Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

http://www.berlindaversandapotheke.de

εδω βρήκα τα weleda πιο φθηνά αλλά τα μεταφορικά είναι 18 ευρώ

Απο weleda πήρα...

WELEDA Calendula Pflegemilch Baby & Kind 2 7,38 ?

WELEDA Calendula Cremebad Baby & Kind 2 7,76 ?

WELEDA Calendula Babycreme 2 4,10 ?

WELEDA Calendula Waschlotion&Shampoo Baby&Kind

καλε πως τα παρηγγειλες αυτα? Ειδικα απο το γερμανικο amazon? Όλα στα γερμανικα ειναι!!!:shock::shock::shock: Εγω από το biologisch.24 τα πήρα λίγο πιο ακριβα τα weleda αλλά τα μεταφορικά είναι 10?. Και ειναι στα αγγλικα!!!;):lol::lol::lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κούκλες!!!

Πώς είστε? Βλέπω σιγά σιγά οι ετοιμασίες τελειώνουν και μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Κουράγιο στα κορίτσια που έχουν ήδη μπει στον μήνα τους!!

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι.

Όσες κάνατε υπήρηχο και το μωράκι σας, βγαίνει στις μετρήσεις τσουπωτο, σας είπε ο γιατρός σας ότι θα γεννήσετε ποιο νωρίς? Και αν ναι πώς? Με καισαρική η φυσιολογικά?

Εμάς την 32η εβδομάδα ήταν 2500 και στις μετρήσεις έβγαινε 2 εβδομάδες ποιο μεγάλος. Αλλά δεν μας είπε κάτι για ποιο νωρίς. Μήπως πρέπει να τον ρωτήσω??

Καλημερα κούκλες!!!

Πώς είστε? Βλέπω σιγά σιγά οι ετοιμασίες τελειώνουν και μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Κουράγιο στα κορίτσια που έχουν ήδη μπει στον μήνα τους!!

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι.

Όσες κάνατε υπήρηχο και το μωράκι σας, βγαίνει στις μετρήσεις τσουπωτο, σας είπε ο γιατρός σας ότι θα γεννήσετε ποιο νωρίς? Και αν ναι πώς? Με καισαρική η φυσιολογικά?

Εμάς την 32η εβδομάδα ήταν 2500 και στις μετρήσεις έβγαινε 2 εβδομάδες ποιο μεγάλος. Αλλά δεν μας είπε κάτι για ποιο νωρίς. Μήπως πρέπει να τον ρωτήσω??

Ρωτα τον! Οταν πας πες του..."Τι σημαινει αυτο? Οτι μπορει να γεννηθει πιο νωρις?"

v9gkhg0kf9drps4b.png

Για το θηλασμό δεν ξέρω... είμαι πολύ μπερδεμένη. Ηθελα να θηλάσω 1 χρόνο... αλλά ακούω κάτι κουλά ότι είμαι 39 μπλα μπλα οχι πανω απο 6 μήνες λόγω καρκίνου, δεν θέλω κ γω να δώσω καθόλου ξένο και ο γιατρος μου λέει, αν δεν εχεις γαλα? Το στήθος όργανο είναι! αν δεν λειτουργήσει? Θα αφήσεις το παιδί να πεινάσει? θα δώσεις ξένο... και έχω κολλήσει!

HELP!!!???

Γνωμη μου ειναι να συμβουλευτεις καποιον/α συμβουλο θηλασμού. Η Πατσουρου στο βιβλιο της λεει οτι για το θηλασμο πρεπει να εμπιστευόμαστε μονο συμβουλους θηλασμου και ατομα που εχουν καταφερει να θηλάσουν (οπως η mariapap:wink:). Ολοι οι αλλοι μπορει να σου δωσουν λανθασμενες συμβουλες.

Ααα!!! Και αυτο που ειπε ο γιατρος σου ειναι βλακεια. Γαλα θα εχεις! Πρωτ' απ' ολα το στηθος δεν ειναι αποθήκη γαλακτος αλλα εργοστασιο. Αν βαλεις τις μηχανες να "δουλεψουν", θα παραγεις...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Κουκλιτσα και τι εγινε που εισαι 39? Το στηθος θα εχει γαλα εκτος αν αγχωθεις. Αν το θελεις και δεις οτι το μωρό σου το πινει μια χαρα θα συνεχισεις απο μονη σου. μυστικο ειναι να ζητησεις αποκλειστικο θηλασμο. Να επιμεινεις ουτε σταγόνα ξενο γαλα στο μαιευτηριο. Εχει πολλες μαιες εκει και θα σε βοηθησουν...

