Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με χασατε ε? Εδω ειμαι εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!

Ολες καλα??? Συγχωρεστε με που χαθηκα ε? Τρεχω με την αδερφη μου στα μαγαζια (και με τη μπουπου μαζι εννοειται) για τις ετοιμασιες του γαμου της και γενικως ψιλοβαριομουν το πισι δε ξερω τι επαθα χαχαχαχα

Παντως ειμαστε μια χαρουλα, μεγαλωνουμε! Βεβαια ακομα μαλωνουμε για το ονομα της μικρης που τελικα θα βγει η πεθερα μου αποτι φαινεται δηλαδη... Μαρια! Αλλα κατα τα αλλα μια χαρα.....

Ειπα να σας βαλω 3 φωτο της μπεμπας μας!!!!!!!

Ειναι απιστευτηηηηηηηηηηη Εχει αρχισει και μας μιλαει και μας τσιριζει, ειδικα του πατερα της και της λεω δεν ειναι ο Σακης ειναι ο μπαμπας!!!!

Kαλωστην!!κουκλιτσα η μικρη σου!!μια χαρα ειναι το Μαρια να μην μαλωνεις καθολου!!με το καλο!!ολα καλα δουλεια επιασες η ακομα?

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα για χαρη σου μπηκα γωγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα βρε μαριανθη εγω να σταματησω να θηλαζω εγω??????? η μεγαλυτερη μαθητρια σου???????????? χαχαχα ακομα θηλαζω... αλλα μετα το πασχα παω δουλεια και δε ξερω τι θα κανω....

εσυ τι κανεις με το θηλασμο? δεν καταλαβα, διαβασα κατι περιεργα....

ρε κοριτσια θηλαζει κι αλλη ακομα????????????????????

Επεξεργάστηκαν by irida85

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

μητσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι βρε σεις μου λειψατε πολυυυυυυυυυυυ

σορυ που δεν εμπαινα...........

λιγο βαρεμαρα λιγο δουλιες λιγο εβλεπα καμια σειρα και τη πατησα, σας εχασα!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ελα βρε τρελοκερκυραια, που εισαι???

ξερεις ποσες φορες σε αναζητησαμε?

να'στε καλα ομως κ δε πειραζει που δε μπαινεις....(παραπιοναρικο...)

ζηλεψα παω να βαλω κ εγω φωτο...

qC91p2.pngaQK1p2.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: βγαζει dvd αλλα για ιερο σκοπο!!!την ιδρυση mothercare εξω απο το σπιτι της!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα βρε δε ντρεπεστε??????? με συγκρινετε με τη Τζουλιααααααααα??????????? τα ειδα τι λετε τσουπρες!!!!!!!!!! :D:D:D

α να σας πω, ψαχνω λυτους και δεμενους να βρω τροπο να ξαναπαραγγειλω απο αγγλια! αν και τα σκασα πολλες φορες ηδη στο ελληνικο καταστημα................ βρηκε τροπο μια αλλη τσουπριτσα απο δω μεσα και αν εχει κανεις γνωστους στο εξωτερικο μπορει να παραγγειλει με την ελληνικη πιστωτικη.....

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

ευανθουλαααααααααααααααααα

βαλε κιε συ φωτο!!!!!!!!!! καλε δεν ειχα δει οτι με ψαχνατε... θα μπαινα να δωσω το παρον!!!!!!!!!!!!! αλλ μου μιλησαν κανα δυο κοριτσακια στο μσν κι ετσι μπηκα παρεντς.........

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλα βρε δε ντρεπεστε??????? με συγκρινετε με τη Τζουλιααααααααα??????????? τα ειδα τι λετε τσουπρες!!!!!!!!!! :D:D:D

α να σας πω, ψαχνω λυτους και δεμενους να βρω τροπο να ξαναπαραγγειλω απο αγγλια! αν και τα σκασα πολλες φορες ηδη στο ελληνικο καταστημα................ βρηκε τροπο μια αλλη τσουπριτσα απο δω μεσα και αν εχει κανεις γνωστους στο εξωτερικο μπορει να παραγγειλει με την ελληνικη πιστωτικη.....

καλως την ιριδα!!!!

εγω διαβασα καλο τροπο μεσα στο φορουμ που ελεγαν οι κοπελες το εχουν βαλει κιολας το σαιτ,να ενοικιασεις διευθυνση στην αγγλια και να στα στελνουν αυτοι απο εκει μετα.αλλα νομιζω συμφερει για μεγαλη παραγγελια,δες το αμα θες.

fCS8p3.png

μαιρουλα το ειχα ακουσει αυτο αλλα μου φαινεται δυσκολο και φασαρια.... εγω μαλλον αυτο με το γνωστο θα κανω..... αλλα μπερδευτηκα με τα νουμερα γιατι τα ελληνικα με τα αγγλικα ειναι ενα νουμερο διαφορα (δηλαδη ολα τα αγγλικα ηταν 1 νουμερο μικροτερα απο τα ελληνικα πχ το αγγλικο 3-6 ειναι το ελλληνικο 0-3) αλλα και τα διαφορα σχεδια εχουνε μεταξυ τους διαφορα (δηλαδη ενα σχεδιο 3-6 ειναι σαν το 6-9) και χαλαστηκα.... δε ξερω τι νουμερα θα πρεπει να παρω πια....

αχ ασε με δε λεω αλλα για mothercare ολο με κοροιδευουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Και κατι ακόμα που απευθήνεται αλλού.. Μου αρεσει που απαντάτε..

Αφου ειπαμε.. Οταν ο Θεός μοιραζε μυαλά, κάποιοι κρατούσαν ομπρέλα...

Συγνώμη κιολας..!!

στεναχωριεμαι...ειμαι χαζη? Οκ...αλλα στεναχωρημενη χαζη :rolleyes:....

