Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Losr είπε:

Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Είναι δύσκολο αυτό το μονοπάτι.

Θα δώσω θα περάσει πρώτα το καλοκαίρι να περάσουμε καλά να αρχίσει να περπατάει κ ο μικρός γιατί είμαστε στη φάση αυτή τώρα που θέλει αλλά δεν .θα ακούσω κ τους γιατρούς να μου πουν τι μπορεί να έχει γίνει κ θα δούμε .

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχαχαχα ναι ναι ναι μετά θα έρθει ή εκδίκηση της μάνας !! Και εμένα με κοροϊδεύει θα φάει καλά μετά!! Πω πω κορίτσια σκέφτομαι ποτέ θα κάνουμε σεξ μετά θα έχω κοιλιά σαν ζελέ δεν θα έχει πέσει ακόμα και στήθος γεμάτο γάλα και πρισμενο που να την βρω την όρεξη !! Πάντως ακόμα δεν έχω κάνει κοιλαρα είναι μικρούλα ολοι μου λένε εγώ σαν εσένα είχα μια κοιλαρα μεχει πέρα!! Λέτε να την κάνω μετά μαζεμένη ?? Ή να είναι μικρή μέχρι τέλους ?? Η μπεμπα μια χαρά είναι στα γραμμαριακια της !!

Tbinp3.pngNttep2.png

τις ίδιες κάνουμε...όπου βρω κενό την κάνω...δεν μελανιάζω πάντα αλλά χτυπάω αγγειάκι που κ που....

λόγω του ιστορικού της αποβολής τις κάνω (δεν μπαίνω σε στανάχωρες λεπτομέρειες)....

εξετάσεις για θρομβοφιλία αποφάσισα να μην κάνω γιατί δεν ελέγχονται όλοι οι παράγοντες κ μπορεί οι εξετάσεις να είναι καλές αλλά να υπάρχει θέμα με κάποιον απο τους υπόλοιπους... οπότε όλοι οι γιατροί που συμβουλεύτηκα μου είπαν οτι πρέπει να τις κάνω μέχρι τέλους κ έτσι πράττω fountouki μου...

στην αρχή δεν μπορούσα καθόλου...πήγαινα σε φαρμακείο...τώρα μία κ έξω...

εσύ πως και τις άρχισες; προληπτικά κ κάνεις την εξέταση για να δεις αν θα τις συνεχίσεις;

Ναι εμενα μου τις έδωσε μετά την εξωσωματική έτσι προληπτικά χωρίς να έχω κάποιο ιστορικό απλά για την καλή αιμάτωση της μήτρας και τώρα που πηγα στην αιματολογο μου είπε έχεις κάνει εξέταση να δεις αν την χρειαζεσαι? Και λέω όχι και μου εδώσε να την κάνω!! Λες να την αυναχισω και εγώ προληπτικά ? Ναι το διάβασα ότι τις κανείς και 40 μέρες μετά τη γέννα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντουκι κι εμενα τις 2 τελευταιες βδομαδες πεταχτηκε πολυ. Μου τα εχουν πρηξει ολοι. Δεν εχεις κοιλια και δεν εχεις κοιλια. Λες και ενοχλω κανεναν. Ο μπεμπης μου μια χαρα μπαμπατσικος ειναι. Η αλλη 2 μηνων μου λεει εχεις μικροτερη κοιλια απο μενα... Προφανως αφου εχω και λιγοτερα κιλα....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Άσε Κάθυ μου μην τα συζητας χαχαχαχαχαχα ... Και του έχουν βγει κάτι νεύρα άσε !! Αφού δεν μαρσαρει χαχαχαχαχαχα

Ναι οι περισσότερες νομίζουν ότι οι κοιλαρα είναι το μωρό μόνο για τα κιλά που βάζουν ούτε λόγος !! Ή αδερφή μου μου λέει καλέ ποτέ θα κανείς κοιλιά ?? Αυτή είχε μεγάλο μωρό δεν κλεω αλλά είχε πάρει και 20 κιλά εγώ μέχρι τώρα έχω πάρει 6 !! Και μετά κάθε μωρακι και σωματότυπος είναι διαφορετικος έλεος μ αυτή την ερώτηση συνεχεια !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Εμενα μου αρεσει το στυλ, το πρωτο που εκανα ειναι να δω το σχεδιο ολες γιαυτο λενε...

