Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μανούλες Μαρτίου 2016!!!

Recommended Posts

στο ελενα για 2 κλινο επισεις θα δωσουμε 35 ευρω την μερα καλα ειναι.... γιατι οντως 3 ατομα ειναι πολλα...

β επιπεδου έτυχε να εχουν ημερομηνία στο ελενα οποτε θα κοστίσει 40 ευρω..αλλα δεν περιμενω...3d και dvd.. το 3d με καιει να πω την αληθεια..αλλα τι να κανεισ.. απο το να δωσουμε παλι 110 οπως στην αυχενικη,,,,

κι εμενα 2 παιδακι ειναι...

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

dudu φαντάζομαι θα κάνεις προγραμματισμένη καισαρική και πάλι, σωστά? πώς θα γίνει? όταν φτάσεις 38 εβδομάδες θα πας στην εφημερία και θα πεις "γεια σας ήρθα να μου κάνετε καισαρική"? ή κανονίζεται από πριν? το ρωτάω γιατί κάπου είχα ακούσει ότι στην εφημερία δεν δέχονται "ραντεβού". Μια γνωστή γνωστής μάλιστα, είχε πάει και είπε ότι είχε συσπάσεις κι έτσι της έκαναν εισαγωγή και έπειτα καισαρική γιατί είχε κάνει πάλι καισαρική στο πρώτο της παιδί. (Εκτός κι αν είναι ράδιο αρβύλα αυτά που άκουσα ;) )

παλι για καισαρικη θα παμε..εχω γιατρο απλως δεν μου ζητησε χρηματα..οποτε προγραμματισμενα οπως την πρωτη φωρα... οσο για την εφημερια ποιος ξερει...φανταζομαι πας και λες ειμαι στην σωστη ημερομηνια..

παλι για καισαρικη θα παμε..εχω γιατρο απλως δεν μου ζητησε χρηματα..οποτε προγραμματισμενα οπως την πρωτη φωρα... οσο για την εφημερια ποιος ξερει...φανταζομαι πας και λες ειμαι στην σωστη ημερομηνια..

Καλησπερα!!! Και εγω για επαναληπτικη θα παω γιατι ειναι πολλα τα λευτα για vbac... Aυτο που με προβληματιζει ομως ειναι οτι οι γιατροι του νοσοκομειο προγραμματιζουν την καισαρικη 2 εβδομαδες πριν την πητ... Αν ειναι ολα καλα γιατι να μην περιμενουμε ωστε να κερδισει λιγες ακομα μερες το μωρακι μας στη μητρα?? Αν δεν παω στο ραντεβου και παω στην πητ θα με αναλαβει ο γιατρος εφημεριας ή οχι??? Απο την αλλη σκευτομαι να περιμενω να πιασουν οι πονοι να ειμαι με τη μαια στο σπιτι και ή να γεννησω σπιτι ή να παω με πληρη διαστολη στο νοσοκομειο ωστε να μη προλαβουν να μου κανουν καισαρικη.... Ειμαι πολυ μπερδεμενη!!! Ειχα ασχημη εμπειρια απο την πρωτη καισαρικη που εγινε χωρις λογο οποτε δεν θελω να το ξαναπερασω. Οκ αν υπαρχει προβλημα ενοειτε πως θα κανω καισαρικη αλλα αν ολα πανε καλα!!?? Γιατι???

ο γιατρος μου ειπε οταν τον ρωτησα ,πως εχουν νεα οδηγία να πηγαινουν για καισαρικη 39 εβδομαδα...

κι εγω θυμαμαι ειχα παει 38 και 4 ημερων,,,, προσωπικα δεν πιστευω πως ειναι κακο..καποιο λογο θα εχουν .. οποτε ρωτησε το οταν πας...τωρα..το να πας για φυσιολογικο τοκετο..απο μονη σου χωρισ γιατρο αυτο μου φαινεται πιο τρομαχτικο..γιατι απο το σφιξημο και το τεντωμα θα φοβομουν μην σχιστούν τα ραμματα που εχουμε ειδη...

μια φιλη μου που γεννησε με v bac το ειχε ψαξει και λεει μονο ιδωτικα βρηκε γιατρο να το υποστηριζει...

απο την αλλην μολις φτασεις στο νοσοκομειο.. εφοσων εχεισ το βιβλιαρακι και το καρτελακι με τις εξετασειες σου..θα δεις πως παντα σε εξεταζει γιατρος καποιας συγκεκριμενης κλινικης,,,ειναι 5-6 γιατροι καπου ολοι κι ολοι μεχρι να γεννησεις θα σε εχουν δει ολοι και θα τους εχεις γνωρισει ολους...

