Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες....εχω πεθανει στο γελιο με τα σουφλε οσπρια και γενικα με ολες τις μαγειρικες ικανοτητες!!!θεες!!απλα θεες!νατασσακι για βιβλιο πουλι μου το εχεις σκεφτει???σημερα τι λεει το μενου?

αντζι μου να ξερεις το δανειο θα το παρετε αλλα μετα τον ιανουαριο!μιλανε εδω πολυ στο γραφειο για εκλογες μεσα στο ιανουαριο οποτε δυσκολευουν τα πραγματα..μην απελπιζεσε!!

λουκουμαδακι ολα μα ολα θα πανε τελεια!μα τελεια!!

η θεσσαλονικη ωστοσο εχει την ψυχρουλα της αλλα ηλιολουστη ψυχρουλα αλλα απο αυριο λενε θα πεσει!

εγω κοριτσαρες σημερα εκανα την καθιερωμενη χοριακη να δουμε αν ξεπερασαμε το 1000κο οποτε μεχρι τις 11 θα τρςγομαιιιι!!!

οι υπολοιπες?καλημερα ειπαμε?δεν ειπαμε!!

καλημεραααααααααα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα ζωίτσααααα!!!!

Χαχαχαχα για βιβλίο οχι αλλα αργότερα σκέφτομαι να κάνω σεμινάρια ζαχαροπλαστικής κ να το κάνω επάγγελμα.😁

Το μενού αγάπη έχει μακαρόνια με κιμά.εσύ;;;

Αχ πάλι εκλογές ;;; εχω βαρεθεί βρε κορίτσια ...να πάνε στα τσακίδια όλοι!!!

Τσάμπα εκατομμύρια κάθε φορά γιατί δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιός απο τους 300 είναι πιο άχρηστος απο τους άλλους!!!ουφφφφφ!!!!

Ιιιι χοριακούλα...περνάμε το 1000 ...κ πάμε για φασολάκι στον υπέρηχο😁😁😁😁😁

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα ζωίτσααααα!!!!

Χαχαχαχα για βιβλίο οχι αλλα αργότερα σκέφτομαι να κάνω σεμινάρια ζαχαροπλαστικής κ να το κάνω επάγγελμα.😁

Το μενού αγάπη έχει μακαρόνια με κιμά.εσύ;;;

Αχ πάλι εκλογές ;;; εχω βαρεθεί βρε κορίτσια ...να πάνε στα τσακίδια όλοι!!!

Τσάμπα εκατομμύρια κάθε φορά γιατί δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιός απο τους 300 είναι πιο άχρηστος απο τους άλλους!!!ουφφφφφ!!!!

Ιιιι χοριακούλα...περνάμε το 1000 ...κ πάμε για φασολάκι στον υπέρηχο😁😁😁😁😁

χαχχα...αμα το κανεις πες μου να ερθω η αμπαλη..,χαχαχαχ...εγω σημερα μαλλον μακαροναδα θα κανω αλλα με ολικης γιατι λενε οτι ειναι πολυ καλο!

μακαρι να νατασσακι ολα να πανε τελεια και παρασκευη να το δουμε και να μου πει κιολας πανε και την ταξιδαρα σου!χαχαχα...

το θεμα το εκλογων ειναι παροδια πραγματικα!!απο το κακο στο χειροτερο παμε...ντροπη μας..για βομβα ειναι και οι 300..κουραστικα!

ευτυχως εχουμε κατα διαστηματα επισκεψεις τυπου ομπαμα και βγαινουμε απο την μονοτονια μας!

ποια τον ειχε σπιτι της χθες ικογκνιτο???βρε κοριτσι βρε κοριτσι,με σηματα καπνου επρεπε να μας ενημερωσεις!!!

χαχχα...αμα το κανεις πες μου να ερθω η αμπαλη..,χαχαχαχ...εγω σημερα μαλλον μακαροναδα θα κανω αλλα με ολικης γιατι λενε οτι ειναι πολυ καλο!

