Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Καλώς ήρθες! Εχω πολύ δικό μου άτομο που είχε όλα αυτά τα ωραία μαζί και πήγαν όλα τέλεια κ τώρα έχει ένα τερατακι 7 χρόνων αγοραρο να της βγάζει την ψυχή! ❤️ 

Θα κάνεις όσα σου λένε οι γιατροί σου ακριβώς και θα πάνε όλα τέλεια! Προσοχή στην διατροφή σου και στο σάκχαρο σου και εννοείται το χαπάκι για να ρυθμίσεις τον θυρεοειδή και θα ρυθμιστεί και η πίεση σου σιγά σιγά. Μην ανησυχείς καθόλου, τίποτα δεν θα πάθει το μωράκι σου, αρκεί να ακολουθείς όσα σου λένε. Με το καλό, να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος! ❤️❤️❤️

Καλησπέρα γλυκούλα μελλοντικη μανούλα ,μην ανησυχείς τίποτα δεν θα πάθει το νινακι σου ,να ακούς τον γιατρό λίγο διατροφή να προσέξεις και όλα θα είναι καλά ....ηρέμησε 

πρίν από 41 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Είναι μέχρι να ηρεμήσω λίγο όλα μια χαρά.μπραβο κορίτσι μου πολύ καλά τα πήγε σ

Καλή επιτυχία κορίτσι μου,στείλε μας τ αποτελέσματα με τόσες φορές που έχουμε κάνει ,είμαστε έτοιμες για βοήθος εξωσωματιστη 🤣🤣🤣

Μανούλες Απριλίου 2016 😃

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ioio ευχαριστω πολύ κοριτσακι μου και εσύ με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιτσα! !

Μιλησα με τον γιατρό ξεκινάω ουτροτζεσταν 200 κολπικά πρωί μεσημέρι βράδυ μέχρι το επόμενο ραντεβού !

0QA6p3.png

0RBop3.png

Ίσως παίζει ρόλο που κανονικά αυτές τις μέρες θα μου ερχόταν περίοδος γιαυτό και το καφέ στον άγγελο αυτό μου είχε πει ο γιατρός θυμάμαι !

Βρε Χριστινάκι τι ναι τούτο τώρα? Ο γιατρός τι σου είπε σαν αιτία? Είδες μια φορά ή συνεχίστηκε μες την ημέρα?:confused:

Εύχομαι περαστικά κοριτσάκι. Κάνε την αγωγή σου ξεκουράσου και τίποτα δεν θα είναι.

Αλλά αυτός που σου έκανε τον υπέρηχο να φάει τη γλώσσα του να του πεις αν τον ξανά δεις! Το λέω επειδή σε ρώτησε αν είδες τίποτα σε αίμα ο γκαντέμης! Πωπω! Μητσοτάκης!:shock:

gHTSp2.png

Μου είπε πως συμβαίνει συχνά αυτό επειδή μεγαλώνει η μήτρα!

Τώρα πρόσεξα την απάντησή σου... Είμαι λίγο ζαλισμένη λόγω περασμένης ώρας...

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα μέλι το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ για τον γιατρό που μου έκανε το υπέρηχο. ...λέω κοίτα να δεις νέου αρέσει που με ρώτησε κιόλας. ..αλλά στην ίδια εβδομάδα που ήμουν και στον άγγελο πάλι το ιδιο;;;τάμα το εχω;;;χαχα

Πιστεύω με τα ουτροτζεσταν όλα καλά θα πάνε !

Γενικά στο σκούπισμα είχα όλη μέρα αλλά παρα πολύ αχνο μωρέ !!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

69612388ce13ac45992e416c2a0d45d33fc28ebb60163b96d7bda9f4907e948a925f3c1c.jpg

gHTSp2.png

Κορίτσια μας καλημέρα! Τι κάνετε;Πως περνάτε το ΣΚ σας;

Εμείς ετοιμαζόμαστε πάλι να πάμε σε φίλους να γίνουμε 400 κιλά να ησυχάσουμε! :tongue: Περνάει το Σαββατοκύριακο νεράκι και θέλω κι άλλο!!!

Χαχαχα μέλι το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ για τον γιατρό που μου έκανε το υπέρηχο. ...λέω κοίτα να δεις νέου αρέσει που με ρώτησε κιόλας. ..αλλά στην ίδια εβδομάδα που ήμουν και στον άγγελο πάλι το ιδιο;;;τάμα το εχω;;;χαχα

Πιστεύω με τα ουτροτζεσταν όλα καλά θα πάνε !

