Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα. Οπως βλέπετε άρχισα να ψιλομπαινω ξανά αφού από χτες ξεκίνησε η άδειά μου από τη δουλειά κ έχω λίιιιιιιιγο περισσότερο χρόνο. Αλήθεια όσες έχετε κ μεγαλύτερο παιδάκι δεν ζορίζεστε?

Εγώ ζορίζομαι κ κουράζομαι πολύ μόνο κ μόνο για να ανταποκριθώ στις ανάγκες της. Απ.ό δουλειές κάνω τα βασικά (τα πιο βαρια τα κάνει ο μπαμπάς). Τώρα είμαι κ σε φάση που προσπαθώ να κόψει κ την πάνα κ κάθε τρεις κ λίγο είμαι στα πατώματα να σφουγγαρίζω τα ατυχήματα...

Μάλλον τελικά είναι καλύτερο για τη μαμά να έχουν μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας τα παιδάκια μεταξύ τους... Α! Κ όσες έχετε μεγαλύτερο παιδάκι τι έχετε κάνει με το θέμα του κρεβατιού τους? Ρωτάω επειδή ψάχνω για κρεβάτι ώστε να βγάλω από την κούνια της τη μικρή μου.

Καλημέρα, από δουλειές για να μην είμαι και αχάριστη, έχω την κοπέλα που μου κρατάει τη Λένα τα πρωινά και μου κάνει και δουλειές οπότε δεν κάνω πολλά πράγματα απλά έχω να τρέχω και να παίζω με τη Λένα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Με το κρεβάτι, εμείς της το έχουμε αλλάξει από το Φλεβάρη και κοιμάται κανονικά χωρίς κάγκελο ή κάτι άλλο, απλά μερικές φορές σηκώνεται και πάει στον καναπέ για να συνεχίσει τον ύπνο της:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, από δουλειές για να μην είμαι και αχάριστη, έχω την κοπέλα που μου κρατάει τη Λένα τα πρωινά και μου κάνει και δουλειές οπότε δεν κάνω πολλά πράγματα απλά έχω να τρέχω και να παίζω με τη Λένα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Με το κρεβάτι, εμείς της το έχουμε αλλάξει από το Φλεβάρη και κοιμάται κανονικά χωρίς κάγκελο ή κάτι άλλο, απλά μερικές φορές σηκώνεται και πάει στον καναπέ για να συνεχίσει τον ύπνο της:P:p:p:p

Xmmmmmmmm Στο σπίτι της μαμάς μου που τη βγάλαμε από την κούνια κ κοιμάται πλέον σε κρεβάτι έχει χάσει τον μεσημεριανό ύπνο της. Δεν κοιμάται κ σηκώνεται για να παίξει κ η μόνη λύση είναι να κοιμηθεί κάποιος μαζί της... Αυτό όμως δεν είναι λύση τελικά... Αν μου κάνει τα ίδια κ εδώ κάηκα....

Τι κρεβάτι κ στρώμα της πήρες αλήθεια?? Θα τα βάλεις στο ίδιο δωμάτιο αργότερά??

(Κοιμάται ακόμα η μικρή κ βρήκα ευκαιρία να σερφάρω)

Εμένα ο γιος μου είναι πολύ μεγάλος πλέον και κάνει τα περισσότερα μόνος του.Πάνα έχουμε κόψει από τα 2 και έχει ήδη μάθει να πηγαίνει μόνος του και για τσίσα και για κακά απλά όταν κάνει κακά πάω όταν τελειώνει να δω αν σκουπίστηκε καλά. Επίσης επειδή δεν του άρεσε καθόλου η κούνια του από 16 μηνών τον έχω σε κρεβάτι στην αρχή με προστατευτικό και πλέον ελεύθερο μιας και δεν υπάρχει θέμα να πέσει.Τα καλά είναι αυτά όταν έχουν μεγάλη διαφορά.

Εμένα με προβληματίζει αν θα έχει σχέση εντέλει με την αδερφή του με 4 χρόνια διαφορά, αν θα παίξουν κτλ.

