Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε;; Εγώ περιμένω το μετρό!! Και επιτέλους μου πέρασε το κεφάλι μου!!

Λουκουμαδακι πήγες για χοριακη;;

Καλημέρα!!!

Ευτυχώς γιατι πολλές μέρες σου κράτησε...

Πήρες τίποτα ή μόνο του;;;

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα όλη μερα!!!!οπως μας αφησατε χθες, μας βρισκετε σμρ!!!! Αγκαλίτσα!!!! Ευτυχως αν κ με διακεκομενο κλαμα κοιμηθηκε λιγο το μικρακι!!!!!

Τι τρωμε σμρ??

Λουκουμαδακι καλή αρχη!!! Συντομα με ενα λουκουμαδινι!!!

Αχ κ εγω θελω σινεμα!!! βασικα ανυπομονω να μεγαλώσει ο μικρος για να βλέπουμε παιδικά!!! τα λατρευω!!!!

Κ εμενα το ιδιο μ ειπε αντζουλινι για τις σταγόνες!!!

Αντε!! Ξυπνηστε!!! Παρτε μια φωτο... μόλις την εβγαλα, αλλα κ μετα απο 5 ωρες στην ιδια σταση θα ειμαστε!! απο τη μια λεω να κλαιω, από την αλλη ας τις απολαυσω τωρα γτ σε λιγα χρονια θα πηγαινει για ποδοσφαιρο με τον μπαμπα κ θα την εχει γραμμενη τη μαμα!!!!15049790_10207941862003686_529828733_n.png?oh=8a2c9025aba760bada94c22ee3a54ac3&oe=582807A5

τον τουρλωτο ποπο δειτε!!!!

Μαράκι ο τουρλωποπουδάκος ειναι τέλειος..

Κράτα τον κ μύριζε κ για εμας την μωρουδίλα του!!!!

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Qshbp2.png

Ναι να πας γρήγορα!! Ποτέ δεν ξέρεις!!

Λογικό να το τιμάς, μέχρι να γίνει το δικό σας!! Χαχαχα :P Το κακό είναι ότι κάποιες ώρες γίνεται χαμός!!!

Τέσσερις μέρες συνεχόμενες πονοκέφαλο! Άστα να πάνε!

ωω πολλές! ευτυχώς πέρασε σε αποδιοργανώνει ο πονοκέφαλος δεν τον μπορώ ντιπ! :|

ναι θα τρέξω μη χάσω το μηδέν :lol:

Κράτα το

Κράτα το

Καλημέρα!!!

Ευτυχώς γιατι πολλές μέρες σου κράτησε...

Πήρες τίποτα ή μόνο του;;;

Έπαιρνα κάθε μέρα από ένα panadol extra αλλά δεν έκανε τίποτα, τελικά πέρασε από μόνο του.

Ποια ταινιούλα είδες χθες που είχε και κλάμα??

EyHAp3.png

Διαφημίσεις

μόλις τελειώσω τον πρωινό μου καφέ! :tongue:

καλημέρα! τι φάγατε; τι ήθελε ο μπέμπης;

Έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι κ ενα κομμάτι κέικ .

Αυτό του αρέσει το πρωί ακόμα οπότε το συνεχίζω!!! 😁😁😁

Qshbp2.png

Έπαιρνα κάθε μέρα από ένα panadol extra αλλά δεν έκανε τίποτα, τελικά πέρασε από μόνο του.

Ποια ταινιούλα είδες χθες που είχε και κλάμα??

Τέλεια!!!! Ευτυχώς...

Είδαμε το αντιρρησίας συνείδησης αληθινή ιστορία.

Σκηνοθεσία Μελ Γκιμπσον.

Qshbp2.png

Τέλεια!!!! Ευτυχώς...

Είδαμε το αντιρρησίας συνείδησης αληθινή ιστορία.

Σκηνοθεσία Μελ Γκιμπσον.

Είδα τη διαφήμιση την προηγούμενη φορά που είχαμε πάει σινεμά και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον!! Θα πάω σίγουρα!!!

