Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2016

anastella

Recommended Posts

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ...γισ τις ευχες...;)

Ευχομαι με το καλο ολες..να εχετε τελειομηνες...εγκυμοσυνες..και γερα...μωρακια!!!

Εγω ιδιαιτερο πρηξιμο...δεν εχω...τουλαχιστον η βερα μπαινει...!!!Για το νυφικο...λιγο σγχωνομαι...γτ ειναι στενο...κ θ χρειαστει λιγο..ανοιγμα...;)

Ρουχα εγκυμοσυνης..κ ψωνισ γισ το μωρο...το καλοκαιρακι...αφου τελειωσουν οι υποχρεωσρις..του γαμου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Geo μου δεν εχω η ιδια προσωπικη εμπειρια, αλλα απο μια συναδελφο. Μου ειχε πει οτι ηταν ενταξει (γερμανιδα βεβαια, δεν ειπε και πολλες λεπτομερειες, ειναι και πιο στωικοι αυτοι εδω). Να προσπαθησεις οσο μπορεις να εισαι ψυχραιμη κι ολα θα περασουν γρηγορα, νομιζω διαρκει ελαχιστα. Να σκεφτεσαι θετικα κι ευχομαι ολα να σου πανε τελεια!

Δωρακι με το καλο ο γαμος σας!

Οι υπολοιπες τι κανετε;;

Απο τα η&μ ειχα παρει κι εγω εσωρουχακια, 100% βαμβακι εγραφαν και τα εχω απο την προηγουμενη φορα.

Πρηξιμο δεν εχω ακομη, ευελπιστω να αργησει πολυ οπως την αλλη φορα. Ορεξη εχω μπολικη, κυριως για λιχουδιες!

Φιλια σε ολες, να εχετε ενα ομορφο ΣΚ!

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Κοριτσακια καλησπερα

Geo καλη επιτυχια.....ολα θα πανε καλα....

Εγω απο ψωνια τιποτα ακομα...

Απο το μεσημερι κ μετα ειμαι χαλια σημερα....ατονια φουσκωμα πολυ πεσμενη ψυχολογια.....ουφ Παναγιτσα μου κ ερχεται κ καλοκαιρι....θετικη σκεψη θετικη σκεψη κ χαμογελακια ελα παμε.....

Καλημερα κοριτσια, πως ειστε??Περασε ενα γεματο σ/κ με βολτες, θαλασσα, βγαλαμε και τα χαλια μας και αρχιζει εβδομαδα γενικης καθαριοτητας!!! Ερωτηση προς τις μανουλες που καταλαβαινουν τα μπεμακια.Σε ποιο σημειο τα νιωθετε??Εγω περιπου στο υψος του αφαλου και δεξια..Λογικο ειναι ε??Επρεπε να κλωτσαει πιο χαμηλα??

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Καλημερα κοριτσια, πως ειστε??Περασε ενα γεματο σ/κ με βολτες, θαλασσα, βγαλαμε και τα χαλια μας και αρχιζει εβδομαδα γενικης καθαριοτητας!!! Ερωτηση προς τις μανουλες που καταλαβαινουν τα μπεμακια.Σε ποιο σημειο τα νιωθετε??Εγω περιπου στο υψος του αφαλου και δεξια..Λογικο ειναι ε??Επρεπε να κλωτσαει πιο χαμηλα??

Καλημερα,Ναταλακι,εγω το νιωθω συνηθως κατω απτον οφαλο χαμηλα..,χτυπηματακια..κ φτερουγισματα..καποιες φορες ηρεμα κιαλλες πιο εντονα...!!! ;) Φανταζομαι κ μονο που το ακους...ειναι θετικο...αλλα ο γιατρος σου θα σου πει καλυτερα...ισως ειναι κ η θεση..που πιαστηκε..η καθεται..;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Αν και δεν είμαι σίγουρη αν αυτό που νιώθω είναι το μωρό, εγώ αραιά και πού νιώθω κάτι χτυπηματάκια πιο κάτω από τον αφαλό και κυρίως αριστερά. Μία φορά μόνο ένιωσα δεξιά!

Εγώ πέρασα ένα απαίσιο ΣουΚου με πονόλαιμο και μπούκωμα.. Όλη τη μέρα φταρνιζόμουν.. Δεν ξέρω πως την πάτησα! Το Σάββατο ειδικά ήμουν τόσο χάλια, εκτός των άλλων είχα και πονοκέφαλο και έκανα πάνω από 10 φορές εμετό..... :shock:

Την Κυριακή το πρωί ξύπνησα και είδα την κοιλιά μου μαζεμένη όλη αριστερά.. Ήταν πολύ περίεργο.. Το έχετε πάθει ποτέ?

