Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια έχω για πρώτη φορά μια βλαστοκύστη 5 ημερών και της κάναμε προεμφυτευτικό και βγήκε ότι είναι φυσιολογική!😱 Εμένα παρότι η ΑΜΗ μου ήταν 1,29 όταν ξεκίνησα δεν έχω καταλήξει με πάνω από 3-4 στις 3 μέρες, είχα μια ελπίδα ότι θα προχωρήσουν 2 σε βλαστοκύστες αλλά τελικά μόνο η μία έμεινε. Ωστόσο είμαι πολύ ενθουσιασμένη και τώρα μένει να δω αν θα κρατηθώ να κάνω την μεταφορά μετά τις γιορτές.. πρώτη φορά με 5 ημερών, δεν το πιστεύω... Και ελεγμένη, τι να πεις μετά αν δεν πιάσει.. Από βαθμολογία δεν τρελάθηκα αλλά οκ... πέρα από την πρώτη μου ωοληψια δεν είχα καλές βαθμολογίες.

@MK2012 και εγώ νομίζω ότι είναι θετικό σημάδι αυτή την φορά για εσένα!

• Μου αρέσει 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, nikoleta80 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Καλή επιτυχία σε όλες!!Karlajo μαζί είμαστε εμείς.. Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα και αύριο έχω Β χοριακη.. Εγώ έχω πόνους περιόδου και με ανησυχούν γιατί ώρες ώρες είναι αρκετά έντονοι.. εσύ πως είσαι;

Καλημέρα γλυκια μου! Και γω σε καμία ωριτσα θα πάω για χοριακη! Εκανα βέβαια κι στο σπίτι τεστακι βγήκε θετικό αλλ αν δε δω νούμερο χοριακης δεν ησυχάζω να βεβαιωθώ . Εγώ γενικά είχα από την πρώτη μέρα κράμπες κοιλιά μέση σαν περιόδου και αυξημένη θερμοκρασία 37-37.2  έχω κανα δυο μέρες είχα παρά πολλά νεύρα μετά μου έφυγε Επισης τις πρώτες μέρες ήμουν πολύ ευσιγκινητη τώρα έχω αρχίσει να ισορροπώ .οι κράμπες παραμένουν!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπέλα μου!! Συγχαρητήρια!! Πολύ ευχάριστα νέα!!Εύχομαι να έχεις και ένα πολύ ωραίο νούμερο χοριακης!! Εγώ πήγα πρωί πρωί αλλά μόλις γύρισα έκανα ένα τεστ δυστυχώς αρνητικό.. Περιμένω και τα αποτελέσματα για να το επιβεβαιώσω!! Θα περιμένω να μάθω τα ευχάριστα νέα σου!!

Κοριτσια άσχημα νέα . Εκανα το πρωί χοριακη 8,81 πήγα τώρα το μεσημέρι 5.60 προφανώς έβγαιναν θετικά τα τεστ λόγω οβιτρελ.μιλησα με τη γιατρό ειπε ότι ήταν θεμα εμβρύων λογικά. Ειμαι άσχημα η αλήθεια ειναι ψυχολογικά αλλά θα το παλεψω

• Λυπημένη/-ος 4

Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου και για εσένα και για εμένα και για όλες τις κοπέλες που προσπαθουμε και δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμη.. Πονάει πολύ.. κάθε φορά και περισσότερο.. αλλά η θέληση μας είναι τόσο μεγάλη που στεκόμαστε ξανά όρθιες και συνεχίζουμε ..

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.  Πρώτη φορά γράφω. Έκανα και εγώ εμβρυομεταφορα την Τρίτη και την Παρασκευή θα πάω για  χοριακη . Από χθες έχω πόνους περιόδου. Σήμερα ειναι πιο έντονοι και μεγαλύτερης διάρκειας.  Έχω τρομερό άγχος προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά δεν γίνεται.  Είχε και κάποια άλλη τέτοια συμπτώματα τις αντίστοιχες μέρες.  Είμαι 32 και είναι η πρώτη μας προσπάθεια.  