EyHAp3.png

Είδα τη διαφήμιση την προηγούμενη φορά που είχαμε πάει σινεμά και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον!! Θα πάω σίγουρα!!!

Είναι είναι...

Δεν σε αφήνει δευτερόλεπτο..

Εντομεταξύ τελειώνει κ σηκωνόμαστε κ είμαι σαν τον ρούντολφ κατακκόκινη απο το κλάμμα κ μου λέει ο κυριούλης που ήταν μπροστά στην πόρτα σας άρεσε;;;

Που δεν φαινόταν...κ έπρεπε να το διευκρινήσει!!!😁😁😁😊😊😊

Qshbp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Ματάκια να χαίρεσαι τον μπεμπουλη σου, δεν τα έχουμε ξαναπει.

Εμένα πέρασαν οι γόνιμες και όπως πάντα απασχολούμαι για να μην μετρω τις μέρες. Ο καλός μου προετοιμαζεται ψυχολογικά για το 2ο σπερμοδιαγραμμα.

Ο οποίος ζει σε έναν άλλο κόσμο μπορώ να πω κ κάθε μέρα λέει να πέσει τον άλλο μήνα μπας και....και να μην τρέχει τζάμπα

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες τι κανετε???

Εμεις εχουμε πεσει λιγακι ψυχολογικα αλλα παλρυουμε να ανεβουμε!!!!ολη νυχτα μουρμπουραγα και φωναζα στον υπνο μου και ο αντρας μου κατατρομαξε!3 φορες με ξυπνησε να δει τι εχω!!!και αλλες 3 που σηκωθηκα ργω για το μπανιο...μια χαρα!!!

Με ταραξε και η μεση μου χθες γιατι μαλλον πολυ τη βασανισα!!!!

Σημερα εχουμε ηλιο!εσεις τι καιρο εχετε στα μερη σας????

Λουκουμαδακι τελειωσε ο πρωινος καφες???φυγαμε για χοριακη????

Αννι μεγαλο βασανο ο πονοκεφαλος!ευτυχως περασε (και να μην ξαναρθει)!!!

Νατασακι ο κυριουλης τι ακριβως δεν καταλαβε μετα απο τετοια εικονα????τελεια!απολαυσες και ταινιουλα και αναψυκτικο και ποπ κορν!!!!!

Μαρακι τι τελειο τουρλωτοπωπουδακι χωμενο στην αγκαλιτσα της μανουλας!!!!!💙💙💙💙💙

Αντζι απο το να τη βλεπεις να κανει κατι με βαρια καρδια καλυτερα να μην το κανει ποτε!!τουλαχιστον δε θα σε δσυγχιζει κιολας!(αληθεια με την καμπυλη ηταν οκ τα νουμερακια?συνεχιζουμε τα γλυκακια??)

Καρπε τι κανει η μπουμπου???

Κατια μην μετρας καθολου!!!!!!οσο για τους αντρες τα ειπαμε...εχουν δικο τους ονειρικο κοσμο!!!!

Πριμ καλημερα!!!!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Καλημέρα,ε πόσα να κάνει ακόμα η μανούλα σου;;;;

Η άλλη είναι για πολλές κλωτσιές..ακριβώς δεν θέλει να κάνει τίποτα,γιατί με την λογική αυτή ούτε στας εξοχάς έπρεπε να τρέχει.Όταν πονάς στον αυχένα το μόνο που θες είναι να μην σε κουνάνε.

Πες τα βρε Νατασα μου. ..την εξοχη δεν την σταματησε καθολου, καθε π/σ/κ εφευγαν κ δεν σκεφτοταν το τρανταγμα στον αυχενα μες το αυτοκινητο.κ καταρχας μου ερχοταν να της πω ποιος γιατρος της ειπε οτι αν δεν περασει ο πονος με ντεπον θα της κανει χειρουργειο...ασε γιατι φουντωνω οταν το σκεφτομαι.

