Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

@MK2012 μάθαμε για το εμβρυακι??

@Losr όσες γνωστές μου έκαναν μεταφορά με ελεγμένα έμβρυα πέτυχαν όλες τελειομηνη εγκυμοσύνη. Υπάρχει ένα ποσοστό 60-70% εμφύτευσης. Σίγουρα υπάρχουν κι αποτυχίες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία πάνε καλά.

Τώρα γυρνάω από το επαγγελματικό ταξίδι κ συνεχίζω να τρέχω από το πρωί 🤣

Λοιπόν, με πήραν τηλ πως ακόμα αναπτύσσεται, δεν έχει γίνει ακόμα βλαστοκύστη αλλά είναι σε καλό δρόμο λένε και θα το τσεκάρουν και αύριο 6η ημέρα… τι να πω! Μακάρι βρε κορίτσια!🙏🙏🙏

• Καλή τύχη! 1

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Αχ μπράβο Νατασακι χρειάζεται που κ που μια έξοδος...κ εμενα μου αρέσουν οι ταινίες.παλια πριν γεννήσω πηγαίναμε σχεδόν καθε βδομαδα.μετα με τη Σοφουλα μας περιορίστηκαν αρκετά οι έξοδοι μας κ κλειστηκαμε λιγακι...

Αντζουλίνι αν έχει ωραία ταινιούλα πάμε μια φορά την εβδομάδα,είναι η αγαπημένη μας έξοδος ..

Κρίμα που δεν είμαστε κοντά θα στην κρατούσα εγώ να το ξανακάνατε 🎈

Είναι όμορφα για δύο ωρίτσες να χαλαρώνεις...

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντζουλίνι αν έχει ωραία ταινιούλα πάμε μια φορά την εβδομάδα,είναι η αγαπημένη μας έξοδος ..

Κρίμα που δεν είμαστε κοντά θα στην κρατούσα εγώ να το ξανακάνατε 🎈

Είναι όμορφα για δύο ωρίτσες να χαλαρώνεις...

Μωρε μας την κρατάει η μαμα μου οποτε της πούμε για να βγούμε απλα την λυπάμαι την καημένη γιατι τωρα που δεν δουλεύει ερχεται κ με βοηθαει με τη σοφια κ πρωι κ απόγευμα κ με βοηθαει κ με το σπιτι κ κουράζεται.

Γιατι βλέπεις η άλλη η Ξινή ταχα πονάει ακομα.κ εχτες έσκασε κ το κορυφαίο οτι κ καλα της ειπε ο γιατρός οτι αν δεν της περάσει με τα φαρμακα κ κολάρο θα χρειαστεί χειρουργείο.κ τι φαρμακα παίρνει;;; Μονο Depon που σημαίνει οτι αν δεν κανει σωστή θεραπεία αντιφλεγμονώδη μονο με Depon δεν πρόκειται να της περάσει ποτε...

Απλα θελει να εχει παντα μια δικαιολογία για να μην βοηθαει με τα παιδια μου φαινεται...

VXtmp2.pngdbarp3.png

λουκουμαδακι, αντε καλη αρχη με την εξτρα βοηθεια!!!συντομα με πραγματικες θετικες χοριακες ολες μας,

διαβασα για τημ Δημητρουλα πολύ στενοχωρηθηκα...

Τι έγινε βρε κοριτσακι μου με τη Δήμητρα; Κ εγω δεν ειδα κατι αν κ τα διαβάζω ολα εδω...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε;; Εγώ περιμένω το μετρό!! Και επιτέλους μου πέρασε το κεφάλι μου!!

Λουκουμαδακι πήγες για χοριακη;;

όχι ακόμα! πίνω καφέ! λες να βιαστώ; :lol::lol::lol:

είχες πονοκέφαλο; aww!

τι ωραίο το μετρό! πάντα το τιμώ όταν είμαι αθήνα! :lol:

Κράτα το

Καλημερα όλη μερα!!!!οπως μας αφησατε χθες, μας βρισκετε σμρ!!!! Αγκαλίτσα!!!! Ευτυχως αν κ με διακεκομενο κλαμα κοιμηθηκε λιγο το μικρακι!!!!!

Τι τρωμε σμρ??

Λουκουμαδακι καλή αρχη!!! Συντομα με ενα λουκουμαδινι!!!

Αχ κ εγω θελω σινεμα!!! βασικα ανυπομονω να μεγαλώσει ο μικρος για να βλέπουμε παιδικά!!! τα λατρευω!!!!

Κ εμενα το ιδιο μ ειπε αντζουλινι για τις σταγόνες!!!

