Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

αντιπηκτική κ έχω θα ξεκινήσω μετά την ετ.αλλα εσυ επερνες πάρα πολυ προγεστερονη λογικο να ζαλίζεσαι .μιλα με το γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει.μηπως Επειδή είχες δίδυμα γιαυτο σου έδινε τόσο πολύ ;

Οχι, τα δίδυμα τώρα είναι 12 χρονών 😊 Πάω για τρίτο παιδάκι με τον δεύτερο άντρα μου. Έκανα διέγερση τον Φεβρουάριο και από τα 9 που γονιμοποιήθηκαν έμειναν 4 βλαστοκύστες. Δύο 2ΑΑ μία 2ΑΒ και άλλη μια 1ΑΑ. Την ημέρα της εμβρυομεταφοράς μας ενημέρωσαν ότι χάσαμε την μία 2ΑΑ πριν τη μεταφέρουμε οπότε έβγαλαν την αμέσως επόμενη 2ΑΑ όπου δυστυχώς δεν πήγε καλά.  Οπότε το δίλυμμα είναι να βάλουμε και τις δύο που έμειναν και να ρισκάρουμε τη μικρή πιθανότητα να πιάσουν και οι δύο, αλλά να γλυτώσουμε χρόνο και χρήμα ή να το πάμε εκ του ασφαλούς με μία-μία.. Όταν καθαρίσω και πάμε για υπέρηχο θα γίνει αναλυτική συζήτηση με τον γιατρό να παρθεί απόφαση. Και τη πρώτη μου εξωσωματική με τον ίδιο γιατρό ήμουν. Αυτός ξεγέννησε και τα δίδυμα.  

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτα ειναι λαθη απο ταχυτητα οποτε μην πολυσκας!

προσωπικα αφησα στην ακρη το ειδικο σαπουνακι που ειχα και πλεον πλενομαι με το αφρολουτρο που χρησιμοποιω,το οποιο λογω ευαισθητου δερματος ειναι παιδικο κι ετσι δε μου δημιουργει καποιο προβλημα.αν νοιωσω ενοχληση το χαμομηλακι με σωζει!τωρα μονο νερο...δεν ξερω αν θα το αντεχα...ποσο καθαρη να αισθανθεις μονο με νερο? στις θηλες παντως σταματησα να βαζω σαπουνι και ετσι σταματησε και το ξεφλουδισμα,εκει ριχνω μονο νερακι.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

marroz αν ήμουν Ελλάδα θα ήμαστε γειτόνισσες! Χολαργό μένω! Κορίτσια να ρωτήσω, την ευαίσθητη περιοχή με τι την πλένεται; Σόρυ για την άχαρη ερώτηση, αλλά κάπου άκουσα ότι δεν κάνει να χρησιμοποιούμε ούτε καν ειδικό κρεμοσάπουνο, παρα μόνο νερό γιατι χαλάμε το ph της περιοχής. Ξέρετε κάτι σχετικό; Σας έχουν συστήσει κάτι οι γιατροι σας;

Έχεις δίκιο..Στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα ένα μικρόβιο στον κόλπο και ρώτησα το γιατρό με τι να πλένομαι εκτός από την αντιβίωση που μου έδωσε.Μέχρι τότε χρησιμοποιούσα ένα υγρό σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή(γνωστής εταιρείας που πουλά σερβιέτες.).Ο γιατρός μου συνέστησε να μην το ξαναχρησιμοποιήσω ακριβώς για το λόγο που ανέφερες-χαλάει το ph της περιοχής.Μου είπε να πλένομαι με νερό και όλα οκ!

Άντε έλα Ελλάδα να πίνουμε το καφεδάκι στην πλατεία της Αγ.Παρασκευής με τα μπεμπίνια μας μέχρι να γυρίσουμε στη δουλειά!!;)

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

ναι ρε γαμώτο δε νιώθω καθαρή μόνο με νεράκι... αλλά και τα αφρόλουτρα απ' ότι βλέπω δεν κάνουν καλό! Μαρροζ τι καλά που θα ήταν!!! Όμως δεν έχει ο άντρας μου δουλειά κάτω και αναγκαζόμαστε να τρώμε την ξενιτειά στη μάπα... Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα σε κανα 2 χρόνια να επιστρέψουμε!

VbTYp1.png

ναι ρε γαμώτο δε νιώθω καθαρή μόνο με νεράκι... αλλά και τα αφρόλουτρα απ' ότι βλέπω δεν κάνουν καλό! Μαρροζ τι καλά που θα ήταν!!! Όμως δεν έχει ο άντρας μου δουλειά κάτω και αναγκαζόμαστε να τρώμε την ξενιτειά στη μάπα... Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα σε κανα 2 χρόνια να επιστρέψουμε!