μακαρι να νατασσακι ολα να πανε τελεια και παρασκευη να το δουμε και να μου πει κιολας πανε και την ταξιδαρα σου!χαχαχα...

το θεμα το εκλογων ειναι παροδια πραγματικα!!απο το κακο στο χειροτερο παμε...ντροπη μας..για βομβα ειναι και οι 300..κουραστικα!

ευτυχως εχουμε κατα διαστηματα επισκεψεις τυπου ομπαμα και βγαινουμε απο την μονοτονια μας!

ποια τον ειχε σπιτι της χθες ικογκνιτο???βρε κοριτσι βρε κοριτσι,με σηματα καπνου επρεπε να μας ενημερωσεις!!!

Αμέεεεε ευχαρίστως....

Να έχω κ παρέα!!!

Ολικής μια φορά αγόρασα κ τα πέταξα μετά απο τρείς πιρουνιές!!😋😋😋

Μακάρι να σου αρέσουν!!!

Όλα καλά θα πάνε,και το ταξιδάκι σου θα πας κ όλα σούπερ!!!

Χαχα ο μπαράκ μας άναψε φωτιές χθές!!!! 😁😁😁

Qshbp2.png

Καλημερα κοριτσουδια!

Μπρρ, ηλιος με δοντια! Νατασουλα τι κανεις; Εχτες με επιασε ενα αγχος, μια μανια να βρω αν δεν εχω κοιταξει κατι που θα επρεπε πριν την εξωσωματικη...Σημερα ομως ειδα την κυρια Ελενη πρωι πρωι, μου πατησε την ενεση κ στανιαρα, ειναι τοσο ηρεμη γυναικα!

Καρπε ολα καλα λοιπον. Τωρα ψωνια για το μωρο; αυτη η μυρωδια ταλκ στα μαγαζια με τα μωρουδιακα με τρελλαινει :)

Kοριτσια εγω βαριεμαι να στολισω...αυτες οι χρυσοσκονες γυρω γυρω μου τη δινουν, κ το ξεστολισμα επισης...Δεν εχει βγει κ κανενα ψηφιακο γκατζετ να προβαλλεται το ελατο στον τοιχο, οι γιρλαντες στο μπαλκονι, να γουσταρουμε χωρις τοσα σωματιδια να αιωρουνται γυρω μας κ μετα να το βγαζουμε απλα απ την πριζα;;;; χαχαχαχ, υποχονδριαση, Νατασα που εισαι να με κραξεις!

Λουκουμαδακι προσεχε τις φλεγμονες των δοντιων μην εχεις τραβηγματα μετα στην εγκυμοσυνη!

Ζωιτσα ευχομαι καλους διπλασιασμους.

Αngie, blue, την καλημερα μου κ σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσουδια!

Μπρρ, ηλιος με δοντια! Νατασουλα τι κανεις; Εχτες με επιασε ενα αγχος, μια μανια να βρω αν δεν εχω κοιταξει κατι που θα επρεπε πριν την εξωσωματικη...Σημερα ομως ειδα την κυρια Ελενη πρωι πρωι, μου πατησε την ενεση κ στανιαρα, ειναι τοσο ηρεμη γυναικα!

Καρπε ολα καλα λοιπον. Τωρα ψωνια για το μωρο; αυτη η μυρωδια ταλκ στα μαγαζια με τα μωρουδιακα με τρελλαινει :)

Kοριτσια εγω βαριεμαι να στολισω...αυτες οι χρυσοσκονες γυρω γυρω μου τη δινουν, κ το ξεστολισμα επισης...Δεν εχει βγει κ κανενα ψηφιακο γκατζετ να προβαλλεται το ελατο στον τοιχο, οι γιρλαντες στο μπαλκονι, να γουσταρουμε χωρις τοσα σωματιδια να αιωρουνται γυρω μας κ μετα να το βγαζουμε απλα απ την πριζα;;;; χαχαχαχ, υποχονδριαση, Νατασα που εισαι να με κραξεις!

