Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω ναι κι εγω με το κρεας δεν το χω ιδιως τον κιμα. Κοτοπουλο στα καρβουνα ισως με το ζορι! Και η μαμα μου σε μενα ετσι ακριβως. Πω πω Georgia μακαρονακια ναι με τυρια μανιταρια αχ.....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

χιχιχιχι!!!! ΑΝ τα καταφερω μακαρι να χασω και 4. πριν το γαμο που εκανα μονη μου διατροφη εχασα 10 κιλα σε 1μιση-2 μηνες. Αλλα κολλησα μετα. Κατρακυλησα. Παω μονο και μονο επειδη θα εχω να δινω ρεπορτο και θα πληρωνω και δεν με παιρνει να μην την ακολουθω... Θα δειξει.

Σανυ και η μαμα μου τα ιδια με το κρεας. ΕΚεινη ειχε και πολλους εμετους βεβαια και εγω δεν εκανα ουτε μισο. Μονο αναγουλες.

Καληνυχτιτσες!!!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Κοριτσιααα γραψατε κατεβατα!  Το ουτροτζεσταν μ' εχει κανει ζαλισμενο κοτοπουλο.

Βασω καλως μας ηρθες! Με το καλο να ερθει το μπεμπε. Ολα θα γινουν συντομα!

Δημητρουλα μου κουκλαρα εγινες σημερα!!! Πολυ καλα εκανες κ περιποιηθηκες τον εαυτο σου, ανεβαινει η διαθεση. Να παρεις κ τα μποτινια!!!

Pingudaki οντως πολυ καλο αυτο που αναρτησες! Μπραβο. Κ καλο ταξιδι αυριο. Να περασετε τελεια!

Ελενακι μου σ/κ επιτελους. Θα χαρεις το φραουλακι σου!

Δεσποινακιιι φιλακια στο ζουζουνακι σου.

Κοριτσακια μου παω για υπνο. Καληνυχτα. Ονειρα γλυκα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...