Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2016

anastella

Recommended Posts

Dorra με το καλο..Και εμεις περυσι τον Ιουλιο παντρευτηκαμε με θρησκευτικο μετα απο 9 χρονια σχεσης, πολιτικο και την μικρη μας...Πραγματικα περασα τοσο ομορφα στον γαμο μου που το ξανα εκανα και φετος!!! :)

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν πειραζει...οντως η αφηρημαδα...στην εγκυμοσυνη ειναι εντονη...!!!

19η βδομ σημερα...κ τα φτερουγισματα...του μπεμπη...πλεον ειναι πολυ εντονα...απι δω κ περα...αρχιζει...το party...;) β επιπεδου εχω 10 /5!!!! Μεχρι τοτε μεσολαβει...ο θρησκευτικος μας γαμος 8/5!!!! :)

Γ

Κοριτσι μου με το καλοοοοο να ειστε παντα ευρυχισμενοι με το καλο και το μωρακι σας... ξαθε ευτυχιαζευχομαι....ο Θεος να ειναι παντα μαζι σας

Καλησπέρα κορίτσια!

Χθες μάθαμε ότι περιμένουμε κοριτσάκι! !! :D :D:D

Γενικά είναι όλα καλά, έχουμε ένα πολύ κινητικό μωράκι. Ο γιατρός δεν το πίστευε όταν του είπα ότι το καταλαβαίνω έντονα, αλλά στον υπέρηχο το είδε και μόνος του! Έφτασε αισίως τα 207 γραμμάρια και εγώ έχω πάρει δύο κιλακια.

5 Μαΐου πάμε για β επιπέδου...

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

Κοριτσακια μου καλησπερα.

Πρηζονται τα ποδια μου χαμηλα απο τωρα.....Να ανησυχω???????

Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Εμένα πρηζονται τα δάχτυλα των χειρών μου, αλλά το παθαίνω πάντα όταν ζεσταίνει ο καιρός. Και η αδελφή μου το ίδιο και ο γιατρός της είχε πει ότι το πρήξιμο είναι επειδή ανεβαίνει η θερμοκρασία και αντανακλάται στα άκρα μας.

Εσύ το παθαίνεις όλη μέρα ή είναι πιο έντονο κάποιες ώρες?

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου!!!!! Την είδα τη μπουμπουλίτσα μου..! Επιτέλους.....!! Κουνιόταν η γλυκούλα μου και το δάχτυλο στο στόμα..... 182 γραμμάρια! Μεγαλώνουμε <3

Οι αναγούλες συνεχίζουν, αλλά μειώθηκαν οι εμετοί..

Έχω κι εγώ ένα ελαφρύ πρήξιμο στα πόδια, αλλά πολύύύύύ ελαφρύ.....

Αυτά!! :D

yuvZp3.png

rKnup2.png

dorra σας ευχομαι οτι καλυτερο να εχετε!! (τελικα ειχα μπερδεψει την ιστορια σου με της anastella)...υγεια κ πολλα χαμογελα!!!

Πρηξιμο??κ εγω σημερα κοιταγα τα ποδια μου κ ελεγα μπα ιδεα μου ειναι αποκλειεται τοσο νωρις!!!!χααχχαχαχαχα αλλα μαλλον συμβαινει!!!!

Εμεις β επιπέδου 12/5!!

Καλημερα κοριτσια.dorra με το καλο ο θρησκευτικος σας γαμος.εμενα ευτυχως το πρηξιμο δεν εχει ξεκινησει ακομα.αλλα επειδη πλησιαζει και το καλοκαιρι δεν θα το αποφυγουμε.ξεκινησαμε δειλα δειλα να δουμε τι παιζει με κουνιες.σκεφτομαστε για πολυμορφικη που εχει και συρταρια και μετα γινεται κρεβατι.τα υπολοιαπα ευτυχως τα εχουμε απο συγγενεις.να σας πω βρε κοριτσια οταν λετε οτι καταλαβαινετε το μωρο τι ακριβως νιωθετε?εγω συχνα μεσα στην ημερα νιωθω στην κοιλια κατι σαν βουτιες.να ειναι το μωρο η κατι αλλο?

Καλημερα καλημερα...Εγω δεν πρηζομαι, το αντιθετο θα ελεγα γιατι μου φευγει η βερα!!! Κουνια για την μεγαλη μου ειχα προτιμησει απλη εντελως γιατι οι πολυμορφικες μου φαινοταν πολυ στενες για να κοιμηθει ενα παιδακι μετα, νομιζες θα γυρησει και θα πεσει...Ισως τωρα εχουν βγει και διαφορετικες...!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

να σας πω βρε κοριτσια οταν λετε οτι καταλαβαινετε το μωρο τι ακριβως νιωθετε?εγω συχνα μεσα στην ημερα νιωθω στην κοιλια κατι σαν βουτιες.να ειναι το μωρο η κατι αλλο?

