Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

Μανούλες Μαρτίου 2016!!!

Recommended Posts

Vangelie με το καλο το μωράκι σου !! Αχ Ζαχαρούλα τι καλα που το είδες πάλι σήμερα το μωράκι σου, εγω περιμένω την β επιπεδου την Παρασκευή ! Έχεις πόνους στην πλάτη ;; Εγω εχω απο χθες πόνους στην μέση κ εχω άρχισει κ φοβάμαι μήπως ειναι συσπασεις ή ειναι απλα πονοι απο κούραση .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Βασούλα εγω να δεις τι αγχος εχω για τον τράχηλο . Πλέον ξεκούραση μηδέν κ δουλεια παω κ δουλειές σπιτι κάνω . Το μονο που δεν κάνω ειναι σίδερο κ σκούπα ηλεκτρική. Εσυ πως πας ;; Αχ πολυθρόνα θηλασμού θελω κ εγω !!! Εχεις δει καμια ;; Καροτσι relax εχω κ πάρκο κρεβάτο απο την κόρη μου και λίκνο κ καθιςμα αυτοκινήτου .Ρουχα ευτυχώς εχω κ αρκετά ουδέτερα κ θα φορέσει κ ο μπεμπης !!

Καλημέρα και καλή Κυριακή! Αρρώστησα κορίτσια με κόλλησε η μικρή μου. Μπούκωμα και πονολαιμο. Ευτυχώς δεν εχουμε πυρετό. Γιούλη συνεχίζω και εγώ με τις δουλειές του σπιτιού τα κανω ολα κανονικότατα! Δεν μπορω και να κανω αλλιώς. Άμα δεν γίνουν ολα δεν ησυχάζω. Σκέφτομαι τελικά μήπως εχωγινει υποχονδρια:mad: και εμένα πονάνε μέση κόκαλα λεκάνης. Συσπασεις δεν είναι επειδή έχω εμπειρία από την πρώτη εγκυμοσύνη. Πιστεύω είναι επειδή ανοίγει η μήτρα. Ακόμα δεν έχω ψάξει για την καρεκλα θηλασμου. Εν τω μεταξύ έχω πολυ λίγα ουδετερα ρουχαλάκια είχα λυσσάξει με το ροζ οπότε ρουχα θελω να πάρω πολλα. Όχι ότι δεν θα φορέσει και κανένα ροζακι ο μπέμπης. Τουλάχιστον μέσα στο σπίτι. Καλά αποτελέσματα dudu. Και με το καλό τα Β επίπεδα για όλες μας!

Καλημέρα και καλή Κυριακή! Αρρώστησα κορίτσια με κόλλησε η μικρή μου. Μπούκωμα και πονολαιμο. Ευτυχώς δεν εχουμε πυρετό. Γιούλη συνεχίζω και εγώ με τις δουλειές του σπιτιού τα κανω ολα κανονικότατα! Δεν μπορω και να κανω αλλιώς. Άμα δεν γίνουν ολα δεν ησυχάζω. Σκέφτομαι τελικά μήπως εχωγινει υποχονδρια:mad: και εμένα πονάνε μέση κόκαλα λεκάνης. Συσπασεις δεν είναι επειδή έχω εμπειρία από την πρώτη εγκυμοσύνη. Πιστεύω είναι επειδή ανοίγει η μήτρα. Ακόμα δεν έχω ψάξει για την καρεκλα θηλασμου. Εν τω μεταξύ έχω πολυ λίγα ουδετερα ρουχαλάκια είχα λυσσάξει με το ροζ οπότε ρουχα θελω να πάρω πολλα. Όχι ότι δεν θα φορέσει και κανένα ροζακι ο μπέμπης. Τουλάχιστον μέσα στο σπίτι. Καλά αποτελέσματα dudu. Και με το καλό τα Β επίπεδα για όλες μας!