Κορίτσια σώστε με,έχω φρικάρει.Μέσα στην τελευταία βδομάδα τα πόδια μου έχουν πρηστεί όσο δε φανταζεστε.Πριν 2 βδομάδες είχαν πρηστεί μόνο οι αστράγαλοι (δεν ξεχωρίζει το κόκκαλο) και ο γιατρός με έβαλε να εξετάσω το ουρικό και οι εξετάσεις έδειξαν ότι όλα είναι μια χαρά.Την τελευταία βδομάδα όμως το πέλμα του ποδιού είναι μονοκόμματο,δεν κάνει τις φυσιολογικές καμπύλες αμέσως μετά τα δάχτυλα.Να φανταστείτε σήμερα για να βάλω τα σπορ παπούτσια μου χαλάρωσα όλα τα κορδόνια.Είναι φυσιολογικό τώρα αυτό?Μήπως είναι σημάδι ότι έχω κάποιο άλλο πρόβλημα?Αν έχουν πρηστεί από τώρα τόσο,μετά από ένα μήνα πως θα είναι?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

γεια σας κοριτσάκια!

πωπω καλέ δε σας προλαβαίνω!!! λοιπόν ότι θυμάμαι!!!

καταρχάς kouklitsa συμφωνώ να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό στο θέμα θηλασμού (πχ την αγλαία!!!) δεν καταλαβαίνω γιατί σου ανέφεραν το θέμα καρκίνου αν δεν υπάρχει κάποιο ιστορικό το μόνο που μπορεί να κάνει ο θηλασμός είναι καλό!!!γενικώς αυτά που λένε ότι ο θηλασμός μέχρι τον 6ο ωφελεί είναι μεγάλη μούφα!!! οκ μετά χάνει κάποια συστατικά γιαυτό και όλοι ξεκινάνε διατροφή στα μωρά (φρούτα κρέμες και γενικά φαγητό!!!) άσε που μετά τον 6ο βοηθάει πολύ το παιδί στο ανοσοποιητικό του!!! εδώ είμαστε υπέρμαχες του θηλασμού (και εγώ την κόρη μου 16 μήνες την θήλασα τώρα πάω για 18 μήνες!!!) επομένως θα βρεις πολύ θετική σκέψη και συμπαράσταση σε ότι και αν χρειαστείς!!!

όσον αφορά τώρα τις αγορές βλέπω εξοπλιζόμαστε με τα καλύτερα εεεε??? αχχχ τα παιδάκια μας τι τυχερά που είναι ακόμα δεν τα "γωρίσαμε" και κάνουμε το καλύτερο γιαυτά που και να έρθουν!!!

και εγώ αύριο έχω γυναικολόγο να δω τι θα μου πει! αν μου πει οκ πάμε για γέννα θα κανονίσω να μπω πέμπτη ακόμα δεν είμαι ψυχολογικά έτοιμη αφήστε που έχω και την μικρή άρρωστη να μου αναρρώσει πρώτα!!

ναι μωρε το μικρούλι μου είναι με μύξα βήχα και πυρετό επλίζω να περάσει γρήγορα και να μην κολλήσω και εγώ!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κορίτσια σώστε με,έχω φρικάρει.Μέσα στην τελευταία βδομάδα τα πόδια μου έχουν πρηστεί όσο δε φανταζεστε.Πριν 2 βδομάδες είχαν πρηστεί μόνο οι αστράγαλοι (δεν ξεχωρίζει το κόκκαλο) και ο γιατρός με έβαλε να εξετάσω το ουρικό και οι εξετάσεις έδειξαν ότι όλα είναι μια χαρά.Την τελευταία βδομάδα όμως το πέλμα του ποδιού είναι μονοκόμματο,δεν κάνει τις φυσιολογικές καμπύλες αμέσως μετά τα δάχτυλα.Να φανταστείτε σήμερα για να βάλω τα σπορ παπούτσια μου χαλάρωσα όλα τα κορδόνια.Είναι φυσιολογικό τώρα αυτό?Μήπως είναι σημάδι ότι έχω κάποιο άλλο πρόβλημα?Αν έχουν πρηστεί από τώρα τόσο,μετά από ένα μήνα πως θα είναι?