Πάντως για την εγκυμοσύνη τώρα για μένα ήταν σωτήριο ότι ο μικρός πάει στα 4 με έχει βοηθήσει απίστευτα το αγοράκι μου.Τις μέρες που είχα τις συσπάσεις μέχρι και νερό μου έφερνε όταν είμαστε μόνοι μας για να μην σηκώνομαι.

Πάντως η Αγλαΐα από το τόπικ του θηλασμού είχε πει ότι το μασάζ στις θηλές δεν κάνει κακό.Δεν είναι απαραίτητο αλλά αν κάνεις δεν κάνεις και κακό.Στην επιλογή της καθεμίας.

Α! δεν το είχα δει αυτό με το μασάζ....

Σχετικά με το αν θα έχουν σχέση κ εγώ αναρωτιέμαι... κ ελπίζω να είναι αγαπημένες.Το οτι θα είναι πιο κοντα στην ηλικία κ το οτι θα έχουν το ίδιο φύλο δεν είναι κ πανάκεια....

Θα δούμε....

Εμένα θα έχει ο καθένας το δωμάτιο του.Κρεβάτι είχαμε πάρει από τη νεοσέτ ημίδιπλο με σκοπό να μην ξανά αλλάξουμε και στρώμα είχα πάρει media strom να είναι καλό γιατί το κορμάκι του ακόμα πλάθεται.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Xmmmmmmmm Στο σπίτι της μαμάς μου που τη βγάλαμε από την κούνια κ κοιμάται πλέον σε κρεβάτι έχει χάσει τον μεσημεριανό ύπνο της. Δεν κοιμάται κ σηκώνεται για να παίξει κ η μόνη λύση είναι να κοιμηθεί κάποιος μαζί της... Αυτό όμως δεν είναι λύση τελικά... Αν μου κάνει τα ίδια κ εδώ κάηκα....

Τι κρεβάτι κ στρώμα της πήρες αλήθεια?? Θα τα βάλεις στο ίδιο δωμάτιο αργότερά??

(Κοιμάται ακόμα η μικρή κ βρήκα ευκαιρία να σερφάρω)

Προς το παρόν έχει ένα κρεβατάκι που μας έδωσαν κάτι φίλοι, αλλά τώρα που θα μετακομίσουμε (ω, ναι μαζί με τη γέννα θα έχω και ανακαίνιση και μετακόμιση:confused::confused::confused::confused:) και θα τη βάλω σε μεγάλο κρεβάτι θα της πάρω cocomat στρωματάκι. Κοίτα κι εμείς με τη ρουτίνα του ύπνου της δε μπορώ να πω ότι έχουμε 100% σωστή διαδικασία, δηλαδή ακόμη θέλει κάποιον να της κάνει παρέα μέχρι να την πάρει ο ύπνος και προτιμάει να κοιμάται στον καναπέ κλπ. αλλά επειδή κάναμε μεγάλο αγώνα για να σταματήσει να κοιμάται μαζί μας, προς το παρόν δεν τη ζορίζω αφού μόλις κοιμηθεί μένει στο κρεβάτι της:P:p:p:p:p Άλλωστε με τη μετακόμιση, θα αλλάξει όλο της το πρόγραμμα και με το μωρό επίσης, οπότε είπαμε και με τον άντρα μου να της το φτιάξουμε μια και καλή από Σεπτέμβρη που θα μετακομίσουμε.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και απο εμένα!

χτες πηγα στην γυναικολόγο, όλα καλά τα βρήκε. απο οτι φαινεται εχει οντως παρει θεση η μπεμπα! ελπίζω να μεινει εκει! ντομπλερ θα κανω περιπου 4/7 δεν το εχω κλεισει ακόμα.

πηρα και τις αιματολογικες για να δουμε αν θα σταματήσω επιτέλους τις ινοχεπ. η γυναικολόγος τις βρήκε καλές αλλά πρεπει να τις δει και ο αιματολόγος οπότε υπομονή μια εβδομαδα ακόμα.

χτες μας φερανε το καινουριο κρεβατι του μικρού εμεις χωρους δεν εχουμε στο σπιτι οποτε πηραμε κουκέτα. αμεσως προσαρμοστηκε. βαιβαια και εμεις τον ειχαμε προετοιμασει οσο καλύτερα γινόταν.

