Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια !!! Έχω βλαστοκύστη !! 5ημερων!! Πρώτη φορά !!! 🥹🥹🥹

Εκανα την ωοληψια Β φάσης στον Μαστρ! 

Μπράβο κορίτσι 🥰🥰🥰 άντε να πάρεις τα πάνω σου και να χαμογελάσεις λίγο , ότι σε πιέζει και δεν σου κάθεται άστο στο παρελθόν μην το ξανασκεφτείς ποτέ 💕

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2016

anastella

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eγω εχω απο ολα ακομα!!εμετους, αηδια, λιγουρες ολα μαζι!!χαχα ελπιζω γρηγορα να με αφησουν!elge τι ασβεστιο πινεις??? διαλυομενο ή μασωμενο??......εγω εχω φουσκωσει αρκετα!!!

Πίνω το Calciform, είναι αναβράζων δισκίο.

Μου είπε ο γυναικολόγος να το σταματήσω για 1-2 εβδομάδες και αν πάλι με ενοχλεί θα μου δώσει κάτι άλλο.

Ούτε εγώ έχω φουσκώσει, ίσως να έχει σκληρύνει λίγο η κοιλιά μου. Αλλά έχει πρηστεί το στήθος μου αρκετά!

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

επειδη εγω ημουνα ετσι κ στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν αντεχα να πινω υγρα κ του ζητησα μασωμενα ειναι πολυ καλυτερα για τον εμετο!! κ αργοτερα με βοηθησαν κ στις βραδινες καουρες!!δες μηπως σου τα αλλαξει!

Κάτι άσχετο! Με την ακτινοβολία από κινητά κλπ τι γίνεται..? Επειδή δουλεύω τώρα πια τις μισές ώρες απ' ότι δούλευα είμαι όλη μέρα στο κινητό.... Να ανησυχώ? Να το περιορίσω? Τι να κάνω?? Βαριέμαι πάρα πολύ χωρίς αυτό :confused::confused::confused::confused::confused:

yuvZp3.png

rKnup2.png

Εγω πιστευω οτι το θεμα ειναι το wifi, γενικα περνουμε πολυ ακτινοβολια, επειδη κ εγω τρελες ωρες περναγα κ ρωτησα μου ειπαν για το wifi οτι ειναι απαγορευτικο κ ειδικα σε εγκυμοσυνη κ στον υπνο!! να σου πω την αληθεια πηρα laptop, αλλα κ το wifi το ανοιγω καποιες ωρες μες την μερα!!!

Διαφημίσεις

Εγω πιστευω οτι το θεμα ειναι το wifi, γενικα περνουμε πολυ ακτινοβολια, επειδη κ εγω τρελες ωρες περναγα κ ρωτησα μου ειπαν για το wifi οτι ειναι απαγορευτικο κ ειδικα σε εγκυμοσυνη κ στον υπνο!! να σου πω την αληθεια πηρα laptop, αλλα κ το wifi το ανοιγω καποιες ωρες μες την μερα!!!

Πωπω το θεμα της ακρονοβολιας ε? Εγω εργαζομαι στον Οτε και ειμσι ολη μερα μες τα κινητα ασε ππυ μας εχουν βαλει μεσα στο καταστημα και πομπο και ενοσχυση σηματος στην γυρω περιοχη......

Κοριτσια κατι αλλο ο ανδρας μου μου λεει να ξανακανουμε αυχενικη καππυ αλλου....εσεις τι λετε?

Πωπω το θεμα της ακρονοβολιας ε? Εγω εργαζομαι στον Οτε και ειμσι ολη μερα μες τα κινητα ασε ππυ μας εχουν βαλει μεσα στο καταστημα και πομπο και ενοσχυση σηματος στην γυρω περιοχη......

Κοριτσια κατι αλλο ο ανδρας μου μου λεει να ξανακανουμε αυχενικη καππυ αλλου....εσεις τι λετε?

Δεν την γλιτώνουμε την ακτινοβολία. :(

Όσο για την Αυχενική, αν δεν είσαι σίγουρη και μόνο για να ηρεμησεις, μπορείς να την ξανακάνεις..

yuvZp3.png

rKnup2.png

καλα αναμφιβολα αν δεν αισθανεσαι οκ κανεις δευτερη! σε τι εβδομαδα εκανες την πρωτη??μηπως ηταν μικρο ακομα το νινι??γιατι αν ειχαν εστω κ μια υπονια δεν νομιζω να σε άφηναν ετσι!!επειδη αυτη η εξεταση πιο πολυ για τον αυχενα κ το ρινικο οστο γινεται....βεβαια το θεμα ειναι εσυ, να κανεις αυτο που νιωθεις!!