Τελικα με τη Δημητρα τι εγινε που ειπε χθες η πριμ; εμαθες κατι;

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημερα όλη μερα!!!!οπως μας αφησατε χθες, μας βρισκετε σμρ!!!! Αγκαλίτσα!!!! Ευτυχως αν κ με διακεκομενο κλαμα κοιμηθηκε λιγο το μικρακι!!!!!

Τι τρωμε σμρ??

Λουκουμαδακι καλή αρχη!!! Συντομα με ενα λουκουμαδινι!!!

Αχ κ εγω θελω σινεμα!!! βασικα ανυπομονω να μεγαλώσει ο μικρος για να βλέπουμε παιδικά!!! τα λατρευω!!!!

Κ εμενα το ιδιο μ ειπε αντζουλινι για τις σταγόνες!!!

Αντε!! Ξυπνηστε!!! Παρτε μια φωτο... μόλις την εβγαλα, αλλα κ μετα απο 5 ωρες στην ιδια σταση θα ειμαστε!! απο τη μια λεω να κλαιω, από την αλλη ας τις απολαυσω τωρα γτ σε λιγα χρονια θα πηγαινει για ποδοσφαιρο με τον μπαμπα κ θα την εχει γραμμενη τη μαμα!!!!15049790_10207941862003686_529828733_n.png?oh=8a2c9025aba760bada94c22ee3a54ac3&oe=582807A5

τον τουρλωτο ποπο δειτε!!!!

Αχου το μαναρακι....ποναει ο καημενουλης κ εχει διπλωσει τα ποδαρακια του.δοκιμασε κ αυτο που σου ειπα κ πιεζε του τα ποδαρακια του ψηλα να εχει αερια κ να του περναει ο πονος...ειναι γλυκας...εχει κ πολυ μαλλακι...τρελλααααα

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημερα κουκλες τι κανετε???

Εμεις εχουμε πεσει λιγακι ψυχολογικα αλλα παλρυουμε να ανεβουμε!!!!ολη νυχτα μουρμπουραγα και φωναζα στον υπνο μου και ο αντρας μου κατατρομαξε!3 φορες με ξυπνησε να δει τι εχω!!!και αλλες 3 που σηκωθηκα ργω για το μπανιο...μια χαρα!!!

Με ταραξε και η μεση μου χθες γιατι μαλλον πολυ τη βασανισα!!!!

Σημερα εχουμε ηλιο!εσεις τι καιρο εχετε στα μερη σας????

Λουκουμαδακι τελειωσε ο πρωινος καφες???φυγαμε για χοριακη????

Αννι μεγαλο βασανο ο πονοκεφαλος!ευτυχως περασε (και να μην ξαναρθει)!!!

Νατασακι ο κυριουλης τι ακριβως δεν καταλαβε μετα απο τετοια εικονα????τελεια!απολαυσες και ταινιουλα και αναψυκτικο και ποπ κορν!!!!!

Μαρακι τι τελειο τουρλωτοπωπουδακι χωμενο στην αγκαλιτσα της μανουλας!!!!!💙💙💙💙💙

Αντζι απο το να τη βλεπεις να κανει κατι με βαρια καρδια καλυτερα να μην το κανει ποτε!!τουλαχιστον δε θα σε δσυγχιζει κιολας!(αληθεια με την καμπυλη ηταν οκ τα νουμερακια?συνεχιζουμε τα γλυκακια??)

Καρπε τι κανει η μπουμπου???

Κατια μην μετρας καθολου!!!!!!οσο για τους αντρες τα ειπαμε...εχουν δικο τους ονειρικο κοσμο!!!!

Πριμ καλημερα!!!!!!

Καλημερα ομορφη...91 στο 0 και 125 στο 60.

Καλη μου φανηκε αλλα πρεπει να κοψω λιγο τα γλυκα γιατι τωρα τελευταια εχω ξεφυγει κ με βλεπω να παιρνω παλι 30 κιλα χαχαχα.ευτυχως που ο γιατρος μου δεν με πιεσε ποτε με τα κιλα γιατι οταν καταπιεζομαι τρωω περισσοτερο...χαχαχα

Τι κανεις εσυ γλυκουλα μου;;;

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...