Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλως την μικρη μανουλα!!!Κι αλλος μπεμπακος!!Τι ωραια!!

Σε ποια εβδ εισαι;;Εκανες ντοπλερ;;Το πρωτο σου παιδακι;;

Ειμαι στην 32η εβδομαδα!ναι το πρωτο μου παιδακι..ειμαι 21 χρονων(και μισο:tongue:) και οπως καταλαβαινετε αποριες..αγχος φοβος...ΧΑΜΟΟΟΣ!:oops:

Την εξεταση ντοπλερ που θα εκανα εκει που εκανα αυχενικη και Β' επιπεδου ο γιατρος μου μου ειπε δεν θα χρειαστει...αλλα μετραει αυτος κατι ντοπλερ (κατι ακαταλαβηστικα ωρες ωρες χαχαχαχα) στο ιατρειο του!Αυτα εννοεις γλυκια μου?(μαλλον οχι...)

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!! Καλο μηνα να εχουμε!!!!

Μερικα απο τα μπεμπεκια μας ισως κανουν εμφανιση κ προς το τελος αυτου του μηνα οποτε να εχουμε καλη αρχη και να ερθουν υγιεστατα μωρακια!!

Μικρη μανουλα εισαι πραγματικα πολυ μικρουλα!!!

Μπραβο για την εγκυμοσυνη!!Ετσι τελεια να ειναι ολα μεχρι να αγκαλιασεις το αντρακι σου!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Καλημερα!!!!! Καλο μηνα να εχουμε!!!!

Μερικα απο τα μπεμπεκια μας ισως κανουν εμφανιση κ προς το τελος αυτου του μηνα οποτε να εχουμε καλη αρχη και να ερθουν υγιεστατα μωρακια!!

Μικρη μανουλα εισαι πραγματικα πολυ μικρουλα!!!

Μπραβο για την εγκυμοσυνη!!Ετσι τελεια να ειναι ολα μεχρι να αγκαλιασεις το αντρακι σου!!

Καλο μηνα κοριτσια!!!

Αχ καλα τα λες!

Να κλεισουν την 36 εβδομάδα και μετα ας ξεμυτισουν!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Κοριτσια μου σας ευχαριστουμε απο καρδιας για την συμπαρασταση και τις υπεροχες ευχες σας!Μας προσφερετε απιστευτη δυναμη και τοσο θετικη ενεργεια!

Καθε καλο στις οικογενειες σας,παντα χαρες!

Ζητω συγγνωμη αν δεν εχω απαντησει σε ολα τα μηνυματα κοριτσιων,παρακολουθω τις απαντησεις απο πολλες ομαδες και ισως καποια κοπελα μου εχει ξεφυγει.

Αν εχετε καποιο νεοτερο για τα φαρμακα που καναμε εκκληση(3.600 μοναδες Μενοπουρ-Menopur),παρακαλουμε πολυ στειλτε μας ενα προσωπικο μηνυμα γιατι ισως δεν δουμε την αναρτηση.

Ευχαριστουμε απο καρδιας!❤

????❤❤????Focus on Smile and Rainbow Babies????❤❤????

Διαφημίσεις

Καλησπέρες!! Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για το κουράγιο που μου δίνετε, δεν έχω λόγια! Όντως, καλή ψυχολογία, θετικές σκέψεις και θα πάνε όοοολα καλάααα..

ΥΓ: Καλέ μικρή μανούλα, πες μου ότι μένεις Λάρισα!!! Δεν έχω βρεί ακόμα εδώ μέσα καμια Λαρισαία να γεννάμε κοντά. Και μεις στο Πανεπιστημιακό θα πάμε τελικά λόγω πιθανότητας πρόωρου.

km1cp3.png

Καλησπέρες!! Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για το κουράγιο που μου δίνετε, δεν έχω λόγια! Όντως, καλή ψυχολογία, θετικές σκέψεις και θα πάνε όοοολα καλάααα..

ΥΓ: Καλέ μικρή μανούλα, πες μου ότι μένεις Λάρισα!!! Δεν έχω βρεί ακόμα εδώ μέσα καμια Λαρισαία να γεννάμε κοντά. Και μεις στο Πανεπιστημιακό θα πάμε τελικά λόγω πιθανότητας πρόωρου.

Δεν μενω στη Λαρισα γλυκια μου..στα περιχωρα μενω!Εσυ για ποτε εισαι με το καλο να γεννησεις?

3ih6p2.png

Glezp2.png

Δεν μενω στη Λαρισα γλυκια μου..στα περιχωρα μενω!Εσυ για ποτε εισαι με το καλο να γεννησεις?

