Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Ποιες ειναι αυτες οι ασθενειες που φαινονται μονο οταν αρρωστησει σε αυτη την ηλικια το παιδακι; Ειλικρινα ρωταω απο ενδιαφερον γιατι δεν το γνωριζω και θα ηθελα να μαθω. Γιατι θεωρουσα οτι το ανοσοποιητικο, το προσβαλουν οι γνωστες ασθενειες aids, ηπατιτιδες, που αυτες ελεγχονται με εξεταση. Επισης, μου φαινεται δυσκολο να ενημερωνουν τους εν δυναμει γονεις για ιωσεις που τυχον περασε το παιδι, δηλαδη να πουν οτι περασε και μια ιωση 4μηνων… Θεωρητικα, ειδικα σε αυτες τις χωρες και υπο τις συγκεκριμενες συνθηκες, απλες μεταδιδομενες λοιμωξεις θα παιρνανε ολα τα παιδακια ουκ ολιγες φορες, δεν νομιζω να ειναι αξιες αναφορας.

Επισης να κανω μια ασχετη ερωτηση προς την @CoffeeMaker δεν θα ηταν καλο να δημιουργηθει θεμα καφε εξωσωματικης 2026…; εχουμε κολλησει για καποιο λογο στο 2024 λες και ζουμε τη μερα της μαρμοτας. Ηδη καναμε skip ολο το 2025, μηπως ηρθε η ωρα; 😅😅

Όπως τα λες είναι,προφανώς και δεν ρωτανε καν αν ένα παιδί έχει κολλήσει ίωση,αυτό είναι δεδομένο.Δλδ θα κάνει το παιδί όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για ασθένειες όπως το aids κ η ηπατίτιδα και θα ρωτήσουν αν πέρασε κάποια ίωση?Ούτε εγώ το βρίσκω λογικό και απ' όσο γνωρίζω δεν ισχύει.Από κει και πέρα το μόνο που μπορούν να τσεκαρουν με βάση το ιστορικό μιας ίωσης,είναι η πιθανή αλλεργία που μπορεί να εμφανίσει ένα παιδί σε κάποια αντιβίωση🤷

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

18 ώρες πρίν, ΚατεριναΓ είπε:

Κορίτσια μόλις είδα λίγο ροζ στο χαρτί και στο εσώρουχο μου , δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να ανησυχώ! Είμαι στην 8η μέρα από την εμβρυομεταφορα!

με απόλυτη ειλικρίνεια μου κάνει για θετικό! τους είπες κάτι; σου δώσανε έξτρα ούτρο; μακάρι να πάνε όλα καλά για εσένα στέλνω ευχούλες.  

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 59 λεπτά , Mighty86 είπε:

με απόλυτη ειλικρίνεια μου κάνει για θετικό! τους είπες κάτι; σου δώσανε έξτρα ούτρο; μακάρι να πάνε όλα καλά για εσένα στέλνω ευχούλες.  

πρίν από 59 λεπτά , Mighty86 είπε:

Μου είπε ο γιατρός εχθές να κάνω β- χοριακη σήμερα, οπότε τώρα περιμένω τα αποτελέσματα, έχω πολύ αγωνία! Σε ευχαριστώ πολύ, μακάρι!!

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1

εγώ πήρα μηδενικούρι όπως κ το περίμενα...κάτι θα ανίχνευαν τα τέστ. απορώ όμως γιατί να πάνε τόσο άπατες 2 πολύ καλές και ζωηρές βλαστοκύστες όπως μου είχαν πει. πρώτη φορά παίρνω τέτοιο κουλούρι, συνήθως κάτι δίνανε. αναρωτιέμαι αν φταίει που είναι πάνω από 5ετία σε κατάψυξη

AuQnp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Mighty86 είπε:

εγώ πήρα μηδενικούρι όπως κ το περίμενα...κάτι θα ανίχνευαν τα τέστ. απορώ όμως γιατί να πάνε τόσο άπατες 2 πολύ καλές και ζωηρές βλαστοκύστες όπως μου είχαν πει. πρώτη φορά παίρνω τέτοιο κουλούρι, συνήθως κάτι δίνανε. αναρωτιέμαι αν φταίει που είναι πάνω από 5ετία σε κατάψυξη