κοριτσάκι μήπως τρως αλμυρα??για προσπάθησε κόψε λίγο το αλάτι και αύξησε το νερό μήπως κάνεις μεγάλη κατακράτηση υγρών και προέρχεται από εκεί το πρήξιμο!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

καλε πως τα παρηγγειλες αυτα? Ειδικα απο το γερμανικο amazon? Όλα στα γερμανικα ειναι!!!:shock::shock::shock: Εγω από το biologisch.24 τα πήρα λίγο πιο ακριβα τα weleda αλλά τα μεταφορικά είναι 10?. Και ειναι στα αγγλικα!!!;):lol::lol::lol:

Ξέρω γερμανικά! Αλλώς... δεν θα καταλάβαινα πολλά. Πάντως και σε άλλους που έχω συστήσει το φαρμακείο αυτό -(έχουν το γάλα HUM@N@ μισή τιμή, ένα ειδικό γάλα για παλινδρόμιση (?))- το χρησιμοποιούν με το google μετάφραση και παραγγέλνουν μόνοι τους.

Καλα κι εμενα τωρα την Τεταρτη που ειχα παει και ηταν 2500γρ ενω ημουν 32+3 στα στατιστικα ελεγε 35+5 αλλα ο γιατρος δεν το σχολιασε αυτο. Κι εγω ΙΑΣΩ γενναω. Οταν σου ειπε τελος φεβρουαριου το εννοουσε σαν προβλεψη ή οτι θα πας για καισαρικη?

Αχ Μαράκι.... καλά που μου το λές... γιατί επιβεβαιώνεις ότι απλά θέλει να με φοβίσει να μην κάνω ατασθαλίες στην διατροφή -έχω διαβήτη κύησης-.

Ο γιατρός και εγώ είμαστε fan του φυσιολογικού, βέβαια αρχικά ήθελα χωρίς επισκληρίδιο, να νιώσω φυσικά την γέννα και χωρίς φάρμακα,αλλά και ο γιατρός και γνωστοί με έπεισαν ότι είναι πολύ καλλίτερα με επισκληρίδιο...

Πάντως μου είπε ότι είναι σίγουρος πως το πολύ μέχρι 3/3/11 θα έχω γεννήσει (πητ 15/3), μάλλον εννοεί με πρόκληση. Την άλλη Δευτέρα έχω πάλι ραντεβού, θα δούμε τι θα πεί τότε. Αν πάει πάνω απο 3200 τότε σίγουρα με πρόκληση... αυτό το είπε αυτολεξεί.

Καισαρική δεν υπάρχει λόγος, φυσιολογικά, αλλά αν πάει πάνω απο 3200 θα το πάρει με πρόκληση.

Να αλλαξουμε τηλεφωνα και με τη Μαρια μηπως τυχει και ειμαστε μαζι.
Κουκλιτσα και τι εγινε που εισαι 39? Το στηθος θα εχει γαλα εκτος αν αγχωθεις. Αν το θελεις και δεις οτι το μωρό σου το πινει μια χαρα θα συνεχισεις απο μονη σου. μυστικο ειναι να ζητησεις αποκλειστικο θηλασμο. Να επιμεινεις ουτε σταγόνα ξενο γαλα στο μαιευτηριο. Εχει πολλες μαιες εκει και θα σε βοηθησουν...

Σε ευχαριστώ στελλίτσα.... αυτό έχω σκοπό να κάνω.... Και όταν το ακούω και απο κάποιον που έχει πείρα παίρνω θάρρος! Ελπίζω να είμαστε όλες παρέα εδώ και στα τηλέφωνα στο μέλλον, να ανταλλάσσουμε εμπειρίες κ συμβουλές....

