Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

Βγήκε το σπερμοδιάγραμμα του συζύγου μου και δεν ξέρω τι να πω. Αν σας πω θα με πείτε θεότρελη και ντρέπομαι αλλά θέλω κάπου να πω κι εγώ τον πόνο μου.

Το κάναμε απλά για επανάληψη να είμαστε σίγουροι πως δεν έχει επιστρέψει στα κακά νούμερα που είχε στην αρχή. Όχι, ευτυχώς δεν επέστρεψε αλλά βελτιώθηκε κιόλας. 
      Έχουμε βέβαια E.Coli αλλά αυτό το παθαίνει λόγω μορφολογίας του συστήματος εκεί και πάντα έχει ένα μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας στο σπέρμα, δηλαδή το περιμέναμε. Στο δια ταύτα 53% κινητικότητα (9% ταχεία, 44% μέτρια), 9% μορφολογία (από 3%) και το dfi που το κοιτάω και δεν μπορώ να το πιστέψω 10% από 22%. Έχω μείνει άφωνη, κάθομαι και τα κοιτάω και αναρωτιέμαι τι άλλο να κάνουμε; Ξεκινήσαμε με 0 κινητικότητα, στο όριο μορφολογία και μέτριο dfi και φτάσαμε εδώ και πάλι εγκυμοσύνη μηδέν ούτε καν με εξωσωματική. Ίσως τελικά τα ωάρια μου να μην δίνουν υγιή έμβρυα, τι να κάνω, αυτά έχω. Νιώθω ότι κάνω κύκλους και δεν πάω πουθενά. Χωρίς προεμφυτευτικό πάω στα τυφλά εντελώς 🤦‍♀️
      Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι πως αν ήταν με άλλη γυναίκα ίσως να είχε ήδη οικογένεια...

ΥΓ Για όσες απορήσετε ούτε βιταμίνες πήρε, ούτε δίαιτα έκανε (έχει φυσιολογικό βάρος), ούτε γυμναστική κάνει, ούτε διατροφή ιδιαίτερη. Δεν πίνει και δεν καπνίζει αλλά δεν τα έκανε και ποτέ αυτά. Το μόνο που κάνει είναι πίνει κάθε πρωί ένα ποτήρι χυμό με λίγη μάκα και λίγο τριβόλι σε σκόνη που σιγά την ανακάλυψη, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο! Να βοηθάνε αυτά, δεν ξέρω.  

μανιτσα μου τι τρελαινεσαι ετσι μονη σου; κ εσυ αν ησουν με αλλον αντρα μπορει να ειχες παιδι τωρα. ποτε δεν ξερεις... it takes two to tango! μια διεγερση εχεις κανει κι αυτη δεν εδωσε κ τις αριστες βλαστοκυστες. ισως κ λιγο αναμενωμενο να μην εχεις επιτυχια. εγω στη θεση σου θα χαιρουμουνα με το σπερμα και που ολα οσα εχω ελεγξει ειναι κομπλε κ απλα θα προχωρουσα βουρ σε διεγερση. τι καθεσαι τωρα κ προβληματιζεσαι ; επειδη ο χρονος μετραει αντιστροφα για εμας καλως η κακως, πηγαινε εκει να μαζεψεις ωαριακια κ μην σκοτιζεσαι πλεον με αλλα. ολα under control τα εχεις κ ειναι σουπερ κ το σπερμα. δηλαδη πραγματικα νιωσε αισιοδοξη κ απλα προχωρα. 

2 ώρες πρίν, Souri είπε:

Ναι Λίνα, δεν έχω και τόση ψυχραιμία η αλήθεια είναι. Μου ακούστηκε και κάπως το "να πετάξω στα σκουπίδια", οπότε ναι, καταλαβαίνω τι λες και φυσικά δε θα το κάνω.

