Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Ναι, οι εξετάσεις του μήνα.. αλλά μια του θυρεοειδή που ειναι κι αυτες κάθε μηνα, μια του γυναικολόγου, ανά 15 μέρες είμαι στο μικροβιολογικό! βΊ

Γεωργία κανόνισε ένα ταξιδάκι να ξεσκάσεις. Πλέον μπορείς να βρεις πολύ καλές τιμές και στα αεροπορικά και στα ξενοδοχεία.

Ιωάννα σαν κι εμένα κι εσύ. Και αυτοάνοσο και στίγμα. Για απόσυρση είμαστε

Καλημέρα αννι!!

Καλα αποτελεσματα να εχεις. Οσο για το ταξιδακι, δυστυχως θα το κανω μονο στα ονειρα μου. Τα οικονομικα μας δεν το επιτρεπουν. Ειναι οριακα.

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιωθω κάτι χτυπηματάκια σαν κάποιος να μου κάνει "τοκ τοκ" μέσα απ την κοιλιά μου! :P Είναι νωρίς λέτε για να είναι η μπέμπα μου; Μήπως κάνει το έντερο συσπάσεις; :confused:

γυρω 20 21 εβδομαδων αν ειναι το πρωτο ...

ισωσ λοιπον ειναι εντερακι σου

αργοτερα που αθ ..χτυπαει για τα καλα ..θα καταλαβεις τη διαφορα ποτε εντερο και ποτε το νινι !!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλα αποτελεσματα να εχεις. Οσο για το ταξιδακι, δυστυχως θα το κανω μονο στα ονειρα μου. Τα οικονομικα μας δεν το επιτρεπουν. Ειναι οριακα.

Σε καταλαβαίνω.. Μια εκδρομούλα αυθημερόν ίσως σου κάνει το ίδιο καλό. Δε χρειάζεται να είναι μακριά, αρκεί να αλλάξεις παραστάσεις.

γυρω 20 21 εβδομαδων αν ειναι το πρωτο ...

ισωσ λοιπον ειναι εντερακι σου

αργοτερα που αθ ..χτυπαει για τα καλα ..θα καταλαβεις τη διαφορα ποτε εντερο και ποτε το νινι !!!!

Πφφφφ δεν κρατιέμαι να τη νιώσω! :tongue:

vQjrp2.png

Σε καταλαβαίνω.. Μια εκδρομούλα αυθημερόν ίσως σου κάνει το ίδιο καλό. Δε χρειάζεται να είναι μακριά, αρκεί να αλλάξεις παραστάσεις.

Πφφφφ δεν κρατιέμαι να τη νιώσω! :tongue:

Ναι. Δεν εχεις αδικο...

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!

Αχχχ μπράβο τα χαλιά ζεσταίνουν το σπίτι έστω κ οπτικά!!! Καλό κουράγιο...

Στολίζει η μικρή στο δωμάτιο της;;; τρελαίνομαι....🎄🎉🎉🎉

Πως είναι η μπουκλού;;;; ηρέμησε καθόλου το κορμάκι της;;;;

Εσύ πως είσαι;; ο μπόμπιρας;;;

Εγώ τελειώνω το σιδέρωμα μου κ μετά θα φτιάξω το καφεδάκι μου...

Ναιιιιι στολιζουμε ενα μικρο άσπρο δεντράκι με ροζ λαμπάκια κ ροζ στολίδια κ ροζ κορδέλα κ μια φάτνη μικρουλαααααα....της το βάζω πάνω στη συρτάριερα της κ ειναι όνειρο...

Εν τω μεταξύ μου λεει η πονηρή...λογω του οτι της εχουμε πει οτι τα Χριστούγεννα θα της φέρει ο Άγιος Βασίλης το δώρο της στο δέντρο...

Οταν της ειπα οτι θα στολίσουμε μου λεει ήρθαν τα Χριστούγεννα;;; Λεω οχι ακομα γιατι;Ααααα νόμιζα λεει για να μου φέρει το δώρο μου...Χαχαχα

Εγω μια χαρά Νατασακι φουσκώνω κ το αντράκι μου ζωηρευει ...