Καλημέρα Βασούλα !! Βασούλα ρίξε συνέχεια όρο στην μύτη για να ξεμπουκώνεις το πέρασα κ σε καταλαβαίνω . Κ πάρε κ κανενα deponaki που κ που . Εγω τωρα εχω την μπεμπα άρρωστη απο την Τρίτη με αυτα τα συμπτωματα . Εχει μια απίστευτη γκρίνια μας βλέπει κ μας φοβάται γιατι της ρίχνουμε συνέχεια ορό να ξεβουλώνουν οι μυτούλες της . Πως να ξεκουραστείς ετσι ;;; Νομίζω οτι μπορεί να γινόμαστε λιγο υπερβολικές με τις δουλειές του σπιτιού !!! Εγω είδα μια πολυθρόνα στο λητω ωραια αλλα πανάκριβη ρε παιδι μου , 300 ευρώ νομίζω . Κ εμένα ο μπεμπης θα φορέσει κανά Ροζάκι μέσα στο σπιτι κρυο θα εχει ακόμα τότε μέσα στο σπιτι θα ειμαστε . Αχ άντε να κάνουμε κ την β επιπέδου να δούμε κ μωρο να δούμε κ τραχηλο κ ολα να ειναι καλα για όλες μας . Καλη Κυριακή να έχουμε !!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Γεια σας κι απο εμενα!!!νεα και ασχετη λιγακι τελικα τα καταφερα να μπω στην ομαδουλα σας!εγω έχω ΠΗΤ 30 μαρτίου.:Dστο πρωτο παιδακι κι ακόμα δεν γνωρίζουμε το φύλλο.

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Vangelie καλωσόρισες κορίτσι μου!Κι εγώ έχω ΠΗΤ 30 Μαρτίου, επίσης στο πρώτο μου παιδάκι. Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις, να κρατήσεις ένα γερό παιδάκι στην αγκαλιά σου :)

BeKsp1.png smQAp1.png 

καλησπερα!!! Πειρα 29 και εχασα 33 μεσα σε 1 μιση χρονο!!! Φυσικα χωρις διαιτα και γυμναστικη γιατι ειμαι φαν της σοκολατας!!! Το καλο σε αυτη την εγκυμοσινη εινα οτι δεν μπορω να φαω περισσοτερο απο μια φορα τη βδομαδα σοκολατα... Δεν ξερω, δεν μου κανει αισθηση!!! Μαλιστα ετσι καταλαβε ο αντρας μου πως ειμαι εγκυος :P μου εφερε σοκολατα και του ειπα να την βαλει στο ντουλαπι. . πηγα και σουπερ μαρκετ την αλλη μερα και δεν πειρα τιποτα γλυκο και αρχισε να ψιλιαζετε!!! Παντος πιστευω πως ευκολα χαθηκαν τα κιλα ετσι και αλλιως η αποτομη απολεια βαρους δεν κανει!!!

Γεια σου Νikolia μπράβο σου που κατάφερες να πετάξεις τόσα κιλά. Όσα και να πάρουμε σίγουρα θα τα χάσουμε, σημασία έχει να είναι γερά τα μωράκια μας. Κι έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι αφορά την απότομη απώλεια βάρους, η οποία σίγουρα κάνει κακό στην υγεία, χάνεται πολύτιμος μυικός ιστός και προκαλεί χαλαρότητα. Γι' αυτό κοριτσάκια μου μετά τη γέννα με το καλό, γυμναστικούλα σε συνδυασμό με καλή διατροφή και θα χαθούν τα κιλάκια. Άσε που πιστεύω θα μας τρέχουν και τα μωράκια μας :):P

BeKsp1.png smQAp1.png 

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες vangelie! Με το καλό το μωράκι σου!

Εμείς πήγαμε γιατρό σήμερα, 410 το βαρος του μικρού μας και πολυ πολυ κινητικο! Δυσκολεύτηκε ο γιατρός μας να μετρήσει τα ποδαράκια μιας και κλωτσουσε συνέχεια! Όλα καλα, μπήκαμε στη τελική ευθεία για την β επιπέδου.

Και εγω εχω αρχίσει να φουσκώνω αρκετά, η κοιλιτσα μονο βέβαια. Εχω πόνους στην πλάτη κυρίως, και νομίζω οτι ειναι απο τις 10 ώρες την ημέρα που κάθομαι... Λίγο έμεινε μέχρι τα Χριστούγεννα!

Α, και για τοκετό μας ειπε γύρω στις 20-25 Φεβρουαρίου. Το μωρο βγαίνει και μια εβδομάδα μεγαλύτερο, μας δίνει πητ 05/03.

Αυτά κορίτσια να έχουμε ενα όμορφο σαββατοβραδο και ακόμη πιο όμορφη Κυριακή!