Αυτο με τα κιλακια ειναι θεμα, εμενα μου ειπε ο γιατρος θα βγει μικρουλα.

Στην αρχη περνεις 2-5 κιλακια, το νουμερο 2 στον agnotis και η συσκευασια ειναι τεραστια 168τεμ μια χαρα οποτε για αρχη περνεις 1 πακετο και βλεπεις στην πορεια πως παει...

Μονο οι μανουλες που εχουν διδυμακια θελουν το πιο μικρο νουμερο στα μπιμπιλινα στην αρχη που ο agnotis δεν εχε, ξεκινουν απο 2-5..

Οι σελιδα οσες δεν την εχουν...

http://www.agnotis.com/?gclid=CjwKEAjw7aiwBRCPgdu70arX70wSJADK6iDDWm5efX64K1afWLot0GEjEdklRTzfoEuQ7t1CiE1HvxoCVjHw_wcB

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημέρα κορίτσια μόλις εφαγα τα δημητριακά μου γιαμ με μέλι και ακόμα ο μικρούλης μου κοιμάται το βράδυ κάνει πάρτυ σαν την μάνα του νυχτοπουλι χι χι.. Αχ όταν θα φτάσουμε όλες στο διψηφιο θα μετράμε το ΠΗΤ σαν τους φανταρους χι χι η όπως την διαφήμιση για τα Χριστούγεννα :D

Βλέπω στο τικερακι μου λέει άνοιξε τα ματάκια του τπτ τέτοιο δεν λέει στο ημερολόγιο εγκυμοσύνης θα σκάσω :) :) :) ο άντρας μου λέει τον λατρεύω από τώρα πάρα πολύ και έχει δίκιο. ..

Επεξεργάστηκαν by Taniou
Πιο δικηγόρο ρε κορεκτορα (διόρθωση)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

fountouki μου οτι σου πει η αιματολόγος... εξάλλου αυτή η εξέταση διαφέρει απο αυτές που κάνεις αρχικά για να δεις αν έχεις θρομβοφιλία... αν βγει καλή τότε κόψ' τες.... εγώ τις κάνω γιατί είχα αποβολή κ ένα ιστορικό θρομβώσεων στην ευρύτερη οικογένεια το οποίο βγήκε στη φόρα μετά απο όσα πέρασα... κ όλοι οι γιατροί που εμπιστεύομαι μου λένε να τις κάνω... κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Διαφημίσεις

fountouki μου οτι σου πει η αιματολόγος... εξάλλου αυτή η εξέταση διαφέρει απο αυτές που κάνεις αρχικά για να δεις αν έχεις θρομβοφιλία... αν βγει καλή τότε κόψ' τες.... εγώ τις κάνω γιατί είχα αποβολή κ ένα ιστορικό θρομβώσεων στην ευρύτερη οικογένεια το οποίο βγήκε στη φόρα μετά απο όσα πέρασα... κ όλοι οι γιατροί που εμπιστεύομαι μου λένε να τις κάνω... κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Στο ιστορικό της οικογένειας πως το εψαξες? Θέλω κ εγώ να ξέρω να το ψαξω καλά !!

Tbinp3.pngNttep2.png

κορίτσια εγώ επειδή εγώ είχα κιλά προσέχω να μην πάρω κ είμαι στο +4.... αλλά έχω μεγάλη κοιλιά γιατί είχα κ πριν οπότε τώρα που φουσκώνει φαίνεται πι πολύ... επίσης όσα κιλά και να πάρω τα παίρνω εκεί λόγω σωματότυπου....

αν είστε αδύνατες γιατί να κάνετε κοιλάρα;;;;εξ' άλλου η κοιλίτσα της εγκυμοσύνης είναι πάντα ξεχωριστή...η κολλητή μου που πήρε μόνο 10 και είχε μεγάλο παιδί, είχε μικρή κοιλίτσα κ στο 8ο πετάχτηκε πολύ... ήταν πολύ αστείο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...