Η μικρούλα μου ευτυχως ψιλοηρεμησε με την κρεμουλα που της βάζω.το θεμα ειναι να μην ξαναβγάλει.εσυ πως εισαι;;;αμάν με το σιδερωμαααα ...εγω ολο το αναβάλλω κ μου μαζεύεται γαμωτο...δεν το εχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλησπερα κουκλες!

Σας εχασα μια μερα,γιατι ημουν καπως χθες και προτιμησα να απεχω παρα να χαλασω και τη δικη σας διαθεση!σας διαβασα αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι ολα οσα ειδα!!!!ελπιζω να μη με μαλωσετε!!!!

Λουκουμαδακι μου γιουπιιιιιιιιι η αρχη εγινε!!!!ο Αγιος Βασιλης θα σας φερει ενα ή δυο μωρακια στην αγκαλιθτσα σας!!!!

Ιωαννακι βρεθηκε μια ακρη και τωρα ολα θα ξεκινησουν διαφορετικα!!!!!!ειμαι σιγουρη πως συντομα θα φουσκωσει και η δικη σου κοιλιτσα!!!!!

Καρπε τελεια τα ψωνια της μπουμπους!εμεις δεν εχουμε παρει τιποτα περα απο δυο τρια ζιπουνακια και ευελπιστω αυτη την εβδομαδα να κανουμε την αρχη μας!!!

Αντζι πως ειναι η μικρη κουκλιτσα?υποχωρησαν τα συμπτωματα?μου θυμισε ενα περιστατικο που επαθα εγω πριν απο λιγα χρονια!γεμιζα εξανθηματα ξαφνικα!ο γιατρος ελεγε κατι εχω στο σπιτι και με τσιμπαει!τελικα ηταν απο απολυμανση που ειχε κανονισει μια υπευυθυνη που ειχαμε στο μαγαζι που δουλευα τοτε η οποια κανονισε να γινει εν ωρα λειτουργιας και επαθα κατι σαν αλλεργικο σοκ!το ανακαλυψε αλλος γιατρος ο οποιος εκτος απο χαπια μου εδωσε μθα αλοιφουλα τοσο μικρη αλλα τοσο μα τοσο θαυματουργη!!!!!ενα δραμα για καιρο περασα τοτε!!!!!πφφφ τι θυμηθηκα!!!

Νατασακι τελειωσες το σιδερο???ευγε κοριτσι μου!!!εγω δεν χρειαζεται να σου πω....σημερα που ηθελα να ξυπνησω και νωρις ξυπνησα 9 και ολα πηγανε πιο πισω....

Μελιτινη εχεις βοηθεια απο τη μαμα?τελεια!!!

Γεωργια σημερα ειχε μουσικο προγραμμα ή οχι?

Αννι τι κανει η μπουμπου???

Ροζαλι καλως μας βρηκες και παλι!

Αννα υπομονη και συντομα θα δειτε σπορακι και θα ακουσετε καρδουλα!!

Ποιες ξεχναω????σιγουρα πολλες εεε?????θα επανορθωσω μολις μου ερθει καποια αναλαμπη!!!! Τα φιλια μου σε ολες!!!!!! 💖💙💙💖💙💖

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Καλησπερα κουκλες!

Σας εχασα μια μερα,γιατι ημουν καπως χθες και προτιμησα να απεχω παρα να χαλασω και τη δικη σας διαθεση!σας διαβασα αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι ολα οσα ειδα!!!!ελπιζω να μη με μαλωσετε!!!!

Λουκουμαδακι μου γιουπιιιιιιιιι η αρχη εγινε!!!!ο Αγιος Βασιλης θα σας φερει ενα ή δυο μωρακια στην αγκαλιθτσα σας!!!!

