Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2016

anastella

Recommended Posts

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2016

Angie87 ..... ΠΗΤ 07/09

anna-ki ..... ΠΗΤ 08/09

dorra ...... ΠΗΤ 11/09

edel84 ..... ΠΗΤ 11/09

elge ..... ΠΗΤ 14/09

Geo81 .....ΠΗΤ 17/09

linouko ..... ΠΗΤ 19/09

Maria 30 ..... ΠΗΤ 19/09

koukida91 ..... ΠΗΤ 20/09

Iameleni ..... ΠΗΤ 20/09

athenszak ..... ΠΗΤ 21/09

Εvi angel ..... ΠΗΤ 22/09

natalaki_91 ..... ΠΗΤ 23/09

i got twins ..... ΠΗΤ 17/10

images?q=tbn:ANd9GcTKXpLhnFGmVmulQIjaN3NolzTyj4K5vgktg2bSC_a_yDZLoMurvmKV

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τις προηγούμενες μέρες ήμουν λίγο καλύτερα (Δεν έκανα εμετους και είχα λιγότερες ανακατωσουρες)

και έφαγα λίγο παραπάνω.. Το μετάνιωσα από την πρώτη στιγμή. Το στομάχι μου έγινε χάλια.. Σαν να έχει μέσα πέτρες..... Η ψυχολογία μου επεσε.. Βαρέθηκα να είμαι σαν άρρωστη. Καλύτερα να μην τρώω τίποτα. :(

Παρόλα αυτά χαίρομαι που ξεκινήσατε να νιώθετε τα μωράκια σας! Αυτό σημαίνει ότι κοντεύει και η δική μου η σειρά κι εύχομαι να με βοηθήσει να ξεχάσω την κατάντια μου...

Συγγνώμη για το καταθλιπτικό μηνυματακι μου αλλά αυτή είναι η διάθεση μου αυτή τη στιγμή..... :(:(

yuvZp3.png

rKnup2.png

Τις προηγούμενες μέρες ήμουν λίγο καλύτερα (Δεν έκανα εμετους και είχα λιγότερες ανακατωσουρες)

και έφαγα λίγο παραπάνω.. Το μετάνιωσα από την πρώτη στιγμή. Το στομάχι μου έγινε χάλια.. Σαν να έχει μέσα πέτρες..... Η ψυχολογία μου επεσε.. Βαρέθηκα να είμαι σαν άρρωστη. Καλύτερα να μην τρώω τίποτα. :(

Παρόλα αυτά χαίρομαι που ξεκινήσατε να νιώθετε τα μωράκια σας! Αυτό σημαίνει ότι κοντεύει και η δική μου η σειρά κι εύχομαι να με βοηθήσει να ξεχάσω την κατάντια μου...

Συγγνώμη για το καταθλιπτικό μηνυματακι μου αλλά αυτή είναι η διάθεση μου αυτή τη στιγμή..... :(:(

Καταθλιπτικο? Καταθλιψη!?......Με φωναξε κανεις?????? Εδω παιδι μου ειμαι ειδικη σε ολα αυτα πες μου τα ολα....Μην στεναχωριεσαι κοριτσακι δεν εισαι αρρωστη....εισαι εγκυουλα σε καταλαβαινω πως νιωθεις κ εγω ετσι νιωθω καποιες φορες...αλλα ολα αυτα θα περασουν σε λιγο.....καλε εγω εβαλα 7 κιλα απο τωρα...πως εγινε αυτο? Αφου δεν μπορω να φαω πολυ....ασχετο....να μας μιλας....θα νιωθεις καλυτερα....

Athenszak ευχαριστώ πολυ! Με έκανες να χαμογελάσω. :) Κι εγώ δεν τρώω πολύ, αλλά το στομάχι μου είναι σαν να χω φάει 10 αρνιά..... Τι πράγμα κι αυτό..!

Ίσως φταίει και το γεγονός ότι έχω καιρό να το δω το μικρακι μου και ανυπομονώ.... Δεν ξέρω τι να πω! Μυαλό και σώμα δεν συνεργάζονται πλέον!

yuvZp3.png

rKnup2.png

Βλεπω αρχισατε να νιωθετε τα μωρακια σας!Ανυπομονω κι εγω...Κατι διαβαζω για καταθλιψη;Εδω η ειδικος!Ειλικρινα αν μεινω κι αλλο στο κρεβατι θα τρελλαθω.Αναγουλες εχω ακομα οχι τοσο εντονες αλλα δεν μπορω να ευχαριστηθω φαγητο.Πηγαμε χθες και στον γιατρο και μας ειπε πως ολα πανε καλα αλλα καλυτερα θα ειναι να ειμαι ξαπλα.Ελεος δεν αντεχω αλλο.Αααα και μου πεταξε κατι σημερα και με παραξενεψε.Με ρωτησε πως θα μου φαινοταν ενας φυσιολογικος τοκετος.Του ειπα γιατι να το συζηταμε εφοσον μου ξεκαθαρισε πως παμε για καισαρικη και μου ειπε πως αν θελω και ολα ειναι ευνοικα μπορουμε να το δοκιμασουμε.Τι γνωμη εχετε εσεις για αυτο;Σε δημοσιο νοσοκομειο θα γεννησω που καιρος για κλινικες....

