Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανούλες Μαρτίου 2016!!!

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια

Kiki θυμάσαι μοντελο του κρεβατιου απο ικεα? Εντυπωσιαστηκα που τόσο οικονομικό θα βγάλει κ 3ο μωρό, εμας ενα σωρό λεφτά κ κάνανε ρωγμές απο τα χοροπηδητα τους.

Κι εγω αυτό περιμένω μετα τα Χριστούγεννα ο καιρός θα περάσει πιο γρήγορα.

Έκανα κ μια βιαστικη κινηση κι αγορασα καρότσι, παρασύρθηκα απο την τιμή, στα διδυμα περίμενα να μπω σε μια ασφαλη ηλικία κύησης πριν παρω κάτι.

Οσες ειστε με συνομιληκα πρώτο παιδί με τα δικά μου πως τα προετοιμαζετε -για το νέο μπεμπέ?

Απο νύστα πως πατε?Έκανα κι εξετάσεις αίματος κι ο αιματοκριτης έπεσε κι άλλο. Απο κιλα? (Επιασα τα ευχάριστα ε?) Το κορυφαίο δε σας το πα, απορία συζυγου μετα την β επιπέδου:καλα έχεις παρει 10 κιλα ( 7 για την ακρίβεια) κ το παιδί είναι μονο 400γρ?!!!

Καλημέρα να έχετε

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλημερα!

Ειμαι σε δίλημμα μεγαλο...Να κανω αμνιο η οχι?

Ολες οι εξετασεις ειναι ενταξει, δεν υπαρχει ευρημα. Ποσοστα για down 1/6000 στην αυχενικη.

Το θεμα ειναι, οτι ο γυναικολογος μας, ειναι υπερ της αμνιο, καθως ειναι η μονη εξεταση που σου δινει διαγνωστικα αποτελεσματα, και οχι ποσοστα. Επισςη, βλεπει ολες τις χρωματοσωματικες ανωμαλιες. Και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη το ειχε προτεινει ( με καλυτερα ποσοστα) αλλα τοτε ειχα προτιμησει να μην προχωρησω σε αμνιο, αλλα να κανω αυτη την εξεταση του αιματος με τα 3 συνδρομα ( το ariosa).

Τωρα, ειμαι σε διλημμα και το σκεφτομαι. Μου το συστηνει 23-24 εβδομαδα για να ειναι πιο safe. Εχω κλεισει ραντεβου για αυριο αλλα δεν το εχω παρει ακομη αποφαση, κολλαω σχετικα.

Dudu εσυ εχεις κανει και ολα καλα. Θελεις να μου πεις για τη διαδικαασια? Αλλη κοπελα εχει κανει?

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

κοριτσια καλημερα!

Ολες οι εξετασεις ειναι ενταξει, δεν υπαρχει ευρημα. Ποσοστα για down 1/6000 στην αυχενικη.

Το θεμα ειναι, οτι ο γυναικολογος μας, ειναι υπερ της αμνιο, καθως ειναι η μονη εξεταση που σου δινει διαγνωστικα αποτελεσματα, και οχι ποσοστα. Επισςη, βλεπει ολες τις χρωματοσωματικες ανωμαλιες. Και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη το ειχε προτεινει ( με καλυτερα ποσοστα) αλλα τοτε ειχα προτιμησει να μην προχωρησω σε αμνιο, αλλα να κανω αυτη την εξεταση του αιματος με τα 3 συνδρομα ( το ariosa).

Τωρα, ειμαι σε διλημμα και το σκεφτομαι. Μου το συστηνει 23-24 εβδομαδα για να ειναι πιο safe. Εχω κλεισει ραντεβου για αυριο αλλα δεν το εχω παρει ακομη αποφαση, κολλαω σχετικα.

Dudu εσυ εχεις κανει και ολα καλα. Θελεις να μου πεις για τη διαδικαασια? Αλλη κοπελα εχει κανει?

Κορίτσια μου σας γράφω για να σας πω καλά νεα. Ολα πήγαν καλά με τα αποτελεσματα. Μας βγήκε ποσοστό από το DNA που κυκλοφορεί στο αίμα 1 στις 10000. Η γενετιστρια μου είπε ότι είναι το χαμηλότερου ρίσκου ποσοστό. Επισης επιβεβαιωσαμε το φύλο από το αγοράκι μας. Ησυχασα κορίτσια μου έφυγε μεγαλο βάρος. Ζαχαρούλα παρόμοια εξέταση εκανα προτίμησα να μην προχωρήσω στην αμνιο. Μου κανει εντύπωση που σου ειπε τόσο αργά να την κανεις. Άμα δεν βγει καλή δεν εχεις περιθώριο χρόνου.

κοριτσια καλημερα!

