Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Ρούλα87 Δεν πειράζει μια από αποτυχία ήταν όλα θα πάνε καλά. Να σας πω και τα δικά μου. Αν δεν θυμάστε Δευτέρα ξεκίνησα διέγερση με rekovelle 14 μονάδες. Τον προηγούμενο μήνα έπαιρνα αντισυλληπτικά.Σήμερα έκανα υπέρηχο και είχαμε 3 11αρια στην δεξιά 2 11 αρια στην αριστερή, 2 ενιαρια στην αριστερή και ένα 7αρη στην αριστερή. Από αύριο ξεκινάω και orgalytran. Περιμένω να δω και την οιστραδιόλη αν μου την στείλουν. Όχι ότι θα καταλάβω αλλά λέμε τώρα.

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Απριλίου 2016 😃

Recommended Posts

Καλημέρα σας! Χριστινάκι γλύκα η καλή σας! Η ΙωάνναΜας φαντάζομαι θα έχει γεννήσει μέχρι τώρα.. Να δούμε νέα! Ιωαννάκι30 πραγματικά δεν υπάρχει καμία λύση να αφήσετε κάπου τον μικρό; Ίσως σου δημιουργεί πρόσθετο στρες να το έχετε μαζί εκείνη την ώρα..

Αθανασία τι πρόβλημα υπήρχε με το ΝΣΤ; Τι εννοείς κακό; Ιοιο ελπίζω το επόμενο να είναι εντάξει!

Μελι και εγώ το έχω το άγχος με τις αιμορροΐδες, ρώτησα αν μπορεί να γίνει κάτι το γιατρό αλλά μου είπε όχι.. :( Δεν ξέρω καν ποια αλοιφή κάνει δουλειά γιατί λόγω εγκυμοσύνης προσπαθώ αυτό τον καιρό να το αντιμετωπίζω "ομοιοπαθητικα".

Εμείς ακόμα να κάνουμε καμιά κίνηση για να πάμε προς τα κάτω, του αρέσουν τα ψηλά του μπεμπη. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν περπατάω και πολύ, κανένα 20λεπτο τη φορά αλλά είναι τόσο δύσκολο.. Μόνο η μπάλα μου φαίνεται εύκολη. Χριστίνα εσένα αυτή ή την άλλη Τρίτη θα σε κοιτάξει από κάτω; Εμένα δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο ακόμα, αύριο θα ξαναπάω για ΝΣΤ, να δούμε.. Αν και η αλήθεια είναι προτιμώ να μην με πειράξει.. Μόνο για τον τράχηλο έχω περιέργεια πόσος είναι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

BunnyBabyDaffodil.gif

IoannaMas - ΠΗΤ 05/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ gr ATTIKO

maria18 - ΠΗΤ 10/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.500gr ΙΑΣΩ

Mommy17 - ΠΗΤ 10/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 730gr ΜΗΤΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

favol - ΠΗΤ 19/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.650gr ΡΕΑ

ioannaki30 - ΠΗΤ 20/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.700gr ΙΑΣΩ

mamamia21 - ΠΗΤ 20/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.470gr ΙΑΣΩ

spasiou - ΠΗΤ 20/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.394 gr ΕΛΕΝΑ

Vasso40 - ΠΗΤ 23/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.750gr ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

titina21 - ΠΗΤ 24/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.700gr ΡΕΑ

ntfamily - ΠΗΤ 24/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.000gr ΜΗΤΕΡΑ

Maira5 - ΠΗΤ 24/4 ΑΓΟΡΑΚΙ gr ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Μέλι - ΠΗΤ 25/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.555gr ΕΛΕΝΑ

anastasia2012 - ΠΗΤ 27/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.530gr ΜΗΤΕΡΑ

athanasia789 - ΠΗΤ 28/4 ΑΓΟΡΑΚΙ 2.400gr ?

Touli6 - ΠΗΤ 30/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2.440gr ?

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!

skountoufla - 27/3 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ 2.000gr – 2.100 gr K.Τ.(?)

kanti - 29/3 ΑΓΟΡΑΚΙ 3.150gr Φ.Τ.

