Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2016 😃

Recommended Posts

Άργησα να απαντήσω έπεσε το ιντερνετ!! Αν είσαι 11 +2 είσαι στην 11η εβδομάδα και διανύεις την 12η...! Για αυτό λέμε μπήκα στον μήνα μου όταν μπαίνεις στην 36 (36+1)!! :) στην β επιπέδου μπορεί να σας αλλάξει η πητ κορίτσια να ξέρετε!! Είναι πιο ξεκάθαρες και πιο σωστές οι μετρήσεις!! :)

Ελπίζω να σας βοήθησα!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια τώρα κατάλαβα που γράφει το ύψος του μωρού!!! Την Παρασκευή που βάσει περιοδου ήμουν 8 και 4 ενώ το μηχάνημα μ' έβγαλε 9 και 3 ήταν 2,7 cm το χρυσό μου!!!!:P:p:p Τί μαθαίνει κανείς ε!!!
καλημέρα Αθανασία! Είναι ψηλό είναι ψηλό το παλικάρι που αγαπώωωω!!!
Μελακι ποσο δικιο έχεις κ εσυ !! Αλλα όμως που δ καταπολεμάται το άτιμο θα σου πω την αλήθεια αυτό που παντα με πανικοβάλλει ειναι πτι δ βρέθηκε τιποτα ούτε στο έμβρυο ούτε σε εμενα μετα απο όλες τις εξετασεις τις ξέρεις κ εσυ . Αυτή η τυχαιότητας τσακίζει ξέρεις θα ένιωθα καλυτερα να υπήρξε η αιτία,

Αλλα κορίτσια έχετε δικιο μη λέω αλλα στενάχωρα ποπο σκέτη μιρλα ειμαι λοιπόν το μωρακι μου ειναι υπέροχο κουνιόταν πέρα δοθε κ μας τρέλανε . Ναι το τόλμησε π γιατρος αφού έβλεπε το πουλάκι κ εμεις το είδαμε δηλαδή κ τρελάθηκα τι ευτυχία !!! Λοιπόν με ποσοστό μας μίλησε για το φύλο αλλα το είδαμε όλοι την αλήθεια Μς την πω !!!!!

Αμα το είπε κι ο γιατρός έτσι θα είναι! Συγκινητικό!!! Το πρώτο μας αγοράκι!!! Το πρώτο μας γαλάζιο χρωματάκι καλέ! :D

Κορίτσια καλημέρα! Μόλις είχα γράψει ένα μεγάλο μνμ και δυστυχώς χάθηκε.. :( Χαίρομαι με όλα τα καλά σας νέα!! Χρειάζονται για να ανεβαίνει λίγο η ψυχολογία και να πολεμάμε το άγχος.. Δοκιμάστε αν θέλετε αυτή τη συνταγή από τις Μανούλες Μαίου 2016: http://akispetretzikis.com/el/categories/keik-mpiskota/mpiskota-me-vrwmh είναι καλή! Μελάκι μου μου άρεσε το τικεράκι σου και το αντέγραψα αλλά αν θες το αλλάζω, no prob!! Για δυσκοιλιότητα δοκίμασε ακτινίδια (3-4) με μέλι. Επίσης χλιαρό νερό με μέλι κάθε πρωί. Άντε να αρχίσουν να έρχονται καλά νέα αυχενικών γιατί θα τρελαθώ από αγωνία και άγχος αυτές τις μέρες.. dorita περιμένουμε!! Titina τέλειος ο υπέρηχος και πολύ αναλυτικός ο γιατρός, ο δικός μας δεν εξηγεί τόσο.. ίσως γιατί ήταν πιο μικρούλι.. athanasia789 αφού άλλαξε η ΠΗΤ άλλαξες και εβδομάδα. αλλά μάλλον όχι τόσο πολύ όσο λέει ο υπέρηχος.. Summer love τέλεια νέα, keep going!!

Favor μου καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή! Θα την ακολουθήσω! Μα τα είχα ξεχάσει εντελώς τα ακτινίδια ! :tongue: Για το τικερ μη τρελαίνεσαι καλέ! Σιγά μη με πειράζει! θα αλλάξω μόλις μάθω φύλλο έτσι κι αλλιώς! ;)

Άργησα να απαντήσω έπεσε το ιντερνετ!! Αν είσαι 11 +2 είσαι στην 11η εβδομάδα και διανύεις την 12η...! Για αυτό λέμε μπήκα στον μήνα μου όταν μπαίνεις στην 36 (36+1)!! :) στην β επιπέδου μπορεί να σας αλλάξει η πητ κορίτσια να ξέρετε!! Είναι πιο ξεκάθαρες και πιο σωστές οι μετρήσεις!! :)

Ελπίζω να σας βοήθησα!!

Μας βοήθησες και με το καλό κι εσύ μανούλα να αγκαλιάσεις το μικρό σου!! Υγεία και κάθε ευτυχία!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. κι εμένα ο γιατρός μου αυτό μου είπε κι επίσης σχετικά με την ΠΗΤ υπομονή και στην αυχενική θα ξεκαθαρίσει το τοπίο πόσο είναι το μικρούλι και ποια η ΠΗΤ μας.

Εμάς στο σπορί μας ταυτίζεται ακριβώς η ημερομηνία περιόδου με του υπερήχου αλλά τυχαίνει σε κάποιες γυναίκες και λόγω σύλληψης ποιο αργά ή ποιο νωρίς να υπάρχει μια απόκλιση. Υπομονή με το καλό ως την αυχενική!

