Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , arivou είπε:

Καλησπέρα κορίτσια έχω ήδη μια αποτυχημένη εξωσωματικη και τώρα μάλλον θα ξεκινήσω νέο πρωτόκολλο με χάπια.σημερα δεύτερη μέρα περιόδου που έκανα fsh ήταν 9.1.πιστευετε είναι απαγορευτικό για να ξεκινήσω νέα προσπάθεια?στην προηγούμενη προσπάθεια ήταν 5.46 αλλά και πάλι 2 ωάρια έβγαλα.

Απαγορευτικό δεν είναι αν οι άλλες εξετάσεις σου είναι καλές ,απλά θέλει προσοχή με τα φάρμακα να μην σε φορτώσουν ,θα σε πει και ο γιατρός σου 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

πες κανενα καλό να πάρουμε εκτός από τα κλασσικά κλασσικά τριβιαλ ταμπού και τέτοια QUOTE]

Eμεις παίζουμε jungle speed και εχει πολύ γέλιο..

Με κάρτες ειναι.. Πολύ καλό..

Επίσης πιο κλασικα πράγματα όπως ποκεράκι.. :D

Διαφημίσεις

Koύκλα η μπέμπα..!!! Πάει το Νεφέλη, το κάψαμε? Δε πειράζει και το Μαρία ειναι το όνομα της Παναγίας και ειναι πολύ ωραίο..

στη τελικη αυτο σκεφτομαι αλλα δε θελω να γινει το δικο τους! εχω πεισμα εγω!!!!!!!!!!!!!!!!! θελω να περασει το δικο μου.......... αλλα δεν το βλεπω δυστυχως.......

αμα εχεις γνωστο εξω εννοειταο οτι θα τα στελεις σε αυτον!!!!!!

εγω με τα νουμερα δεν ειδα διαφορα να σε πω την αληθεια απλα επειδη ειναι αδυνατα τα μπεμπουλια τους κανουν λιγο παραπανω απ'οτι λενε για υψος,μην φανταστεις κανα 2 ποντους....

εγω ειδα διαφορα στην ποιοτητα σε αυτα που πηρα απο εδω...σε 2 διαφορετικα σχεδια.......

απο ποιοτητα δεν ειδα διαφορα, τα ιδια ακριβως ειναι, αλλα παρατηρησα οτι καποια σχεδια εχουν πιο μαλακο υλικο και καποια κανουν σαν γραμμες... δε ξερω πως να το πω..... αυτο λες????

εμενα 6300 ειναι περιπου η μπεμπα και 60 κατι υψος..... το 3-6 αγγλικο δεν της κανει ουτε για πλακα και το 3-6 ελληνικο ειναι ισα ισα.....

α!η μονη μου απορια ειναι ποσο θα μου κοστισει μια κουτα απο αγγλια εδω....

Παρούσα! Και ξεκινησα και δουλεια εδώ και 15 μερες-πηγαινοερχομαι με τα ψυγεια και τα θήλαστρα!

μπραβο τζιαααααααααααα

για πες λιγο τη διαδικασια που λες με το γαλα αν δε σου κανει κοπο....

γιατι δε παιζει καταψυξη για μενα, δε μπορω να κανω τραπεζα.....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

η μπεμπα φτερνιζεται και εχει ψιλο βιχαλακη καχ καχ:(

μαιρη και μενα που και που βηχει αλλα ειναι επειδη στραβοκαταπινει το σαλιο της...

εσενα το κανει πολυ εντονα? και συχνα?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

η μπεμπα φτερνιζεται και εχει ψιλο βιχαλακη καχ καχ:(

ειναι περιοδικος???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ξαφνικα αρχισε να φτερνιζεται...οχι συνεχεια δεν βηχει αλλα κανε μαζεμενα καχ καχ.....της εβαλα και ορο τωρα....

ιριδα ναι αυτο λεω για την ποιοτητα....

ο μπεμπης φοραει απο εδω το 3-6 και ειναι 63εκ και 5700 και του ειναι κανονικα ουτε μεγαλα ουτε μικρα...ξερω γω.....

fCS8p3.png

μπραβο τζιαααααααααααα

για πες λιγο τη διαδικασια που λες με το γαλα αν δε σου κανει κοπο....

γιατι δε παιζει καταψυξη για μενα, δε μπορω να κανω τραπεζα.....

Λοιπόν καλό είναι να κανεις μια μικρη τράπεζα έστω και σε κατάψυξη μικρού ψυγείου-έστω ένα λίτρο.

Εγώ ξυπνάω στις 6, αντλώ και στις 8 πριν φύγω την ταϊζω. Αφήνω 3 γεύματα των 120 να φάει στις 8 στις 10 και στις 2. Μετά επίστρέφω και την ταϊζω εγώ μεχρι το βράδυ. Στη δουλεια αντλω στις 12. Το βάζω στο ψυγειο και οταν φευγω το βαζω σε ιγκλου ψυγειάκι με δυο παγοκύστες για σιγουριά. Αυτό που βγαζω το πρωι της φτανει για τα 3 γευματα και πολλές φορες περισσευει.

byXKp2.png

ελα΄ηρθα τσουπρες......ανοιξα και σας περιμενω!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...