Dorita_87 - 01/4 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.120gr EUROMEDICA K.Τ.

gHTSp2.png

Καλημέρα σας! Χριστινάκι γλύκα η καλή σας! Η ΙωάνναΜας φαντάζομαι θα έχει γεννήσει μέχρι τώρα.. Να δούμε νέα! Ιωαννάκι30 πραγματικά δεν υπάρχει καμία λύση να αφήσετε κάπου τον μικρό; Ίσως σου δημιουργεί πρόσθετο στρες να το έχετε μαζί εκείνη την ώρα..

Αθανασία τι πρόβλημα υπήρχε με το ΝΣΤ; Τι εννοείς κακό; Ιοιο ελπίζω το επόμενο να είναι εντάξει!

Μελι και εγώ το έχω το άγχος με τις αιμορροΐδες, ρώτησα αν μπορεί να γίνει κάτι το γιατρό αλλά μου είπε όχι.. :( Δεν ξέρω καν ποια αλοιφή κάνει δουλειά γιατί λόγω εγκυμοσύνης προσπαθώ αυτό τον καιρό να το αντιμετωπίζω "ομοιοπαθητικα".

Εμείς ακόμα να κάνουμε καμιά κίνηση για να πάμε προς τα κάτω, του αρέσουν τα ψηλά του μπεμπη. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν περπατάω και πολύ, κανένα 20λεπτο τη φορά αλλά είναι τόσο δύσκολο.. Μόνο η μπάλα μου φαίνεται εύκολη. Χριστίνα εσένα αυτή ή την άλλη Τρίτη θα σε κοιτάξει από κάτω; Εμένα δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο ακόμα, αύριο θα ξαναπάω για ΝΣΤ, να δούμε.. Αν και η αλήθεια είναι προτιμώ να μην με πειράξει.. Μόνο για τον τράχηλο έχω περιέργεια πόσος είναι..

Ναι κι εγώ θέλω να αποφύγω τις κρέμες αλλά... θα δω τι θα μου πει την Πέμπτη ο γιατρός και θα κινηθώ ανάλογα...

20 λεπτο που λες το βρίσκω μια χαρά. κάνεις και μπάλα... οπότε μάλλον θέλει τον χρόνο του ο μικρός.;)

Το πείραγμα τώρα που περιγράφεις δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μάλλον δεν θα το γλιτώσεις... Νομίζω καμία δεν το γλιτώνει. Κι εμένα το προηγούμενο Σάββατο μου έκαναν και ήταν ενοχλητικό και πόνεσα. ΄Του ζήτησα να φωνάξει μαία να μου την κάνει γιατί τα χέρια τα δικά του δεν τα λες και μικρά. Οπότε ήρθε η μαία, της ζήτησα να περιμένει λίγο να χαλαρώσω και όταν με ''εξέτασε'' ήταν κάπως καλύτερα και κατάφερε να πιάσει το κεφαλάκι. Νομίζω το κόλπο είναι να προσπαθήσεις να είσαι χαλαρή όταν χρειαστεί... για να τελειώσει τσακ μπαμ.

gHTSp2.png

Ναι μου είχε πει 38 εβδομάδων θα μου δει τον τράχηλο οπότε ναι αυτήν την τρίτη θα με εξετάσει από κάτω ....έίμαι πολύ περίεργη να δω τι γίνεται !εσένα είναι πάνω το κεφάλι του ακόμα ;;;δεν θυμάμαι να μας το είχες πει. ..περπάτημα εμένα δεν μου έχει πει να κάνω αλλά μου είπε σεξ πολύ και κάθε μέρα άμα γίνεται ακόμα καλύτερα και να τελειωνει και μεσα για να μαλακώσει ο τράχηλος....πφφφφ δνε νιώθω καθόλου καλά να το κάνω αλλά άμα πρέπει τι να κάνω....χαχαχα

0QA6p3.png

0RBop3.png

Διαφημίσεις

Ναι μου είχε πει 38 εβδομάδων θα μου δει τον τράχηλο οπότε ναι αυτήν την τρίτη θα με εξετάσει από κάτω ....έίμαι πολύ περίεργη να δω τι γίνεται !εσένα είναι πάνω το κεφάλι του ακόμα ;;;δεν θυμάμαι να μας το είχες πει. ..περπάτημα εμένα δεν μου έχει πει να κάνω αλλά μου είπε σεξ πολύ και κάθε μέρα άμα γίνεται ακόμα καλύτερα και να τελειωνει και μεσα για να μαλακώσει ο τράχηλος....πφφφφ δνε νιώθω καθόλου καλά να το κάνω αλλά άμα πρέπει τι να κάνω....χαχαχα