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

69612388ce13ac45992e416c2a0d45d33fc28ebb60163b96d7bda9f4907e948a925f3c1c.jpg

Κοριτσάκια αν έχει αλλάξει κάτι ή έχω κάνει κάτι λάθος διορθώστε με να το αλλάξω ε? Άντε με το καλό! Το πρώτο χρωματάκι στο καφέ μας :)

gHTSp2.png

οοοο να το το πρωτο μας αγορακι!!!!!καλα μου κανει πολυ εντυπωση που φανηκε τοσο νωρις..χαχαχαχα αντε και στα δικα μας!!!!!!

ναι όντως κι εμένα νωρίς μου φαίνεται αλλά μάλλον βιάζεται ο μικρός να δείξει τα κάλλη του!!! ;):D

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σου Ντοριτα μου άντε πλησιάζει η μέρα σου!όλα καλά θα είναι !

Και εγώ όσο περνάνε οι μέρες και βλέπω πως όλα πάνε καλά ανυπομονώ να το νιώσω τόσο πολύ. .Είναι απίστευτο το συναίσθημα που νιώθεις ...δεν υπάρχει! !!

Επίσης ανυπομονώ πολύ να μάθω και το φύλλο

Λένε άμα οι παλμοι είναι υψηλοί είναι κορίτσι βέβαια δεν το πιστεύω αλλά κουβέντα να γίνεται χαχαα

Εσύ το πρώτο σου αγόρι είναι ;

Το ξέρω αυτο για τους παλμούς... Λένε οτι αν ειναι πάνω απο 180 ειναι κοριτσάκι, αλλα μάλλον δεν ισχύει πάντα... Ο γιατρός μου έτσι για να μας μπριζωσει λίγο στον γιο μου επειδή είχε 184 μας είπε για κοριτσάκι το βλέπω (βεβαια δεν το πίστευε και ακριβώς :tongue:), αλλα τελικά μας βγήκε αγοράκι και το είδαμε ξεκάθαρα στην αυχενική!

Doritaki τους εμετούς σου τους προκαλούν οι μυρωδιές , οι γεύσεις ή απλά οι ναυτίες; Όλες πάντως κι εμένα μου λένε ''μετά το πρώτο τρίμηνο θα ηρεμήσεις''. Τότε είναι που θα αρχίσει το ''κλωτσάει δεν κλωτσάει, το ένοιωσα δεν το ένοιωσα! ;):tongue::D

relax-sunday-pup.gif

Ανακατωσούρα εχω καθημερινά απο το απόγευμα και μετα, αν όμως μυρισω η δω φαγητό ειδικά κοκκινιστό (οτιδήποτε), τότε μπορει να ειναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι....:cry:

Κορίτσια καλημερα ωχ Αθανασια τι ειναι αυτό που έχεις στο νεφρό κ δε πιάνει ?? κολικος; Εγω πήγα σήμερα τζάμπα τόση πίκρα χθες το μωρακι μου ήταν τέλειο η καρδούλα μας ολα καλα ο γιατρος ξέχασε να μου πει υο μήκος του σλλα δ βαριέσαι μου είπε ειναι τέλειο '!!!!!!αντε να δούμε λοιπόν αυχενικη έχω την δευτερα. Δηλαδή σε μα βδομαδα 5 Οκτωβρίου . Ουφ αντε να δούμε ελπιζω ολα καλα ασααααααα εχουμε κ την πρωτη πρόβλεψη μαααααααααλον αγοράκι !!!!!!!!!!!

Χαίρομαι βρε κορίτσι μου που ολα ειναι καλα τελικά! Και για τη Χριστινα εύχομαι να ειναι ολα τέλεια, ας μην εχουμε αλλα απρόοπτα απο εδω και μπρος! Το ευχάριστο ειναι οτι απο τη 12η εβδομάδα οι πιθανότητες για την ακατονόμαστη μειώνονται δραματικα, οποτε μπορούμε σιγά σιγά όλες να σκάμε χαμόγελα!!!!:-D:-D:-D

APaXp3.png

Ptg7p3.png

ναι μωρε περνανε οι εβδομαδες σιγα σιγα και θα φυγει αυτο το πρωτο τριμηνο...επιτελους να ησυχασουμε λιγακι!!!!!!!!

μακαρι να δουμε κι εμεις στην αυχενικη...στον αγγελο δεν ειδαμε τιποτα στην αυχενικη...ισως δεν ηταν καλο το μηχνημα γιατι και η θεση του πο οτι θυμαμαι δεν ηταν και πολυ καλη!!!!

λιγο ακομα και θα ξερουμε...εχω μεγαλη αγωνια να δω τι μωρακι εχω...απορω πως μερικες αντεχουν και το μαθαινουν στην γεννηση....δεν θα αντεχα..χαχαχα

σημερα μπορω να πω πως εχω πολυ λιγα καφε...ελαχιστα δηλαδη!!!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Κορίτσια κ εγω νομίζαμε στην αυχενικη θα έπαιρνα μια πρωτη γνώμη για φύλο αλλα την πηρα νωρίτερα ε οκ μια βδομαδα πριν . Έτυχε νομίζω λογω στάσης του μωρού κ του υπερήχου σλλα μας είπε μασαααααλον μην το δένουμε κιόλας αλλα ρε κορίτσια αλήθεια μέχρι κ εγω το ειδα το πουλάκι !!! Θα μας πουν κ στην αυχενικη .

NTTHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...