rza3p3.png

Διαφημίσεις

Linouko εγώ γενικά είναι υπέρ του φυσιολογικού.. Για να σου το πρότεινε μήπως είδε ότι είναι εφικτό? Έχε και τα δύο στο μυαλό σου μέχρι το τέλος κι αν τότε δεις ακομα τον γιατρό σου τόσο ανοιχτό με το ενδεχόμενο του φυσιολογικού, γιατί όχι..?

Έχεις χρόνο και να το ψάξεις και να ρωτήσεις κι άλλες κοπέλες που έζησαν κάτι παρόμοιο για να αποφασίσεις! :)

Κι εγώ στο νοσοκομείο θα γεννήσω..

yuvZp3.png

rKnup2.png

Καλημέρα κορίτσια!

koukida91 και linoukο υπομονή...ξέρω, έχετε βαρεθεί να το ακούτε (το ίδιο έλεγα και εγώ) αλλά σύντομα θα νιώσετε καλύτερα!:D Και ειδικά μόλις νιώσετε τα μωράκια σας!

Εγώ νομίζω ότι άρχισα να το καταλαβαίνω, εδώ και 2-3 μέρες νιώθω μπουρμπουλήθρες, όπως το περιγράφει και η dorra.

Έχει κάνει καμία σεμινάρια τοκετού/θηλασμού κτλ? Εγώ θα ξεκινήσω να πηγαίνω γιατί σκέφτομαι ότι αργότερα θα είναι μέσα στο καλοκαίρι και θα έχει πολύ ζέστη και ίσως είναι και κλειστά κάποια κέντρα...

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

Με ρωτησε πως θα μου φαινοταν ενας φυσιολογικος τοκετος.Του ειπα γιατι να το συζηταμε εφοσον μου ξεκαθαρισε πως παμε για καισαρικη και μου ειπε πως αν θελω και ολα ειναι ευνοικα μπορουμε να το δοκιμασουμε.Τι γνωμη εχετε εσεις για αυτο;Σε δημοσιο νοσοκομειο θα γεννησω που καιρος για κλινικες....

Και εγώ δηλώνω υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αν και ακόμα δεν το έχω συζητήσει με το γιατρό μου. Αν είχα δίδυμα, πιστεύω ότι θα φοβόμουν να γεννήσω φυσιολογικά, αλλά εφόσον το προτείνει ο γιατρός (αν όλα είναι ευνοϊκά-που στο εύχομαι) θα το δοκίμαζα. Νομίζω ότι πολλές φορές στις δίδυμες κυήσεις φοβούνται και οι ίδιοι οι γιατροί και γι'αυτό λένε κατ'ευθείαν καισαρική ενώ μπορεί να μην χρειάζεται.

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

γεια σας κ απο μενα!! εγω φτερουγισματα κ πολλα γουργουριτα νιωθω!! linouko ειναι εφικτο να κανεις φυσιλογικο με διδυμακια αν ολα κυλουν καλα! αλλα κ σε καισαρικη να πας κρατα τα οσο πιο πολυ μπορεσεις....κ στις κοπελες που θελουν φυσιολογικο τοκετο σαν δευτερομανουλα, που την πατησα την πρωτη φορα, το νου σας γιατι οι καισαρικες ειναι μοδα ΟΛΟΙ ειναι υπερ του φυσιολογικου μεχρι να πατησεις 38εβδομαδα!! Δεν θελω να σας αχγωσω απλα ενημερωθειτε για να ξερετε τι θα ζητησετε!!! οσο για την χαλια διαθεση ετοιμαστειτε τελιωνει αυτη η περιοδος μετα τον 4ο ...ολα ειναι τελεια κ ξεχνας τι περασες!!!!βεβαια μεχρι τον Αυγουστο που θα ειμαστε φουσκες κ θα αρχισουμε παλι τα αγκωμαχητα!!!!χαχαχα

....κ στις κοπελες που θελουν φυσιολογικο τοκετο σαν δευτερομανουλα, που την πατησα την πρωτη φορα, το νου σας γιατι οι καισαρικες ειναι μοδα ΟΛΟΙ ειναι υπερ του φυσιολογικου μεχρι να πατησεις 38εβδομαδα!! Δεν θελω να σας αχγωσω απλα ενημερωθειτε για να ξερετε τι θα ζητησετε!!! οσο για την χαλια διαθεση ετοιμαστειτε τελιωνει αυτη η περιοδος μετα τον 4ο ...ολα ειναι τελεια κ ξεχνας τι περασες!!!!βεβαια μεχρι τον Αυγουστο που θα ειμαστε φουσκες κ θα αρχισουμε παλι τα αγκωμαχητα!!!!χαχαχα