Λουκουμαδακι προσεχε τις φλεγμονες των δοντιων μην εχεις τραβηγματα μετα στην εγκυμοσυνη!

Ζωιτσα ευχομαι καλους διπλασιασμους.

Αngie, blue, την καλημερα μου κ σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια!

Αχαχαχαχαχα τρελιάραααα!!!!

Ψηφιακά δεν ξέρω,κάτι αυτοκόλλητα είδα που μπορείς να πιάσεις τα φωτάκια κ να σχηματίσεις δέντρο μόνη σου στον τοίχο χαχαχα!!!!

Τα κολλάς τα ξεκολλάς κ ούτε γάτα ούτε ζημιά!!!! 😊😊😊

Τι κάθομαι κ λέωωωω ντροπήηηη!!!!

Αχαχαχαχα τελικά η κυρά λένη σε ηρεμεί με εναν μαγικό τρόπο!!!

Κράτα αυτό κ μείνε χαλαρή!!!

Qshbp2.png

κοριτσια μου μολις πηρα την χοριακη μου!!!1477...με 4 μερες καθυστερηση!!!καλα δεν ειναι?θα το δω την παρασκευη?

Ψςςςςςς ετοιμάσου λέμεεεε!!!!!

Παρασκευή έχεις ραντεβού με το φασόλι 👶🍼❤💙🎈🚼

Qshbp2.png

Φφφφφφφφφ! Μολις τελειωσα! Σας διαβασα ολες! Τωρα δε θυμαμαι σχεδον τιποτα απο οσα ηθελα να σχολιασω κ τοσες σελιδες που διαβασα..

Νατασουυυ μου, γραψε ενα βιβλιο τωρα που εχεις χρονο να βγαλεις κ λεφτα..μετα απο χρονιαααα οταν θα μεγαλωσουν τα παιδια και θα ξαναβρεις χρονο αρχιζεις κ τα σεμιναρια! Κουραστικα πολυ κοριτσι μου, ειμαι πτωμα! Ασε που ημουν κ στη τσιτα γιατι ειναι πολυ τουμπανο η κοιλια μου κ νομιζω οτι ολοι το καταλαβαν και με κοιτουσαν, και εχω πολλα νευρα..ελπιζω να ειναι ιδεα μου!

Ζωιτσα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου, ςυχομαι ολα να πανε καλα απο εδω και περα(που σιγουρα θα πανε, γιατι νομιζω οτι αυτο το δωρακι στο εστειλε η γιαγιακα σου)! Ερωτηση, εχεις κανει υπερηχο για σακο με τοσο χαμηλη τιμη χοριακης την προηγουμενη εβδομαδα? μονο σε μενα δε κανουν βρε κοριτσια? ειμαι να σκασω!

Καρπε μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο αυτο που σας ειπαν και να φυγει απο μονο του! Καλα ο αντρας σου χαζομπαμπας απο τωρα? του εχει παρει τα μυαλα? Σχετικα με το στολςμα, Νομιζω οτι κατι πρεπει να κανεις! Εχετε τετοιες χαρες και δε θα στολσετε?

Μαρακι, περιμενουμε φωτο με το αγιοβασιλακη σου! Με το καλο να βρειτε εξω τωρα που σαραντισατε!

Λουκουμαδακι, αυριο εχεις επιτροπη? εισαι ετοιμη? πως κρατιεσαι και δε στολισες ακομα? νομιζω φετος το χιονακι θα το εχουμε τα χριστουγεννα εαν κρινω απο τον καιρο! Αυριο θα παω στο κεντρο παλι, ελπιζω να κανουμε υπερηχο, μεχρι τωρα τιποτα!:oops::oops:

Δεσποινακι, ασε τις δουλειες βρε κοριτσι μου και ξεκουρασου λιγο! Ολοκληρος παιδαρος εχει γινει το αντρακι σου!

