το ζάχαρο,με το καλό να έρθει ο μπεμπούλης σου!!

thymniaki με το καλό και το δικό σου μωράκι!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Ξέχασα τον σύλλογο ευτοκια, για ανώδυνο τοκετό, αν μάλιστα μενεις Αθήνα κ νότια προάστια τα μαθήματα ξεκινούν μεθαύριο Πέμπτη κ κοστίζουν 20 ευρώ το μάθημα κ γίνονται 1 φορα την εβδομάδα .

http://www.eutokia.gr

Kitriblue ελβετία μένω οι επισκέψεις γίνονται κάθε 4-5 εβδομάδες αλλα μόνο για να ακούς καρδούλα,εξέταση τραχήλου και να μετράνε το βάρος την πίεση και το ζάχαρο,με το καλό να έρθει ο μπεμπούλης σου!!

thymniaki με το καλό και το δικό σου μωράκι!!

Πωπω θα μου έλειπε πολυ..εδώ 1 μήνα περιμένω κ μου φαίνεται αιώνας ...με το καλο να το δεις κ ΕΣΥ το μπεμπέ σου !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...