Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Εγω κορίτσια πήγα σήμερα το πρωί κ έκανα μια χοριακη φαντάσου άγχος δύο μέρες πιο πριν έτσι είχα κάνει κ την προηγούμενη φορά .κ βγήκε 22🥰🥰

τελειαααααα έσκασε μύτη το νινακι σουυυ τζάμπα αγχωνόσουν🤩💖

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τώρα ήρθα κ λέω κατσε να δω τι κάνανε ολο τ απογευμα δεν περιμενα να σας βρω εδω...αλλα εσεις το καψατε!κ τωρα νανι για να ξερω δηλαδη

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καληνυχτα κοριτσακια μου, όνειρα γλυκα...Μαριανθη εχασες...το καψαμε το μαγαζι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι κοτοπουλο εμεις......τα σουργελα...ο Θανος εμαθε στο Χρηστο το θεικοτερο κομματι απο ολα τα ξενα για μας το november rain κ ο ταλιμπαν το τραγουδαει με ενα μπουκαλι κοκα σαν μαστουρωμενος.....κ το μπεμπονι να κοιταει μουγκα στη στρουγκα

Διαφημίσεις

ναι κοτοπουλο εμεις......τα σουργελα...ο Θανος εμαθε στο Χρηστο το θεικοτερο κομματι απο ολα τα ξενα για μας το november rain κ ο ταλιμπαν το τραγουδαει με ενα μπουκαλι κοκα σαν μαστουρωμενος.....κ το μπεμπονι να κοιταει μουγκα στη στρουγκα

χαχαχα!! μπραβο το Ταλιμπανακι!!!:cool:

Καληνύχτα κι από μένα. Ωραία περάσαμε σήμερα με τα τραγούδια μας.... αύριο πάλι.

Κοτοπουλάκι μου, εμείς να δεις τι κάνουμε με τον άντρα μου, ό,τι αηδία μπορείς να φανταστείς και μάλιστα με τις κουρτίνες ορθάνοιχτες. Ο γείτονας από απέναντι θα έχει χάσει πάσα ιδέα και είναι και εισαγγελέας....

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

Πολλες φορε λεμε με τον αντρα μου, αν υπηρχε μια καμερα μεσα στο σπιτι και μας εβλεπε καποιος τί μαλακιες κανουμε, θα εχανε πασα ιδεα!!! Αφου αναρωτιομαστε, ετσι ειναι και τα αλλα ζευγαρια;;;

ωραια!!! να γερασετε κ να ειστε στην ιδια κατασταση!

Κατσε βρε ομορφακια, αυριο Σαββατο ειναι!!:tongue:

ξεκουραση εεε?????? μικρο μου κοτοπουλο!

Καληνύχτα τσούπρες!

καληνυχτα...

καληνυχτα κοριτσακια μου, όνειρα γλυκα...Μαριανθη εχασες...το καψαμε το μαγαζι....

θα σκασει απο τη ζηλια της.

μαλ&*^^ιες λενε...μονο εγω εβαλα ενα Φλωρινιωτη..οι αλλες...κλαιγανε τον μακαριτη..

ενα βημα πριν τη διανοηση σε φεραμε,κ δεν πηρες χαμπαρι παλι!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!

αυριο εδω παλι...:P

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καληνύχτα κι από μένα. Ωραία περάσαμε σήμερα με τα τραγούδια μας.... αύριο πάλι.

Κοτοπουλάκι μου, εμείς να δεις τι κάνουμε με τον άντρα μου, ό,τι αηδία μπορείς να φανταστείς και μάλιστα με τις κουρτίνες ορθάνοιχτες. Ο γείτονας από απέναντι θα έχει χάσει πάσα ιδέα και είναι και εισαγγελέας....

αμα σας ερθουν να σας μαζεψουν με τα σεντονια σα τον Κωνστανταρα μην απορησεις!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Κι εσεις κλειστε τις κουρτινες!!!! Ενταξει, δεν ειμαστε οι μονοι!!! Καληνυχτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...