Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 31 minutes ago, isavela81 said:

οχι καλε δεν έπρεπε να ειναι παρασκευη απλά εγώ σύμφωνα με τον κύκλο μου αλλα και τις προηγούμενες διεγέρσεις έκανα 2 υπερηχους 9η και 11η ημερα και 13η πηγαινα για ωοληψια και τώρα μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα πήγε που  ελπίζω να μην ειναι κακο, την orgalutran δεν την ξερω η μόνη ένεση που εχω κάνει είναι η ovitrelle. παντώς αν κ αυτή την φορά παέι καλά νομίζω θα επιβεβαιώσω οτι το κόψιμο του τσιγάρου μου έκανε καλο , και με 1 απο τις 2 ευχαριστημενη θα είμαι, ευχαριστω πολυ!!!

Οκ τώρα κατάλαβα…κάθε κύκλος και διαφορετικός…η orgalutran εμποδίζει την ωορρηξία ουσιαστικά για να μην τα χάσεις 

εγώ την έκανα κάθε φορά πριν την Ovitrelle είτε σε φυσικό είτε σε κύκλο με διέγερση κανονική…

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλησπέρα κορίτσια,

8η μέρα από την εμβρυομεταφορά και ο γιος μου έριξε μια κλωτσιά στην κοιλιά. Ο γιος μου είναι κοντά 3 ετών κ προσπαθούσα να του βάλω την πιτζάμα. 

Είχα τοποθετήσει 2 έμβρυα καλής ποιότητας κ ήλπιζα σε καλή εξέλιξη αλλά τώρα έχω πραγματικά απογοητευτεί. Φοβάμαι ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα ευδοκιμήσει. 

Είχε καμία παρόμοια εμπειρία που εν τέλει να πήγε καλά;

Δεν έχει καμία σχέση ή κλωτσιά σε αυτή την φάση με το πώς θα πάει η κύηση.  Η μήτρα δεν έχει διογκωθεί δεν μπορεί να την φτάσει ή κλωτσια σε αυτή την φάση . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, linaa είπε:

Δεν έχει καμία σχέση ή κλωτσιά σε αυτή την φάση με το πώς θα πάει η κύηση.  Η μήτρα δεν έχει διογκωθεί δεν μπορεί να την φτάσει ή κλωτσια σε αυτή την φάση . 

Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, μακάρι να πάνε όλα καλά.. ☺️ 

• Καλή τύχη! 1

21 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

καλησπέρα κορίτσια,

8η μέρα από την εμβρυομεταφορά και ο γιος μου έριξε μια κλωτσιά στην κοιλιά. Ο γιος μου είναι κοντά 3 ετών κ προσπαθούσα να του βάλω την πιτζάμα. 

Είχα τοποθετήσει 2 έμβρυα καλής ποιότητας κ ήλπιζα σε καλή εξέλιξη αλλά τώρα έχω πραγματικά απογοητευτεί. Φοβάμαι ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα ευδοκιμήσει. 

Είχε καμία παρόμοια εμπειρία που εν τέλει να πήγε καλά;

Καλησπέρα, δεν έχω παρόμοια εμπειρία αλλά στη δεδομένη στιγμή μιλάμε για κύτταρα, δεν γίνεται να πάθουν κάτι...

• Ευχή 1

Καλησπέρα κορίτσια. Τρίτη μέρα μετά την εμβρυομεταφορά και έχω μόνο λίγες ενοχλήσεις κάτω στην κοιλιά. Την προηγούμενη φορά όπου και απέκτησα τον γιό μου είχα πόνο στο στήθος, λίγο αίμα και γενικά έντονα συμπτώματα. Προσπαθώ να μην συγκρίνω αλλά έχω αρχίσει να αγχώνομαι. 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Malia89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Έχω κάνει χοριακή και είναι 33.5. Έχει τύχει σε καμιά να είναι τόσο χαμηλό και να αυξηθεί;

Είσαι στην γκρίζα ζώνη η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο  αλλά ποτέ δεν ξέρεις καμιά φορά γίνονται Κ πράγματα που δεν τα περιμένεις .  Οπότε υπομονή μέχρι την Δευτέρα απλά να είσαι προετοιμασμένη ότι είναι δύσκολα τα πράγματα . 

Καλημέρα στην παρέα. 

έχω ήδη ένα παιδάκι που το έκανα πριν 5 χρόνια κ την Τετάρτη ετοιμάζομαι για μια ακόμη πρώτη (πρώτη αφού απέκτησα το παιδί μου) κ τελευταία εμβρυομεταφορά και δεν θα επιχειρήσω κάτι αλλο. είμαι εντελώς εκτός κλίματος. απλά θυμάμαι οτι η αναμονή την πρώτη φορά ήταν αβάσταχτη. καλά αποτελέσματα σε όλες

• Ευχή 3

AuQnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Εύχομαι όλες να έχουν σύντομα τα αποτελέσματα που επιθυμούν και να γεμίσουν οι κοιλίτσες σας με μωράκι/α και να μν το βάζετε κάτω!! Οι γυναίκες είμαστε πιο δυνατές απ όσο νομίζουμε! 🥹🥹
Εχω μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Έκανα ΕΤ 24/11. Σήμερα 3/12 είχαμε προγραμματισμένη χοριακη (9η μέρα μετα την εμβρυομεταφορά ή 10η αν μετρήσουμε και την 24/11) οπότε είπα και εγώ πριν την χοριακη να κάνω ένα τεστ στο σπίτι το πρωί αφού αν ήμουν θα έδειχνε σίγουρα. Το τεστ είχε μια πάρα πολύ άχνη γραμμή που ίσα που φαινόταν στο φως. Πάω για χοριακη και το αποτέλεσμα έρχεται 309!!!! Πως γίνεται το έχει πάθει καμία; Λέτε το τεστ να ήταν λάθος ή να αρχίσω να σκέφτομαι ότι η χοριακη ήταν λάθος; 😆