Ειλικρινά δεν ξέρω να σου απαντήσω, θυμάμαι και στο γάμο πόσο υπέφερες! Εγώ απο τα 25 έχω πάντα πρησμένες γάμπες... τόσο που δεν φοράω φούστες. Μόλις άρχισα το ασβέστιο στην εγκυμοσύνη ξεπρήστηκαν αρκετά και παραμένουν οκ. Αν κάποια μέρα δεν πάρω το ασβέστιο, πρήζονται κ αν δεν το πάρω και 2η μέρα, γίνονται όπως παλιά. Μάλλον είναι άσχετο με το δικό σου πρόβλημα... και θα πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό σου... αλλά, ασβέστιο παίρνεις?

Διαφημίσεις

άσε που μετά τον 6ο βοηθάει πολύ το παιδί στο ανοσοποιητικό του!!! εδώ είμαστε υπέρμαχες του θηλασμού (και εγώ την κόρη μου 16 μήνες την θήλασα τώρα πάω για 18 μήνες!!!) επομένως θα βρεις πολύ θετική σκέψη και συμπαράσταση σε ότι και αν χρειαστείς!!!

Σε ευχαριστώ πολύ july! Δεν το ήξερα ότι μετά τον 6ο βοηθά το ανοσοποιητικό!!!

Πωπωπω! Την Πέμπτη! Τι ωραία!!! Με το καλό!!!! Κάνε την αρχή και μη σε νοιάζει... μια μια θα ακολουθήσουμε!!! Γιουπιιιι!

γεια σας κοριτσάκια!

πωπω καλέ δε σας προλαβαίνω!!! λοιπόν ότι θυμάμαι!!!

καταρχάς kouklitsa συμφωνώ να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό στο θέμα θηλασμού (πχ την αγλαία!!!) δεν καταλαβαίνω γιατί σου ανέφεραν το θέμα καρκίνου αν δεν υπάρχει κάποιο ιστορικό το μόνο που μπορεί να κάνει ο θηλασμός είναι καλό!!!γενικώς αυτά που λένε ότι ο θηλασμός μέχρι τον 6ο ωφελεί είναι μεγάλη μούφα!!! οκ μετά χάνει κάποια συστατικά γιαυτό και όλοι ξεκινάνε διατροφή στα μωρά (φρούτα κρέμες και γενικά φαγητό!!!) άσε που μετά τον 6ο βοηθάει πολύ το παιδί στο ανοσοποιητικό του!!! εδώ είμαστε υπέρμαχες του θηλασμού (και εγώ την κόρη μου 16 μήνες την θήλασα τώρα πάω για 18 μήνες!!!) επομένως θα βρεις πολύ θετική σκέψη και συμπαράσταση σε ότι και αν χρειαστείς!!!

Μπραβο!!! Μειώθηκε καθόλου με την εγκυμοσυνη? Λυσε μου και μια απορια: Αφου θηλαζες, περιοδος σε ποιο μηνα σου ηρθε?

v9gkhg0kf9drps4b.png

βρε july ποτε εφτασε ο καιρος! Για προκληση θα κλεισετε ραντεβου ή για καισαρικη? Μαλλον εσυ θα κανεις σεφτε στο καφε!

Kouklitsa εγω με το γιατρο που του εκανα κουβεντα αν μπορουμε να κανουμε προκληση πριν γινει το παιδι 3500 μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει προκληση πριν την 38η εβδομαδα και με το ρυθμο που παιρνει βαρος το μωρο αν δεν με πιασουν οι πονοι μεχρι τοτε θα εχει γινει 4κιλα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αυτο Silviamammy θέλω πολύ να το βιώσω... αλλάζοντας τόσο... λές ότι είναι καλλίτερη η ζωή σου τώρα... σωστά?

Χαχααχαχα θα γλιτώσω και την ψυχανάλυση ε? χαχαχαχα 8)8):cool:

kouklitsa κάνε κουράγιο, άλλωστε το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.

Τον πρώτο καιρό νομίζεις ότι σου χρειάζεται ψυχανάλυση ώσπου αποδεχθείς τον καινούργιο σου εαυτό:tongue: Με τα ξενύχτια αρχίζεις και μετανιώνεις που δεν πήρες κάρτα αλλαγής από το μαιευτήριο:oops::oops::oops: αλλά μετά όλα καλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...