Αλλά  δε θα έρπεπε να γίνουν παραπανω εξετάσεις πριν την εμβρυομεταφορά; Είνια φυσιολογικό να παίρνω 6ουτροτζεσταν την ημέρα, 2 βασκλόρ, και μία ενέσιμη χωρίς να δούμε προγεστερόνη στο αίμα; (χώρια τις αντιπηκτικές, την κορτιζόνη και τα σικλακούρ) αισθανόμουν ότι κάτι δε πήγαινε καλά, σα να ήταν υπερφορτωμένο το σύστημα. Διαβάζω οτι μετράνε ενδομήτριο, ούτε αυτό δε μέτρήθηκε πριν την μεταφορά!! Έβαλε υπέρηχο 5 δευτερόλεπτα, είπε άψογα και τέλος.. Διαβάζω πχ που λέτε για ΑΜΗ, εγώ τέτοια εξέταση δεν έχω κάνει!! Γενικά το ρωτάω για την ΑΜΗ όχι τώρα για τη φάση της μεταφοράς, δε θα έπρεπε να έχει μετρηθεί στην ηλικία μου;  

Ναι θα του ρίξω τη μαχαιριά στη καρδιά το βράδυ, ακόμα δε του έχω πει τίποτα γιατί έχει πολύ απαιτητικη μέρα στη δουλειά του και δεν ήθελα να τον γκρεμίσω. Κανονικά η χοριακή ήταν για Δευτέρα, αλλά.... ήμουν σίγουρη ότι δεν είμαι, πως να το πω...

Σκέφτομαι αλλαγή κέντρου λόγω αυτά που είπα και στη Λίνα πριν.. μήπως έπρεπε να γίνουν παραπάνω εξετάσεις.. 

Πριν λίγο μίλησα και με τον γιατρό μου, πιστεύει λέει στις δύο βλαστοκύστες μας κι ας είναι μικρές, και πάμε και με την αμέσως επόμενη περίοδο (αν αντέχω..)  
      Είναι βραχύ το κύκλωμα τώρα η αλήθεια είναι... 

καλωσηρθες Σουρη… και εσυ επισης γιατι τρελαινεσαι ετσι μανα μου με την πρωτη αποτυχια; εισαι 43 και προφανως και ολα τα ωαρια δεν θα ειναι τοπ ποιοτικα, αλλα εφοσον εχεις και φτανουν κ βλαστοκυστες, εχεις παντα πιθανοτητες να βρεις το ενα το καλο που λεμε. στην ηλικια σου θεωρω πρεπει να μεταφερεις δυο. αααν τοσο πολυ υπαρξει μετεπειτα κατι που να αγχωνει εσενα η τους γιατρους, μπορει να γινει μειωση. εχω φιλη που εκανε μειωση στα 47 απο επιλογη γιατι κ εκεινη ειχε δυο παιδια ηδη κ φιλη που εκανε αναγκαστικα γιατι το ενα εκ των δυο ειχε χρωμοσωμιακη (δυστυχως μετα τα 40 αυξανονται οι πιθανοτητες). αλλα με εμβρυομεταφορα ενος παιζεις με πολυ χαμηλα στατιστικα, κ επειδη οπως λες τα λεφτα δεν κρεμονται απο δεντρα, δεν νομιζω οτι αξιζει να το κανεις. οσα εχεις ελεγξει ειναι αψογα, εχεις ηδη μια τελειομηνη εγκυμοσυνη (ηταν φυσιολογικη συλληψη;) οποτε αυτο ειναι μεγαλο ατου κ εννοειται θα μεταφερεις τα εμβρυα που εχεις γιατι δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο αν τα αλλα δεν πετυχαν. οι ποσοτητες που γραφεις σε προγεστερονη κ οιστρογονα ειναι καραbasic και μην σε αγχωνει. κ εμενα στις εξωσωματικες τοση μου δινανε απο 28 μεχρι 36 χρονων κ προγεστερονη κανεις ποτε δεν ελεγξε αιματολογικα. μου λεγανε παιρνεις φουλ δοση, δεν παιζει ρολο. απο κει κι επειτα ααααααν δεν πετυχει η ετ σου (που το απευχομαι εννοειται) εκει θα το δεις εσυ κ ο αντρας σου ποσο αντεχετε ψυχολογικα κ οικονομικα κ αναλογως η που θα ξαναπροσπαθησεις με δικα σου η που θα πας με δανεικα. αλλα μην προτρεχεις απο τωρα. εχεις αλλα που προεχουν. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!Επιτελους πηρα λεωφορειο σημερα!Ενα βεβαια το δευτερο δεν το προλαβα, του εκανα νοημα αλλα εφυγε.Ξυπνησε κι αποψε η μικρη 4 αλλα ξανακοιμηθηκε...ξαναξυπνησε 6:30 αλλα ξανακοιμηθηκε, δεν σηκωθηκα καθολου.Απλα μιλουσε...

