Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

εμενα Πυροβολακης μου αρεσε...τα καλα του S.A.G.A.P.A.O. θα ξεφτιλιστουμε παλι...

iiiiiii δε μ' αρεσε καθολου!! και τον ειχα σε εκτιμηση!! Πηγε να κανει ενα σουξε για γιουροβιζιον!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

saς προλαβα??

Καταρχην η μαριανθη καλα κανει και παει σε κλαμπ....και εγω στην ηλικια της στα κλαμπ ετρεχα. Εμενα δε μου λειπει για να ειμαι ειλικρινης...βαρεθηκα....δεν εχω και κουραγια για να πω την αληθεια. Αλλα χαιρομαι με τις μικροτερες απο εδω να τις βλεπω να 'αναπτερωνονται".

Για τον Παυλιτο της ημουν σιγουρη, όπως φυσικα και για τον δικο σου....Όλοι τις περναμε αυτες τις φασεις....αλιμονο...

κι εγω τα ειχα βαρεθει..αλλα ξερεις ποσο μου λειψανε???
ειναι πιολυυυυυυ ωραιιιιιιιοοοοοοοο. Καλοριζικο βρε! Να το χαρειτε με τα παιδακια σας (και τα δυο σας)!!!!!!!!
merci!!
ΜΕ ΓΕΙΑ Κ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!

καθισματακια πηρες μαρη???

εννοειται βρε κοριτσι οταν ακομη ειχαμε το daewoo το τριθυρο!!!
καλοταξιδο ευουλα, το ιδιο εχουμε.Εισαι γκαζοφονιας;;
ε,φροντιζω να συγκρατουμαι!!αν κ τρελαινομαι για τσιτα τα γκαζια!!τωρα πια ομως εγινα μανα κ δε λεει..
εμεις οταν αποφασιζουμε να μιλησουμε, καταληγουμε να λυνουμε τα δικα του θεματα, οποτε δεν με πολυσυμφερει η φαση...

ΡΟΦΙΑΝΑΑΑΑ!!!!!!

να σε κερασω ενα??? δυο??? τρια???

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ!!!!!
aleca ήρθαααααα.......μπανιαρισα, ταισα,κοιμισα...κομπλε....Κομματια!

μια από τα ίδια...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΛΙΤΣΑΚΙ!!!!

άντε κοριτσάκια πάω κι εγώ να ξεβρωμίσω, να εκπληρώσω και τα συζυγικά μου καθήκοντα και να την...πέσω!!!!

Καλοτάξιδο κορίτσι-να είστε γεροί να γυρίσετε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!
Καλησπέρα,

τα κοιμισα κι εγω, η μπέμπα δηλ κοιμήθηκε από μόνη της και ο άντρας μου δεν την άλλαξε οποτε πρεπει να της αλλάξω πάνα.

Ευακι καλορίζικκο και παλι το αυτοκίνητο και καλές βόλτες και εκδρομές με τη φαμίλια!!!!

Βρε Omorfakia το τραπεζικός πως σου ήρθε? Οχι ότι το δασκάλα κολλάει anyway.

Μακαρι να είχα κι εγω μια μπυρίτσα αλλά πίνω ακόμα τα ριμάδια τα χαπια για την τενοντίτιδα. Πιες μια και για μένα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

καλα εκανες. μια φορα τα δινεις κ δεν ανησυχεις για κατι τυπου "λες να φταιει η σκονη? λες να φταιει η βρωμα?". αφου μπορεις οκ.

εγω εχω τη Μιμοζα.... οποτε φτερνιζεται ο παυλος δεν καθαρισε καλα η μιμοζα κατω απο το κρεβατι... τσεκαρισμενο

Ευχαριστώ Ελενίτσα μου που με καταλαβαίνεις και δεν φαίνομαι τόσο τρελλη!!!

Πολύ ωραίο,Λιτσάκι και ωραίο χρώμα!!Αντε με το καλό νεα έρθει και το δικό σας!!!

Καταρχην η μαριανθη καλα κανει και παει σε κλαμπ....και εγω στην ηλικια της στα κλαμπ ετρεχα. Εμενα δε μου λειπει για να ειμαι ειλικρινης...βαρεθηκα....δεν εχω και κουραγια για να πω την αληθεια. Αλλα χαιρομαι με τις μικροτερες απο εδω να τις βλεπω να 'αναπτερωνονται".

Πόσο συμφωνώ μαζί σου!!!!!

Σε εμάς ο άντρας πρέπει πάντα να σιωπά σαν μεγαλύτερος και σοφότερος(λέμε τώρα)!!!!

ΚΑΛΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ!!ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ!!!
Τι εγινε ρε παιδια. Καθιερωσαμε την Παρασκευη ημερα ποτίσματος και δεν το έχω παρει είδηση? Την κάνανε όλες.....
οπως ο παυλιτος,ο μιμης και ο πως τον λενε απο το 50-50!!!!

31 Μαιου 1974! Με το Πολυτεχνείο!!

σοβαρα>???φαινεσαι πολυ μικροτερη!!!
Ερωτηση Οmorfakia: στα παιδια θα κανεις ενα πάρτυ?
εγω παντως ναι με τρεις τουρτες η μια τεραστια!!!
καλοριζικο,καλοταξιδο να εισται γεροι να το χαρειτε!!!!!!

α τωρα σρα κοντα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ευχαριστουμε μαρακι!
σας αφιερωνω και ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια

http://www.youtube.com/watch?v=tnYhOa-x0Cg

τελειο!!
καλησπερααα...ηρθα κι εγω η αρχισαικο!!!

