Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2016

anastella

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μολις μπηκα σπιτι κοριτσια, ο τραχηλος ανεβηκε 2.7 μετα την περιδεση και η β επιπεδου μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι απο τις καλυτερες που εχει δει..470γρ το κοριτσακι μας!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Μπραβο natalaki πολύ χαρηκα!!!καλη αναρρωση!!! Εγω για το θηλασμο εχω πει οτι λογω στηθους (τεραστιο) πεδευτικα πολυ πολυ!! Ειναι ενα κομματι που χρειαζεται πολυ υπομονη, δυσκολο τις πρωτες εβδομαδες αλλα το ποιο ομορφο πραγμα μετα απο αυτες!!!χαχαχαχα! Για το βιβλιο δεν ειχα ακουσει κατι!Τωρα εχω ανεξαρτητη Μαια που θα ερθει κ στο σπιτι μετα τον τοκετο!! Εμεις ειμαστε Μπλέ!

Μολις μπηκα σπιτι κοριτσια, ο τραχηλος ανεβηκε 2.7 μετα την περιδεση και η β επιπεδου μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι απο τις καλυτερες που εχει δει..470γρ το κοριτσακι μας!!

Χαίρομαι για σένα!!Ολα καλά!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! και εμείς ροζ είμαστε...

natalaki_91 ελπίζω αυτή να ήταν η μόνη λαχτάρα που πέρασες και με το καλό να γεννηθούν τελειόμηνα τα μωράκια μας!

Με τον αιματοκρίτη πως πάτε; εγώ πήρα τις εξετάσεις μου χθες και έχω πάθει σοκ! Από 34,5 έπεσε στο 30,5...:-(

Ο γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο αλλά εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ χαμηλά (και παίρνω και δύο αμπούλες τη μέρα).

hH9Pp3.png
wY7kp3.png

Angie87 ..... ΠΗΤ 07/09

anna-ki ..... ΠΗΤ 08/09

dorra ...... ΠΗΤ 11/09

edel84 ..... ΠΗΤ 11/09

elge ..... ΠΗΤ 14/09

Geo81 .....ΠΗΤ 17/09

linouko ..... ΠΗΤ 19/09

Maria 30 ..... ΠΗΤ 19/09

koukida91 ..... ΠΗΤ 20/09

Iameleni ..... ΠΗΤ 20/09

athenszak ..... ΠΗΤ 21/09

Εvi angel ..... ΠΗΤ 22/09

natalaki_91 ..... ΠΗΤ 23/09

trelomama91 ..... ΠΗΤ 02/10

i got twins ..... ΠΗΤ 17/10

images?q=tbn:ANd9GcTKXpLhnFGmVmulQIjaN3NolzTyj4K5vgktg2bSC_a_yDZLoMurvmKV

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Καλημέρα μανούλες!

Ναταλάκι καλή ανάρρωση να έχεις και όλα να είναι γρήγορα περαστικά! Με το καλό να έρθει η μπουμπού σου!

Ελγκε μου κι εμένα έπεσε ο σίδηρος, όπως και την άλλη φορά. Πρεπει να το ρίξω στην κρεατοφαγία πάλι και δεν μπορώ και πολύ.. τι να κάνουμε όμως;; Συκωτάκι μπσχαρίσιο και πολύ αιμικό σίδηρο και θα δεις διαφορά, σε συνδυασμό πάντα με τα χαπάκια σιδήρου και συνεννόηση φυσικά με το γιατρούλη.

Iameleni μου ήρθε ο μάρσιπος wrap!! Είναι πολύ καλός, όσο μπόρεσα να τον φορέσω δηλαδή με το κοιλουμπάκι. Πήρα ελαστικό ύφασμα. Αλλά όπως σου ξαναείπα, δεν έχω ιδέα τι θα σε βολέψει με το στήθος, είμαστε στα αντίθετα άλρα μάλλον :)

Φιλιά σε όλες,

παω το μικρό βολτίτσα, ήρθε και με κοιτάει με τα πελώρια υπέροχα ματάκια του !!!!