Ιωαννιτα, αντζι περαστικα βρε κοριτσια! Τοσες μερες αρρωστουλες? για μπουμπουνιστε τα καλοριφερ να ερθετε λιγο στα ισα σας...

τα δανεια πονεμενη ιστορια..και εμεις σκεφτομασταν να παρουμε δανειο για σπιτι γιατι τζαμπα τοσα λεφτα φευγουν στο ενοικιο, αλλα δε βγαλαμε ακρη κ το παρατησαμε..ωστοσο μπορω τοσο πολυ να σε καταλαβω, θελω τοσο πολυ ενα σπιτι να ξερουμε οτι ειναι δικο μας, να το φτιαξουμε οπως μας αρεσει, να νιωθεις τη ζεστασια του σπιτικου σου! Τωρα στο ενοικιο ειναι πολλα που δε μας αρεσουν και δε θελουμε να ριξουμε λεφτα σε ξενο σπιτι για να κανουμε αλλαγες..

Στρολ, παρε το βιταμ και πηγαινε το στη θεςη του στην κ. Ελενη διπλα στα φαρμακα και χωρις ντροπη...κανει θαυματα λεμε!

Αννιε, τι κανει η μπουμπου σου? βρε κοριτσι δε μπορεις να βγεις σε αδεια αφου εχεις θεματακα με την εγκυμοσυνη κ ο γιατρος σου λεει ξεκουραση?

Μπλου, με το καλο η β΄ Και μεγια το τικερακι με το νινι!

Εγω δεν καταλαβα, τελικα ποιες εξετασεις μπορουμε να γραψουμε και απο ποτε?

Ες, επιτελους μονοι στο σπιτι!? βρε κοριτσι, το τελευταιο που πρεπει να σκεφτεσαι τωρα ειναι το ποτε θα ξαναφας! Δε σε βοηθαει καθολου! Απλα συνεχισε τη προσπαθεια σου κ θα ερθει ο καιρος για ολα!

Και Εγω ακομα στη διαιτα ειμαι! Δε μου επιτρεπουν ουτε αλατια ουτε τιποτα...δε ξερω μεχρι ποτε, μαλλον περιμενουν να σταθεροποιηθει η χοριακη ωστε να μην υπαρχει κινδυνος υπερδιεγερσης, αλλα εχει πεσει πολυ πεινα λεμε και εχω βαρεθει γιατι νιωθω καλα και δε μπορω να φαω!! Ονειρευομαι τα παντα, εχω τρελαθει! Μονο φαγητα σκεφτομαι και για καποιο λογο πειναω πολυ τελευταια..και ολο τρεχω στην κουζινα,και ξεγελιεμαι... ενα μανταρινακι, ενα μηλαρακι, μια σαλατουλα σπανακι, μια ντοματουλα ,ασπραδια αυγων...πηρα καροτακια και αγγουρια για αλλαγη και πιπεριες κοκκινες φλωρινες και τις εψησα στο φουρνο με λαδοξυδο γιατι του εμποριου εχουν αλατι!

Πριμ αντε με τη νικη κοριτσι μου! Ευχομαι να ειναι τυχερος ο μηνας!

Γεωργια τι κανεις κοριτσακι μου?

Βρε κοριτσια τοσο χαμος με τον ομπαμα? τουλαχιστον να εδινε κ μια βοηθεια εδω σε μας τους ερμους και ταλαιπωρημενους τους ελληνες...

Ολγακι, δε γνωριζω κατι σχετικα με αυτα που γραφεις...να σου ευχηθω συντομα ομως να ερθει κ το δικο σας μωρακι και να εχετε τα δικα του βαπτισια!

Καντι, ποτε εχεις ετ? καλη επιτυχια!