Γενικά στο σκούπισμα είχα όλη μέρα αλλά παρα πολύ αχνο μωρέ !!!

Πιστεύω οτι και τα κολπικά στα έδωσε εντελώς προληπτικά. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό! Τι κάνεις σήμερα; Άραγμα;;)

Καλησπέρα μανούλες και μπεμπακια! ΧΡΙΣΤΙΝΑ πολυ ωραία τα νεα σου! Με το καλό η αυχενικη! Αχ εχω κι εγω μια αγωνία, αλλα ας μην παραπονιέμαι φτάσανε οι μερες! Τι καλα που σου έφυγαν οι αναγουλες, εγω εκανα κι εχτές εμετο, δεν ήμουν έτσι συνηθισμένη απο το πρώτο... Τεσπα, ελπιζω σε λιγες μερες που κλείνει το πρώτο τρίμηνο να ησυχασω... Εντομεταξυ εχω συνέχεια στο νου μου ποτε θα νιώσω το μικρακι να φτερουγίζει... Το ξέρω οτι ειναι νωρίς, μα στο πρώτο είχα το πρώτο δείγμα 17η εβδομαδα που θεωρείται πολυ νωρίς, και συ δεύτερη λένε το νιώθεις νωρίτερα... Για να δούμε!

Doritaki τους εμετούς σου τους προκαλούν οι μυρωδιές , οι γεύσεις ή απλά οι ναυτίες; Όλες πάντως κι εμένα μου λένε ''μετά το πρώτο τρίμηνο θα ηρεμήσεις''. Τότε είναι που θα αρχίσει το ''κλωτσάει δεν κλωτσάει, το ένοιωσα δεν το ένοιωσα! ;):tongue::D

Καλημερα μανούλες !! Χριστινακι το ειδα το μπεμπακι σου !!! Τέλειο ειναι με το καλο !! Ανυπομονώ κ εγω για τη Τρίτη για τον δικό μου υπερηχο . Ντόριτα λένε στην δεύτερη το ακούς πιο γρήγορα εγω δ έχω καμία εμπειρία δυστυχώς αλλα το έχω ακούσει κ απο συγγενικά πρόσωπα .στο εύχομαι σύντομα . Για τους παλμούς λένε αν ειναι υψηλοί κορίτσι σλλα δ ξερω ισχύει ???

Κι εμένα 177 παλμούς έχει αλλά δεν ξέρω... ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικοί. Θα δείξει! Πάντως μια φίλη μου (που έχει 2 αγοράκια) είχε γυναικολόγο που έπαιρνε πραγματικά το ρίσκο και έλεγε το φύλλο των παιδιών από τους χτύπους της καρδιάς! Και έπεφτε μέσα! :shock: (και πριν την αυχενική ε?) :confused:

Φιλιά σε όλες και καλή συνέχεια Κυριακής! ;)

relax-sunday-pup.gif

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Ναι προληπτικά τα παίρνω να βοηθήσει την κύηση και να φύγει το καφέ...τι τραβάμε ησυχία δεν έχουμε χαχα

Είμαι στο άραγμα ναι τι να κάνω έχω βαρεθεί να κάθομαι πια!!!!Βλέπω και το σπίτι που θέλει δουλειές και το άγγελο ποτ έχει αδειάσει όλα του τσ παιχνίδια σε όλο το σπίτι και με πίνει κρίση! !!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Κορίτσια μου παλι τα ίδια 2 σταγόνες ροζ κ μετα παλι καφε χωρις πόνο κτλ .πηρα κλαίγοντας το γιατρο γιατι αλήθεια δ ειμαι καλα κ ολο σκέφτομαι παλι θα συμβεί παλι τα συμβεί ! Ο γλυκός μου μου είπε να παω αυριο πρωι πρωι να με δει προκειμένου να μου φύγει το άγχος κ να κλείσουμε άμεσα κ την αυχενικη για την άλλη βδομαδα . Μου έδωσε ουτροτζεσταν παλι κ μου είπε οτι δ ανησυχεί κ οτι φτάσαμε στος 11 βδομάδες πια αλλα εγω δ ξερω γιατι πρεπει να μου συμβαίνουν ολα αύτα άντε τα καφε αλλα το ροζ με τρόμαξε

NTTHp2.png

Μην στεναχωριεσαι βρε κορίτσι μου τίποτα δεν θα είναι θα δεις και αύριο. ..συμβαίνει πολύ συχνά. ..

Και εγώ ακόμα με καφέ είμαι αχνο και σαν πολύ πολύ μικρές βλεννες! Παρε τα χάπία και υπομονή. .πφφφ

0QA6p3.png

0RBop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...