Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλησπέρα, 

Με το καλό σου εύχομαι και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω ακόμη εγκυμοσυνη αλλά έχοντας χρόνια θέμα με το θυρεοειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χάπια αυτά. Μου το έχουν πει ο γυναικολόγος, ο ενδοκρινολογο και ο functional που πάω. 

Επίσης μπορώ να σου πω πως η αδερφή μου είχε πολύ πίεση στην εγκυμοσύνη, επερνε χάπι και επίσης δεν είχε κανένα θέμα.

Το πρόβλημα είναι όταν αφήνεις τέτοιες καταστάσεις και ξεφεύγουν. Η αδερφή μου έφτασε πολύ κοντά στην προεκλαψια. Σκέψου να μην επερνε το χάπι! Τα χάπια ειναι για να προστατέψουν εσένα και το μωρό σου.

Προσπάθησε να προσέχεις την διατροφή σου μπας και σου μειώσουν τα χάπια,  αλλα δε πρόκειται να πειράξουν το μωράκι σου. Μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Απριλίου 2016 😃

Recommended Posts

Χαχαχα μου θυμίζει τον δικό μου την πρώτη φορά, που κι αυτός τα ίδια έλεγε, ήθελε κοριτσάκι αλλα οταν είδαμε οτι ειναι αγοράκι ξετρελάθηκε...

Ψάχνω να βρω ενα άρθρο που είχα διαβάσει στην πρώτη εγκυμοσυνη, το οποίο δίνει σημάδια για την πρόβλεψη του φύλου σύμφωνα με τα σύμπτωμα, εχει πολλα τέτοια άρθρα αλλα εκείνο διέφερε απο αυτα και είχε πέσει σε ολα μέσα σε μένα και έδινε απάντηση και στο πως εξηγούνται αυτα τα κομπογιανιτικα επιστημονικά... Π.χ. Λένε οτι στα κοριτσάκια ασχημαινεις γιατι σου κλέβουν την ομορφιά, εκείνο το άρθρο έλεγε οτι στα αγοράκια ασχημαινεις γιατι παράγεται τεστοστερόνη οποτε βγάζεις περισσότερα σπυριά, γινεται πιο άγριο το πρόσωπο κλπ... Αλλα δεν το βρίσκω τώρα, έτσι να χαζολογούςαμε με λίγο :tongue:...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα ο αντρας μου στο πρωτο ελεγε θελει αγορι και βγηκε αγορι τωρα μου λεει θελει μια κορη...για να δουμε...θα μας βγει??χαχαχαχα

εχετε κανει αυτο με την βερα πανω απο την κοιλια????εγω ναι κοριτσι βγαινει αχαχχαχαχα

0QA6p3.png

0RBop3.png

Εγω στην προηγούμενη φάση που ήταν κορίτσι ήμουν τα χάλια μου! Είχα πρηστεί το πρόσωπό μου είχε αγριέψει και ακμή εμφάνισα! τώρα έχω τέλεια επιδερμίδα, καθόλου πρησμένη, λείο δέρμα, και γενικά ο άντρας μου λέει οτι έχω ομορφύνει! :oops: να κλείσω και τον τρίτο να βάψω μαλλί... ;)

Τι να πώ....

Μια άλλη κοπέλα στο καφέ των μαμάδων του Αυγούστου είχε πεί.

Ο άντρας που κάνει μόνο κορίτσια είναι καλλιτέχνης.

Ο άντρας που κάνει μόνο αγόρια είναι μάστορας.

Ο άντρας που κάνει και τα δύο είναι απλά τσαπατσούλης! χαχαχαχαχα!

gHTSp2.png

Στα σοβαρά τώρα πάντως, το φύλο του παιδιού ορίζεται από τον άνδρα και την ημέρα της επαφής σε τι φάση είναι η ωορρηξία μας.

