Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2016

anastella

Recommended Posts

Καλησπέρα κ απο εμενα!! linouko εσυ μαλλον θα τα χρειαστεις τα 0 γιατι τα διδυμακια βγαινουν συνηθως πιο μικρουλια, παντως κ εγω το πρωτο απο prenetal που πηρα δεν το βαλαμε ηταν τρομερα μικρό!! Ισως να ηταν κ η εταιρια!

edel84 θα με ενδιεφερε να μου στειλεις απο που παραγγελνεις! εγω εχω τρομερο θεμα με το στηθος, φυσιολογικα ειμαι 85C με το που μενω εγκυος ξεφευγει η κατασταση.....χαχαχαχαχα, τα βρεφικα μαγαζια (mothercare, prenetal κτλ)δεν με καλυπτουν, ετσι αντιμετωπιζω τρελο πονο πλάτη κ αυχενα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω δεν ειχα παρει τοσο μικρα ζιπουνακια κ ετρεχε η πεθερα μου να βρει 0 που της ηταν κ μεγαλα κ αν θυμαμαι καλα τα φορεσε σιγουρα 1 μηνα...Για στηθος βαλτε κ εμενα ατην κατηγορια xxl 80C προ εγκυμοσυνης...!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα εσωρουχα γενικότερα από h&m και μου βγήκαν πολύ καλά.. Και Οικονομικά για τώρα που αλλάζω νούμερα Έτσι γρήγορα. :P

εγω h&m μονο εσωρουχα κάτω, τα σουτιεν ειναι καλα κ του θηλασμου! αλλα δεν μου μπαινουν χαχαχα!!!

Καλημέρα μανούλες...

Κι εγώ 75Β προ πρώτης εγκυμοσύνης, με θηλασμούς και δεύτερη εγκυμοσυνη δεν ξερω αλήθεια που φτασαμε. Πάντως κατά τη διάρκεια του αποθηλασμού αρχίσαμε πάλι την κατιούσα. Οπότε δεν έχω πολλές ελπίδες για μετά να πάρω τίποτα.

Τα νούμερα μάλλον έχουν να κάνουν με εταιρεία τελικά. Εγώ ειχα παει μονο 0-3 από μαμας & παπας και παρόλο που βγήκε ψηλο το αγόρι μου (55 εκ) του ήταν μεγάλα. Πολύ μεγάλα.

Το Η&Μ εχει πολύ καλά εσώρουχα εγκυμοσύνης. Για 5-6 μήνες ειναι άλλωστε.

Εδώ φανελάκια και σουτιεν πηρα από μια εταιρεία που λεγεται noppies και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Ιδιως απο τα φανελακια.

Μαρσιπους πήρα από το ιντερνετ. Φανταζομαι μιας και λεμε σαπουνακια, αφρολουτρα, εταιρείες βρεφικης ενδυμασίας κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα να πω. Λεγεται αστερακι σλινγκς, την εμαθα απο το φόρουμ (οχι απο το καφε), εχει πολλα βίντεο και αν μενετε Αθήνα μπορείτε να επισκεφθέιτε με ραντεβού για εκμάθηση. Εγώ μόνη μου έμαθα από τα βίντεο- κι όταν χρειάστηκα βοήθεια μέσω μαιλ! Είναι αστερακι κι η κοπελα.

Την καλημέρα μου σε όλες!

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Καλησπερα κοριτσια πηγαμε γιατρο σημερα και τελικα μας ειπε οτι ειναι μπεμπα παλι κ οχι μπεμπης οπως ειχαμε δει αυχενικη!! β επιπεδου την αλλη πεμπτη...Οσο για σουτιεν lameleni παιρνω απο μαγαζι εδω λιγο τσιμπημενα αλλα δε γινεται γτ εχει βαρος κ πρεπει να στηριζεται!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου.Τι ωραια μερα σημερα.Λεω να παω για να δω καροτσια.Αν και εδω τσιμπανε οι τιμες.Αληθεια κοριτσια οσο εχω κοιταξει στο ιντερνετ για καροτσια διδυμων βλεπω πως ειναι σκετα εννοω χωρις πορτ μπεμπε.Κανει για νεογεννητα ετσι;Η πρεπει να παρω συν τα πορτ μπεμπε;Πιστευω πως θα με βολευαν μεσα στο σπιτι.

rza3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...