Όταν άρχισα να το καταλαβαίνω πριν 2 εβδομάδες περίπου (είναι το πρώτο μου) ήταν όπως όταν έχουμε αέρα στο έντερο ( :oops: ) και πολλές φορές αναρωτιόμουν αν είναι το μωρό. Αλλά σιγά σιγά γινόταν όλο και πιο έντονο, και τις τελευταίες 4-5 μέρες το νιώθω και τοπικά, δηλαδή πιο έντονο από τη μια μεριά της κοιλιάς ή από την άλλη....

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σε κάνα μήνα θα πάω για ψώνια στη Θεσσαλονίκη για μένα και τη μικρούλα μου!

Εγώ δεν έχω τίποτα από καλοκαιρινά ρούχα που να μου κάνουν κ φετος.. Οπότε για μένα λέω να πάρω φορεματάκια κ.λπ.. Επίσης επειδή έχω αρκετούς γάμους και επίσημα γεγονότα το καλοκαίρι πρέπει να πάρω και κάτι για καλό!

Τι λέτε να πάρω? Θα είμαι τελείως φούσκα τον Ιούλιο-Αύγουστο λογικά.. Τι θα μου πάει τότε? Και από που ψωνίζουν οι έγκυες? Κανένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη?

Επίσης θα ψωνίσω για την μπεμπούλα μου!! Θέλω να πάρω τα πάντα που θα χρειαστώ για να τα έχω έτοιμα το Σεπτέμβρη!

Τι χρειάζεται να πάρουμε γενικότερα? Μπορεί κάποια να μου φτιάξει μια λίστα?? :):)

yuvZp3.png

rKnup2.png

Καλησπερα κοριτσια μου.Πρησμενα ποδια εχω κι εγω και την βγαζω με παντοφλες γιατι τα παπουτσια μου δεν μπαινουν με τιποτα.Ααα β επιπεδου εκλεισα 16/5...Κατα τ'αλλα τα παω καλα.Εχω μια ορεξη να φαω μελομακαρονα και κουραμπιεδες η τρελλη και ειπα την πεθερα να φτιαξει και να μου φερει χαχαχα νταμπλας της ηρθε.

rza3p3.png

Κορίτσια πήγα σήμερα στο h&m και πήρα ωραιότατες μπλουζιτσες και φορέματα εγκυμοσύνης.

Koukida μπορείς να κοιτάξεις και στο ίντερνετ (είναι η σειρά mama) και έχει πολύ ωραία ρούχα.

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

Οντως elge, δουλευω στο hm και εχει πολυ ωραια πραγματα..Οσο για τα ποδια που λετε εχω ακουσει πολλες μαμαδες που απο την εγκυμοσυνη ανεβηκαν 2 και 3 νουμερα...Εγω παραμενω σταθερη στο 38ρι...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Καλημέρα κορίτσια !!! Μόλις μπήκα και στη 18η εβδομάδα σήμερα και πριν 2 μέρες επισκέφτηκα το γιατρό μας και είδαμε το κοριτσακι μας να εχει μεγαλώσει όπως έπρεπε και να συνεχίζει να ειναι υπερκινητική... Στην αυχενική διαφάνεια είχαμε δει οτι έχω μονήρη ομφαλική αρτηρία το οποίο από μόνο του χωρίς καμία άλλη ένδειξη δεν αποτελεί σημάδι ανησυχίας ... Χτες βέβαια ανακαλύψαμε οτι δεν υπάρχει κ φλεβώδης πόρος στο συκώτι του μωρού το οποίο κ πάλι αν ήταν το μοναδικό εύρημα δεν θα αποτελούσε ούτε κ αυτο πρόβλημα . Δυστυχώς ο συνδυασμός κ των δυο βγάζουν το συμπέρασμα οτι πρέπει να γινει αμνιοπαρακέντηση :( την οποία κ κλείσαμε για το άλλο Σάββατο. 3 φορές προσπαθήσαμε να βρούμε αυτό το αγγείο μια στην αυχενική μια μετα από 5 μέρες κ μια προχτές ... Κανονικά θα πρέπει λέει να μην κινείται το μωρό , όμως το δικό μας εχει ζουζούνια από τώρα :) 98% μου είπαν οτι δεν θα σημαίνει κάτι δεν θα βρεθεί καμία χρωμοσωμιακήΒ΄ ανωμαλία αλλά δεν θέλουμε να μας βασανίσει αυτο το 2-% για το υπόλοιπο της κύησης ... Κορίτσια εχει κάνει καμία σας αμνιοπαρακέντηση ;; Φοβάμαι αρκετά ειναι η αλήθεια δεν είχα προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο !

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...