Από συμπτώματα χθες είχα μόνο καφέ υγρά και πόνους περιόδου. 
σας ευχαριστώ πολύ

πρίν από 42 λεπτά , Christyaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εύχομαι όλες να έχουν σύντομα τα αποτελέσματα που επιθυμούν και να γεμίσουν οι κοιλίτσες σας με μωράκι/α και να μν το βάζετε κάτω!! Οι γυναίκες είμαστε πιο δυνατές απ όσο νομίζουμε! 🥹🥹
Εχω μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Έκανα ΕΤ 24/11. Σήμερα 3/12 είχαμε προγραμματισμένη χοριακη (9η μέρα μετα την εμβρυομεταφορά ή 10η αν μετρήσουμε και την 24/11) οπότε είπα και εγώ πριν την χοριακη να κάνω ένα τεστ στο σπίτι το πρωί αφού αν ήμουν θα έδειχνε σίγουρα. Το τεστ είχε μια πάρα πολύ άχνη γραμμή που ίσα που φαινόταν στο φως. Πάω για χοριακη και το αποτέλεσμα έρχεται 309!!!! Πως γίνεται το έχει πάθει καμία; Λέτε το τεστ να ήταν λάθος ή να αρχίσω να σκέφτομαι ότι η χοριακη ήταν λάθος; 😆

σας ευχαριστώ πολύ

Το χρώμα του τεστ δεν σκουραινει σύμφωνα με τον αριθμό της χοριακης.  Οπότε ούτε το τεστ είχε λάθος αφού εμφάνισε θετική γραμμή ούτε η χοριακη. Καλούς διπλασιασμόυς Κ τελειωμηνη εγκυμοσύνη . 

πρίν από 25 λεπτά , linaa είπε:

Το χρώμα του τεστ δεν σκουραινει σύμφωνα με τον αριθμό της χοριακης.  Οπότε ούτε το τεστ είχε λάθος αφού εμφάνισε θετική γραμμή ούτε η χοριακη. Καλούς διπλασιασμόυς Κ τελειωμηνη εγκυμοσύνη . 

Σε ευχαριστώ πολύ @linaa εύχομαι και εγώ να δω διπλασιασμό στην επόμενη! Ο,τι καλύτερο σου εύχομαι!!

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Christyaa είπε:

σας ευχαριστώ πολύ

πήρες μια πολύ καλή χοριακή!με το καλό ο διπλασιασμός!ξαναέκανες τεστ εγκυμοσύνης; δεν θα έσκαγα πάντως για το τεστ αν είναι αχνό έντονο κτλ. κ μόνο που ήταν θετικό αρκεί.

εγώ έβαλα χθες 2  βλαστοκύστες κ περιμένω...

AuQnp2.png

4 ώρες πρίν, Mighty86 είπε:

πήρες μια πολύ καλή χοριακή!με το καλό ο διπλασιασμός!ξαναέκανες τεστ εγκυμοσύνης; δεν θα έσκαγα πάντως για το τεστ αν είναι αχνό έντονο κτλ. κ μόνο που ήταν θετικό αρκεί.

εγώ έβαλα χθες 2  βλαστοκύστες κ περιμένω...

Δεν ξανά έκανα τεστ γιατί μπορεί να δω πάλι αχνό ή οτιδήποτε και να αγχωθώ.. θα δω τι θα δείξει αύριο η 2η χοριακη.. οι πιθανότητες να έχει κάνει κάποιο λάθος το μικροβιολογικό μου φαίνονται ελάχιστες! 

υπομονή και ηρεμία και όλα θα πάνε καλά να σκέφτεσαι μόνο θετικά! Εύχομαι να δεις μια τέλεια χοριακη σε λίγες μερούλες! 

• Καλή τύχη! 1

Καλησπέρα κορίτσια και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη στις εγκυουλες!έκανα προχθές την εμβρυομεταφορα την δεύτερη κατά σειρά έχω κάνει 3 διεγέρσεις γενικά δεν ανταποκρίνομαι καλά στα φάρμακα!είναι η τελευταία μου εμβρυομεταφορα και ήταν με έμβρυα 6 και 8 κυττάρων 3ης ημέρας.ειχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία με ευτυχή κατάληξη?

23 ώρες πρίν, Christyaa είπε:

σας ευχαριστώ πολύ

Εγώ πάντως με 1η χοριακη ακριβώς στις 9 μερες μετα την ετ 309.. ειμαι εγκυος σε διδυμα!!!!! Οποτε αν εβαλες 2 βλαστοκυστες εχε το στο πισω μερος του μυαλου... ολα ειναι πιθανά!!!! 1 ή2 2 δεν εχει σημασια.. ευχομαι με το καλο κοριτσι μου!!! Να πάνε όλα καλα! 

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Εγώ πάντως με 1η χοριακη ακριβώς στις 9 μερες μετα την ετ 309.. ειμαι εγκυος σε διδυμα!!!!! Οποτε αν εβαλες 2 βλαστοκυστες εχε το στο πισω μερος του μυαλου... ολα ειναι πιθανά!!!! 1 ή2 2 δεν εχει σημασια.. ευχομαι με το καλο κοριτσι μου!!! Να πάνε όλα καλα! 

309 κ εσυ;;; 2 βλαστοκύστες βάλαμε 4ΑΑ.. Μακάρι και δυο να είναι!! 🥹🥹 σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Με το καλό να έρθουν τα διδυμάκια σου υγιέστατα και να έχεις μια εύκολη εγκυμοσύνη!!! 💗

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...