λοιπον θα επανελθω με ενα παλιο μου ζητημα...τη κουμπαρα!

τελευταια φορα ειχαμε μιλησει τη καθαρα δευτερα (εμεις ειχαμε παρει παλι) κ την πηρα προχθες να τη ρωτησω για το παιδι τι θελει. μου λεει θα τον παω τζαμπο να δω ποια λαμπαδα του αρεσει, τη ρωταω για ρουχα παπουτσια, κ ουτε λιγο ουτε πολυ μου ειπε οτι εχει απ'ολα ("αμετρητα πουκαμισα, 4 τζην, του πηρα κ 2 ζευγαρια πουμα στις εκπτωσεις" τετοιο στυλακι δηλ.) εγω τι κανω τωρα? του παιρνω ο,τι θελω κ να τη χ...σω? πολυ υφακι ρε παιδι μου κ δε μου αρεσει...

να παρεις τα δωρα του παιδιου και να την γραψεις καλο μου

λοιπον οταν μου ειπε ακριβως το ιδιο πραγμα η κουμπαρα μου μια χρονια,πηγα και εγω και πηρα παιχνιδι στο παιδι και τελειωσε!!!!και απο τοτε σταματησα να την ρωταω και περνω στο παιδι παιχνιδια να τα χαιρεται!!!!!!!
α μποραβο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ομορφακιααααααααααααααα

με δινεις αμεσως ε? ειδα που ειπες ποτε μπαινω μσν χαχαχαχαχα εισαι φοβερη!!!!!!!!!!!!!!!!

Dr αλεκααααααααααααα χρεωσε μεεεεεεεεεεε εγω θα μπαινω παλι!!!!!!!!!!!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

μαιρουλα το ειχα ακουσει αυτο αλλα μου φαινεται δυσκολο και φασαρια.... εγω μαλλον αυτο με το γνωστο θα κανω..... αλλα μπερδευτηκα με τα νουμερα γιατι τα ελληνικα με τα αγγλικα ειναι ενα νουμερο διαφορα (δηλαδη ολα τα αγγλικα ηταν 1 νουμερο μικροτερα απο τα ελληνικα πχ το αγγλικο 3-6 ειναι το ελλληνικο 0-3) αλλα και τα διαφορα σχεδια εχουνε μεταξυ τους διαφορα (δηλαδη ενα σχεδιο 3-6 ειναι σαν το 6-9) και χαλαστηκα.... δε ξερω τι νουμερα θα πρεπει να παρω πια....

αχ ασε με δε λεω αλλα για mothercare ολο με κοροιδευουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

αμα εχεις γνωστο εξω εννοειταο οτι θα τα στελεις σε αυτον!!!!!!

εγω με τα νουμερα δεν ειδα διαφορα να σε πω την αληθεια απλα επειδη ειναι αδυνατα τα μπεμπουλια τους κανουν λιγο παραπανω απ'οτι λενε για υψος,μην φανταστεις κανα 2 ποντους....

εγω ειδα διαφορα στην ποιοτητα σε αυτα που πηρα απο εδω...σε 2 διαφορετικα σχεδια.......

fCS8p3.png

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με χασατε ε? Εδω ειμαι εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!

Ολες καλα??? Συγχωρεστε με που χαθηκα ε? Τρεχω με την αδερφη μου στα μαγαζια (και με τη μπουπου μαζι εννοειται) για τις ετοιμασιες του γαμου της και γενικως ψιλοβαριομουν το πισι δε ξερω τι επαθα χαχαχαχα

Παντως ειμαστε μια χαρουλα, μεγαλωνουμε! Βεβαια ακομα μαλωνουμε για το ονομα της μικρης που τελικα θα βγει η πεθερα μου αποτι φαινεται δηλαδη... Μαρια! Αλλα κατα τα αλλα μια χαρα.....

Ειπα να σας βαλω 3 φωτο της μπεμπας μας!!!!!!!

Ειναι απιστευτηηηηηηηηηηη Εχει αρχισει και μας μιλαει και μας τσιριζει, ειδικα του πατερα της και της λεω δεν ειναι ο Σακης ειναι ο μπαμπας!!!!

Koύκλα η μπέμπα..!!! Πάει το Νεφέλη, το κάψαμε? Δε πειράζει και το Μαρία ειναι το όνομα της Παναγίας και ειναι πολύ ωραίο..

στεναχωριεμαι...ειμαι χαζη? Οκ...αλλα στεναχωρημενη χαζη :rolleyes:....

να παρεις τα δωρα του παιδιου και να την γραψεις καλο μου

α μποραβο...

Δεν εισαι χαζή.. Στεναχωριέσαι για συγκεκριμένο πράγμα νομίζω και εχεις δίκιο.. Αλλα σώνει πια..!!!

Για σήμερα έχει επιτραπέζια με τον σύζηγο και φίλους.

πες κανενα καλό να πάρουμε εκτός από τα κλασσικά κλασσικά τριβιαλ ταμπού και τέτοια

χαχαχα για χαρη σου μπηκα γωγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε κοριτσια θηλαζει κι αλλη ακομα????????????????????

Παρούσα! Και ξεκινησα και δουλεια εδώ και 15 μερες-πηγαινοερχομαι με τα ψυγεια και τα θήλαστρα!

byXKp2.png

ο

Dr αλεκααααααααααααα χρεωσε μεεεεεεεεεεε εγω θα μπαινω παλι!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:.....εμεις φταιμε που σε ψαχνουνμε.

Δεν εισαι χαζή.. Στεναχωριέσαι για συγκεκριμένο πράγμα νομίζω και εχεις δίκιο.. Αλλα σώνει πια..!!!

:rolleyes:;):-D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...