Αντε!! Ξυπνηστε!!! Παρτε μια φωτο... μόλις την εβγαλα, αλλα κ μετα απο 5 ωρες στην ιδια σταση θα ειμαστε!! απο τη μια λεω να κλαιω, από την αλλη ας τις απολαυσω τωρα γτ σε λιγα χρονια θα πηγαινει για ποδοσφαιρο με τον μπαμπα κ θα την εχει γραμμενη τη μαμα!!!!15049790_10207941862003686_529828733_n.png?oh=8a2c9025aba760bada94c22ee3a54ac3&oe=582807A5

τον τουρλωτο ποπο δειτε!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Αντε!! Ξυπνηστε!!! Παρτε μια φωτο... μόλις την εβγαλα, αλλα κ μετα απο 5 ωρες στην ιδια σταση θα ειμαστε!! απο τη μια λεω να κλαιω, από την αλλη ας τις απολαυσω τωρα γτ σε λιγα χρονια θα πηγαινει για ποδοσφαιρο με τον μπαμπα κ θα την εχει γραμμενη τη μαμα!!!!15049790_10207941862003686_529828733_n.png?oh=8a2c9025aba760bada94c22ee3a54ac3&oe=582807A5

Τελειος!!!!!!!!!!!!!Πολλα φιλια!!!!

JU2Xp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα όλη μερα!!!!οπως μας αφησατε χθες, μας βρισκετε σμρ!!!! Αγκαλίτσα!!!! Ευτυχως αν κ με διακεκομενο κλαμα κοιμηθηκε λιγο το μικρακι!!!!!

Τι τρωμε σμρ??

Αχ κ εγω θελω σινεμα!!! βασικα ανυπομονω να μεγαλώσει ο μικρος για να βλέπουμε παιδικά!!! τα λατρευω!!!!

χαχα ποδόσφαιρο με τον μπαμπά αλλά ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ θα φωνάζει ΕΒΑΛΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΕΙΔΕΣ Ε ΜΕ ΕΙΔΕΣ; να είσαι σίγουρη! :D:D:D

τι όμορφη φωτογραφία! δεν ξέρω αν είναι ελάχιστες οι στιγμές που κάθεται έτσι αλλά εμένα γαλήνη μου βγάζει! :D

Κράτα το

Κράτα το

όχι ακόμα! πίνω καφέ! λες να βιαστώ; :lol::lol::lol:

είχες πονοκέφαλο; aww!

τι ωραίο το μετρό! πάντα το τιμώ όταν είμαι αθήνα! :lol:

Ναι να πας γρήγορα!! Ποτέ δεν ξέρεις!!

Λογικό να το τιμάς, μέχρι να γίνει το δικό σας!! Χαχαχα :P Το κακό είναι ότι κάποιες ώρες γίνεται χαμός!!!

Τέσσερις μέρες συνεχόμενες πονοκέφαλο! Άστα να πάνε!

EyHAp3.png

Τι τρωμε σμρ??

Αχ Μαράκι τι γλυκό μωράκι!!!! Και όταν θα μεγαλώσει εσένα θα θέλει!!!!

EyHAp3.png

Μωρε μας την κρατάει η μαμα μου οποτε της πούμε για να βγούμε απλα την λυπάμαι την καημένη γιατι τωρα που δεν δουλεύει ερχεται κ με βοηθαει με τη σοφια κ πρωι κ απόγευμα κ με βοηθαει κ με το σπιτι κ κουράζεται.

Γιατι βλέπεις η άλλη η Ξινή ταχα πονάει ακομα.κ εχτες έσκασε κ το κορυφαίο οτι κ καλα της ειπε ο γιατρός οτι αν δεν της περάσει με τα φαρμακα κ κολάρο θα χρειαστεί χειρουργείο.κ τι φαρμακα παίρνει;;; Μονο Depon που σημαίνει οτι αν δεν κανει σωστή θεραπεία αντιφλεγμονώδη μονο με Depon δεν πρόκειται να της περάσει ποτε...

Απλα θελει να εχει παντα μια δικαιολογία για να μην βοηθαει με τα παιδια μου φαινεται...

Καλημέρα,ε πόσα να κάνει ακόμα η μανούλα σου;;;;

Η άλλη είναι για πολλές κλωτσιές..ακριβώς δεν θέλει να κάνει τίποτα,γιατί με την λογική αυτή ούτε στας εξοχάς έπρεπε να τρέχει.Όταν πονάς στον αυχένα το μόνο που θες είναι να μην σε κουνάνε.

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...