Ιωαννακι βρεθηκε μια ακρη και τωρα ολα θα ξεκινησουν διαφορετικα!!!!!!ειμαι σιγουρη πως συντομα θα φουσκωσει και η δικη σου κοιλιτσα!!!!!

Καρπε τελεια τα ψωνια της μπουμπους!εμεις δεν εχουμε παρει τιποτα περα απο δυο τρια ζιπουνακια και ευελπιστω αυτη την εβδομαδα να κανουμε την αρχη μας!!!

Αντζι πως ειναι η μικρη κουκλιτσα?υποχωρησαν τα συμπτωματα?μου θυμισε ενα περιστατικο που επαθα εγω πριν απο λιγα χρονια!γεμιζα εξανθηματα ξαφνικα!ο γιατρος ελεγε κατι εχω στο σπιτι και με τσιμπαει!τελικα ηταν απο απολυμανση που ειχε κανονισει μια υπευυθυνη που ειχαμε στο μαγαζι που δουλευα τοτε η οποια κανονισε να γινει εν ωρα λειτουργιας και επαθα κατι σαν αλλεργικο σοκ!το ανακαλυψε αλλος γιατρος ο οποιος εκτος απο χαπια μου εδωσε μθα αλοιφουλα τοσο μικρη αλλα τοσο μα τοσο θαυματουργη!!!!!ενα δραμα για καιρο περασα τοτε!!!!!πφφφ τι θυμηθηκα!!!

Νατασακι τελειωσες το σιδερο???ευγε κοριτσι μου!!!εγω δεν χρειαζεται να σου πω....σημερα που ηθελα να ξυπνησω και νωρις ξυπνησα 9 και ολα πηγανε πιο πισω....

Ποιες ξεχναω????σιγουρα πολλες εεε?????θα επανορθωσω μολις μου ερθει καποια αναλαμπη!!!! Τα φιλια μου σε ολες!!!!!! 💖💙💙💖💙💖

Γεια σου βρε Δεσποινακι! Παραδοξως πως, σημερα δεν ειχε προγραμμα! Πρωτοφανες! Θα ελειπε φαινεται! Χα χα!!!

4OQ2p3.png

Ναιιιιι στολιζουμε ενα μικρο άσπρο δεντράκι με ροζ λαμπάκια κ ροζ στολίδια κ ροζ κορδέλα κ μια φάτνη μικρουλαααααα....της το βάζω πάνω στη συρτάριερα της κ ειναι όνειρο...

Εν τω μεταξύ μου λεει η πονηρή...λογω του οτι της εχουμε πει οτι τα Χριστούγεννα θα της φέρει ο Άγιος Βασίλης το δώρο της στο δέντρο...

Οταν της ειπα οτι θα στολίσουμε μου λεει ήρθαν τα Χριστούγεννα;;; Λεω οχι ακομα γιατι;Ααααα νόμιζα λεει για να μου φέρει το δώρο μου...Χαχαχα

Εγω μια χαρά Νατασακι φουσκώνω κ το αντράκι μου ζωηρευει ...

Η μικρούλα μου ευτυχως ψιλοηρεμησε με την κρεμουλα που της βάζω.το θεμα ειναι να μην ξαναβγάλει.εσυ πως εισαι;;;αμάν με το σιδερωμαααα ...εγω ολο το αναβάλλω κ μου μαζεύεται γαμωτο...δεν το εχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση...

Αχαχαχα η πονήροοο περιμένει το δώρο!!!!

Εντάξει στο εχω ξαναπεί την μικρή σου την αγαπώ!!!!

Υπέροχο το δεντράκι στο δωμάτιο όπως το περιγράφεις...φαντάζομαι την χαρά της οταν το βλέπει!!!

Τι όμορφα που ο μικρός σου ζωήρεψε κ σου κάνει τα δικά του!!

Μπράβο κ η ζουζούνα που ηρεμεί,άντε να περάσει κ να μην ξαναβγεί τίποτα...