Σήμερα είμαι καλύτερα, ευτυχώς!

yuvZp3.png

rKnup2.png

Κουκιδα περαστικουλια...Δεν μου εχει τυχει εμενα αλλα ισως επειδη ησουν κρυωμενη!!! Και εγω κατω απο τον αφαλο το νιωθω αλλα οχι πολυ χαμηλα οπως στην αρχη..Ποιος ξερει...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Αν και δεν έχω εμπειρία, φαντάζομαι πως είναι λογικό όσο μεγαλώνει η μήτρα κι έχει χώρο. :)

Αα κορίτσια.. Με τα κιλά τι γίνεται?

Εγώ ξεκίνησα με 70 (12 πανω από το φυσιολογικό μου). Έφτασα τα 65 λόγω εμετών, και σημερα έπαθα σοκ Όταν αντίκρυσα το 69..... Μέσα σε τρεις εβδομάδες.. :confused:

yuvZp3.png

rKnup2.png

Εμένα νομίζω η μπέμπα μου έκανε την εμφανιση της το Σαβ/κο... ακριβως κάτω απο τον αφαλό και αριστερά ένιωσα ένα εσωτερικό χάιδεμα σαν πούπουλο!! αλλα το νιώθω μόνο κανα 2 φορες τη μέρα.. παίζει να είναι το μωρό? είναι κ το πρώτο μου κ δεν έχω εμπειρια :/ όσον αφορά τα κιλά απο 12/12/15 μέχρι κ σήμερα έχω πάρει 2,5 κιλά αλλα νιώθω το σώμα μου να έχει πάρει άλλο σχημα... δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... η κοιλιά πάντως άρχισε να φαίνεται πριν 2 εβδομαδες κ συνεχιζει να μεγαλωνει :)

Αντε να γίνει κ η αμνιοπαρακέντηση να σταματήσω να αγχώνομαι :(

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στις όμοφες μανούλες!!εγώ πριν 10 μέρες νομίζω οτι κατάλαβα το μωρό για πρώτη φορά!Λίγο πιο κάτω απο τον αφαλό και αριστερά!η αίσθηση ήταν σαν να σκάει ένα ποκ κορν δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω...τις επόμενες φορές κάτι σαν φτερούγισμα..οχι κάθε μέρα..1 φορά στις 2 μέρες και για λίγο...γι αυτό δεν μπορώ να πω με σιγουριά οτι είναι το μωρο..από κιλα ειμαι +2 !

Καλημέρα!

Και εγώ λίγο πιο κάτω από τον αφαλό και δεξιά τη νιώθω...Νομίζω ότι σιγά σιγά αρχίζω και καταλαβαίνω και τις κλωτσιές γιατί εκτός από τις "μπουρμπουλήθρες" νιώθω και κάτι ελαφρά εσωτερικά χτυπήματα!! Κρίμα που ακόμα δεν μπορεί να το καταλάβει και ο μπαμπάς...:(

Από κιλά είμαι στο +2,5.

Προσπαθώ να βρω ένα ωραίο φόρεμα για τον γάμο μας (πολιτικό) αλλά δεν μπορώ...βρήκα ένα τέλειο στο asos, αλλά με τα capital control δεν με αφήνει να το παραγγείλω!! Ξέρει καμία που θα μπορούσα να ψάξω? Στην Αθήνα μένουμε.

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

Καλησπερα κοριτσια,χαιρομσι που αρχισατε νσ νιωθετε τα μωρακια δας...μγν εχετε ενδπιασμους...τα μπεμπακια σας ειναι...;) κιεγω απτη 16βδομ ενιωθα χτυπημστακια...κ δεν ημουν σιγουρη...πλεον ομως...αυριο μπαινω στην 21η ειμαι σιγουρη...οτι απιτοτε ηταν το μωρο..αφου αυξηθηκαν...μεσα στη διαρκεια της μερας...κ καθε φορα...ενα υπεροχπ χαμογελο...μου δινουν...!!!Ζηστε..αυτες τις στιγμες....ειναι ανεπαναληπτες.....!!!! ;)

Καλημερα κοριτσια 17 & 5 σημερα.....

Κιλα +7 αστα να πανε...κρυωσα κ δεν ειχα κουραγιο να παω δουλεια...ουτε τον μικρο πηγα σχολειο....

Ρε κοριτσια μηπως να αρχισω να ανησυχω.? Τον πρωτο μου γιο τον ενιωθα πολυ συχνα σε αυτη την εβδομαδα...ομως αυτο δεν το νιωθω τοσο....μηπως κατι δεν παει καλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...