και καποιος απο αυτους θα σε ξεγεννησει... πιασ τους και μιλησε τους για τους φοβους σου...να ειναι και αυτοι προετοιμασμενοι βαλε τους να σημειωσουν στ α χαρτια σου πως εισαι μανουλα με κακη προηγούμενη εμπηρεια να σε προσεξουν περισσοτερο..

Διαφημίσεις

ο γιατρος μου ειπε οταν τον ρωτησα ,πως εχουν νεα οδηγία να πηγαινουν για καισαρικη 39 εβδομαδα...

κι εγω θυμαμαι ειχα παει 38 και 4 ημερων,,,, προσωπικα δεν πιστευω πως ειναι κακο..καποιο λογο θα εχουν .. οποτε ρωτησε το οταν πας...τωρα..το να πας για φυσιολογικο τοκετο..απο μονη σου χωρισ γιατρο αυτο μου φαινεται πιο τρομαχτικο..γιατι απο το σφιξημο και το τεντωμα θα φοβομουν μην σχιστούν τα ραμματα που εχουμε ειδη...

μια φιλη μου που γεννησε με v bac το ειχε ψαξει και λεει μονο ιδωτικα βρηκε γιατρο να το υποστηριζει...

απο την αλλην μολις φτασεις στο νοσοκομειο.. εφοσων εχεισ το βιβλιαρακι και το καρτελακι με τις εξετασειες σου..θα δεις πως παντα σε εξεταζει γιατρος καποιας συγκεκριμενης κλινικης,,,ειναι 5-6 γιατροι καπου ολοι κι ολοι μεχρι να γεννησεις θα σε εχουν δει ολοι και θα τους εχεις γνωρισει ολους...

και καποιος απο αυτους θα σε ξεγεννησει... πιασ τους και μιλησε τους για τους φοβους σου...να ειναι και αυτοι προετοιμασμενοι βαλε τους να σημειωσουν στ α χαρτια σου πως εισαι μανουλα με κακη προηγούμενη εμπηρεια να σε προσεξουν περισσοτερο..

Ναι η οδηγια λεει 39 εβδομαδων!!! Οι γιατροι στο νοσοκομειο ειναι 2 ολοι κ ολοι.... Τους ξερω και με ξερουν!! Το θεμα ειναι οτι σου λενε εμεις ετσι λειτουργουμε αμα σου αρεσει... Αμα δεν σου αρεσει δεν εχεις επιλογη... Δευτερα εχω ραντεβου μαζι του. Ο ιδιωτης που με παρακολουθει μου ειπε πως ανετα παω για vbac. Η τομη μου ειναι τοσο καλη σαν να μην εγινε ποτε και εχει το ιδιο παχος με την υπολοιπη μητρα οποτε δυσκολο να παει κατι στραβα!!! Τελος παντων θα ξανασυζητησω με το γιατρο του νοσοκομειου!!! Αλλο ενα μειον ειναι οτι κανουν ολικη ναρκωση στην καισαρικη.. Και ωσπου να ξυπνησεις και να εισαι σε θεση να θηλασεις ηδη εχουν ταισει το μωρο... Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!!!!!

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕΛΛΟΥΣΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015!

Μανούλα - ΠΗΤ - Μαιευτήριο - Φύλο μωρού - Περιμένω το....

Vasoula29 - 07/03/2016 - Ολύμπιον Πάτρα - αγοράκι - 2o παιδάκι μου!

Giouli16 - 07/03/2016 - Ιάσω - αγοράκι - 2ο παιδάκι μου!

Dudu - 07/03/2016 - - κοριτσάκι - 2ο παιδάκι μου!

FilioPi - 09/03/2016 - PEA - κοριτσάκι - 3ο παιδάκι μου!

MELA88 - 09/03/2016 - Λητώ - κοριτσάκι - 1ο παιδάκι μου!

zacharoula1982 - 11/03/2016 - Ιασω - αγορακι - 2ο παιδάκι μου!

my_Kelly - 14/03/2016 - Aττικό - αγοράκι - 2ο παιδάκι μου!

mania1983 - 22/03/2016 - Mητέρα - αγοράκι -

Kiki v - 23/3/2016 - Έλενα - ? - 2ο παιδάκι μου!

nikolia26 - 24/03/2016 - - κοριτσάκι - 2ο παιδάκι μου!