Καλησπερα κοριτσια μου.Πως ειστε;Apple pie πολυ στεναχωρηθηκα.Μην χανεις την δυναμη σου,ο θεος θα σε ανταμειψει!Κοριτσια ειλικρινα αμα δεν υπηρχε το ιντερνετ θα ειχα πεθανει.Ξαπλα ξαπλα και παλι ξαπλα...Πηγα στον γιατρο παλι με ειδε και ειπε πως παμε καλα αλλα υπαρχουν μικρες συσπασεις και το πολεμαμε.+5 κιλα,η κοιλια τουρλα χαλαρα φαινομαι για 6-7 μηνων και επεστρεψαν οι αναγουλες και οι εμετοι.Με ποναει η μεση μου πολυ και τα ποδια(φανταστητε να μην ξαπλωνα κιολας).Ααα και ο αντρας μου ειναι ενθουσιασμενος που το στηθος μου εχει ανεβει 2 αριθμους χαχαχα....Αυτα....

rza3p3.png

Διαφημίσεις

Athenszak αν ειναι να νιωσεις καλυτερα εσυ και ο αντρας σου τοτε επανελαβε την.

καλα αναμφιβολα αν δεν αισθανεσαι οκ κανεις δευτερη! σε τι εβδομαδα εκανες την πρωτη??μηπως ηταν μικρο ακομα το νινι??γιατι αν ειχαν εστω κ μια υπονια δεν νομιζω να σε άφηναν ετσι!!επειδη αυτη η εξεταση πιο πολυ για τον αυχενα κ το ρινικο οστο γινεται....βεβαια το θεμα ειναι εσυ, να κανεις αυτο που νιωθεις!!

Κοριτσι εκανα επανεξεταση επειδη δεν ητσν καλη η πρωτη.....στην αρχη της επανεξετασης μου ειπε οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως επιθυμουμε και μετα ειπε οκ για αυτο το λεω....τι να κανω....ο γυναικολογος μου λεει πως δεν χρειαζεται....

Καλησπερα κοριτσια μου.Πως ειστε;Apple pie πολυ στεναχωρηθηκα.Μην χανεις την δυναμη σου,ο θεος θα σε ανταμειψει!Κοριτσια ειλικρινα αμα δεν υπηρχε το ιντερνετ θα ειχα πεθανει.Ξαπλα ξαπλα και παλι ξαπλα...Πηγα στον γιατρο παλι με ειδε και ειπε πως παμε καλα αλλα υπαρχουν μικρες συσπασεις και το πολεμαμε.+5 κιλα,η κοιλια τουρλα χαλαρα φαινομαι για 6-7 μηνων και επεστρεψαν οι αναγουλες και οι εμετοι.Με ποναει η μεση μου πολυ και τα ποδια(φανταστητε να μην ξαπλωνα κιολας).Ααα και ο αντρας μου ειναι ενθουσιασμενος που το στηθος μου εχει ανεβει 2 αριθμους χαχαχα....Αυτα....[/QUOλ

Λινουκο υπομονη....ολα θα πανε καλα......υπομονη κοριτσι μου αααα αυτη την χαρα.για το στηθος την εχει κ ο ανδρας μου χαχαχαχα

επειδη εγω ημουνα ετσι κ στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν αντεχα να πινω υγρα κ του ζητησα μασωμενα ειναι πολυ καλυτερα για τον εμετο!! κ αργοτερα με βοηθησαν κ στις βραδινες καουρες!!δες μηπως σου τα αλλαξει!

Θα τον ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού! Ευχαριστώ για την συμβουλή :D

athenszak αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία οπωσδήποτε να ξανακάνεις αυχενική! Θα σου πρότινα να πας σε κάποιο μαιευτήριο, εγώ την έκανα στο Λητώ (120 ευρώ πλήρωσα) και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Τα αποτελέσματα (αίμα και υπέρηχο) τα παίρνεις επί τόπου.Ακόμα και αν σου λέει ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται, μόνο και μόνο για να σου φύγει η ιδέα και να σε βοηθήσει να είσαι πιο ήρεμη.

linouko υπομονή, όλα καλά θα πάνε και για τους τρεις σας! Δύσκολες οι δίδυμες εγκυμοσύνες, αλλά μεγάλη χαρά τα δύο μωράκια!! :)

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

Γεια σας κοριτσια μου....ευχαριστω για τις απαντησεις σας στο θεμα της αυχενικης....τελικα αποφασισαμε με τον ανδρα μου μετα απο συζητηση με τον γιατρο να μην επαναλαβουμε την αυχενικη για τριτη φορα....

Εχθες εφυγα απο την δουλεια ενα δυωρο αφου πηγα λογω ισχυρου πονοκεφαλου .Σημερα δεν πηγα με πονουσε λιγο απο το πρωι κ φοβηθηκα...Ασε που σημερα ειχα ενα ωραριο το οποιο δεν αντεχω πλεον...8:30-13:30 & 17:00-21:00. ΣΤΟ μεσοδιαστημα ως συνηθως παω περνω τον γιο μου απο το σχολειο παμε σπιτι τρωμε μαζευω καθομαι λιγο και ξαναφευγω...αυτο δεν το μπορω......τι να κανω ρε κοριτσια με την δουλεια?????? Αααααα ασε που οταν ειπα στον προισταμενο οτι δεν νιωθω καλα κ ψευγω με κοιταξε γεγεματος αμφιβολια και μου λεει....σιγουρα δεν μπορεις να κατσεις? Αυτο με τσακισε ψυχολογικα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...