Η προβλεπομενη μας επαιζε 28/12 με 1/1 αλλα λογω καποιων θεματων ισως χρειαστει να βγει νωριτερα, ελπιζουμε σε Δεκεμβρη!

km1cp3.png

Καλημέρα καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Μικρή μανούλα καλώς ήρθες! Άργησες να μας βρεις! Με το καλό να δεχτείς το σπορακι σου!

Χθες κάναμε δουλειές με τον αντρουλη μου και το βράδυ ο τράχηλος με πέθανε! Μου κανε 3 δυνατά τσιμπήματα κ τα είδα ΟΛΑ! Πως θα αντεξω τους πόνους της γέννας καλέ;

Η δυσπεψία μου τις τελευταίες μέρες καλυτέρεψε και άρχισα να τρώω! Επικίνδυνο όμως! Χάλασε και η ζυγαριά! Πρέπει επειγόντως να πάρω γιατί έχω να ζυγιστω 3 βδομάδες!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Και την 38η ακομη καλυτερα!!Να ειναι τσουπωτα να τα πιανουμε ανετα!!!:tongue:

Καλημερα! συμφωνω!!!

Τι κανετε;;;που χαθηκατε όλες; ;;

Ερωτηση:πηραμε το καροτσι το οποιο εχει πορτ μπεμπε και θα κοιμιζω εκει τον μπεμπη.πρεπει να παρω εχτρα στρωματακι;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημερα! συμφωνω!!!

Ερωτηση:πηραμε το καροτσι το οποιο εχει πορτ μπεμπε και θα κοιμιζω εκει τον μπεμπη.πρεπει να παρω εχτρα στρωματακι;;

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!Δεν νομιζω οτι χρειαζεται κι αλλο στρωματακι...μηπως καποια κουβερτουλα λεπτη στα 2 στρωμμενη(κουβερτα σαν χοντρη πανα..ή πικε κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου) και μετα σεντονακι και νομιζω θα ειναι οκ!Τωρα αυτο δικη μου γνωμη ισως καποια κοπελα λογο εμπειριας γνωριζει καλυτερα!!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα σ όλα τα κοριτσάκια.Μικρή μανούλα καλώς όρισες με το καλό το μωράκι σου. Πορτ μπεμπε για να ειμαι ειλικρινής δεν αγόρασα μου το έδωσαν αλλά στωματάκι πήρα.Τώρα δεν ξέρω ίσως αν το έπαιρνα καινούργιο να μην αγόραζα στρωματάκι αλλα και στην κούνια το πρόσεξα να είναι καλό....

Καλημερα! συμφωνω!!!

Εγω πήρα! Αυτό που είχε ήταν σαν ψεύτικο κ τόσο μικρουλια που είναι κ εύθραυστα σκέφτηκα ότι δε θα κάνει καλό στη πλατουλα του!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

κοριτσια...να κανω κι εγω μια ερωτηση...εχω μεγαλο δωματιο 16 τ.μ εκει θα τον εχουμε με το καλο τον πρωτο καιρο εννοειται...αλλα εχω μια απορια...η κουνια θα μπει "στα ποδια απο το κρεβατι μας" απεναντι μας δηλαδη και κατευθειαν στην κουνια του..ειναι κακο?πρεπει οπωσδηποτε να τον εχουμε διπλα μας?ή ειναι στην κριση της καθε μιας?

και κατι αλλο ρε κοριτσια...εχω καταμπερδευτει λιγο αμα μπορειτε να μου λυσετε κι αυτη την απορια...

εκανα την αυχενικη και την β' επιπεδου σε εξωτερικο ιατρειο ιδιωτη γιατρο..εμενα ο γιατρος μου ειναι μεσα στο νοσοκομειο κι εκει δεν εχουν τα εργαλεια να το κανουν..ντοπλερ ομως νομιζω κανει κι ο δικος μου ομως..γιατι κατι τετοιο μετρησε την προηγουμενη φορα αν θυμαμαι καλα...εβγαιναν στην οθονη κοκκινα και μπλε "συννεφακια" κι ελεγε μετραμε τη ροη πως τρεφεται κτλ..

ειχα ρωτησει την μαια αν θα κανω εξεταση ντοπλερ στην εξωτερικη γιατρο παλι.. και μου ειχε πει οχι δεν χρειαζεται..Την Πεμπτη εχω ραντεβου οπου θα ρωτησω σιγουρα τον ιδιο...αν αυτο το ντοπλερ που κανει ο ιδιος ειναι ιδιο με εναν εξειδικευμενο ιατρο....αλλα ρωταω κι εσας να μου φυγει η απορια!ελπιζω να σας εδωσα να καταλαβετε!:oops:

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...