για το μασαζ στις θηλες ξερω και εγω οτι ξεκινά με το που μπεις στο μηνα σου περιπου. το μασαζ το εκανα με αμυγδαλελαιο. για την πουρελαν ξερω και εγώ οτι η δραση της ειναι καταπραυντική και θεραπευτική( περιεχει αλόη κλπ) και την χρησιμοποιεις μετά την εναρξη του θηλασμου. εχω ακουσει οτι καποιες βαζουν οινοπνευμα προκειμενου να σκληρυνουν οι θηλες αλλά η μαια μου ειπε οτι δεν ειναι σωστό γιατι αφυδατώνονται και ξεραίνεται η επιδερμιδα και ειναι πιο ευκολο να πληγωθούν. αυτό που θελουμε ειναι να εχουν την φυσικη τους υγρασία ωστε να ειναι ελαστικές.

καλημερα απο υγρα marroz90 και εγω φοραω σερβιετακι.

κοριτσια τι κανετε εγω υπομονη 8 και σημερα!!! εργασιμες!!!

ασε που σκεφτομουνα πριν οτι σε 8- 9 βδομαδες το αργοτερο θα γεννησω:o:o

στηθος και εγω κοριτσια μεγαλωσε παρα πολυ αλλα δεν σταζει τιποτα ευτυχως! δουλειες κανω μονη μου (οσα βλεπει η πεθερα και να φανταστητε ειμουν μανιακη με την καθαριοτητα) αρχες ιουνιου θα βαψω το σαλονι οποτε μετα θα ερθουν μαμα αδερφη για γενικη καθαριοτητα.

την κυριακη χωρισαμε τα ρουχα και εκτος απο σεντονια παιδικα και νυχτικιες για μενα δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο. εχει τοοοσα πολλα που δεν θα προλαβει να τα βαλει, ασε που 2 κουτες πηγαν υπογειο γιατι ειναι για το χειμωνα;). εγω της αγορασα τα ρουχα που θα βαλει βγαινοντας απο την κλινικη η μπουμπου μου:tongue:

κοριτσια λικνο μου εδωσε η κουνιαδα μου τελειο η κορη της μονο κοιμηθηκε 4 μηνες αλλα ειδα οτι το στρωμα ειναι πακετο με την παντα κτλ και σπαει στην μεση μηπως δεν θα ξαπλωνει σωστα?

τελος σας κουρασα και μενα η θα τρελενεται ή θα ειναι ησυχη μια-δυο μερες, χθες βραδυ παντως κατω απο το πλευρο μου τεντωθηκε και πιαναμε με τον συζυγο την πατουσιτσα της ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΑΑΑ

IEJ0p3.png lqkDp3.png

καλημερα κοριτσια! μαρροζ υγρα εχω και γω και φοραω σερβιετακι απο την αρχη!

οσο για το μωρο που αλλες φορες ειναι υπερκινητικο αλλες οχι ισως ειναι που ολη μερα ειμαι ξαπλα οπως μου εχει πει ο γιατρος,και οταν κανω κατι παραπανω και κουραζομαι τοτε αρχιζει να κανει τις τουμπες του.σημερα χπ απο το πρωι τρεχω τωρα που ξαπλωσα κουνιεται πολυ.

HouVp2.png

oVGVp2.png

δεν είναι και τόσο καλό να φοράμε σερβιετάκι, αλλά πως αλλιώς μπορούμε να κάνουμε...:confused:τέλος πάντων...από σουτιέν, φοράτε αυτά της εγκυμοσύνης που κάνουν το στήθος σαν της γιαγιάς μου;:(

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

εμενα με βολευει το σερβιετακι ,γιατι δεν χρειαζεται να αλλαζω εσωρουχα συνεχεια..και γενικα νιωθω πιο καθαρη.αλλα γιατι δεν ειναι καλο?

οσο για σουτιεν δεν εχω παρει ακομα,προς το παρον φοραω ενα με ενισχυση και με εχει βολαψει και απο ρουχα πηγα σημερα και πηρα φορμες XL και ειμαι μια χαρα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

κι εγω εχω υγρα αλλα λιγο παραπανω απο αυτα που ειχα πριν....προσπαθω να αποφευγω τα σερβιετακια και αλλαζω συνεχεια εσωρουχο και πλενομαι συνεχεια....