eleni2010 - 30/03/2016 - Λητώ - κοριτσάκι (μάλλον) -

kanti - 30/03/2016 - - αγοράκι - 1ο παιδάκι μου!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα! Σήμερα έχουμε διακοπή ρευματος στο γραφείο από τις 7 έως τις 3 και έχω μεταφέρει το "γραφείο" στο σπίτι! Ουφ δεν ξεκίνησε πολύ καλά η βδομάδα μου... με επιασε αφηρημάδα, ξέχασα να δώσω πηρουνάκια στην κόρη μου για να φάει και ρουχα στον γιο μου μήπως και λερωθεί.... ευτυχώς έχουν στο σχολείο και θα τους δώσουν!!! Αχχ Δευτέρα... μπλιάχ!! Οι κοιλίτσες σας τι κάνουν; Εγώ έχω ραντεβού την Παρασκευή και ανυπομονώ!!! Φτάνω στα μισά σε λίγες μέρες!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα! Σήμερα έχουμε διακοπή ρευματος στο γραφείο από τις 7 έως τις 3 και έχω μεταφέρει το "γραφείο" στο σπίτι! Ουφ δεν ξεκίνησε πολύ καλά η βδομάδα μου... με επιασε αφηρημάδα, ξέχασα να δώσω πηρουνάκια στην κόρη μου για να φάει και ρουχα στον γιο μου μήπως και λερωθεί.... ευτυχώς έχουν στο σχολείο και θα τους δώσουν!!! Αχχ Δευτέρα... μπλιάχ!! Οι κοιλίτσες σας τι κάνουν; Εγώ έχω ραντεβού την Παρασκευή και ανυπομονώ!!! Φτάνω στα μισά σε λίγες μέρες!!!!

Καλημέρα και από εμένα! Εγώ σήμερα 20 εβδομάδων, επισημως στα μισά!! Με το καλό να δεις το μωράκι σου. Εγώ στο Β επίπεδο σε δύο βδομάδες περίπου. Όλο το σ/κ πέρασε με δουλειές τακτοποιουσαμε ντουλάπες και τώρα έχω ενα σίδερο βουνό. Όμως κουράζομαι εύκολα και μετά πονάω χαμηλά οταν κανω δουλειές σε σημείο να έχω τυψεις. Τελ πάντων ποιος να τα κανει άμα δεν τα κανω εγώ δεν θα έχουμε ρούχο να βάλουμε! Εσείς κορίτσια ελπίζω να περασατε πιο όμορφα το σ/κ σας..

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα! Εγώ σήμερα 20 εβδομάδων, επισημως στα μισά!! Με το καλό να δεις το μωράκι σου. Εγώ στο Β επίπεδο σε δύο βδομάδες περίπου. Όλο το σ/κ πέρασε με δουλειές τακτοποιουσαμε ντουλάπες και τώρα έχω ενα σίδερο βουνό. Όμως κουράζομαι εύκολα και μετά πονάω χαμηλά οταν κανω δουλειές σε σημείο να έχω τυψεις. Τελ πάντων ποιος να τα κανει άμα δεν τα κανω εγώ δεν θα έχουμε ρούχο να βάλουμε! Εσείς κορίτσια ελπίζω να περασατε πιο όμορφα το σ/κ σας..

Μπράβο με το καλό να έρθει στον κόσμο το μωράκι! Μου φαίνεται ότι πέρασε γρήγορα το μισό της εγκυμοσύνης αλλά νομίζω δεν θέλω να περάσει τόσο γρήγορα από δω και πέρα, θέλω να το φχαριστηθώ μιας και θα έιναι (μάλλον) η τελευταία μου εγκυμοσύνη!!! Κι εγώ το ΣΚ κάνω πολλές δουλειές και μετά το μετανιώνω γιατί έχω τραβηγματάκια κλπ και τύυυυψεις!!! Αλλά τι να κάνω; Δεν έχω βοήθεια δυστυχώς από κανένα!!! Μόνο από τον άντρα μου αλλά κι εκείνος όλα καθαρά τα βλέπει όσο βρώμικα και να 'ναι!!! Χα χα χα!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

zacharoula μαζι το συζητούσαμε...ναι είναι πολλά τα λεφτά....και εγώ για τρίκλινο με βλέπω

απλα με προβληματιζει το rooming in...εαν θα χωράμε ?? και με τον πολύ κόσμο που θα έχει ένα τρίκλινο για το μωρό!!

κορίτσια εγώ για την αυχενική που έκανα στο λιτό έδωσα 90...κατα την ταπεινη μου άποψη

τούς δυο μεγάλους υπερήχους δεν θα πρέπει να μας απασχολεί καθόλου το κόστος...ειναι πολύ σημαντικές εξατασεις που έχουν προβλέψει και σώσει και προστατέψει πολλά μωράκια...θέλουμε σύγχρονα μηχανήματα και έμπυρους εμβρυολόγους,

είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτές τις ψυχούλες που θα φέρουμε στον κόσμο!!

