Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Baby Baskets Online


Συντονιστής Org

Recommended Posts

H Baby Baskets Online είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται στη δημιουργία πρωτότυπων δώρων για νεογέννητα.

3layer.jpg

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ποικιλία από καλάθια – συνθέσεις δώρων, ανθοδέσμες φτιαγμένες από μωρουδιακά, τούρτες από πάνες (nappy cakes) και άλλες πολλές μοναδικές ιδέες που θα εντυπωσιάσουν εσάς και τους νέους γονείς.

anthbig.jpg

Η αποστολή τους μπορεί να γίνει στο μαιευτήριο για να συγχαρείτε τη γέννηση του μωρού ή στο σπίτι των γονέων με την ευχητήρια κάρτα σας ή μπορούμε να σας το παραδώσουμε στο χώρο σας για να το προσφέρετε οι ίδιοι.

Τα προϊόντα με τα οποία δημιουργούμε τις συνθέσεις δώρων είναι ειδικά για νεογέννητα από επιλεγμένους προμηθευτές και βιοτεχνίες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξʼ ολοκλήρου από την πρώτη κι όλας μέρα της γέννησης τους.

chestboy.jpg

Διαλέξτε ένα από τα δώρα για νεογέννητα που διαθέτει το online κατάστημά μας ή επικοινωνήσετε μαζί μας για να φτιάξουμε μαζί το προσωπικό σας δώρο με τα προϊόντα και το κόστος που επιθυμείτε.

Σε όλα τα δώρα γίνεται δωρεάν αμπαλάζ και μεταφορά στα μαιευτήρια Αττικής.

napygarden.jpg

PB130666.JPG

tricyclegirl.jpg

Baby Baskets Online

www.babybasketsonline.gr

Τηλ. 211-0125541

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...