Zaxaroyla πρωτα απ ολα να σου πω πωσ το εκανα στο ελενα κοστησε 50 ευρω. στο γενετικο κεντρο και 15 ευρω στο ελενα..

δεν ηταν τιποτα σου κανουν υπερυχο και μετα ο πονοσ ειναι σαν να σου περνουν αιμα..νιωθεισ μια πιεση στην κοιλια μονο...δεν ειναι ευχαριστο αλλα κλεινεισ τα ματια και ολα καλα..βλεπεισ και στο μονιτορ που παει η βελονα και πωσ δεν αγγιζει το μωρακι οποτε ηρεμεισ..

κραταει 3 λεπτα ολη η διαδικασια..εμενα μου ειχε τυχει και πολυ γλυκοσ γιατροσ και καθησυχαστικοσ...μετα απλοσ θελει ξαπλα τουλαχιστον για 3 μερεσ..εγω 5 μερεσ εκατσα ξαπλωμενη για καλο και για κακο..την μερα που γυρισαμε σπιτι απο την αμνιο επεσα για υπνο και ξυπνησα το απογευμα..μαλλον λογο αγχουσ...αλλα δεν ειναι τιποτα...

εγω παντωσ ημουν και ειμαι πολυ πιο ηρεμη τωρα ...ψυχολογικα...

JM2al1e.jpgJM2ap2.png8BFPp3.png

και 7χρονων ο γιοκας μας..

Κορίτσια μου σας γράφω για να σας πω καλά νεα. Ολα πήγαν καλά με τα αποτελεσματα. Μας βγήκε ποσοστό από το DNA που κυκλοφορεί στο αίμα 1 στις 10000. Η γενετιστρια μου είπε ότι είναι το χαμηλότερου ρίσκου ποσοστό. Επισης επιβεβαιωσαμε το φύλο από το αγοράκι μας. Ησυχασα κορίτσια μου έφυγε μεγαλο βάρος. Ζαχαρούλα παρόμοια εξέταση εκανα προτίμησα να μην προχωρήσω στην αμνιο. Μου κανει εντύπωση που σου ειπε τόσο αργά να την κανεις. Άμα δεν βγει καλή δεν εχεις περιθώριο χρόνου.

Μπραβο για τα αποτελεσματα σας!

Εχεις νομικο περιθωριο για διακοπη μεχρι και τις 24 εβδομαδες. Οι πρωτες απαντησεις βγαινουν την επομενη ημερα, οποτε σου λεει μεχρι τοτε καλο ειναι να τη κανεις.Και μετα μπορεις, αλλα νομικα εχεις θεματα μετα εαν βγει τιποτα περιεργο.

Φοβαμαι παρα πολυ να τη κανω, απο την αλλη θα εχω το κεφαλι μου ησυχο. Εχω μεχρι το βραδυ να αποφασισω και δυσκολευομαι παρα πολυ. Και ο αντρας μου ειναι υπερ στο να την κανουμε. Αλλα οι αντρες δεν μπορουν να κατανοησουν το ενδεχομενο "αποβολη" την 24η εβδομαδα....

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου..να ρωτησω ειναι καποια κοπελα απο σας εμμεσα ασφαλισμενη στο ικα απο τον αντρα τησ?,,, δικαιουμαστε κατι?ο συζηγοσ καποιο επιδομα?

Καλημέρα!

Ζαχαρούλα μου, τώρα θα έχεις ήδη πάρει την απόφασή σου, η οποία θα είναι σίγουρα η καλύτερη για σένα και το μωράκι σου. Έτσι είναι αυτές οι αποφάσεις, δεν παίρνονται αβασάνιστα... Σε κάθε περίπτωση εύχομαι τα καλύτερα! Που θα είναι κιόλας :)!

Βασούλα, με το καλό να έρθει ο υγιέστατος μπεμπάκος σας!

Κική τι ωραία που ένιωσες το μωρακι !!! Μην αγχώνεσαι γιατί κ εγω δευτερομανούλα 21 και κάτι το κατάλαβα !! Ο γιατρος μου ειπε λογω πρόσθιου τραχηλου κ ειναι ψηλά ο δικός μου κ απορροφά όλες τις κινήσεις . Εγω πήγα γιατρο χθες ο μπεμπάκος μας έφτασε αισίως τα 700 γραμμάρια κ ο τραχηλος παραμένει σταθερός στο 2.8 2.9 . Ευτυχώς !! Πάλι σε 2 εβδομάδες ραντεβού τωρα .

Συγχρονίστηκαν τα δευτερο-παιδάκια μας! 21η κι εγώ ;). Κι εμένα πρόσθιος και ψηλά ο πλακούντας. Μάλλον έτσι εξηγείται, ε; Τον τράχηλο μου τον μέτρησε κι εμένα χθες στη β επιπέδου ενδοκολπικά πρώτη φορά. 4,4 τον βρήκε.