Αυτό που λες για τον τοκετό το φοβάμαι πάρα πολύ! Την άλλη εβδομάδα που θα πάω στο γιατρό θα τον ρωτήσω για να ξέρω και τη δική του θέση. Εγώ έχω και τον άντρα μου που (χωρίς να ξέρει ή να έχει διαβάσει) είναι υπέρ της καισαρικής!!! :evil: Φοβάται λέει μην πάθω τίποτα πάνω στη γέννα, λες και είμαστε στο 1900! Ευτυχώς θέλει να έρχεται σε σεμινάρια που θα πηγαίνω και εκεί οι μαίες είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, μπας και του ξεκολλήσει η ιδέα της καισαρικής.

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

Διαφημίσεις

Όλα τα φυσιολογικά είναι τα καλύτερα.. Εγώ δεν θέλω ούτε καισαρική, ούτε πρόκληση τοκετού, ούτε επισκληρήδιο.. Πιστεύω ότι είμαστε φτιαγμένες να τα αντιμετωπίζουμε όλα και πόσο μάλλον το 2016 που η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν προχωρήσει τόσο σε σχέση με το...1900! Που πάλι γεννούσαν μια χαρά!

Εννοείται αν ο γιατρός σου αναφέρει κάποιον πολύ σοβαρό λόγο, τότε συζητάμε τα πάντα γιατί εννοείται πως δεν θέλουμε να πάθει κάτι το μωράκι μας ή εμείς..

Ελπίζω να τα καταφέρω να γεννήσω όπως θέλω και να θηλάσω επίσης! Γιατί όλοι σήμερα βιάζονται και παρεμβαίνουν στη φύση. Πας με σπασμένα τα νερά να γεννήσεις και για να μην σε φάει το πρωί τσακ.. υπόθετα κ.λπ για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα.. Η πρόκληση τοκετού στις 38 εβδομάδες.. Δεν ξέρω στην τελική τι να πιστέψω! Μέχρι τότε θα ενημερώνομαι καθημερινά.....

Όσον αφορά τα μαθήματα και τα σεμινάρια..... Εδώ στην Κοζάνη που είμαι εγώ δεν γίνονται και πολλά πολλά.. Τυχαίνει να έχει ένα σεμινάριο θηλασμού το οποίο θα παρακολουθήσω.. Και το καλοκαιράκι με το καλό, σκέφτομαι να πηγαίνω στο νοσοκομείο της Πτολεμαϊδας που προσφέρει λέει μαθήματα ανώδυνου τοκετού! Πιστεύω βοηθάνε στην προετοιμασία μας!!

Τι ωραία που ξεκινήσατε να νιώθετε τα μικράκια! Εγώ από εκείνη την ημέρα που ήμουν γύρω στις 14 εβδ. και ένιωσα μια πεταλουδίτσα, δεν ξαναένιωσα κάτι. Τώρα είμαι 16 και 1 και θέλω να το νιώσω επιτέλους! Να μου πει εδώ είμαι να ξεχαστώ που όλη μέρα είμαι σαν άρρωστη με τις ζαλάδες και τους εμετούς..... Σήμερα και άλλο κουσούρι. Κριθαράκι στο μάτι. Πρώτη φορά το παθαίνω και δεν ξέρω και τι να κάνω..... Ουφ!

yuvZp3.png

rKnup2.png

Καλησπερα κοριτσια!!! Εχθες ειχαμε ραντεβου με τον γιατρο και ειδαμε το μωρακι μας. Ολα πανε πολυ καλα,μας επιβεβαιωσε οτι εχουμε αγορι. Β επιπεδου κλεισαμε στις 5 Μαιου. Και εγω ειμαι υπερ του φυσιολογικου τοκετου αν ολα κυλουν ομαλα. Κoukkida και linouko καντε υπομονη,σιγα σιγα θα αρχισετε να νιωθετε καλυτερα.

Εβγαλα σημερα στο μάτι κάτι σαν κριθαράκι.. Πήρα το γιατρο και μου είπε Ότι αντιμετωπίζεται και με κομπρεσούλες χαμομηλιού αλλά καλό θα είναι να πάω σε έναν οφθαλμίατρο και αν μου δώσει κολλυριο να το πάρω..

Εγώ λέω να περιμένω μέχρι αύριο να δω πως θα εξελιχθεί και μετά να πάω στο γιατρό. Έχεις τι θα κάνατε..? :?

yuvZp3.png

rKnup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...