Ειρηνη δε μου βγαζεις απο το μυαλο οτι περασατε οικογενειακως τη νεα γριπη, και φυσικα εσυ ως μεγαλυτερη απο τα παιδια την περασες χειροτερα!

Δημητρα κανονικα μεχρι 3 ετων τα παιδια με καγκελα κοιμουνται, αφου δεν εχεις προβληματα με τον υπνο της μικρης αστην εκει να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

Βατραχακι τοσο χαμηλα ειναι τα καγκελα σας:confused:και πεφτει συνεχεια ο μικρος?Εχεις ψαξει μηπως βρει επιπλεον καγκελα να βαλεις?Η μηπως βγαινουν αυτα να βαλεις αλλα ψηλοτερα? Εμας ευτυχως σηκωνονται τα καγκελα οχι το στρωμα κι ετσι τα εχω κατεβασμενα οταν τη βαζω στο κρεβατι και τα σηκωνω μετα.

Αννα.....τι ειναι αυτα που ειδα στο face???Προσεχε μη διαγραφεις!Δε στο λεω ετσι, διαγραφηκε ο κουμπαρος μου με μια τετοια φωτο....

Μη μου πεις οτι φωτογραφηθηκε μονο με το αρωμα της!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

age.png age.png

Μη μου πεις οτι φωτογραφηθηκε μονο με το αρωμα της!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οχι καλε!Φωτο απο το κουκλακι εβαλε..βεβαια προς στιγμην νομιζα οτι ολα αυτα τα ειχε σπιτι της:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Αννα.....τι ειναι αυτα που ειδα στο face???Προσεχε μη διαγραφεις!Δε στο λεω ετσι, διαγραφηκε ο κουμπαρος μου με μια τετοια φωτο....

Μαρή τι λες???Θα πρέπει κάποιος να θιχτεί κ να μου κάνει αναφορά ότι τον προσβάλει το περιεχόμενο....μόνο που το περιεχόμενο αφορά φωτογράφιση ενός εστιατόριου...κ οι φίλοι μου νομίζω έχουν όλοι χιούμορ :roll:

Μουαχαχχα :tongue::tongue::tongue:

Οχι καλε!Φωτο απο το κουκλακι εβαλε..βεβαια προς στιγμην νομιζα οτι ολα αυτα τα ειχε σπιτι της:mrgreen::mrgreen:

Καλά είπαμε ρε δεν είμαι τόσο προχώ! :tongue:

Κι εγώ πριν μερικές μέρες που είδα την φωτο στο fb δεν κατάλαβα τί ήταν, μάλιστα νόμιζα ότι είχε φτιάξει διακοσμητική χελιδονοφωλιά στο σπίτι!!!

742474yq2tasz0n7.gif

Καλέ κοπελιά χθες τις έβαλα στο φεις εσύ πότε της είδες??? Μήπως δε λες για μένα??? :mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα κοριτσιααααα!

Η μικρή πάει πάλι στη γιαγιά της...χθες ήταν ένα αγγελούδι...της λείπουμε μωρέ κ τρέχει από την αγκαλιά του ενός στην αγκαλιά του άλλου....μαγείρευε κ μας τάιζε στο στόμα...κ το βράδυ κοιμήθηκε χωρίς να ξυπνήσει κ να ζητήσει γάλα! ;) Κ η πλάκα είναι που ξέρει κ σκεπάζεται μωρέ...την κοίταξα το πρωί που σηκώθηκα κ ήταν σκεπασμένη μέχρι το σβέρκο ! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Με το που μπαίνεις στο fb δεν σε ενημερώνει και σου εμφανίζει ότι καινούριο έχει αναρτηθεί στην home page?