• Καλή τύχη! 1

Καλημέρα κορίτσια.

Εμένα ευτυχώς η χοριακη μου ήταν θετική. Κάναμε τον πρώτο υπέρηχο χωρις να ακούσουμε καρδούλα. Είμαι περίπου στη 6 εβδομάδα. Θα πάω πάλι τη Δευτέρα. 

Το πρόβλημα ειναι άλλο. Πήγα στον ενδοκρινολογο και μου είπε οτι πρέπει να κανω παρακέντηση στον θυρεοειδή. Φοβάμαι λιγο λόγω της κατάστασης. Εχει τύχει σε άλλη κοπέλα να κάνει παρακεντηση στις αρχές της εγκυμοσύνης; Περνάνε ολα τα σενάρια απο το μυαλό μου. Εχω διάφορους οζους αλλα εχω ενα καπως μεγαλούτσικο και τελευταίο υπέρηχο σαν να μεγαλωσε καπως.  Αλλα αυτο που την ανησύχησε ειναι μια τιμη στις εξετασεις που που ειναι ανεβασμένη και δεν δικαιολογειται απο την εγκυμοσύνη. Ειναι η θυρεοσφαιρινη(tg) 91.  Η γιατρός είπε οτι απλα θελει να είναι σίγουρη και οτι δεν σημαίνει απαραίτητα καρκίνο. Αλλα αντε τώρα να ηρεμήσω...

1 ώρα πρίν, Niki87 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Εμένα ευτυχώς η χοριακη μου ήταν θετική. Κάναμε τον πρώτο υπέρηχο χωρις να ακούσουμε καρδούλα. Είμαι περίπου στη 6 εβδομάδα. Θα πάω πάλι τη Δευτέρα. 

Το πρόβλημα ειναι άλλο. Πήγα στον ενδοκρινολογο και μου είπε οτι πρέπει να κανω παρακέντηση στον θυρεοειδή. Φοβάμαι λιγο λόγω της κατάστασης. Εχει τύχει σε άλλη κοπέλα να κάνει παρακεντηση στις αρχές της εγκυμοσύνης; Περνάνε ολα τα σενάρια απο το μυαλό μου. Εχω διάφορους οζους αλλα εχω ενα καπως μεγαλούτσικο και τελευταίο υπέρηχο σαν να μεγαλωσε καπως.  Αλλα αυτο που την ανησύχησε ειναι μια τιμη στις εξετασεις που που ειναι ανεβασμένη και δεν δικαιολογειται απο την εγκυμοσύνη. Ειναι η θυρεοσφαιρινη(tg) 91.  Η γιατρός είπε οτι απλα θελει να είναι σίγουρη και οτι δεν σημαίνει απαραίτητα καρκίνο. Αλλα αντε τώρα να ηρεμήσω...

Καλημέρα και συγχαρητήρια! Να πάνε όλα καλά! Η υψηλή θυρεοσφαιρινη δεν σημαίνει απαραίτητα καρκίνο. Εχω κάνει παρακέντηση στο παρελθόν. Δεν είναι κάτι. Σου παίρνουν βιοψία με μια πολύ πολύ λεπτή βελονιτσα από τρία σημεία στον λαιμό. Δεν πονάς καθόλου. Γιατί να επηρεάζει την κύηση; Το τοπικό σπρέι που θα σου βάλει για να μην πονάς μόνο ρώτα τον γυναικολόγο αν βλάπτει. Καλά αποτελέσματα! 

• 2 months later...

Καλησπέρα κ από μένα...

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.. έκανα πριν 8 χρόνια τον γιο μου με εξωσωματικη στο ιασω..