Πάντως, κορίτσια, να μεταφέρω κι εγώ την εμπειρία μου. Στην κόρη μου ήμουν σε τρίκλινο, σε δημόσιο νοσοκομείο, με τα μωρά μαζί μας συνέχεια. Εμένα δε μου φάνηκε τόσο τραγικό αλλά διαβάζοντας και την εμπειρία της Βάσως καταλήγω ότι ίσως να είναι και θέμα τύχης. Σ' εμάς είχε κόσμο αλλά έμπαιναν εκ περιτροπής, αν κάποια θήλαζε, έβγαινε ο κόσμος από μόνος του έξω, υπήρχε συνεννόηση και βοήθεια μεταξύ μας. Θυμάμαι ότι το πρώτο βράδυ που το μικρό μου στριμάδι έκλαιγε ασταμάτητα και τ' άλλα μωράκια κοιμούνταν, την πήρα ξαι βγήκα στο διάδρομο ή στο δωμάτιο θηλασμού αλλά γενικά τα μωρά δεν ξυπνούσαν το ένα το άλλο. Τις μαμάδες, ναι :rolleyes:.

Δεν ξέρω, ίσως είχα πάει και προετοιμασμένη ότι θα 'ταν ζόρικα και τελικά μου φάνηκε οκ.

Σε ό,τι αφορά στους μεγάλους υπερήχους, θα συμφωνήσω, Μέλα. Ίσως, όμως, να βαραίνει και η επαγγελματική ιδιότητα. Είμαι ειδική παιδαγωγός και θεωρώ πολύ σημαντικό έστω αυτό το μίνιμουμ των θεμάτων που μπορούν να προβλεφθούν προγεννητικά.

και εμενα ακριβως το ιδιο με προβληματιζει! πως θα ειμαστε me rooming in, 3 μαμαδες 3 μωρακια +επισκεπτες...ομως σκεφτομαι απο την αλλη οτι ειναι 4 μερουλες θα περασουν...και δεν ειναι στανταρ οτι θα ειναι και γεματο το δωματιο! ειναι παντως πανω απο 600 ευρω διαφορα. δεν ξερω θα αποφασισω προς το τελος...

Ζαχαρούλα, δεν κατάλαβα. 600 ? παραπάνω για rooming in; :shock:

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Μπράβο με το καλό να έρθει στον κόσμο το μωράκι! Μου φαίνεται ότι πέρασε γρήγορα το μισό της εγκυμοσύνης αλλά νομίζω δεν θέλω να περάσει τόσο γρήγορα από δω και πέρα, θέλω να το φχαριστηθώ μιας και θα έιναι (μάλλον) η τελευταία μου εγκυμοσύνη!!! Κι εγώ το ΣΚ κάνω πολλές δουλειές και μετά το μετανιώνω γιατί έχω τραβηγματάκια κλπ και τύυυυψεις!!! Αλλά τι να κάνω; Δεν έχω βοήθεια δυστυχώς από κανένα!!! Μόνο από τον άντρα μου αλλά κι εκείνος όλα καθαρά τα βλέπει όσο βρώμικα και να 'ναι!!! Χα χα χα!!!

Και εμένα ολα καθαρά τα βλέπει. Μάλλον γιατί βαριέται να βοηθάει! Είναι θέμα σε τι κοπέλες θα πέσεις και ποσο μπορείς να συνεννοηθεις. Εγώ πάντως δεν το διακινδυνευω πάλι να περάσω τα ιδια:)

Καλημερούδια και καλή βδομάδα!

Filiopi, σε νιώθω. Κι εμένα δε μου ξεκίνησε πολύ καλά η βδομάδα :?. Ξύπνησα με έντονο πονόλαιμο, μάτια που καίνε κλπ. Ευτυχώς χωρίς πυρετό.

Κι εμένα μου 'χει φανεί ότι πέρασε γρήγορα μέχρι τώρα η εγκυμοσύνη. Φυσικά είναι και τα της μετακόμισης που μας απασχολούν αρκετά και κάνουν τον καιρό να περνάει γρήγορα. Θέλω να μπούμε στο καινούριο μας σπιτάκι, να έρθουν οι γιορτές, να πάρω την άδεια. Πολλά ζητάω :tongue:;

Την πέμπτη έχω και ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο.

Καλημέρες, κοριτσάκια!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Και εμένα ολα καθαρά τα βλέπει. Μάλλον γιατί βαριέται να βοηθάει! Είναι θέμα σε τι κοπέλες θα πέσεις και ποσο μπορείς να συνεννοηθεις. Εγώ πάντως δεν το διακινδυνευω πάλι να περάσω τα ιδια:)

Μωρέ, ναι, άμα έχεις καεί από τον χυλό... :rolleyes:

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...