Eκεί συνάντησα την αμφιλεγόμενη φωτό Άννα.

Τις υπόλοιπες μόλις τώρα επίσης κατάλαβα τί είναι!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Κ όσο για τις ιώσεις...χθες είπαν στις ειδήσεις της ερτ3 ότι υπάρχει μεγάλη έξαρση ίωσης(πανδημία θα την έλεγα εγώ) όπου στο μεγαλύτερο ποσοστό υπάρχει το στέλεχος η1ν1...επίσης ότι στο αντιγριπικό εμβόλιο έχουν βάλει κ αυτόν τον ιο(χωρίς να το πουν έτσι?Ενώ πρώτα έπρεπε κ να υπογράφουμε για να το κάνουμε) :rolleyes: Κοινώς σας είπα κ τις προάλλες που έλεγε η Ειρήνη για τη πνευμονία....κάτι μας κρύβουν....είναι προφανές ότι ο ιος έχει εξαπλωθεί πολύ κ πλέον δεν κάνουν έλεγχο παρά μόνο σε όσα περιστατικά είναι βαριά....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Με το που μπαίνεις στο fb δεν σε ενημερώνει και σου εμφανίζει ότι καινούριο έχει αναρτηθεί στην home page?

Eκεί συνάντησα την αμφιλεγόμενη φωτό Άννα.

Τις υπόλοιπες μόλις τώρα επίσης κατάλαβα τί είναι!

Καλέ χθες το απόγευμα τις ανέβασα....πως είδες εσύ κάτι πριν μέρες??? :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαρή τι λες???Θα πρέπει κάποιος να θιχτεί κ να μου κάνει αναφορά ότι τον προσβάλει το περιεχόμενο....μόνο που το περιεχόμενο αφορά φωτογράφιση ενός εστιατόριου...κ οι φίλοι μου νομίζω έχουν όλοι χιούμορ :roll:

Ετσι ηξερα κι εγω αλλα και με τον κουμπαρο μου ποιος να θιχτηκε και να του την εκανε την αναφορα???Τι να σου πω...Εγω δε σου κανω παντως μην ανησυχεις,καιρο ειχα να δω τετοια....καλλιτεχνηματα!!!!:lol::lol::lol:

Εγω ξαναειπα χθες για τις ιωσεις, στη δουλεια του Κωστα γινεται χαμος!Μονο να μη μου την κουβαλησει σπιτι....

Κ όσο για τις ιώσεις...χθες είπαν στις ειδήσεις της ερτ3 ότι υπάρχει μεγάλη έξαρση ίωσης(πανδημία θα την έλεγα εγώ) όπου στο μεγαλύτερο ποσοστό υπάρχει το στέλεχος η1ν1...επίσης ότι στο αντιγριπικό εμβόλιο έχουν βάλει κ αυτόν τον ιο(χωρίς να το πουν έτσι?Ενώ πρώτα έπρεπε κ να υπογράφουμε για να το κάνουμε) :rolleyes: Κοινώς σας είπα κ τις προάλλες που έλεγε η Ειρήνη για τη πνευμονία....κάτι μας κρύβουν....είναι προφανές ότι ο ιος έχει εξαπλωθεί πολύ κ πλέον δεν κάνουν έλεγχο παρά μόνο σε όσα περιστατικά είναι βαριά....:roll:

Akoma να ερθεις στα βραχια της πειραικης με την βοτκα ομως!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Άντε βρε Ελένη κ έχω μια υποψία ότι έχω αρχίσει κ τα χάνω δεν θέλω να επιβεβαιωθεί! :tongue:

Ειρήνη σε περίμενα χθες αλλά δεν ήρθες! :tongue::tongue: Κ περιμένω κ ένα πμ! :P:p:p

Σήμερα θα ρωτήσει ο στεφ την πεθερά μου αν θα κρατήσει τη μικρή το Σάββατο το βράδυ να βγούμε που έχει γενέθλια....για να δούμε...εγώ δεν θέλω να της ζητάω χάρες γιατί όσο μιλάμε τώρα που κρατάει τη μικρή τόσο παίρνει θάρρος κ μου λέει κουλά! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...