Διαβάστε το άρθρο αυτό http://www.iatropedia.gr/articles/read/7747

και δείτε κι ένα βιντεάκι για το πως αναπτύσσονται τα γεννητικά όργανα στη μήτρα! https://www.youtube.com/watch?v=3suH0Ge2lBo

λέει οτι ο διαμορφώνεται στην 9η εβδομάδα!;)

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

και εγω τα μαυρα μου τα χαλια ειμαι σε αυτην....χαχαχαχα

τωρα λιγουρευτηκα με τον μικρο μου παγωτακι και περιμενω τον αντρα μου να γυρισει απο δουλεια να μας φερει να φαμε...χιχιχιχιχ

0QA6p3.png

0RBop3.png

και εγω τα μαυρα μου τα χαλια ειμαι σε αυτην....χαχαχαχα

τωρα λιγουρευτηκα με τον μικρο μου παγωτακι και περιμενω τον αντρα μου να γυρισει απο δουλεια να μας φερει να φαμε...χιχιχιχιχ

γιαμι γιαμι!!! Να σου πω! Εκεί κοντά σας έχει και ένα ζαχαροπλαστείο το Amazing Chocolate! Βασικά είναι εργαστήριο ζαχαροπλαστικής! Έχετε πάρει από εκεί ποτέ?

gHTSp2.png

Μέλι μου εγώ νομίζω πως περιμένεις κοριτσάκι!!!

ενώ για τη Χριστίνα το προαίσθημά μου είναι πάλι αγοράκι.... Λέω εγώ τώρα... Για εσένα πάντως πραγματικά το πιστεύω:D:D:D

kATBp3.png

Μέλι μου εγώ νομίζω πως περιμένεις κοριτσάκι!!!

ενώ για τη Χριστίνα το προαίσθημά μου είναι πάλι αγοράκι.... Λέω εγώ τώρα... Για εσένα πάντως πραγματικά το πιστεύω:D:D:D

Αθανασία έτσι και πέσεις μέσα!!!! Κερνάω τούρτα από το μαγαζί που προείπα! είναι ένας κρυφός πόθος το κοριτσάκι τι να κάνω το παραδέχομαι! :oops:

Χριστίνα έχει κολασμένα σοκολατοειδή το εν λόγω εργαστήρι! και απίστευτο χύμα παγωτό! Ο άνθρωπος είναι... τι να πω! Τρισμέγιστος και τιτανοτεράστιος μάστορας στα γλυκά!

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Και εμένα από το πρώτο είναι κρυφός πόθος το κορίτσι χαχααχα σαν τρελλη θέλω! !!!

Η μέλι πιστεύω έχει αγόρι δεν ξέρω γιατί!!!!

Εσύ αθανασία αγόρι νομίζω χαχαχα

0QA6p3.png

0RBop3.png

Και εμένα από το πρώτο είναι κρυφός πόθος το κορίτσι χαχααχα σαν τρελλη θέλω! !!!

Η μέλι πιστεύω έχει αγόρι δεν ξέρω γιατί!!!!

Εσύ αθανασία αγόρι νομίζω χαχαχα

Να είνα γερά μωρέ. ..αλλά άμα είναι κορίτσι θα τρελαθώ γιατι πάντα ήθελα 1 και 1 !!!!

Για να δούμε !!

0QA6p3.png

0RBop3.png

Οπα κορίτσια ξεκινάμε μαντέψεις λοιπόν Χριστίνα αγοράκι μέλι αγοράκι Αθανασια κορίτσι κ ντόριτα αγορι οτι να ναι έτσι τα ψυχανεμίστηκα

εεεε!!! μη μου τα αλλάζετε! Με βόλευε που η Αθανασία είπε κορίτσι! :tongue:

χαχαχαχα

gHTSp2.png

Πλάκα έχουμε...

Εγώ ξύπνησα με μπούκωμα φοβερό κλειστή μύτη πόνο στο λαιμό και στα αυτιά... χμ... νομίζω οτι κάτι σαν να τσίμπησα απο τα πάρτι... οι αγκαλιές και τα πολλά φιλιά... αυτά έχουν...

Εχω αρχίσει φυσικά και όπως καταλαβαίνεται να ντοπάρομαι...

Χαμομήλια μέλια πλύσης στόματος, φυσ. ορό στη μύτη, ζεστά ντούζ κλπ κλπ...

Άντε να δούμε θα την σκαπουλάρω?

Επίσης θυμήθηκα ότι την εγκυμοσύνη την ξεκίνησα με μια τριήμερη ίωση που είχα τον Αύγουστο στις διακοπές μαζί με πυρετάκο... Δεν είχα πάρει κανένα φάρμακο εκτός απο παναντόλ αναβράζον... Τότε δεν ήξερα οτι ήμουν έγκυος. Το θέμα είναι οτι ξέχασα να το αναφέρω στον γιατρό. Λέτε να πειράζει? Αν και δεν νομίζω...

Καλημέρα σας είπα?

Καλημέρα!!!!! (και σπανακόρυζο το μενού για σήμερις...)

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...