Αχ, σιγουρα καποια ξεχασα αλλα δε θυμαμαι αλλα!:cool::cool:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες! Τι κάνετε; όντως κάνει κρυουλάκι, αλλά το ωραίο το κρύο. Χθες περπατησα και ηταν αναζωογονητικο. Μεχρι εκει ομως, το παραπανω δεν το αντεχω!

Ζωιτσα συγχαρητηρια! Ειστε μαζί με την άννα, περιμένουμε μεγάλες χοριακές και ομορφους υπερηχους

Αλήθεια το ευάκι που είναι να μας πει αν ακουσε καρδουλα; μας βρηκε στο καινουριο μας σπιτι;;

Λουκουμαδακι μηπως εχεις αγχος και στον υπνο σου σφιγγεις τα δοντια; μπορεις να εντοπισεις αν ποναει η γναθος και οχι συγκεκριμένο δοντι; εγω ειχα παθει κατι παρομοιο και περασε με αντιφλεγμονώδη, δεν ήταν απο δοντια αλλά καθαρά άγχος και σφίξιμο. Και μασελάκι μπορεί να σου δώσουν αν είναι αυτο. Μια πανοραμικη νομιζω θα ξεκαθαρισει το τοπιο.

Καρπε ολα καλά με τη β' ε?? Την καμάρωσες την μπουμπου; αφου σου ειπε ο γιατρος δεν ειναι τιποτα, όλ καλα. Κατσε ξεκουρασου μόνο. Και το στόλισμα αν είναι να το κάνεις μονη σου άστο για του χρονου παρεα με τη μικρη.

Κι εμεις την ειδαμε τη δικιαας τη δευτερα, μια χαρα είναι και παραμένει κορίτσι ο γιατρος με μαλωσε λιγο γιατι με ειδε αγχωμενη και του παραδεχτηκα οτι τελευταια ειχα αγχωθει πολυ λόγω των πονων.. που ενω ολοι μου λεγαν ειναι φυσιολογικοι εμένα με πανικόβαλαν και δεν εκανα τιποτα, καθομουν σαν την κοτουλα μες στο σπιτι.. μου ειπε οτι όλα ειναι φυσιολογικά, να βγω, να κινηθω, να παω γυμναστικη που ηθελα, να εχω επαφες με τον αντρα μου. Ε και το προσπαθω σιγα σιγα. Χθες πηγα πρωτο μαθημα γιογκα και ομολογω ότι το ευχαριστηθηκα πολυ.

Νατασα δεσποινακι αντζι αννι μπλου τι κανουν οι κοιλιτσες οι δικες σας; τα υπολοιπα κοριτσακια μας; ετοιμαζονται;;

Ααα κλεισαμε διημερακι για ρωμη παμφτηνα με ρυαν αιρ. Βρηκα και φτηνο ξενοδοχειο και ανυπομονω, το ηθελα πολυ ενα ταξιδακι. Ίσως και το τελευταιο οι δυο μας!!

vQjrp2.png

Καρπε μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο αυτο που σας ειπαν και να φυγει απο μονο του! Καλα ο αντρας σου χαζομπαμπας απο τωρα? του εχει παρει τα μυαλα? Σχετικα με το στολςμα, Νομιζω οτι κατι πρεπει να κανεις! Εχετε τετοιες χαρες και δε θα στολσετε?

Kαλα ηταν που ηταν απογινε...:rolleyes:

Δεν ξερω , σκεφτομαι οτι ετσι και στολισω και τελικα γινει τιποτα και μπω κανα νοσοκομειο θα εχουμε χριστουγενιατικο δεντρο μεχρι το καλοκαιρι...

Μπα...μαλλον θα το αφησω θα βαλω κανα μικρο μπιχλιμπιδι ισως γυρω γυρω...δε ξερω..