Μετά από άλλες 3 εμβρυομεταφορες αποτυχημένες σε άλλο κεντρο(για δεύτερο παιδακι) έκανα διέγερση φέτος και έπιασε ένα από τα 2 εμβρυα, έφτασα 3 μηνών όπου κ έκανα ληψη τροφοβλαστης στη 12η εβδομαδα κ το εμβρυο είχε πρόβλημα (εχουμε και οι 2 στιγμα) και έκανα διακοπη κησης. Μου έχει μείνει μια βλαστοκυστη αλλά δεν ξέρω αν θέλω να τη χρησιμοποιήσω καθώς το σοκ της διακοπής της κυησης ήταν μεγάλο και δεν έχω κάνει προεμφυτευτικο έλεγχο.

Είναι κάποια κοπέλα στο ιασω, με καποιον συζητήσιμο γιατρό που να έχει κάνει προεμφυτευτικο για να δω περίπου τι κόστος έχει όλη η διαδικασία πλέον εκει;

Ευχαριστώ!!

• 3 εβδομάδες μετά...
On 28/2/2022 at 12:21 ΜΜ, Natassou85 είπε:

Κοριτσια καλημερα πλησιαζει κ η δικη μ η μερα για την ετ .. βεβαια ειμαι ετοιμη για το καθε ενδεχομενο .. σημερα ενημερωσα κ στη δουλεια μ οτι θα λειπω απο 2 μεχρι κ 14 του μηνα .. δεν ηθελα να τους πω το λογο κ τους ειπα πως θα κανω επεμβατικη υστεροσκοπηση απλα .. επειδη η δουλεια μου ειναι χειρωνακτικη ειπα οτι τις χρειαζομαι αυτες τις μερες για να αναρρωσω πληρως .. νιωθω τοσο ασχημα που ειπα ψεμματα αλλα δεν ηθελα να το πω για τους γνωστους λογους που προβληματιζομαστε ολοι ☹️

On 28/2/2022 at 12:21 ΜΜ, Natassou85 είπε:

Κοριτσια καλημερα πλησιαζει κ η δικη μ η μερα για την ετ .. βεβαια ειμαι ετοιμη για το καθε ενδεχομενο .. σημερα ενημερωσα κ στη δουλεια μ οτι θα λειπω απο 2 μεχρι κ 14 του μηνα .. δεν ηθελα να τους πω το λογο κ τους ειπα πως θα κανω επεμβατικη υστεροσκοπηση απλα .. επειδη η δουλεια μου ειναι χειρωνακτικη ειπα οτι τις χρειαζομαι αυτες τις μερες για να αναρρωσω πληρως .. νιωθω τοσο ασχημα που ειπα ψεμματα αλλα δεν ηθελα να το πω για τους γνωστους λογους που προβληματιζομαστε ολοι ☹️

Και εγώ εργάζομαι τώρα σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν θέλω να αναφέρω τον λόγο ότι θα κάνω εμβρυμεταφορα αλλά η άδεια που θα πρέπει να δοθεί είναι αρκετές ημέρες κάπου δέκα ξέρω μέχρι το θετικό τεστ οπότε δεν ξέρω τι να επικαλεστώ ....η και αυτό σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί τι θα λέω μετά πως θα νιώθω....

Just now, Λιλαντα είπε:

Και εγώ εργάζομαι τώρα σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν θέλω να αναφέρω τον λόγο ότι θα κάνω εμβρυμεταφορα αλλά η άδεια που θα πρέπει να δοθεί είναι αρκετές ημέρες κάπου δέκα ξέρω μέχρι το θετικό τεστ οπότε δεν ξέρω τι να επικαλεστώ ....η και αυτό σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί τι θα λέω μετά πως θα νιώθω....

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες,

Ειχε καμία κοπέλα συνεχόμενες κράμπες περιόδου 2 μερες μετά την εμβρυομεταφορα; Απ’όσα έχω διαβάσει οι περισσότερες είχαν απλά αραιά και που κάποια πονάκια. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...