Λυπάμαι που δεν εξελίχθηκε καλά....εύχομαι την επόμενη φορά να τα καταφέρεις! Μακάρι αν και δεν ξέρω δεν έχω κανένα συμπτωμα πάρα μόνο τα κλασσικά όταν περιμένω περίοδο που αυτά μπορεί να είναι από τα φάρμακα..... τώρα ότι έγινε έγινε θα δούμε, εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να βοηθήσουμε την διαδικασία.... ρώτα εκεί στο κέντρο ή τον γιατρό σου να σου πουν γιατί μπορεί να μην προχώρησε, σου εύχομαι τα καλύτερα....🥰

πρίν από 1 λεπτό , ΚατεριναΓ είπε:

Λυπάμαι που δεν εξελίχθηκε καλά....εύχομαι την επόμενη φορά να τα καταφέρεις! Μακάρι αν και δεν ξέρω δεν έχω κανένα συμπτωμα πάρα μόνο τα κλασσικά όταν περιμένω περίοδο που αυτά μπορεί να είναι από τα φάρμακα..... τώρα ότι έγινε έγινε θα δούμε, εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να βοηθήσουμε την διαδικασία.... ρώτα εκεί στο κέντρο ή τον γιατρό σου να σου πουν γιατί μπορεί να μην προχώρησε, σου εύχομαι τα καλύτερα....🥰

δεν πειράζει που δεν κάνατε πολλά, ένα κ καλό χρειάζεται. αυτό που θα δώσει τελειόμηνη κύηση κ ένα γερό παιδί. δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε εμείς. όχι άμεσα πάντως. σε ευχαριστώ.

• Ευχή 1

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

On 11/12/2025 at 12:01 ΠΜ, ΚατεριναΓ είπε:

Ναιι άστα μιλάμε τόσο νερό που λέω στον άντρα μου θα έπρεπε να είμαι απευθείας συνδεδεμένη με την βρύση 😆 

Βγήκαν τα αποτελέσματα έχω 104.7 χοριακη! 🥰

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 7

14 ώρες πρίν, ΚατεριναΓ είπε:

Βγήκαν τα αποτελέσματα έχω 104.7 χοριακη! 🥰

Μπράβο κορίτσι μου!! Συγχαρητήρια!! 
Εύχομαι όλα να πάνε καλά 💗

@Mighty86 απ ότι ξέρω η κατάψυξη δεν επηρεάζει την ποιότητα ή τα ποσοστά εμφύτευσης αλλά συζήτησε το με τον γιατρο σου..εύχομαι αν το πάρετε απόφαση πάλι και ξανα προσπαθήσετε να σας πάνε όλα καλά!! 
επίσης δεν ξέρω τι εξετάσεις έχεις κάνει αλλά κοίταξε το και αυτό με τον γιατρό σου..ή ίσως να κάνετε μια εξέταση για το μικροβιωμα του ενδομητρίου..

• Ευχή 1

καλησπέρα κορίτσια,

διάβασα σήμερα ότι οι άντρες μετά τα 40 έχουν πρόβληματα στο σπέρμα. Ο άντρας μου είναι 49. Φοβήθηκα λίγο μια που κ εγώ είμαι σχεδόν 42. 

Μήπως είναι αργά για εμάς; 

Η πρώτη εμβρυομεταφορά παρόλο που είχαμε 2 έμβρυα 3 ημερών πολύ καλής ποιότητας απέτυχε παταγωδώς.

Ο γυναικολόγος μου δεν το εξήγησε αλλά μου είπε ότι αφού το αποφασίσαμε φέτος θα μείνω σίγουρα έγκυος. Τι να πω.. 

Εσείς τι λέτε;

πρίν από 13 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλησπέρα κορίτσια,

διάβασα σήμερα ότι οι άντρες μετά τα 40 έχουν πρόβληματα στο σπέρμα. Ο άντρας μου είναι 49. Φοβήθηκα λίγο μια που κ εγώ είμαι σχεδόν 42. 