ξανθη σε ευχαριστω για τις πληροφοριες για την κρεμα για τις θηλες....αν κανει καλο γιατι να μην αρχισω απο την εγκυμοσυνη....να ρωτησω και κατι αλλο???ειναι δδδεδομενο πως θα ματωνουν οι θηλες ολων μας η τυχαινει σε μερικες κοπελες και σε μερικες οχι?????

απο σουτιεν εγω κοριτσια φοραω το ιδιο νουμερο απλα εχει μεγαλωσει αρκετα αλλα μου κανουν ευτυχως ακομα τα δικα μου.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Σήμερα πήγα κι έκανα καμπύλη. Είχα ξεχάσει πως ήταν... Ευτυχώς όμως έκανα μόνο μία δόση γιατί όταν είχα κάνει στη μικρή τα αποτελέσματα ήταν καλά. Στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά, τότε θα κάνω την κανονική εξέταση (μπλιάχ!!!!).

Με την μικρή τα πάμε πολύ καλά με τα τσίσα και με τα κακάκια της. Μερικές φορές μόνο ξεχνιέται και έχουμε μικροατυχήματα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!

Από αϋπνίες μια χαρά τα πάω... Κάθε τρεις και λίγο πάω στην τουαλέτα για τσίσα και ο ύπνος έρχεται μετά τις 3:00!!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

εμενα με βολευει το σερβιετακι ,γιατι δεν χρειαζεται να αλλαζω εσωρουχα συνεχεια..και γενικα νιωθω πιο καθαρη.αλλα γιατι δεν ειναι καλο?

οσο για σουτιεν δεν εχω παρει ακομα,προς το παρον φοραω ενα με ενισχυση και με εχει βολαψει και απο ρουχα πηγα σημερα και πηρα φορμες XL και ειμαι μια χαρα!

εγω φοράω το σουτιεν εγκυμοσύνης από τον 4ο μήνα...:(κι αυτό γιατί το στήθος μου μεγαλώνει συνέχεια...από 2 φοράω το 4...και συνεχίζεται αυτός ο εφιάλτης.:(Επειδή αυτό το σουτιέν δεν έχει ενίσχυση και έχω εξέχουσες θηλές, φαίνονται όλα από μέσα τώρα που τα ρούχα είναι ελαφριά..

κ εμένα με βολεύει το σερβιετάκι αλλά είναι καλύτερα να φοράμε μόνο εσώρουχο για να αποφύγουμε μικρόβια που τυχον αναπτύσσονται αν αργήσουμε να αλλάξουμε και επειδή δεν αναπνέει ο κόλπος..:rolleyes:αλλά αν δε φοράω θα πρέπει να αλλάζω εσώρουχο καθε μια ώρα...:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Γεια σας! Σουτιέν έχω πάρει θηλασμού από τον 6ο μήνα, πιο πριν φορούσα αθλητικά αλλά και μένα μεγαλώνει με ραγδαίους ρυθμούς στήθος-πλάτη! Υγρά δεν έχω τόοοσα πολλά, αλλά πλένομαι 1-2 φορές τη μέρα και αλλάζω αντίστοιχα εσώρουχο, δε βάζω σερβιετάκι. Δουλειές ποτέ δεν έκανα πολλές, είμαι τεμπέλα και έβρισκα πάντα αφορμή τη δουλειά, οπότε πάντα τις μοιραζόμαστε. Τώρα που δε δουλεύω και δε με παίρνει, είμαι απλά τεμπέλα και έγκυος! Χαχα! Μαγείρεμα, πιάτα (διότι δεν έχουμε πλυντήριο πιάτων) και κανα σιδέρωμα. Όλα τα άλλα ο καλός μου! Ηλεκτρική ούτε κατά διάνοια, πώς κουβαλάτε ρε κορίτσια όλο αυτό το βάρος;; Και θέλει και ένα σχετικό σκύψιμο! Μαριλού εγώ θα μετακομίσω πριν γεννήσω και θα κοντεύω τον 9ο, υπάρχουν και χειρότερα!

υ.γ. το καινούριο σπίτι θα έχει πλυντήριο πιάτων, οπότε θα γλιτώσω ΚΑΙ αυτή τη δουλεια!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...