αν δε γίνομαι αδιάκριτη, που ακριβως βρίσκεσαι;θα γεννήσεις έξω;

Διαφημίσεις

καλημερα!

οτιλια δοκιμασε με βρεφικο αφρολουτρακι!εμενα αυτο με εσωσε..αν ειναι καταλληλο για το ευαισθητο δερματακι ενος μωρου δεν θα ειναι καταλληλο για εμας?το κανονικο αφρολουτρο παντως απορριπτεται η τελοσπαντων το απερριψα εγω γιατι μου προκαλουσε ενοχλησεις.

κοριτσια οι υπολοιπες τι χρησιμοποιειτε?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλημέρα κορίτσια!

Καιρό εχω να γράψω τα νέα μας. Την περασμένη εβδομάδα πηγαμε στο γιατρό και βρίσκει τη μπέμπα μας 8 μερες μικρότερη .... όλο μετρούσε και ξαναμετρούσε το βάρος της ... :( Μου είπε οτι υπολογίζει να γεννηθεί γύρω στα 3 κιλά ... θα δούμε!

Εκανα και την καμπύλη ζαχαρου με γλυκόζη των 50 γρ και μια χαρα ήταν και το ζάχαρο.

Κατά τα άλλα όλα καλα! Εχει αρχίσει και αναγνωρίζει φωνές και χάδια στην κοιλιά μου και για τον πατέρα της κάνει σαν τρελή μόλις τον ακούσει! :D

Αρχισαμε και τις αγορές μας σιγά σιγά ... έχει ήδη ερθει το καρεκλάκι του αυτ/του, εχουμε παραγγείλει το καρότσι και την κουνια/σιφινιέρα.

Για την ευαίσθητη περιοχή σκέτο νερό και μόνο όταν εχω να κάνω γενική ούρων, πλένομαι με lactacyd intimo.

Αυτα απο εμας ...

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Καλημέρα σας.Εγώ πλένομαι με lactacyd ποτέ δεν μου δημιούργησε πρόβλημα και αισθάνομαι και καθαρή.Τώρα για το ph δεν νομίζω να έκανε ζημιά μιας και όταν έμεινα έγκυος κανονικά αυτό χρησιμοποιούσα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα εγω πλενομαι οπως παντα με το αφρολουτρο μου και δεν εχω κανενα θεμα μεχρι στιγμης.

πηγα το πρωι στο ικα για να γραψω επιτελους την ΑΔΕΙΑ μου ναι ναι ναι

13 και σημερα!!!! 10 ιουνιου σταματαω, ρε κοριτσια δεν ξερω ποσες ακομα δουλευουν αλλα εχω κλαταρει, θα πεσω κατω χα χα αφου λεω τον αντρα μου την τελευταια μερα δεν θα παρω το αμαξι για την δουλεια θα γυρισω περπατωντας (γραφειο - σπιτι 15χλμ):P:p:p ασε που θα κανω και παρτυ στην αυλη μου μουσικη εξω μπαλονια και ο συζυγος να ψηνει απεριοριστα σουβλακια αυτο το χω ταξει σε φιλους οπως καποιος παιρνει συνταξη και κανει το τραπεζι ετσι και εγω μετα απο 11 χρονια συνεχομενα δουλεια τωρα....πεταω!

σημερα μου λεει αντε λιγο ακομα μωρο μου την πρωτη μερα θα κοιμασαι ολη μερα? και του απανταω την πρωτη βδομαδα κλειστα παντζουρια κινητα σταθερα και εγω θα πασω σε ''χειμερια ναρκη'' χα χα

IEJ0p3.png lqkDp3.png

καλημέρα σε όλες!

makon μου εγω έχω βαρεθεί να κάθομαι από τις 13 ιανουαρίου 2011..αφού περνάω τακτικά από τη δουλειά και τους λέω πόσο μου λείπουν ..χθες ανανέωσα την αναρρωτική μου γιατί στις 17 ιουνίου αρχίζει το δίμηνο πριν την πητ.μάλλον επειδή είμαι δυομισι χρόνια στη δουλειά και δεν έχω προλάβει να κουραστώ...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να γράψω νέα μου. Θυμάστε που σας είπα ότι η μικρή με κόλλησε κι είχα βήχα? Ε λοιπόν αυτός ο βήχας μ' έκανε να μην μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια τουλάχιστον επί 1 εβδομάδα ώσπου τα νεύρα μου έγιναν κουρέλια από την κούραση... Σα να μην έφτανε αυτό έπαθα και 2 κρίσεις με τον βήχα που δεν μπορούσα να αναπνεύσω και με πήγαν άρον άρον στο Ερρίκος Ντυνάν! Ο κακομοίρης μέσα στην κοιλιά τα είχε δει όλα!!!! Με είδε ένας πνευμονολόγος, αλλά ευτυχώς δεν είχα ακροαστικά! Αναγκαστικά όμως μου έδωσε κορτιζόνη ώστε να σταματήσει ο σπαστικός βήχας που είχα, γιατί θα είχαμε άλλα αν συνέχιζε... Τώρα αρχίζω να αισθάνομαι κάπως καλύτερα. Βέβαια λίγο βήχα έχω ακόμα, αλλά τουλάχιστον μπορώ και κοιμάμαι! Αργά μεν, αλλά κοιμάμαι :)