Ζαχαρουλα...αυτο με την πητ με μπερδευει..κι εμενα 7 /3 μου εχουν δωσει πητ...γιατι σου ειπαν τοκετο πιο πριν?για να ειναι 38 εβδομαδεσ?,,θυμαμαι στον πρωτο μου εξ αρχησ ειχαμε πει 20/6 και 20/6 γεννησαμε με καισαρικη βεβαια...

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Γεια σας κι απο μενα!

Περιμενω το 3ο παιδακι αγορακι,τα πρωτα ειναι διδυμα με εξωσωματικη κι αυτο ηρθε αναπαντεχα.Πητ 23/3/2016

Στα γρηγορα που σας διαβασα ειμαστε κοντα συνομιληκες 32εγω,zacharoula ποσο ειναι ο δικος σου εμενα 28 μηνων περιπου.

Πως πατε απο αγχος;εγω εχω μπολικο χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα αλλα κ στην πρωτη ετσι ημουν.

Μου φαινεται πολυ μακρια ο Μαρτης .

Απο καροτσια εχω καταληξει σε δυο hauck citi κ cam portofino με 165? το ακριβοτερο, καπου εκει στον Ιανουαριο μπορει να ριξουν τιμες.

Καλη αναμονη κ καλη μας λευτερια

Το θεμα των κιλων δεν το πιανω καθολου δε με συμφερει!

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Vangelie με το καλο το μωράκι σου !! Αχ Ζαχαρούλα τι καλα που το είδες πάλι σήμερα το μωράκι σου, εγω περιμένω την β επιπεδου την Παρασκευή ! Έχεις πόνους στην πλάτη ;; Εγω εχω απο χθες πόνους στην μέση κ εχω άρχισει κ φοβάμαι μήπως ειναι συσπασεις ή ειναι απλα πονοι απο κούραση .

Ναι το είδα τωρα δε δυο εβδομάδες στη η επιπέδου που θα το χόρτασουμε! Δεν νομιζω οτι ειναι συσπασεις, οι πόνοι αυτοί συνήθως ειναι επειδή ανοίγουν τα κόκκαλα της λεκάνης. Αισθάνεσαι να πετρώνει και η κοιλιά ταυτόχρονα;;

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Ζαχαρουλα...αυτο με την πητ με μπερδευει..κι εμενα 7 /3 μου εχουν δωσει πητ...γιατι σου ειπαν τοκετο πιο πριν?για να ειναι 38 εβδομαδεσ?,,θυμαμαι στον πρωτο μου εξ αρχησ ειχαμε πει 20/6 και 20/6 γεννησαμε με καισαρικη βεβαια...

Dudu πριν μερικά χρονια ειχα κανει ενα μεγάλο χειρουργείο στη μήτρα, αφαίρεσης ενος μεγάλου ινομυωματος. Ο γιατρός δεν θέλει να με αφήσει να φτάσω στο τελος λογω της μεγάλης κάθετης τομης που εχει η μήτρα μου. Ετςι θέλει να γεννήσω, οπως και στη πρώτη φορά, την 37η 38η εβδομάδα!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Γεια σας κι απο μενα!

Περιμενω το 3ο παιδακι αγορακι,τα πρωτα ειναι διδυμα με εξωσωματικη κι αυτο ηρθε αναπαντεχα.Πητ 23/3/2016

Στα γρηγορα που σας διαβασα ειμαστε κοντα συνομιληκες 32εγω,zacharoula ποσο ειναι ο δικος σου εμενα 28 μηνων περιπου.

Πως πατε απο αγχος;εγω εχω μπολικο χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα αλλα κ στην πρωτη ετσι ημουν.

Απο καροτσια εχω καταληξει σε δυο hauck citi κ cam portofino με 165? το ακριβοτερο, καπου εκει στον Ιανουαριο μπορει να ριξουν τιμες.

Καλώς ήρθες με το καλο το μωράκι σου! Εμεις είμαστε 24 μηνών, 17 Οκτωβρίου είχαμε γενέθλια! Τι ειναι τα διδυμάκια σου; Και εγω εχω πολυ άγχος, αλλα καμία σχεςη με τη πρωτη φορά!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο μενα!