μεφη πες περαστικα στην Αγγελικουλα...

ευακι καλοταξιδο πολυ ομορφο το τουτου...

εγω τιποτα δεν εγινε καμια ιντριγκα σημερα για να σας πω...ουτε τσακωμος...ουτε τιποτα....νεκρα αρχιζω κ ανυσηχω δε θελω να χασω κ τον τιτλο του βασιλακη του καιλα!!

ευχαριστουμε ζωιτσα!!

Εμενα μ' αρεσει αυτο!!

κι αυτο πολυ καλο!!
για τη κολλητη που εφυγε κ ηταν κ λιγο σαικο αυτο...

απο τα αγαπημενα μου οταν ημουν κι εγω μικρη!!!
εγω ειχα διαβασει οτι τα μωρακια που ξεκινουν εστω κ δειλα δειλα κρεμουλες η φρουτα πριν τον 50 μηνα εχουν μεγαλες πιθανοτητες για παχυσαρκια..τωρα τι να πω εγω δεν το εχω συζητησει ακμα με τον παιδιατρο αλλανομιζω στον 5ο θα μου πει κ αυτος

μια φοτα τη μερα ειναι μια χαρα Ζωιτσα φαντασου οτι δυσκιλια θεωρουν τα μωρακια που εχουν να ενεργηθουν 4 μερες κ πανω οποτε μια φορα τη μερα ειναι καλα!οσο για το ριζαλευρο εγω δεν το χω σε υποληψη...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΟ!!

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ζυγινα μου εσυ!!πες τα!!!

εγω μεχρι κ μιαμιση ωρα το πολυ

να της δωσεις φιλια κ τα περαστικα μας!!

πολλαααα φιλακια πες της ετσι τη θελω!!!λοιπον εσυ κατι λαθος κανεις με τους καρκινους δεν εξηγειται διαφορετικα...

μπραβο κοριτσαρα μου ευχομαι πολλα κ μεγαλα ταξιδια!!

απαιχτο....

εγω εκανα παρτυ καθε χρονο απο το νηπιο κ καλουσαμε απο 30 παιδακια κ πανω...χαρα στο κουραγιο της μανας μου...για να μη σας πω στο γυμνασιο οπου τα ατομα ξεπερνουσαν τα 50:eek:

ο μπεμπακος μου ειναι μια χαρα..κ παιξαμε κ γελασαμε κ τρωμε μια χαρα αλλα εγω δεν το εχω βγαλει απο το κεφαλι μου ακομα...ολο κλαιω απο το πρωι...

ευχαριστουμε μιτσακι!!γιατι κλαις?τι εγινε?δεν διαβασα τα πιο πριν...
Tρώω πασατέμπο και ακούω το τραγούδι που μας αφιέρωσε η Αλέκα!

Λοιπον πήγα στο kitten στην κηφισιά.

Αυτό που τρελάθηκα ήταν ένα καπέλο μπονέ θεϊκό. Πλεχτό με πλεκτό λευκό λελουδο. Όλα τα λεφτά. Και για να το συνδιάσω μου άρεσαν περισσότερο λευκά φορέματα που όμως δεν ήταν βαφτιστικά.

Έχουμε και λέμε λοιπόν σε τιμές:

Καπέλο : 50 ?

Φόρεμα : 150 ?

Βαλιτσάκι : 120-150 ?

Λαδόπανα : 130 ?

Λαμπάδα 100-120 ?

Παπούτσια: 60 ?

Τι άλλο ? Μαρτυρικά μου είπε η κουμπάρα μου οτι δε χρειάζεται να κάνουμε. Δεν ξέρω. Είναι και πολλοί ι καλεσμένοι γιατί θα γίνει στην Ικαρία και εκεί έρχετε όλο το χωριο....

Τωρα για λαδόπανα λαμπαδες βαλιτσακι ή κουτι σκέφτομαι να πάω και σε καμια βιοτεχνια μηπως τα βρω πιο φθηνά. Εχει μαι εδώ στο Φάληρο.

Πως σας φαίνονται οι τιμες?

Ναι θα γλιτωσουν 2 ? στα 100 και κάτι τρέχει στα γυφτικα.....

Διδυμάκι και εγώ! 28 ΜΑϊου

Άσε-πότισμα κάθε Κυριακή πλέον...και την προηγούμενη πήραμε ρεπό...

να σαι καλά κοπελιά!Πολύ ωραίο!Αγαπημένο συγκρότημα

νομιζω οτι ειναι λιγο τσιμπιμενα..αλλα για τιμες αθηνας ειναι μαλλον καλα!!
ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=G0pXAPzY5Bs

αχχχχχχχχχχχχ!!
και αυτο σας το αφιερωνω η μονη που εχει λιγο επιπεδο εδω μεσα...το τραγουδαω στον ΤΑΛΙΜΠΑΝ γιατι λενε οτι η κλασσικη μουσικη κανει καλο στα παιδακια

λοιπον τον εχω δει απο κοντα λαιβ!!!!ειναι απαιχτος ο π#@$$#$ης!!

στα αγορακια μου

αχ,εμεις οι αγορομανες!!!
Θα μου βάλει μια leny kravitz kai μετά Πάριο?

Θέλω το πως το λένε..α ναι ''Γεια πάντα μαζί''

http://www.youtube.com/watch?v=BZfU2FWHDTk&feature=related

αφιερωμενα!!!γουσταρω κι εγω kravitz!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...