Κ

Κι εμεις την ειδαμε τη δικιαας τη δευτερα, μια χαρα είναι και παραμένει κορίτσι �� ο γιατρος με μαλωσε λιγο γιατι με ειδε αγχωμενη και του παραδεχτηκα οτι τελευταια ειχα αγχωθει πολυ λόγω των πονων.. που ενω ολοι μου λεγαν ειναι φυσιολογικοι εμένα με πανικόβαλαν και δεν εκανα τιποτα, καθομουν σαν την κοτουλα μες στο σπιτι.. μου ειπε οτι όλα ειναι φυσιολογικά, να βγω, να κινηθω, να παω γυμναστικη που ηθελα, να εχω επαφες με τον αντρα μου. Ε και το προσπαθω σιγα σιγα. Χθες πηγα πρωτο μαθημα γιογκα και ομολογω ότι το ευχαριστηθηκα πολυ. ��

Ααα κλεισαμε διημερακι για ρωμη παμφτηνα με ρυαν αιρ. Βρηκα και φτηνο ξενοδοχειο και ανυπομονω, το ηθελα πολυ ενα ταξιδακι. Ίσως και το τελευταιο οι δυο μας!! ��

χαχα παραμενει κοριτσι...το ιδιο ελεγα κι εγω καθε φορα...πλεον το εχω παρει αποφαση...:tongue:

Να κινηθεις κοριτσι μου...σε ζηλευω με την καλη εννοια...εγω θελω τοσο να περπατησω , να κανω γιογκα και δεν με αφηνουν τιποτα!!!!Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!!;)

Ευχομαι να περασετε τελεια στο ταξιδακι σας!!!!!:D

JU2Xp2.png

Καλημέρα κούκλες! Τι κάνετε; όντως κάνει κρυουλάκι, αλλά το ωραίο το κρύο. Χθες περπατησα και ηταν αναζωογονητικο. Μεχρι εκει ομως, το παραπανω δεν το αντεχω!

Ζωιτσα συγχαρητηρια! Ειστε μαζί με την άννα, περιμένουμε μεγάλες χοριακές και ομορφους υπερηχους ��

Αλήθεια το ευάκι που είναι να μας πει αν ακουσε καρδουλα; μας βρηκε στο καινουριο μας σπιτι;;

Λουκουμαδακι μηπως εχεις αγχος και στον υπνο σου σφιγγεις τα δοντια; μπορεις να εντοπισεις αν ποναει η γναθος και οχι συγκεκριμένο δοντι; εγω ειχα παθει κατι παρομοιο και περασε με αντιφλεγμονώδη, δεν ήταν απο δοντια αλλά καθαρά άγχος και σφίξιμο. Και μασελάκι μπορεί να σου δώσουν αν είναι αυτο. Μια πανοραμικη νομιζω θα ξεκαθαρισει το τοπιο.

Καρπε ολα καλά με τη β' ε?? Την καμάρωσες την μπουμπου; αφου σου ειπε ο γιατρος δεν ειναι τιποτα, όλ καλα. Κατσε ξεκουρασου μόνο. Και το στόλισμα αν είναι να το κάνεις μονη σου άστο για του χρονου παρεα με τη μικρη.

Κι εμεις την ειδαμε τη δικιαας τη δευτερα, μια χαρα είναι και παραμένει κορίτσι �� ο γιατρος με μαλωσε λιγο γιατι με ειδε αγχωμενη και του παραδεχτηκα οτι τελευταια ειχα αγχωθει πολυ λόγω των πονων.. που ενω ολοι μου λεγαν ειναι φυσιολογικοι εμένα με πανικόβαλαν και δεν εκανα τιποτα, καθομουν σαν την κοτουλα μες στο σπιτι.. μου ειπε οτι όλα ειναι φυσιολογικά, να βγω, να κινηθω, να παω γυμναστικη που ηθελα, να εχω επαφες με τον αντρα μου. Ε και το προσπαθω σιγα σιγα. Χθες πηγα πρωτο μαθημα γιογκα και ομολογω ότι το ευχαριστηθηκα πολυ. ��

Νατασα δεσποινακι αντζι αννι μπλου τι κανουν οι κοιλιτσες οι δικες σας; τα υπολοιπα κοριτσακια μας; ετοιμαζονται;; ��

Ααα κλεισαμε διημερακι για ρωμη παμφτηνα με ρυαν αιρ. Βρηκα και φτηνο ξενοδοχειο και ανυπομονω, το ηθελα πολυ ενα ταξιδακι. Ίσως και το τελευταιο οι δυο μας!! ��

Μελιτινακι εσενα ξεχασα! Τι ωραια που θα πατε ταξιδακι! Καλα δε θα ειστε ακριβως οι δυο σας..θα εχετε κ παρατηρητη! Τελεια η ρωμη! Απο τα πιο ομορφα μερη που εχω παει! Ολη η πολη ενα μουσειο, σαν να εισαι σε αλλη εποχη! Επιτρεπει τετοια ταξιδια στις εβδομαδες σου?

Α, σχετικα με τις επαφες που λες, τι ισχυει? κανει ή οχι? ή μηπως ειναι σαν τα ταξιδια δηλ ο καθε γιατρος λεει τα δικα του?

Kαλα ηταν που ηταν απογινε...:rolleyes:

Δεν ξερω , σκεφτομαι οτι ετσι και στολισω και τελικα γινει τιποτα και μπω κανα νοσοκομειο θα εχουμε χριστουγενιατικο δεντρο μεχρι το καλοκαιρι...

Μπα...μαλλον θα το αφησω θα βαλω κανα μικρο μπιχλιμπιδι ισως γυρω γυρω...δε ξερω..

χαχα παραμενει κοριτσι...το ιδιο ελεγα κι εγω καθε φορα...πλεον το εχω παρει αποφαση...:tongue:

Να κινηθεις κοριτσι μου...σε ζηλευω με την καλη εννοια...εγω θελω τοσο να περπατησω , να κανω γιογκα και δεν με αφηνουν τιποτα!!!!Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!!;)

Ευχομαι να περασετε τελεια στο ταξιδακι σας!!!!!:D

Γιατι βρε καρπε μου να μπεις στο νοσοκομειο! Μακρια απο εδω τι ειναι αυτα που οες! Μια χαρα εισαι κ ετσι θα συνεχισεις! Νοσοκομειο μια φορα ..για τη γεννα!

Τωρα εαν δε θελεις πολλα πολλα, τουλαχιστον βαλε κανενα στολιδακι , κατι να μυρισει χριστουγεννα!

Ζωιτσα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου, ςυχομαι ολα να πανε καλα απο εδω και περα(που σιγουρα θα πανε, γιατι νομιζω οτι αυτο το δωρακι στο εστειλε η γιαγιακα σου)! Ερωτηση, εχεις κανει υπερηχο για σακο με τοσο χαμηλη τιμη χοριακης την προηγουμενη εβδομαδα? μονο σε μενα δε κανουν βρε κοριτσια? ειμαι να σκασω!

κοριτσι μου εγω πηγα την προηγουμενη βδομαδα με χοριακη 180 πριν την καθυστερηση σε ραντεβου κλεισμενο πριν απο ενα μηνα για να συζητησπυμε για χειρουργιο...οποτε οταν του τα ειπα με εβαλε στη καρεκλα να δπυμε τουλαχιστον οτι ειναι ενδομητριο!ηταν ενδομητριο!τωρα θα παω ξανα την παρασκευη το πρωι για να δουμε μηπως δουμε και να συζητησουμε τι να κανουμε στο ταξιδι!πανω απο 1500 μοναδες βλεπεις σακο διαβασα!οποτε εγω πρωτο ο θεος παρασκευη θα ειμαι 3000....εσυ ποσες μοναδες εχεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...