Με το καλο το μωρακι σου ουράνιο νέκταρ !! Τα διδυμάκια σου τι φύλο ειναι ;; Κ εγω εχω άγχος αν κ ειναι το δευτερο μου , πιο πολυ γιατί εχω σχετικά κοντό τραχήλο κ φοβάμαι μην γεννήσω πρόωρα . Εγω εχω ενα κοριτσάκι 10 μηνών !!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Καλησπερα κοριτσια...ειμαι 19 κ 4 ημερων κ περιμενω διδυμα,αγορι κ κοριτσι...πητ 16/3...τα μωρα,τα αισθανομαι απο τα μισα του μηνα περιπου,κ πιο πολυ την μικρη μου...μαλλον ο μικρος εχει βολευτει καλα στα δεξια της κοιλιας μου κ αυτη ζοριζεται κ κλωτσαει...5 κιλα εχω παρει αλλα βλεπω οτι η ορεξη μου ολο κ μεγαλωνει χεχεχε 2/11 εχουμε β επιπεδου...ειμαι σε αναζητηση γιατρου στα γιαννενα.μενω κερκυρα αλλα δεν το διακινδυνευω να γεννησω εδω...

Καλως σας βρηκα λοιπον!

Καλησπερα κοριτσια...ειμαι 19 κ 4 ημερων κ περιμενω διδυμα,αγορι κ κοριτσι...πητ 16/3...τα μωρα,τα αισθανομαι απο τα μισα του μηνα περιπου,κ πιο πολυ την μικρη μου...μαλλον ο μικρος εχει βολευτει καλα στα δεξια της κοιλιας μου κ αυτη ζοριζεται κ κλωτσαει...5 κιλα εχω παρει αλλα βλεπω οτι η ορεξη μου ολο κ μεγαλωνει χεχεχε 2/11 εχουμε β επιπεδου...ειμαι σε αναζητηση γιατρου στα γιαννενα.μενω κερκυρα αλλα δεν το διακινδυνευω να γεννησω εδω...

Καλως σας βρηκα λοιπον!

καλως ηρθες!!! Με το καλο τα μωρακια σου!!! 5 κιλα και με διδυμα μια χαρα!!!

Ψαξε για γιατρο να εισαι σιγουρη!!! Μην αφησεις να σε τρομαξουν!!! Ξερω γιατι και εγω σε νησι μενω και γιατρος αξιος στο δημοσιο ουτε για πλακα... Υπομονη!!!

Dudu πριν μερικά χρονια ειχα κανει ενα μεγάλο χειρουργείο στη μήτρα, αφαίρεσης ενος μεγάλου ινομυωματος. Ο γιατρός δεν θέλει να με αφήσει να φτάσω στο τελος λογω της μεγάλης κάθετης τομης που εχει η μήτρα μου. Ετςι θέλει να γεννήσω, οπως και στη πρώτη φορά, την 37η 38η εβδομάδα!
καλησπερα!!! Ναι κοριτσι μου ετσι ειναι αφου υπαρχει καθετη τομη εινα καλο να πας με προγραμματισμενη καισαρικη!!! Για vbac δεν το συζηταω ειναι απαγορευτικο!! Ολα μια χαρα καλο ειναι ομως αν δεν συντρεχει λογος να περιμενετε εως τις 39! Φυσικα ο γιατρος που εχει το ιστορικο σου ξερει. Ποτε σου προγραμματιζει την καισαρικη? Εγω τελικα αν κανω καισαρικη με το ζορι περιμενει μεχρι 17/3 με πητ 24/3 φυσικα η πητ ειναι βαση αυχενικης και αναπτυξης εμβρυου. Η αρχικη πητ ηταν 30/3....

Γεια σου Νikolia μπράβο σου που κατάφερες να πετάξεις τόσα κιλά. Όσα και να πάρουμε σίγουρα θα τα χάσουμε, σημασία έχει να είναι γερά τα μωράκια μας. Κι έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι αφορά την απότομη απώλεια βάρους, η οποία σίγουρα κάνει κακό στην υγεία, χάνεται πολύτιμος μυικός ιστός και προκαλεί χαλαρότητα. Γι' αυτό κοριτσάκια μου μετά τη γέννα με το καλό, γυμναστικούλα σε συνδυασμό με καλή διατροφή και θα χαθούν τα κιλάκια. Άσε που πιστεύω θα μας τρέχουν και τα μωράκια μας :):P

Καλη διατροφη, φουλ θηλασμους και τρεξιμο σιγουρα!!! Η μεγαλη μου ειναι 6 οποτε μολις μπω σε ενα προγραμμα με το μωρο θα ξεκινησω παλι να πηγενω εγω τη μεγαλη σχολειο και κολυμβιτιριο οποτε δεν θα υπαρχει ελευθερος χρονος να φαω σαβουριτσες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...