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Διαφημίσεις

Χρωματακια βλεπω...εμεις δυστυχως θα μεινουμε στο μαυρο,μετα την γεννα θα παρει ετσι κι αλλιως χρωμα η ζωη μας!Αχχ θηλασμος φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω ειδικα με δυο μωρα.

Πηραμε και καροτσι.Τσουχτερι τιμη αλλα αξιζει πιστευω συν πορτ μπεμπε και καθισματα αυτοκινητου.Το σκ θα βαψουμε το δωματιο και την τεταρτη θα μας φερουν και τα επιπλα.Νωρις νωρις ετοιμαζουμε γιατι ποτε δεν ξερεις.

Ο αιματοκριτης μου ειναι οπως πριν 39.Παιρνω απ'την αρχη σιδηρο.Η πιεση μου εχει αυξηθει λιγο και φοβαμαι...

rza3p3.png

Angie87 ..... ΠΗΤ 07/09

anna-ki ..... ΠΗΤ 08/09

dorra ...... ΠΗΤ 11/09

edel84 ..... ΠΗΤ 11/09

elge ..... ΠΗΤ 14/09

Geo81 .....ΠΗΤ 17/09

linouko ..... ΠΗΤ 19/09

Maria 30 ..... ΠΗΤ 19/09

koukida91 ..... ΠΗΤ 20/09

Iameleni ..... ΠΗΤ 20/09

athenszak ..... ΠΗΤ 21/09

Εvi angel ..... ΠΗΤ 22/09

natalaki_91 ..... ΠΗΤ 23/09

trelomama91 ..... ΠΗΤ 02/10

i got twins ..... ΠΗΤ 17/10

images?q=tbn:ANd9GcTKXpLhnFGmVmulQIjaN3NolzTyj4K5vgktg2bSC_a_yDZLoMurvmKV

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Καλημερα κοριτσακια..

Λινουκο σε εβαλα χρωμα λαιμ να μη μου εισαι με το μαυρο!!!

Με γεια τα ψωνια σας, να γεμισουν τα καροτσακια σας ομορφες φωνουλες και υγιεστατα μωρακια!

Εε καλα δεν ειναι και υπερβολικα νωρις για ψωνια, μπηκαμε στον 6ο, θα βαρυνουμε κι αλλο κι η ζεστη δεν ειναι καλος συμμαχος... Αςε που κι η ορθοςταςια θα σε κουραζει σιγα σιγα. Ακομη κι εδω, εε δεν το λες και καλοκαιρι με καυσωνα, ελαχιστες μερες κανει 37-38 βαθμους, υπεφερα την προηγουμενη φορα (γεννησα οκτ) απο ζεστη.

Παιρνω κιε γω σιγα σιγα τα ψωνια του μπεμπακου μου. Θελω ακομη το κρεββατσκι που προσπαρμοζεται στου γονεα και καποια ψιλα. Και φυσικα τα ρουχα εξοδου θελω να τα παρω καινουρια!

Αντζυ μου εισαι μπλε κι εσυ!!

Ναταλακι πως πας;;

Τα υπολοιπα κοριτσακια;

Φιλια σε ολες σας!!

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Καλημερα κοριτσια...Ξαπλα ολη μερα κ δεν περναει με τπτ...Edel και εγω αυτο το κρεβατακι θελω να παρω κ διαφορα αλλα μικροπραγματα αλλα πιο μετα...!!

Το ξερω καλη μου ειναι δυσκολο να περασει η ωρα σου.

Βοηθεια εχεις απο κανενα; Παρεουλα;

Ποτε σου ειπε ο γιατρος θα σηκωθεις σιγα σιγα;

Εγω θα τα παρω απο ιντερνετ προς τον αυγουστο λεω, δεν υπαρχει λογος να τα εχω απο τωρα, να αερισω λιγο το στρωμα κλπ.

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...