Κ εγω τα ίδια η κοιλίτσα φούσκωσε σαν καρπουζάκι ,ο μικρός αλωνίζει κ δεν μαζεύεται!!

Κ εγώ το είχα αφήσει μέρες κ δεν άντεχα να το βλέπω άλλο,οπότε σήμερα το πήρα απόφαση!!!

Δεν το αντέχω καθόλου,αλλά όσα παλαμάκια κ να βαρέσω δεν γίνονται μόνα τους 😞😞😞😞😛😛😛

Qshbp2.png

Καλησπερα κουκλες!

Δεσποινάκι δεν πειράζει αγάπη...ο κουβάς εκεί μένει με τα ρούχα οπότε μην σκάς!!!

Εγώ τελείωσα νωρίς ευτυχώς κ ηρέμησα!!!

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες!

Τι κανεις γλυκό δεσποινακι με το αντράκι σου;;;

Εμεις καλαααα...εχτες εγω ειχα παλι τα συνηθισμένα πονακια εγκυμοσυνης ομως σημερα μια χαρά...η Σοφουλα μου καλυτερα νομιζω...μου φαινεται οτι ψιλοεσβησαν τα σημαδάκια.κ εγω δεν πιστευω να ειναι τσίμπημα.λεω μήπως την πείραξε το απορρυπαντικό ρούχων γιατι ειχε τελειώσει το proderm της κ της εβαλα 2-3 φορές το δικό μας.

Αααααχ οσον αφορα τα μωρουδιακά βλεπω στα μαγαζια κατι βελουτε φορμάκια κ με το ζόρι κρατιέμαι να μην πάρω ...την κυριακη θα βγάλω κ τα μωρουδιακά της Σοφιας μου να δω ποια ειναι ουδέτερα χρώματα κ αν μπορω να χρησιμοποίησω καποια για τον μικρο...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλησπερα κοριτσια! Annaa ana ειναι ενδομητριο λοιπον, παει κ αυτο το αγχος, ενα βημα τη φορα!

Δεσποινακι κ Ιωαννα, σα να το σνομπαρα το Βιταμ... αν γινει στραβη εκει θα φορτωσω την αποτυχια να ξερετε!

Γεωργια σα να βλεπω το μπεστ σελλερ απο τις γνωστες σεφ Νατασσα κ λουκουμαδακι: " Βιταμ: 1000 κ μια χρησεις που δε φανταζεστε" κ μπροστα ιδιοχειρη αφιερωση στο parents cafe!

Λουκουμαδακι αξια, αντε ποιος σε πιανει.

Τι κανετε Ευακι;Ροζαλι;

Καλησπερα κοριτσια! Annaa ana ειναι ενδομητριο λοιπον, παει κ αυτο το αγχος, ενα βημα τη φορα!

Δεσποινακι κ Ιωαννα, σα να το σνομπαρα το Βιταμ... αν γινει στραβη εκει θα φορτωσω την αποτυχια να ξερετε!

Γεωργια σα να βλεπω το μπεστ σελλερ απο τις γνωστες σεφ Νατασσα κ λουκουμαδακι: " Βιταμ: 1000 κ μια χρησεις που δε φανταζεστε" κ μπροστα ιδιοχειρη αφιερωση στο parents cafe!

Τι κανετε Ευακι;Ροζαλι;

Κλαίω ρε αγάπη.....ο τίτλος δεν υπάρχει!!!!!!😁😁😁😁😁

Qshbp2.png

Τι κανετε Ευακι;Ροζαλι;

Α χα χα!!! Καταπληκτικο!:lol:

4OQ2p3.png

Δεσποινάκι δεν πειράζει αγάπη...ο κουβάς εκεί μένει με τα ρούχα οπότε μην σκάς!!!

Εγώ τελείωσα νωρίς ευτυχώς κ ηρέμησα!!!

Μολις εβαλα το σιδερο να σιδερωσω οσα αντεξω για αποψε γιατι η στιβα ολο και ανεβαινει!!!!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...