Η πρώτη εμβρυομεταφορά παρόλο που είχαμε 2 έμβρυα 3 ημερών πολύ καλής ποιότητας απέτυχε παταγωδώς.

Ο γυναικολόγος μου δεν το εξήγησε αλλά μου είπε ότι αφού το αποφασίσαμε φέτος θα μείνω σίγουρα έγκυος. Τι να πω.. 

Εσείς τι λέτε;

Οι άνδρες έχουν παρατεταμένο χρόνο στην γονιμότητα. Ανάλογα την ζωή Κ την φυσική κατάσταση έτσι θα πάει Κ το υλικό που κουβαλάς. Εντάξει δεν είναι το ίδιο ένας 20 χρόνων με έναν 70 χρόνων . Αλλά τώρα στα 40 δεν θεώρητε ένας άνδρας ότι έχει πρόβλημα . 

Εντάξει τώρα για την εμβρυομεταφορα δεν νομίζω να περίμενες Κ εσύ ότι στα 42 θα βρεις υγιές έμβρυο με μια προσπάθεια. Θα ήταν ένα θαύμα . Θέλει λίγο παραπάνω συλλογή εμβρύων . Να τα αφήσεις να γίνουν Κ βλαστοκυστες να δεις μέχρι που πάνε . 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλησπέρα κορίτσια,

Εσείς τι λέτε;

Θα τα καταφέρεις, να έχεις πίστη και θετική ενέργεια και θα τα καταφέρετε! Ξέρω και άλλα ζευγάρια που έκαναν πιο μεγάλοι παιδιά, η ηλικία έχει ποια αλλάξει, ένας δικός μου άνθρωπος είναι 47 ο άντρας και η γυναίκα του 41 και τα κατάφεραν!!! Θα τα καταφέρεις και εσύ!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏

• Μου αρέσει 1

On 14/12/2025 at 3:06 ΜΜ, linaa είπε:

Οι άνδρες έχουν παρατεταμένο χρόνο στην γονιμότητα. Ανάλογα την ζωή Κ την φυσική κατάσταση έτσι θα πάει Κ το υλικό που κουβαλάς. Εντάξει δεν είναι το ίδιο ένας 20 χρόνων με έναν 70 χρόνων . Αλλά τώρα στα 40 δεν θεώρητε ένας άνδρας ότι έχει πρόβλημα . 

Εντάξει τώρα για την εμβρυομεταφορα δεν νομίζω να περίμενες Κ εσύ ότι στα 42 θα βρεις υγιές έμβρυο με μια προσπάθεια. Θα ήταν ένα θαύμα . Θέλει λίγο παραπάνω συλλογή εμβρύων . Να τα αφήσεις να γίνουν Κ βλαστοκυστες να δεις μέχρι που πάνε . 

Καλησπέρα,

ξέρω είναι δύσκολα τα πράγματα, είχα χαρεί που βγάλαμε σε φυσικό κύκλο 2 έμβρυα καλής ποιότητας κ απογοητεύτηκα που πήγαν άπατα. Απλά νόμιζα ότι το πρόβλημα με την ηλικία το έχουμε εμείς όχι κ οι άντρες. 

Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά..

On 14/12/2025 at 3:15 ΜΜ, ΚατεριναΓ είπε:

Θα τα καταφέρεις, να έχεις πίστη και θετική ενέργεια και θα τα καταφέρετε! Ξέρω και άλλα ζευγάρια που έκαναν πιο μεγάλοι παιδιά, η ηλικία έχει ποια αλλάξει, ένας δικός μου άνθρωπος είναι 47 ο άντρας και η γυναίκα του 41 και τα κατάφεραν!!! Θα τα καταφέρεις και εσύ!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏

Μακάρι..

αργήσαμε δυστυχώς να μπούμε στη διαδικασία..

10 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλησπέρα,

ξέρω είναι δύσκολα τα πράγματα, είχα χαρεί που βγάλαμε σε φυσικό κύκλο 2 έμβρυα καλής ποιότητας κ απογοητεύτηκα που πήγαν άπατα. Απλά νόμιζα ότι το πρόβλημα με την ηλικία το έχουμε εμείς όχι κ οι άντρες. 

Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά..

Μακάρι..

αργήσαμε δυστυχώς να μπούμε στη διαδικασία..

κοτοπουλάκι κεγώ έβαλα δύο βλαστοκύστες 5ημερών ΑΑ κατεψυγμένες από όταν ήμουν 33 χρονών κ πήγαν άπατες. σα να μη τις έβαλα. ούτε 1 χοριακή. συμβαίνουν αυτά. η εξωσωματική πέρα από επιστήμη κατά ενα μεγάλο ποσοστό είναι τζόγος. θέσε όρια. μέχρι που είσαι διατεθειμένη να το φτάσεις. πόσο χρήμα χρόνο θα διαθέσεις, αν θα δοκίμαζες με ξένο γενετικό υλικό, τι μπορείς να βελτιωσεις στο σώμα σου (διατροφή άσκηση ευ ζην). κ τέλος πόσα μπορεί να αντέξει η καρδιά σου κ παίξε. εύχομαι τα καλύτερα. 

AuQnp2.png

10 ώρες πρίν, Mighty86 είπε:

κοτοπουλάκι κεγώ έβαλα δύο βλαστοκύστες 5ημερών ΑΑ κατεψυγμένες από όταν ήμουν 33 χρονών κ πήγαν άπατες. σα να μη τις έβαλα. ούτε 1 χοριακή. συμβαίνουν αυτά. η εξωσωματική πέρα από επιστήμη κατά ενα μεγάλο ποσοστό είναι τζόγος. θέσε όρια. μέχρι που είσαι διατεθειμένη να το φτάσεις. πόσο χρήμα χρόνο θα διαθέσεις, αν θα δοκίμαζες με ξένο γενετικό υλικό, τι μπορείς να βελτιωσεις στο σώμα σου (διατροφή άσκηση ευ ζην). κ τέλος πόσα μπορεί να αντέξει η καρδιά σου κ παίξε. εύχομαι τα καλύτερα. 

σ’ ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω προϋπηρεσία στις εξωσωματικές οπότε ξέρω πως πάει. Στα 37 έκανα διέγερση με φάρμακα εξωσωματικής. Στα 42 προσπαθώ με φυσικό κύκλο. Ας ελπίσουμε να είμαι τυχερή. Από την πρώτη διέγερση έχω έναν γιο 3 χρονών. Τώρα έχω αλλάξει άντρα κ προσπαθώ για το δεύτερο. 

1 ώρα πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

σ’ ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω προϋπηρεσία στις εξωσωματικές οπότε ξέρω πως πάει. Στα 37 έκανα διέγερση με φάρμακα εξωσωματικής. Στα 42 προσπαθώ με φυσικό κύκλο. Ας ελπίσουμε να είμαι τυχερή. Από την πρώτη διέγερση έχω έναν γιο 3 χρονών. Τώρα έχω αλλάξει άντρα κ προσπαθώ για το δεύτερο. 

Κοιτα προφανως και οι αντρες εχουν δυνατοτητα να τεκνοποιησουν μεχρι μεγαλυτερη ηλικια, αλλα κακα τα ψεματα το σπερμα φθινει και το οξειδωτικο στρες αυξανεται. Πλεον και η ηλικια του αντρα εχει σχετιστει και με αυξημενα ποσοστα χρωμοσωμιακων ανωμαλιων και ακομα και με δεπυ, αυτισμο και μαθησιακες δυσκολιες. Δηλαδη το γεγονος οτι παραγουν σπερματοζωαρια ικανα να γονιμοποιησουν δεν σημαινει και απαραιτητα υγιη εμβρυα/παιδια. Επισης μετα τα 40 το ιδιο ακριβως και σε μεγαλυτερο βαθμο ισχυει και για εμας τις γυναικες, οποτε θελει ιδιαιτερη επιμονη και υπομονη (κι ειδικα εφοσον μιλαμε για φυσικους κυκλους) για να βρεθει υγιες ωαριο. Για μενα ομως μη ρισκαρεις πλεον με τριτης ημερας, αστα για βλαστοκυστες για να γινεται ξεκαθαρισμα και να γλιτωνεις ασκοπες ετ. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...