Χαχχαχαχαχαχαχχαχα ε κανε λιγο σεξ βρε παιδι μου εστω και με το ζορι!!!!!!χαχαχχαχαχαχα!!!!εμενα ο αντρας μου εχει ψυχολογικο βλεπει την κοιλια και δεν μπορει να λειτουργήσει! !!!!απο την αλλη εγω εχω τρελες ορεξεις!!!!αλλα με την ορεξη μενω.....χχαχαχχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Οσο για τον μικρο μου οχι .εδω αθηνα εχουμε δικο μας σπιτι κ μενουμε μονοι μας.εχω τις αδερφες μου αλλα δουλευουν και οι δυο καθημερινα 7 με 6 απογευμα.οποτε μνο αν γεννησω σαββατοκυριακο θα μπορουνε....η μαμα μου δουλευει...η πεθερα μου εχει αρρωστο τον πεθερο μου οποτε δεν μπορει να τον αφησει μονο....θα δουμε τι θα γινει.πιστευω οταν γεννησω να ερθει δυο μερες η μανα μου.το θεμα ειναι μεχρι να ερθει θα τον εχουμε μαζι μας τον μικρο....

slsop3.pngPAsip3.png

Χαχχαχαχαχαχαχχαχα ε κανε λιγο σεξ βρε παιδι μου εστω και με το ζορι!!!!!!χαχαχχαχαχαχα!!!!εμενα ο αντρας μου εχει ψυχολογικο βλεπει την κοιλια και δεν μπορει να λειτουργήσει! !!!!απο την αλλη εγω εχω τρελες ορεξεις!!!!αλλα με την ορεξη μενω.....χχαχαχχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Οσο για τον μικρο μου οχι .εδω αθηνα εχουμε δικο μας σπιτι κ μενουμε μονοι μας.εχω τις αδερφες μου αλλα δουλευουν και οι δυο καθημερινα 7 με 6 απογευμα.οποτε μνο αν γεννησω σαββατοκυριακο θα μπορουνε....η μαμα μου δουλευει...η πεθερα μου εχει αρρωστο τον πεθερο μου οποτε δεν μπορει να τον αφησει μονο....θα δουμε τι θα γινει.πιστευω οταν γεννησω να ερθει δυο μερες η μανα μου.το θεμα ειναι μεχρι να ερθει θα τον εχουμε μαζι μας τον μικρο....

Χαχαχα εγώ είχα ορέξεις μέχρι τον 7ο μετά κάτι οι κίνησες κάτι οι ανοχλησεις με έπιασε φόβος...αλλά αφού πρέπει θα κάνω δεν γίνεται αλλιώς για τον τράχηλο ρε γαμωτο χαχαχαχα

Πωπω ρε συ ταλαιπωρία αυτό με τον μικρο άμα δεν έχεις να τον αφήσεις!και εγώ σκέφτομαι μην με πιάσει τίποτα κανέναν βράδυ που είμαι μόνη με τον μικρο γιατί ο άντρας μου δουλεύει βράδυ και αγχώνομαι...βεβαια εζω άτομα γύρω μου και πεθερικά και γονείς και κουμπάρους χαχαα που μόλις πάρω τηλέφωνο θα έρθουν αλά όσο να ναι είναι θέμα....δεν είναι το ίδιο με το να μη έχεις άλλο παιδί! Στον Άγγελο έτυχε πρωί που μου έσπασαν τσ νερά και όλοι είχαν φύγει για τα εξοχικά και έτσι όπως πήγαν γύρισαν χαχαχα ήταν και αγιου Φανουρίου και η μαμά μου είχε κάνει φανουροπιτα και όσο περίμεναν να γεννήσω την έφαγαν όλη χαχαχα

0QA6p3.png

0RBop3.png

Όχι το κεφαλάκι προς τα κάτω είναι, απλά είναι ψηλά ο μικρός, δεν έχει κατέβει/εμπεδωθεί ακόμη.. Επίσης η μαία μου είπε χουρμάδες για να μαλακώσει ο τράχηλος οπότε σε όποια αρέσουν.. 3 πρωί-μεσημερι-βράδυ :)