Άντε... άλλοι 3 μήνες μείνανε... θα περάσουν!!!! :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

καλημέρα και απο μενα!

εκανα και εγω τις εξετασεις μου: καμπυλη, γενικη ουρων, coombs κλπ. μια χαρα τα πηγα παλι με τη γλυκόζη μη πω οτι εσβησε και την πρωινη πεινα μου..

η μπεμπα εχει αρχισει πια να μην εχει και πολύ χωρο οπότε καταλαβαινω ολες τις κινήσεις της! καμια φορα νομίζω οτι ξεχωρίζω αν ειναι κεφαλακι χερακι η ποδαρακι..

πηρα και τα πρωτα δωράκια σε μπεμπε φορεματακια ! μου φαινονται πολύ μικροσκοπικά και πολύ... κοριτσιστικα! εχω συνηθησει με τα αγορίστικα και τωρα μου φαινονται πολύ περιεργα τα ροζουλιά! αφου παω σε μαγαζιά με παιδικά και απο τα κοριτσιστικα το ματι μου πεφτει σε οτι ειναι σε γαλάζιο χρωμα!

και εγω πλενομαι με το αφρολουτρο και ουτε εγω εχω αντιμετωπίσει ποτε προβλημα.

με το καλό οι άδειες στις εργαζόμενες μαμαδες! εγω ειμαι ελευθερη επαγγελματιας (αρχιτεκτονας) και εχει πεσει τοσο πολύ η δουλεια που εινα σαν να ειμαι συνεχως σε αδεια.. ελάχιστη δουλειά εχω πιά.. τωρα καλα ειναι, το χρειαζομαι.. μετα να δουμε τι θα γίνει:(

αν δε γίνομαι αδιάκριτη, που ακριβως βρίσκεσαι;θα γεννήσεις έξω;

Στη Σουηδία βρίσκομαι, στη Στοκχόλμη θα γεννήσω. Ο άντρας μου κάνει εδώ ειδικότητα (ορθοπεδικός) και δε θέλει να ακούει για Ελλάδα παρ' όλο που εκεί τελείωσε. Έχει ταλαιπωρηθεί ο καημένος! Εγώ είμαι με απόσπαση από το ελληνικό δημόσιο (δασκάλα). Εσύ;

Με το καλό οι αδειούχες!! Εγώ έχω άδεια εδώ και 1μισι μήνα και ακόμα δεν έχω χορτάσει...

VbTYp1.png

Στη Σουηδία βρίσκομαι, στη Στοκχόλμη θα γεννήσω. Ο άντρας μου κάνει εδώ ειδικότητα (ορθοπεδικός) και δε θέλει να ακούει για Ελλάδα παρ' όλο που εκεί τελείωσε. Έχει ταλαιπωρηθεί ο καημένος! Εγώ είμαι με απόσπαση από το ελληνικό δημόσιο (δασκάλα). Εσύ;

Με το καλό οι αδειούχες!! Εγώ έχω άδεια εδώ και 1μισι μήνα και ακόμα δεν έχω χορτάσει...

Μια χαρά στη Σουηδία..Μια φίλη μου είχε σχέση με έναν γιατρό που πήρε ειδικότητα εκεί και την είχαν φάει τα αεροπλάνα.Απ'ότι μου έλεγε, οι μισθοί εκεί δεν έχουν καμμία σχέση με αυτούς της Ελλάδας..πολύ πιο πάνω απ'τους δικούς μας...αφού σκεφτόταν να φύγει κ αυτή για Σουηδία παρ' όλο που δεν είχαν κάτι επίσημο!!

εγώ και ο άντρας μου είμαστε στις ένοπλες δυνάμεις..τώρα έφυγε και ταξίδι λόγω δουλειάς κ όλη μέρα με τρώει η μοναξιά:(:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...