Καλησπερα κοριτσια

Kiki θυμάσαι μοντελο του κρεβατιου απο ικεα? Εντυπωσιαστηκα που τόσο οικονομικό θα βγάλει κ 3ο μωρό, εμας ενα σωρό λεφτά κ κάνανε ρωγμές απο τα χοροπηδητα τους.

Θα στο βρω να στο βάλω σε λινκ, κοριτσάκι. Την έχει ακόμη ακριβώς ίδια αλλά την έχει λίγο πιο ακριβά απ' ό,τι το 2010 που την είχαμε πάρει εμείς.

Dudu, δυστυχώς, δεν ξέρω να σε βοηθήσω.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Κάναμε κι εμείς τη β επιπέδου μας χθες κι όλα φαίνονται μια χαρά :D!

Το δεύτερο κοριτσάκι μας είναι 440 γραμμάρια και μεγαλώνει καλά!

Κι από χθες ξεκίνησαν οι χαζο-συζητήσεις προς αναζήτηση ονόματος!

Filiopi, μαζί δεν είχαμε χθες β επιπέδου;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημερα!

Τελικα καναμε το ariosa, πηγα σημερα και εδωσα αιμα! σε καμια δεκαρια μερες θα εχουμε αποτελεσματα, ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι μια χαρα!

εγω πλεον οχι μονο τον αισθανομαι αλλα και βλεπω και τα χτυπηματακια στη κοιλια μου!

dudu δεν ξερω να σου απαντησω...γιατι δεν παιρνεις κατευθειαν στο ικα να σου απαντησουν σε ολα? εγω εχω παρει 2-3 φορες στο τμημα παροχων, και με ειχαν εξυπηρετησει!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Vasoula και Kiki v μπράβο για τα αποτελέσματα σας :) Τέλεια!!!Με το καλό να κρατήσετε στις αγκαλιές σας τα υγιέστατα μπεμπάκια σας.

Ζαχαρούλα καλά αποτελέσματα κορίτσι μου, μια χαρά θα είναι το μωράκι σου!

Εγώ μάλλον θα είμαι από τις τελευταίες που θα κάνω την εξέταση Β' επιπέδου. Έχω ραντεβού την άλλη εβδομάδα και ανυπομονώ να δω το μικρούλι μου.

Καλό Σ/Κ σε όλες :)

BeKsp1.png smQAp1.png 

Ζαχαρούλα με το καλο τα αποτελεσματα !! Ολα υπ θα ειναι τέλεια μην ανησυχείς . Κική μπράβο που ολα ειναι καλα στην β επίπεδου !!! Πω πω τι τραχηλος ειναι αυτός , δώσε κ σε εμάς κανένα χιλιοστό που με τα χίλια ζόρια φτάνει το 2.9 κ ειμαι μέσα στο άγχος μην μου ανοίξει απότομα καμία μέρα . Καλο σκ να έχουμε !!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Ευχαριστώ θα πάμε να την δούμε στο κατάστημα, κ παλι πολύ καλή τιμή έχει.

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? πως πάνε τα μωράκια σας? Έμενα έχουν έρθει οι κουμπάροι μου από Νάξο και αυτές τις μέρες είμαι στο τρέξιμο...Λίγο με το έντερο είχα θεματάκι άλλα εντάξει το παλεύουμε και είπα αυτόν τον μήνα να μην αναχθώ καθόλου άλλα μάλλον δεν γίνετε 2 μέρες δεν έχω ακούσει την μπεμπούλα μου :( νιώθω κάτι άλλα νομίζω ότι είναι το έντερο μου...Μήπως ξέρετε αν μπορώ να πάω σε κάποιο νοσοκομείο να την ακούσω να δω αν είναι όλα ΟΚ? Γιατί ανησυχώ κλασικά και ο γιατρός μου Σαββατοκύριακο δεν είναι στο ιατρείο του γμτ...!!!

Vasoula και Kiki v:Μπραβο για τα αποτελέσματα σας όλα κάλα τελικά οπότε χαλαρώστε και απολαύστε :)

Ζαχαρούλα: Όλα καλά θα πάνε θα δεις :) κάλα αποτελέσματα κορίτσι μου, μια χαρά θα είναι το μωράκι σου!

Πενουλα...στο Ελενα να πασ..αν θελεισ..8 ευρω ο υπερυχοσ...πρωι στα εξωτερικα ιατρεια...μην ανυσυχεισ..το μωρο θα ειναι καλα..αλλα πηγαινε δεν χανεισ τιποτα..:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...