Μελάκι πολύ χαρούμενο το τραγουδάκι! ;)

Όχι το κεφαλάκι προς τα κάτω είναι, απλά είναι ψηλά ο μικρός, δεν έχει κατέβει/εμπεδωθεί ακόμη.. Επίσης η μαία μου είπε χουρμάδες για να μαλακώσει ο τράχηλος οπότε σε όποια αρέσουν.. 3 πρωί-μεσημερι-βράδυ :)

Μελάκι πολύ χαρούμενο το τραγουδάκι! ;)

Χαχαχα χουρμάδες εεέε. ...δηλαδή 2 λύσεις υπάρχουν ;;;οι χουρμάδες η σεξ;;;μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα χαχαχα

0QA6p3.png

0RBop3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

Εμείς καλά! Απολαμβάνουμε ύπνους και λιακάδα!

Χθες βγήκαμε και για καφέ με φίλους! :tongue: Είχα να πιω καφέ... κι εγώ δεν θυμάμαι απο πότε! :tongue:

Και τι απίστευτη ζέστη είναι αυτή! Είμαι με τιραντάκι σήμερα!

Αχ άνοιξη αγαπημένη!

Χριστίνα τέλειο το μικρό σου ζουζούνι! Σωστός και ο γιατρός και όλα θα πάνε καλά! Μην αγχώνεσαι και μη σε πιάνουν βρε συ οι βιασύνες! Έχεις αγχώσει μέχρι κι εμένα καλέ! :tongue: Ψυχραιμία! Μη το ζορίζεις το κορίτσι! ;)

Ιωαννάκι έρχεται και η σειρά σου. Αλλά δεν έχετε γιαγιά παππού εδώ; Τον μικρό ποιος θα τον έχει; Θα μείνει έξω με τον άντρα σου;

Όχι όχι μην αγχώνεσαι και εσύ....Εγώ φταίω που είμαι αν υπομονή τι να κάνω. ..χαχαχα είναι τέλος τώρα και μου φαίνεται σαν ψέμα το σε λίγες μερούλες θα είναι στην αγκαλιά μας ξανά ένα μωράκι...μου φαίνεται πολύ πολύ μακρινό από τον Άγγελο !!!!!αχχχχ λίγο ακόμα!!!!ναι κια εγώ ηρεμησα μετσ την χθεσινή κουβέντα με τον γιατρό γιατί του έχω πολύ εμπιστοσύνη και του είπα πως δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ αυτήν την φορά κια ότι άμα είναι και καισαρική να μπω εφόσον το έχω περάσει μια φορά δεν έχω πρόβλημα....μιυ αρκεί που θα προσπαθήσω πράγματικα και το είναι να γίνει θα γίνει γαι καλό μας !!!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα! χουρμάδες μετά το σεξ!!!! :lol::lol::lol:

αχ μας έχει πιάσει για τα καλά η άνοιξη μου φαίνεται!!! :tongue:;):D

Χαχαχα άστα να πάνε....Καλά το πόσο νου αρέσει η άνοιξη δεν λέγεται για εμένα η καλύτερη εποχή του χρόνου! !!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Καλησπέρα κι από εμένα!

Χριστινάκι, μια κούκλα η κορούλα σου!!

Ioannaki, ελπίζω να βρεθεί μια λύση με τον μικρό όταν θα έρθει η ώρα για να μην ζοριστείτε πολύ όλοι σας!

Κι εγώ έκανα την ένεση το πρωί για το ρέζους (-), οπότε ηρέμησα κι από αυτό κι αναμένω την επόμενη βδομάδα το τελευταίο μου rdv για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε & πως θα προχωρήσουμε! Εγώ πάντως κορίτσια καρδιοτοκογράφο δεν έχω κάνει & στην κόρη μου μου βάλανε όταν πήγα να γεννήσω..είναι χαλαρός ο γιατρός μου μου φαίνεται!! Εν τω μεταξύ κάθε μέρα βαραίνω και πιο πολύ!! Υπομονή 2 βδομαδούλες μείνανε, το λέω για να το ακούω..χαχαχα!!

l1ITp3.png

HDApp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...